Υδροχόος | Ετήσιες Προβλέψεις 2024!

ASTROTEAM GUEST
30/11/2023

Καλή χρονιά αγαπημένα και ταλαιπωρημένα Υδροχοάκια!

Πώς να μην είστε ταλαιπωρημένα, όταν οι εκλείψεις γίνονταν στον σταθερό σταυρό, στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και σας επηρέαζαν με την δύσκολη όψη τετραγώνου. Τα καλά νέα για σας είναι ότι οι Δεσμοί της Σελήνης άλλαξαν άξονα στις 18 Ιουλίου 2023 και μεταφέρθηκαν πλέον στον παρορμητικό σταυρό και στον άξονα Κριού-Ζυγού. Άρα για τα επόμενα περίπου 2 χρόνια θα σας απασχολήσουν άλλα θέματα όπως: αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες, εμπόριο, συμβόλαια, μάθηση, μεταφορές, επικοινωνίες, κοντινοί προορισμοί. Θα αφήσετε πίσω απαρχαιωμένες αντιλήψεις, θα αναθεωρήσετε τρόπους και σκέψεις ζωής. Θα αλλάξετε φιλοσοφία! Μπορεί να ακυρώσετε ένα μεγάλο ταξίδι που θα θέλατε να κάνετε στο εξωτερικό. Συγγενείς εξ-αγχιστείας φεύγουν με κάποιο τρόπο από την ζωή σας. Προσοχή μην χάσετε την πίστη και την ελπίδα σας! Προσοχή μην προβάλλετε με λάθος τρόπο την εικόνα σας. Ίσως κάποιοι από εσάς να αναγκαστούν να αφήσουν σπουδές. Κάποιες δικαστικές αποφάσεις να μην έχουν την εξέλιξη που περιμένετε. Οι εκλείψεις φίλοι μου μην σας τρομάζουν, είναι αφαιρετικές αλλά είναι σαν τα παλιά ρούχα που υπάρχουν στην ντουλάπα σας, πρέπει να φύγουν για να αφήσουν χώρο να μπουν τα καινούργια. Αλλαγές που γίνονται με δύσκολο τρόπο τις περισσότερες φορές, αλλά γίνονται για να μας πάνε παρακάτω. Μας τις φέρνει το σύμπαν!

Ο Πλούτωνας το πρώτο 20ήμερο του Γενάρη θα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, οπότε κάτι ολοκληρώνεται στο βάθος της ψυχής σας, μιας και εσείς οι ίδιοι απαγορεύετε να βγάλετε στο φως τον εσωτερικό σας κόσμο καταπιέζοντας κρυφές επιθυμίες σας, με τις αντιθέσεις και τις αντιρρήσεις σας. Να ολοκληρώσετε κάτι σχετικά με προηγούμενη ενσάρκωση ή ακόμα και με ιδρύματα.

Στις 21/1/24 ο Πλούτωνας μπαίνει στην 0° μοίρα του Υδροχόου και περνά στο εγώ σας! Έχει επέλθει ο θάνατος για να αναγεννηθείτε ή έχει επέλθει η μετάλλαξη. Είστε έτοιμοι πια για καινούργια ξεκινήματα και μην ξεχνάτε φίλοι μου ότι η αστρολογία λειτουργεί αξονικά, όταν λέμε μετάλλαξη ή αναγέννηση του εγώ με τους απέναντι: σχέσεις, συνεργασίες, ή αντίδικοι, αυτό βέβαια αφορά τους Υδροχόους των πρώτων ημερών που θα νιώσουν τον βαρύ πλανήτη Πλούτωνα στο πετσί τους κυριολεκτικά! Στις 3/5/24 θα γυρίσει ανάδρομος στην 2° μοίρα από το ζώδιο του Υδροχόου. Αναδρομώντας σας δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε εκ νέου τις αλλαγές επειδή σαν σταθερό ζώδιο δεν μετακινήστε εύκολα από την θέση σας για αλλαγές. Γυρνώντας στον Αιγόκερω θα φθάσει μέχρι την 29° αναιρετική μοίρα για να μπει οριστικά στις 20/11/24 στον Υδροχόο και να εφαρμόσετε τις επιταγές του βαρύ πλανήτη Πλούτωνα. Ο Ποσειδώνας και ο Κρόνος θα κινούνται στο ζώδιο των Ιχθύων στον οίκο των οικονομικών, των ασφαλειών, των κεκτημένων, των αξιών, των συναισθηματικών σας. Ο Ποσειδώνας θα πατάει γκάζι για σπάταλες σε όλα τα επίπεδα που προανέφερα και ο πλανήτης Κρόνος θα πατάει φρένο. Θα λειτουργούν εξισορροπιστικά! Μόλις αρχίζουν οι σπατάλες ή η θολή κρίση, η ενέργεια του Κρόνου θα σας επαναφέρει στην τάξη, στην λογική, στην σκληρή πραγματικότητα. Αφορά κυρίως τους Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου. Με καλό προγραμματισμό όλα θα κυλήσουν ομαλά την δύσκολη χρονιά του 2024 για τα οικονομικά σας!

Ίσως ερωτευτείτε, ίσως αποκτήσετε παιδί, ίσως δημιουργήσετε δική σας δουλειά, ίσως κερδίσετε χρήματα από τυχερά παιχνίδια!

Ο Ουρανός θα κινείται στον Ταύρο! Μία θέση που δεν του αρέσει καθόλου με σκληρή γωνία τετραγώνου. Αφορά κυρίως τους Υδροχόους των πρώτων ημερών του τρίτου δεκαημέρου. Απρόβλεπτες, σοκαριστικές, ή επαναστατικές καταστάσεις θα νιώσετε φίλοι μου σε θέματα σπιτιού και οικογένειας όπως μια μετακόμιση, ή συγκατοίκηση. Ίσως ένα νέο μέλος στην οικογένεια σας, ίσως ένας ή μία σύντροφος, ίσως κάνετε την επανάσταση σας απέναντι στην οικογένεια! Ουρανός είναι αυτός, από εκεί που δεν το περιμένεις σου έρχεται. Να είστε υποψιασμένοι, ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά! Ο Δίας από τον Ταύρο σας κάνει γωνία τετραγώνου, αλλά ο Δίας είναι ευεργετικός ακόμα και στα τετράγωνα, οπότε μην ανησυχείτε την επέκταση την έχετε σίγουρα εάν δεν την έχετε ήδη δει. Από την αρχή του 2024 επέκταση θα δείτε σε σπίτι και οικογένεια. Ίσως αγοράσετε σπίτι, ίσως το ανακαινίσετε ή ίσως επεκταθεί η οικογένεια σας. Στις 26/5/24 ο Δίας μπαίνει στους Διδύμους αλλάζει η ενέργεια, σε ένα φιλικό ζώδιο προς εσάς με γωνία τριγώνου επίσης ευεργετική! Εδώ όμως σας φέρνει φλερτ, δημιουργία, χαρά, διασκέδαση, παιδιά, τζόγο. Ίσως ερωτευτείτε, ίσως αποκτήσετε παιδί, ίσως δημιουργήσετε δική σας δουλειά, ίσως κερδίσετε χρήματα από τυχερά παιχνίδια. Όπως βλέπετε φίλοι μου όλα σας φωνάζουν και σας καλούν για αλλαγή γραμμής πλεύσης! Δίας-Ουρανός σύνοδος στις 20/4/24 στην 21° μοίρα του Ταύρου. Ξαφνικό γύρισμα της τύχης! Αφορά Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου που έχουν ήλιο στην 20°, 21°, 22° μοίρα.

Προς το τέλος της χρονιάς στις 4/11/24 ο πλανήτης Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και θα σας φέρει ενέργεια, εντάσεις, δράση, σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών, ή με αντίδικους. Ίσως να έχετε καυγάδες και εντάσεις. Προσοχή μην κάνετε πόλεμο, προτιμήστε το σεξ! Ένας καλός τρόπος εκτόνωσης της ενέργειας είναι το σεξ και η γυμναστική, προτιμήστε τα από τους καυγάδες οι εντάσεις θα έρχονται από τους άλλους εσείς κρατήστε την ψυχραιμία σας. Στις 7/12/24 θα αναδρομήσει και η καινούργια χρονιά θα σας βρει με την φοβερή όψη Πλούτωνα – Άρη σε αντίθεση, σας συνιστώ ψυχραιμία!

Σας περιμένει μια συναρπαστική χρονιά! Γεμάτη προκλήσεις… Απολαύστε την!

 

Από την Αγγελική Καράμπελα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα