ΤΣΑΤΑΛΙ ΟΡΟΥΣ ΟΡΘΥΣ 05/02/1991

ASTROTEAM GUEST
30/04/2023

Ξεκίνησα να γράφω την άσκηση για το πυρηνικό ατύχημα του Τσερνομπίλ, ταλαντευόμενη ως γνήσιος Ζυγός ανάμεσα στο Τσερνομπίλ και στο μυστήριο αεροπορικό δυστύχημα των Μαλαισιανών αερογραμμών. Τη λύση για το τι να επιλέξω την έδωσε ο Ερμής μου στον 12ο, “γλωσσοκοπάνα… με σύνοδο Άρη – Ερμή στην 15η μοίρα της Παρθένου, μιλάς ακατάπαυστα για τα ασήμαντα και ευχάριστα θέματα και σωπαίνεις για τα σοβαρά, τα σημαντικά και τα σκληρά ή στην καλλίτερη περίπτωση τα ξεφουρνίζεις απνευστί”. Με δάκρυα στα μάτια προσπαθώ να γράψω για τον πόνο που κρύβω μέσα μου 32 χρονιά, τον πόνο και τη θλίψη στον νομό μου αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα που πάγωσε με την συντριβή του αεροσκάφους C130 με 63 επιβαίνοντες.

Η θλίψη της απώλειας νέων ανθρώπων αντικατοπτρίζει την πληγή και το τραύμα της πατρίδας.

Το χρονικό της τραγωδίας εκτυλίχθηκε στις 13.00μμ της Τρίτης 5/2/1991, όταν ο πόλεμος στον Περσικό κόλπο βρισκόταν σε εξέλιξη. Το στρατιωτικό αεροσκάφος εκτελούσε πτήση από την Ελευσίνα προς την Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, ενώ στη συνεχεία θα ταξίδευε προς Χανιά. Στις 12,50 πραγματοποιήθηκε η τελευταία επικοινωνία του αεροσκάφους με τον πύργο ελέγχου της Νέας Αγχιάλου. Μαζικό κάρμα. Μαζική έξοδος ψυχών. 63 οικογένειες και όχι μόνο βυθίστηκαν στο πένθος, 63 ψυχές αναχώρησαν για άλλη διάσταση. Η ολική έκλειψη Ηλίου στις 22/7/1990 στην 29η αναιρετική μοίρα του Καρκίνου, αντίθεση ακρίβειας με την τραγική μέρα στην αναιρετική 29η Αιγόκερω, ο Κρόνος ο κύριος του κάρμα, σε σύνοδο ακρίβειας με τον Ερμή άλλα και με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης πάγωσε τις 63 ψυχές νέων ανθρώπων στη χιονισμένη Όρθρυ. Ο Χείρωνας 22 μοίρες Καρκίνου (5/2/1991) κάνει σύνοδο ακρίβειας με τον ωροσκόπο της έκλειψης, ενώ το μεσοδιάστημα Ερμή – Ποσειδώνα. στις 22 μοίρες του Αιγόκερω κάνει αντίθεση με Χείρωνα – Ωροσκόπο. Η θλίψη της απώλειας νέων ανθρώπων αντικατοπτρίζει την πληγή και το τραύμα της πατρίδας. Ο Δίας κάνει σύνοδο με το Νότιο Δεσμό της Σελήνης, στις 7 μοίρες του Λέοντα, που φέρνει διασπάσεις και αποχωρισμούς ενώ το μεσοδιάστημα του Ηλίου – Κρόνου στις 7 μοίρες του Υδροχόου κάνει αντίθεση με Δια – Νότιο Δεσμό και τετράγωνο με τον Άρη της έκλειψης, που σχηματίζει ταυ τετράγωνο. Σύγκρουση, τραυματισμός, απώλεια!!!

Επίσης ο Κρόνος της έκλειψης, ως κύριος του κάρμα βρίσκεται στο μεσοδιάστημα του Βορείου Δεσμού με τον Ποσειδώνα. Απώλειες ή και χωρισμοί που έχουν σαν βάση την εξαπάτηση όπως λέει ο Έμπερτιν. Αυτό ταιριάζει και με τις θεωρίες συνωμοσίας που ακόμη συζητούνται… Αλλά και η ολική έκλειψη της Σελήνης στις 30/011991 μόλις 6 ήμερες πριν από την συντριβή του C130, με Νότιο Δεσμό στις 28,03 μοίρες του Καρκίνου και τη συμμετοχή του Κρόνου στην 29η αναιρετική μοίρα του Αιγόκερω, ήταν προάγγελος του χαμού των 5 αξιωματικών και υπαξιωματικών και 58 σμηνιτών της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους.

 

Από τη Σίσσυ Τσιάρα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα