Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και Δύναμη, Ανάπτυξη, Ικανότητα

ASTROTEAM GUEST
09/01/2024

Φίλοι μου, ξέρω ότι όλοι μας αναζητούμε την ελπίδα και το καλό που αυτή η Νέα χρονιά έχει να δώσει.

Μέσα λοιπόν σε αυτό το κλίμα έχω κι εγώ βαθιά ανάγκη να μιλήσω για κάτι αισιόδοξο, καθώς το 2024 η αλήθεια είναι ότι έχει να μας φέρει πολύ ελπιδοφόρες πλανητικά συναντήσεις, που καλό είναι να γνωρίζουμε από νωρίς έτσι ώστε να προετοιμάζουμε το έδαφος στους τομείς που αυτές μας επηρεάζουν και να έχουμε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα που αυτές που μπορούν να δώσουν.

Μία λοιπόν από αυτές τις συναντήσεις είναι το Τρίγωνο που ο Δίας θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα το ερχόμενο καλοκαίρι και που αναμένεται να μην επηρεάσει θετικά μόνο τα ζώδια του Αέρα όπως θα φαινόταν σε πρώτη ανάγνωση, αλλά όλους μας λόγω της ευνοϊκής κι αισιόδοξης φύσης του! Ο Πλούτωνας, όπως όλοι έχετε ακούσει, θα βρίσκεται στις πρώτες μοίρες του ζωδίου του Υδροχόου ήδη από τον Ιανουάριο, όμως ο Δίας θα τον συναντήσει με ακρίβεια από το ζώδιο των Διδύμων στις 3/6/’24. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι η όψη αυτή θα έχει διάρκεια μόνο εκείνη τη μέρα κι ότι θα περιμένουμε την 3η του Ιούνη για να κινηθούμε, καθώς οι συναντήσεις των μεγάλων πλανητών έχουν πάντα διάρκεια και πριν αλλά και μετά την ολοκλήρωσή τους. Οπότε θα σας έλεγα ότι από τα μέσα του Μαΐου έως και τα τέλη του Ιουνίου η όψη αυτή θα έχει ισχύ και θα μπορείτε να δράσετε άφοβα κι ανάλογα με το ζώδιό σας στους τομείς για τους οποίους θα μιλήσουμε παρακάτω. Σημειώστε επίσης ότι πρόκειται για ένα διάστημα όπου πέραν του Πλούτωνα κανένας άλλος πλανήτης δεν θα είναι ανάδρομος και θα διαπιστώσετε όλοι πως ο δρόμος θα είναι πλέον ανοιχτός για την επίτευξη των προσωπικών σας στόχων κι όχι μόνο!

Σηκώστε όλοι τα μανίκια και ξεκινήστε από τώρα να σχεδιάζετε τα βήματά σας αναλόγως…

Νομίζω λοιπόν ότι ξεκινήσαμε καλά και θα συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα, λέγοντάς σας πιο συγκεκριμένα ότι το Τρίγωνο που θα σχηματιστεί μεταξύ του Δία και του Πλούτωνα μιλάει για δύναμη, ανάπτυξη και ικανότητα! Μας μιλάει για προστασία αλλά και για βαθιά θέληση να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Μας δίνει ώθηση να βγούμε από τους καθημερινούς στόχους του βιοπορισμού και να κοιτάξουμε παραπέρα, τον μεγαλύτερο στόχο κι αυτόν που πραγματικά θα μας αλλάξει τη ζωή. Ο Πλούτωνας θα βοηθήσει τον Δία να δει σε βάθος επικοινωνίες, συζητήσεις και σκέψεις, κάτι που από μόνος τους δεν θα έκανε από το ζώδιο των Διδύμων. Ο Δίας λόγω της γενναιόδωρης φύσης του θα μπορούσε να χαθεί μέσα στο αεικίνητο ζώδιο των Διδύμων και στην πολλή πληροφορία. Αλλά εκεί είναι που ο Πλούτωνας θα τον συγκρατεί, θα του δώσει την δυνατότητα να κρίνει και να συγκρίνει, να ξεδιαλύνει την ουσία από τις πολλές πληροφορίες και να βρει το πραγματικά καινοτόμο. Θα μπορέσει να δώσει ανάπτυξη στο πνεύμα, τη γνώση, την πραγματικότητα, κι έτσι ο καθένας από εμάς θα καταφέρει να ζυγίσει και να εκτιμήσει σωστά καταστάσεις, γεγονότα και συμπεριφορές προκειμένου να πετύχει τους στόχους του. Και θυμηθείτε ότι αυτή τη φορά μιλάμε για μεγαλεπήβολους στόχους, επιτυχίες που δεν συμβαίνουν κάθε μέρα και σπάνια διανοητική ικανότητα όπου θα πρέπει να αδράξουμε την ευκαιρία και να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο! Αλλαγές με μεγάλη δύναμη και θέληση σε προσωπικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο, καθώς θα βρούμε όλοι νέες ιδέες και λύσεις στους τομείς που μας απασχολούν. Πάμε όμως να δούμε για το κάθε ζώδιο κι ωροσκόπο ξεχωριστά που θα μας βρει αυτή η πολύ ευχάριστη συγκυρία. Σηκώστε όλοι τα μανίκια και ξεκινήστε από τώρα να σχεδιάζετε τα βήματά σας αναλόγως…

 

Από την Κρίστη Κοτσυφάκη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα