Τοξότης | Ετήσιες Προβλέψεις 2024!

ASTROTEAM GUEST
30/11/2023

Τοξότες, Καλή Χρονιά!!!

Οικονομικά – Εργασιακά

Αγαπημένοι Τοξότες φαίνεται πως από το 2008 με την έλευση του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά τόσο σε υλικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Ξεκινώντας από πέρυσι να υπάρχουν κάποιες αλλαγές και ευκαιρίες στο οικονομικό κομμάτι με την νέα χρονιά και πιο συγκεκριμένα από τις 21/1 όπου ο Πλούτωνας θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου θα μπορέσετε να πάρετε επιτέλους μία ανάσα ελευθερίας σε αυτόν τον τομέα. Βέβαια θα υπάρξει μία τελευταία αναδρομή του Πλούτωνα από τις 2/9 έως και 19/11 του 2024. Εκεί, θα χρειαστεί λοιπόν να δείξετε ξανά λίγη προσοχή στα χρήματα και στους πόρους σας και κατά κύριο λόγο στον τρόπο διαχείρισης και απόκτησης τους.

Θα υπάρξουν ευκαιρίες εξέλιξης με την δουλειά σας!

Ακόμα φαίνεται πως ευνοήστε οικονομικά όταν η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω εισέρχεται στον δεύτερο φυσικό σας οίκο στις 23/1 έως και 16/2 αλλά και προς το τέλος της χρονιάς από τις 11/11 έως 6/12. Ακόμα ο Άρης που θα βρεθεί και αυτός από τις αρχές της νέας χρονιάς στον οίκο των οικονομικών και των ασφαλειών σας θα σας κάνει πιο δραστήριους και πιο διεκδικητικούς για τα κεκτημένα σας. Θα υπάρξει η ανάγκη για οικονομική ασφάλεια. Θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή σε υπερβολές και σε απερίσκεπτες σπατάλες καθώς και σύνεση για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι στην θέα ενός απρόσμενου γεγονότος. Ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας θα φέρει η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού και πιο συγκεκριμένα από τις 5 έως τις 29/8. Η παραμονή του Δία μέχρι τις 25/5 στον φυσικό 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο ευχάριστη την καθημερινότητα σας, καθώς θα διευκολύνει και τις παραγωγικές σας εργασίες. Θα υπάρξουν ευκαιρίες εξέλιξης με την δουλειά σας και υπάρχει η δυνατότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις με το προσωπικό αλλά και με τους συναδέλφους σας.

Αισθηματικά – Σχέσεις – Συνεργασίες

Το διάστημα από τις 4/4 έως και τις 29/4 όπου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού εισέρχεται στον 5ο σας οίκο, ο οποίος είναι ο οίκος της χαράς και του έρωτα σας δίνει την ευκαιρία να νιώσετε ξανά λίγο σαν παιδί, να ερωτευτείτε, να διασκεδάσετε και να δημιουργήσετε. Ακόμη, την περίοδο εκείνη με την αναδρομή του Ερμή στο ζώδιο του Κριού πάλι στον 5ο σας οίκο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μία ερωτική επανασύνδεση αλλά και να σας βάλει στην διαδικασία να σκεφτείτε αν θέλετε να πραγματοποιήσετε μία αλλαγή στην προσωπική σας ζωή αλλά και στους στόχους που έχετε θέσει μέχρι στιγμής. Από τις 26/5 με τον Δία ο οποίος θα έχει περάσει πλέον στο ζώδιο των Διδύμων και στον 7ο φυσικό οίκο του ωροσκοπίου σας θα ευνοηθούν κατά πολύ τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών. Θα υπάρχει μία γενική καλή διάθεση και δεν θα λείψουν και οι απρόσμενες βοήθειες.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι εδώ είναι οι τοξότες του β’ δεκαημέρου.

Όσοι από εσάς βρίσκεστε μέσα σε γάμο δεν θα λείψουν οι ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας αλλά θα γίνει αισθητή και μία καλύτερη και πιο διευκολυμένη συνεννόηση που θα έχετε μαζί του. Στις περιπτώσεις όμως που το διαζύγιο είναι αναπόφευκτο, ο χωρισμός θα μπορέσει να γίνει δίχως να προκληθεί κανένα αρνητικό συναίσθημα από καμία μεριά. Ευνοούνται νομικές διαδικασίες. Ωστόσο ιδιαίτερα καλή είναι αυτή η διέλευση για όσους από εσάς είστε ελεύθεροι επαγγελματίες καθώς θα φέρει νέους πελάτες. Κατά την αναδρομή του η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 9/10 έως και το τέλος του έτους μπορεί ένα άτομο του παρελθόντος είτε ερωτικού ενδιαφέροντος είτε κάποιος παλιός συνεργάτης να επιστρέψει. Ακόμα, μπορεί και μία νομική υπόθεση του παρελθόντος που ήταν σημαντική για εσάς να πάρει μία ευχάριστη τροπή. Ιδιαίτερα ευνοημένοι εδώ είναι οι τοξότες του β’ δεκαημέρου. Ωστόσο, στις 21/7 και μέχρι τις 4/9 θα περάσει και ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων και μπορεί αυτό το μικρό διάστημα να υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις και οξυμένες καταστάσεις σε επίπεδο συνεργασιών αλλά και στις σχέσεις σας με τα σημαντικά άτομα της ζωής σας.

Οικογένεια

Από τον Μάρτιο του 2023 με την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων ένα μεγάλο κομμάτι της σκέψης και της ενέργειάς σας εντοπίζεται στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με το σπίτι, τις ρίζες και την πατρική σας οικογένεια. Καθώς ο Κρόνος θα παραμείνει όλο το 2024 στο ίδιο ζώδιο και στον ίδιο οίκο ακόμα και με την αναδρομή που θα κάνει από τις 29/6 μέχρι και τις 15/11, η οποία αφορά κυρίως τους Τοξότες του β’ δεκαημέρου θα ασχοληθείτε πολύ με οικογενειακά θέματα και με το πατρικό σας σπίτι. Ίσως και με θέματα real estate και αγοραπωλησίες ακινήτων. Ίσως αποφασίσετε να επενδύσετε σε κάποια ανακαίνιση είτε σε κάποια εσωτερική αναδιαμόρφωση η οποία θα απαιτήσει να αφιερώσετε πολύ από τον προσωπικό σας χρόνο. Ή μπορεί να θελήσετε να αλλάξετε κατοικία.

Προσοχή στην εξάντληση και σε παρασκήνιο.

Αυτή την περίοδο ίσως αισθανθείτε ψυχικές μεταπτώσεις, συναισθηματικό βάρος και μπορεί να υπάρξουν και δυσκολίες στον ύπνο. Για αυτό και θα προτιμάτε να περνάτε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας. Πάντως οι υποχρεώσεις και οι προκλήσεις σε αυτόν τον τομέα αυτη την χρονιά θα είναι αρκετές όμως αν επιμείνετε και προσπαθήσετε θα βγείτε κερδισμένοι μέσα από αυτό. Ο Κρόνος σε αυτή την θέση πηγαίνει να βρει τον Ποσειδώνα που διατηρεί την πολύχρονη παραμονή του στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας ο οποίος βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου των ιχθύων. Έτσι οι Τοξότες κυρίως του 3ου δεκαημέρου χρειάζεται να δείξουν διάκριση έτσι ώστε να αποφευχθεί η σύγχυση σε θέματα που αφορούν το παρελθόν και τις οικογενειακές σχέσεις. Ίσως ακόμα να χρειαστεί να κάνουν κάποια θυσία για την οικογένεια τους. Μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειά σας να χρειαστεί τη βοήθειά σας. Προσοχή στην εξάντληση και σε παρασκήνιο. Ο Άρης θα περάσει και αυτός από το ζώδιο των Ιχθύων και κατ’ επέκταση από τον 4ο σας οίκο στις 23/3 και πιθανόν να προκαλέσει τσακωμούς και εντάσεις με τα κοντινά σας άτομα.

Γενικά

Προς τα τέλη του χρόνου ο Άρης θα περάσει ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα και στον 9ο φυσικό σας οίκο. Η αναδρομή εκεί ίσως φέρει καθυστερήσεις σε θέματα σπουδών, ταξίδια στο εξωτερικό και σε νομικές υποθέσεις. Μπορούμε να αδράξουμε την αναδρομή αυτή για επανεξέταση και επαναξιολόγηση των παραπάνω θεμάτων. Κυρίως αφορά τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Με την παραμονή του Δία στον 6ο οίκο σας θα πρέπει να κάνετε πιο ισορροπημένη διατροφή και να αποφεύγετε τις κακές συνήθειες. Επίσης αν σχεδιάζατε να αποκτήσετε έναν τετράποδο φίλο η περίοδος που είναι πιο προσφιλής είναι μέχρι τα μέσα Μαΐου. Τέλος, το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο θα σας κάνει να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε και επικοινωνείτε. Θα σας δώσει μεγάλη αντίληψη και δυνατό ένστικτο. Θα σας βοηθήσει να φτάσετε τις γνώσεις σας εις βάθος. Μπορεί να διαφοροποιήσει την σχέση με τα αδέλφια και τους γείτονές σας. Θα σας φέρει μοιραίες γνωριμίες.

 

Από τη Δέσποινα Τσαναξή

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα