Το Οψάριον της Βάσιας Μαυράκη: Απρίλιος

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
31/03/2022

«Τα δύο Νέα Φεγγάρια του Απρίλη»

1 Απριλίου 2022

+Νέα Σελήνη στις 11 μοίρες του Κριού
Νέα ξεκινήματα και ορμητικές αποφάσεις για τα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες της αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

2 Απριλίου 2022

+Σύνοδος Ήλιου με Ερμή 13° Κριού
Μία φωτεινή και ‘’έξυπνη’’ ημέρα με αυξημένη επικοινωνία. Αρκετές μετακινήσεις, αρκετές συζητήσεις, αλλά και επαφή με σημαντικά πρόσωπα που θέλουν να σας βοηθήσουν κυρίως στα επαγγελματικά σας θέματα. Προώθηση σημαντικών υποθέσεων και διεκπεραίωση γραφειοκρατικών εκκρεμοτήτων.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και στα ζώδια του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους, αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

4 Απριλίου 202

-Σύνοδος Άρη με Κρόνο 22° Υδροχόου
Αυστηρότητα αλλά και δραστηριοποίηση. Λήψη σημαντικών αποφάσεων, δομημένος λόγος, εκφορά σκληρών αληθειών. Οι ενέργειες δεν είναι αυθόρμητες, αλλά κατόπιν μελετημένων σκέψεων. Επίτευξη στόχων.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους αρχής τρίτου δεκαημέρου.

7 Απριλίου 2022

+Ερμής 22° Κριού εξάγωνο με Κρόνο 22° Υδροχόου
Ημέρα συντονισμένης δράσης και οργάνωσης. Τακτοποίηση και διευθέτηση υποθέσεων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γραφειοκρατικά και πρακτικά θέματα σε πρώτο πλάνο. Ξαφνικές , ευρηματικές και εφαρμόσιμες ιδέες. Ανακάλυψη διεξόδων σε… αδιέξοδες καταστάσεις.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και στα ζώδια του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους αρχής τρίτου δεκαημέρου

8 Απριλίου 2022

+Ερμής 25° Κριού εξάγωνο με Άρη 25° Υδροχόου
Ευφυΐα, ταχύτητα, ζωντάνια, ευστροφία πνευματική και σωματική. Μια ημέρα δράσης και δυναμισμού, αλλά και πρωτόγνωρης αισιοδοξίας. Αυθόρμητη και ειλικρινής συμπεριφορά ειδικά προς τα νεότερα άτομα. Εποικοδομητικές συζητήσεις και δυναμικές αποφάσεις.
Αφορά κυρίως της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και στα ζώδια του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου.

10 Απριλίου 2022

– Ερμής 28° Κριού τετράγωνο με Πλούτωνα 28° Αιγόκερω
Σκοτεινιά σκέψης, καχυποψία και εκδικητικότητα. Ένταση ,υπονόμευση και αρνητική προαίρεση. Δυσπιστία, αντιπαλότητα, δολοπλοκίες σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού ,Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, τέλος τρίτου δεκαημέρου. 

12 Απριλίου 2022

+ Ήλιος 23° Κριού εξάγωνο με Κρόνο 23° Υδροχόου
Ώριμη σκέψη και υπευθυνότητα. Ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων που προκύπτουν. Τήρηση ιεραρχίας και δεοντολογίας. Δίκαιες δικαστικές αποφάσεις. Βελτίωση σχέσεων μεταξύ συγγενικών προσώπων.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και στα ζώδια του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου.

16 Απριλίου 2022

Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού/ Κριού στις 26 μοίρες
Εντάσεις, απομακρύνσεις, ‘’εμπόλεμη’’ κατάσταση για τα Παρορμητικά ζώδια, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους τέλος τρίτου δεκαημέρου.

17 Απριλίου 2022

Ερμής 13° Ταύρου εξάγωνο με Αφροδίτη 13° Ιχθύων
+Χαρά, άνετη επικοινωνία, αισιοδοξία και ομορφιά. Νέες ερωτικές γνωριμίες, άνεση στην συναισθηματική έκφραση και ανταλλαγή τρυφερών λόγων. Κλείσιμο σημαντικών οικονομικών και επαγγελματικών συμφωνιών. Ημέρα θυσιαστικής αγάπης και κοινωνικής προσφοράς.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες, αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

18 Απριλίου 2022

+ Σύνοδος Ερμή με Ουρανό 13° Ταύρου
Απρόσμενες συναντήσεις και ξαφνικές ειδήσεις. Εφευρετικότητα, εκπλήξεις, αλλά και έλλειψη υπομονής. Πρωτότυπες ιδέες, νευρικότητα, αλλά και απρόσμενες λύσεις σε δύσκολα προβλήματα.
Αφορά κυρίως στο Σταθερό Σταυρό, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δεύτερου δεκαημέρου.

+ Αφροδίτη 13° Ιχθύων εξάγωνο με Ουρανό 13° Ταύρου
Τρυφερότητα, αγάπη, νοιάξιμο μέσα στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ευχάριστες οικονομικές εκπλήξεις και ξαφνικές καινούργιες γνωριμίες. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες θα γεμίζουν με σπίθες αισθησιασμού την ανοιξιάτική πλάση. Ανάγκη ανανέωσης εσωτερικής και εξωτερικής. Συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες και απρόσμενα δώρα.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες, δεύτερου δεκαημέρου.

– Ήλιος 28° Κριού τετράγωνο με Πλούτωνα 28° Αιγόκερω
Δυσκολίες συναισθηματικές, διερεύνηση σκοτεινών υποθέσεων, εκδικητικότητα, αλλά και ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Τίτλοι τέλους σε δύσκολες και ανώφελες σχέσεις, μηδενιστικές και καταθλιπτικές τάσεις. Έρευνα σε βάθος, αναθεωρήσεις και… μεταλλάξεις.
Αφορά κυρίως στον Παρορμητικό Σταυρό, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, του τέλους τρίτου δεκαημέρου.

24 Απριλίου 2022

– Ερμής 23° Ταύρου τετράγωνο με Κρόνο 23° Υδροχόου
Ημέρα δυσάρεστων και σκληρών ειδήσεων που ενδέχεται να αφορούν σε παιδιά και ζώα. Δυσκολίες στην επικοινωνία, ταξιδιωτικές καθυστερήσεις, ζημιές τεχνικού εξοπλισμού. Στάσεις σε γραφειοκρατικά θέματα, αυστηρή συμπεριφορά και μελαγχολική. Στείρος διάλογος και έλλειψη κατανόησης. Ατυχήματα, σπασίματα και προβλήματα σε οστά και δέρμα.
Αφορά κυρίως στο Σταθερό Σταυρό, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου.

25 Απριλίου 2022

+ Ερμής 24° Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 24° Ιχθύων
Όραμα, φαντασία, καλλιτεχνική έμπνευση. Αισιοδοξία και υψηλά ιδανικά. Κατά συνθήκη ψεύδη και αναβολές. Ανάγκη για πνευματική ανάπαυση και φιλανθρωπική δράση.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες, τρίτου δεκαημέρου.

27 Απριλίου 2022

+ Ερμής 27° Ταύρου εξάγωνο με Δία 27° Ιχθύων
Συμφέρουσες οικονομικά ιδέες, αλλά και συμφέρουσες αγορές. Επενδύσεις, τυχερές συναντήσεις και επικερδείς εμπορικές συμφωνίες. Ευχάριστες μετακινήσεις, αισιοδοξία και χιούμορ. Θετικές εξελίξεις σε γραφειοκρατικά θέματα, απόκτηση μεταφορικού μέσου ή τεχνολογικού εξοπλισμού.
Αφορά κυρίως Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες, τρίτου δεκαημέρου.

28 Απριλίου 2022

+ Ερμής 28° Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 28° Αιγόκερω
Ημέρα εμβάθυνσης και εξονυχιστικής έρευνας! Μυστικές πληροφορίες που μπορεί να αποδειχθούν προσοδοφόρες. Σημαντικά οικονομικά οφέλη από κρυφές πληροφορίες για σημαντικές επενδύσεις. Θετικές ειδήσεις για πράσινη ενέργεια και φυσικούς πόρους.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους τέλους τρίτου δεκαημέρου.

30 Απριλίου 2022

-Νέα Σελήνη/ Ηλιακή Έκλειψη 10 μοίρες Ταύρου
Μία Σελήνη σε σύνοδο με τον εκρηκτικό Ουρανό θα φέρει ανακατατάξεις και αλλαγές ρυθμών ζωής στα Σταθερά ζώδια, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

+++ Αφροδίτη σύνοδος με Δία 27° Ιχθύων
Μία υπέροχη κοσμική συγκυρία για τα ζώδια του Νερού και της Γης των τελευταίων ημερών. Τυχερές προσωπικές γνωριμίες, τυχερές οικονομικές συμφωνίες, καλοπέραση και αισιοδοξία. Κοινωνικές επιτυχίες, χαρά, ενθουσιασμός, διασκέδαση και υπέροχα δώρα.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, τέλος τρίτου δεκαημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα