Το Οψάριον της Βάσια Μαυράκη: Φεβρουάριος

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
02/02/2022

‘’Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει…’’

1 Φεβρουαρίου 2022

-Νέα Σελήνη 12 μοίρες Υδροχόου.
Μία σκληρή Νέα Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο.  Εξαιρετικά προσεκτικοί οι γεννημένοι 1, 2 Φεβρουαρίου με τη Νέα Σελήνη να χρωματίζει τη Γενέθλια Επιστροφή τους.
Αφορά το Σταθερό Σταυρό, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

4 Φεβρουαρίου 2022

+ Άρης 8°  Αιγόκερω εξάγωνο με Δία 8°  Ιχθύων
Δυναμικότητα, γρήγορες σκέψεις και αποτελεσματικές πράξεις. Επιχειρηματικοί σχεδιασμοί  και γρήγορα αντανακλαστικά. Επεκτατικότητα κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα.
Αφορά στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες τέλους πρώτου δεκαημέρου.

-Ήλιος σύνοδο με Κρόνο 15°  Υδροχόου
Ημέρα υπευθυνότητας και ρεαλιστικής αντιμετώπισης των θεμάτων που προκύπτουν. Οριοθέτηση, ωριμότητα, υπευθυνότητα, αξιοπιστία, τήρηση υποσχέσεων. Σκληρότητα σε συμπεριφορές, ακαμψία, αλλά  και ανάληψη ευθυνών. Προσοχή στα  ηλικιωμένα ανδρικά πρόσωπα της οικογένειας.
Αφορά στο Σταθερό Σταυρό, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους  του δεύτερου δεκαημέρου.

8 Φεβρουαρίου 2022

+ Άρης 11°  Αιγόκερω τρίγωνο με Ουρανός 11°  Ταύρου
Ημέρα με επαναστατικές τάσεις. Οι επαναστάτες όμως έχουν αιτία γιατί έχει έρθει ο καιρός για γόνιμες αλλαγές.  Ευχάριστες ανατροπές που θα φέρουν απρόσμενες λύσεις.  Απελευθέρωση συναισθηματική και χειραφέτηση στις περιπτώσεις που δε χωρούν καθυστερήσεις. Προσοχή στην ανάληψη ρίσκου.
Αφορά στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους της αρχής του δεύτερου δεκαημέρου.

11 Φεβρουαρίου 2022

-Σύνοδος Ερμή και Πλούτωνα 27° Αιγόκερω
Δυσπιστία, ένταση σε σκέψη και πράξη. Σκοτεινός νους και τάση προς μελαγχολία. Μυστικές κινήσεις , παρασκηνιακές κινήσεις.  Δυσάρεστες ειδήσεις για ατυχήματα, αλλά και θέματα που αφορούν σε παιδιά και ζώα.
Αφορά στον Παρορμητικό Σταυρό,  Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους  τέλους τρίτου δεκαημέρου.

16 Φεβρουαρίου 2022

-Πανσέληνος  στις 28 μοίρες Λέοντα , Υδροχόου
Μία δύσκολη Πανσέληνος με τη συμμετοχή του Κρόνου. Σκληρότητα, εντάσεις, απομακρύνσεις, ‘’απώλειες’’ για το Σταθερό Σταυρό, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους,  τέλος τρίτου δεκαημέρου.

+ Σύνοδος Αφροδίτης , Άρη 16°  Αιγόκερω
Μια ημέρα απίστευτα ερωτική με Αφροδίτη και Άρη να ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ζώδιο του Αιγόκερω! Φλερτ, διεκδίκηση, νέες γνωριμίες, έρωτας, αλλά ανάγκη για διασκέδαση για τα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του  δεύτερου  δεκαημέρου.

23 Φεβρουαρίου 2022

+ Άρης 22°  Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 22°  Ιχθύων
Καλλιτεχνικότητα, φαντασία, ρομαντισμός, εκπλήρωση ερωτικών φαντασιώσεων. Θέματα που αφορούν στο θαλάσσιο στοιχείο και ιδιαίτερη προσοχή στα υδραυλικά και αποχετευτικά συστήματα των οικιών.
Αφορά στα ζώδια της Γης , Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες αρχής τρίτου δεκαημέρου.

+24 Φεβρουαρίου 2022

Αφροδίτη 22°  Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 22°  Ιχθύων
Μια εξαιρετικά ρομαντική και ιδεαλιστική ημέρα. Οι σκοποί γίνονται υψηλοί και οι προσδοκίες μεγάλες.  Πλατωνικές σχέσεις αλλά και ανάγκη για κοινωνική προσφορά . Έλλειψη αντικειμενικότητας καθώς όλα περνούν μέσα από συναισθηματικό φίλτρο.
Αφορά στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες αρχής τρίτου δεκαήμερο

-25 Φεβρουαρίου 202

 Ερμής 11°  Υδροχόου τετράγωνο με Ουρανό 11°  Ταύρου
Απότομες αλλαγές σε σκέψεις και συμπεριφορές. Ένταση, επιθετικός λόγος, απρόσμενες εξελίξεις σε θέματα που αφορούν σπουδές και ταξίδια. Αποφυγή αγοράς ηλεκτρονικού εξοπλισμού και μεταφορικού μέσου. Δυσάρεστες ειδήσεις που αφορούν σε παιδιά και ζώα.
Αφορά στο Σταθερό Σταυρό, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους  αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα