Το ημερολόγιο ενός Μεγάλου Γεγονότος | Τσουνάμι 11 Μαρτίου 2011

ASTROTEAM GUEST
25/04/2023

Το 2011 και συγκεκριμένα στις 11 Μαρτίου συγκλονίζει τον πλανήτη μας ο μεγάλος σεισμός μεγέθους 9.1 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ, και το τσουνάμι που ακολούθησε στην βορειανατολική Ιαπωνία. Ο ισχυρότερος σεισμός που καταγράφει η Ιαπωνία αλλά και ο τέταρτος ισχυρότερος στον κόσμο! Ο σεισμός συνέβη στις 14:46 τοπική ώρα στην θαλάσσια περιοχή της Ιαπωνίας και κράτησε 6 λεπτά, προκαλώντας ισχυρά κύματα τσουνάμι που έφτασαν στα 40 μέτρα και εξαπλώθηκαν στον Ειρηνικό Ωκεανό!

Οι πλανητικές επιρροές και η εκδήλωσή τους

Η ολική Σεληνιακή Έκλειψη που έγινε στις 21 Δεκεμβρίου του 2010, με τους μεγάλους Συμπαντικούς πλανήτες να συμμετέχουν σε αναιρετικές μοίρες, δείχνει ότι έδωσαν αυτό το μεγάλο μοιραίο γεγονός που συγκλόνισε τον πλανήτη! Οι Δεσμοί της Σελήνης ήταν στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου, Γη/Νερό, και δέχονταν την πυρηνική επεμβατική ενέργεια των πλανητών Πλούτωνα /Άρη. Σε 3 μοίρες απόσταση ο πλανήτης Ερμής, που έχει και τον ρόλο του ψυχο-πομπού, θα ακουμπούσε την πανσέληνο -έκλειψη, και ταυτόχρονα σχημάτιζε την εκρηκτική όψη τετραγώνου με τους πλανήτες Δια/Ουρανός στο ζώδιο των Ιχθύων (νερό). Η ενέργεια αυτής της Ολικής Σεληνιακής Έκλειψης είχε μεγάλη πιθανότητα να εκδηλωνόταν σε υγρό στοιχείο!

Η ενεργοποίηση

Στις 11 Μαρτίου του 2011 σχεδόν 3 μήνες μετά, ο πλανήτης Ουρανός στην αναιρετική μοίρα από το ζώδιο των Ιχθύων, έτοιμος να αλλάξει πεδίο, πυροδοτεί απροσδόκητα και αστραπιαία την Ολική Σεληνιακή έκλειψη που είχε προηγηθεί στις 21 Δεκεμβρίου του 2010 στον άξονα Τοξότη/Δίδυμων.  Ο πλανήτης Ουρανός φεύγοντας από το ζώδιο των Ιχθύων στις 11 Μαρτίου 2011, ξυπνά το συνειδητό ασυνείδητο όλων των λαών του πλανήτη, ξυπνά την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά θυμίζοντας μας ότι δεν πρέπει να ήμαστε δέσμιοι της ύλης! Την ίδια στιγμή ένας άλλος από τους Συμπαντικούς πλανήτες, ο Ποσειδώνας πλανήτης της θυσίας βρίσκεται και αυτός σε αναιρετική μοίρα, στο ζώδιο του Υδροχόου. Σε αυτό το γεγονός χάθηκαν 15,900 ζωές και 2,500 αγνοούνται!

Ο πλανήτης Πλούτωνας στο ζώδιο του Αιγόκερω, ακουμπά το μεσοδιάστημα Άρη/Πλούτωνα της Σεληνιακής έκλειψης, που δηλώνει βίαια γεγονότα και Επέμβαση της Ανωτέρας Δύναμης. Το τσουνάμι που ακολούθησε τον σεισμό προκάλεσε πυρηνικά ατυχήματα και εξανάγκασε εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους να εκκενώσουν τις περιοχές, εγκαταλείποντας τα σπίτια τους.  Ο πλανήτης Ερμής, προχωρώντας στις 3 Μαρτίου σχηματίζει όψη τετραγώνου με τους Δεσμούς της Σεληνης και τον Πλούτωνα του αστρολογικού χάρτη της έκλειψης, πυροδοτώντας όλη την δυναμική ενέργεια! Η αναπάντεχη είδηση συγκλόνισε το παγκόσμιο! Μέσα σε 9 λεπτά της ώρας χάθηκαν χιλιάδες ανθρώπινες ζωές και ήταν αρκετά για μια τεράστια οικονομική καταστροφή, καθιστώντας την πιο δαπανηρή φυσική καταστροφή στην Ιστορία εκτιμώντας το κόστος από την παγκόσμια τράπεζα.

 

Από την Αναστασία Συμεού

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα