Το φιλί του Σκορπιού | Πανσέληνος Απριλίου

ΓΙΟΥΛΗ-ΙΛΛΥΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
18/04/2024

Απρίλιος, λίγες ημέρες πριν την Ανάσταση του Θεανθρώπου, με μια Πανσέληνο γεμάτη δηλητήριο. Ένα φεγγάρι, σαν από την χολή που πότισαν τα χείλη του Ιησού.

24 Απριλίου, Πανσέληνος στην 4η μοίρα του Σκορπιού, σε ταυ τετράγωνο με τον κυβερνήτη της τον Πλούτωνα και τον συγκυβερνήτη Άρη στην επίθεση, αυτήν την ύπουλη, την αργή, που ξέρει καλά να σε διαλύσει πριν καν το καταλάβεις. Και των Άστρων το Ιερό Σέλας, μας οδηγεί να δούμε τους οιωνούς, που σε αυτό το Φεγγάρι καταδικάζουν την ανθρώπινη ύβρη. Το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Πλούτωνα, εντείνει το ήδη υπάρχων τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, αποκαλύπτοντας πιθανώς, περίπλοκες διαπροσωπικές δυναμικές, τις οποίες δεν πρέπει να αγνοήσουμε, προκειμένου να ενισχύσουμε την αποφασιστικότητά μας και να σταθεροποιήσουμε τα συναισθήματά μας. Αυτό το φεγγάρι, θα οδηγήσει σε βαθιές συνειδητοποιήσεις, σχετικά με το τι μετακινείται και τι αλλάζει μέσα μας, και την αναγκαία διαδικασία εσωτερικής αναδόμησης. Θα εγείρει τεράστια συναισθηματική ένταση, ανταγωνισμό, ύπουλες ενέργειες, πείσμα, επιμονή και θα τονίσει τα προβληματικά μας πάθη, προκειμένου να μας διδάξει ότι η ανθρώπινη ψυχή, δεν είναι απλό αποκύημα της ύλης.

Σε κοσμικό επίπεδο, θα φέρει στο φως θέματα που αφορούν, σε θέματα υγείας, φαρμάκων και εμβολιασμών, τονίζοντας και την έλευση μιας νέας επιδημίας. Σκάνδαλα διαφθοράς, μετακινήσεις, νομικό σώμα, υγειονομικό, διακρατικές σχέσεις και συμφωνίες, καθώς και η χειραγώγηση από τις εξουσίες, είναι τα θέματα στα οποία θα γίνουν αποκαλύψεις και παρασκήνιο για μεγάλα θέματα που αφορούν σε έλεγχο, και κρυμμένα μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια. Θα εγείρει θέματα, περιορισμών, μολύνσεων και δηλητηριάσεων, ενώ προμηνύει έντονα καιρικά φαινόμενα και στην Ελλάδα.

Αυτό το φεγγάρι, ανάβει το φως στο πεδίο που χρειάζεται να δούμε τους τομείς της ζωής μας που υπάρχει έλεγχος και χειραγώγηση. Ας του επιτρέψουμε να μας φωτίσει εσωτερικά, να αναγνωρίσουμε όλα μας τ’ απωθημένα. Το κλειδί της εσωτερικής μας Πύλης το κρατά ο Πλούτωνας, που σε αυτήν την Πανσέληνο μεταμορφώνεται στον αετό που κάνει βουτιά στην γη και φέρει επάνω στον Όλυμπο τον Γανυμήδη. Είναι οι Θεοί, που υψώνουν το ομορφότερο στην ανθρωπότητα.

Η Ανάσταση της ψυχής ή η Σταύρωσή της, είναι ευθύνη του καθενός μας.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα