Τι θα μας φέρει ο ανάδρομος Ερμής του Δεκεμβρίου;

ASTROTEAM GUEST
05/12/2023

Στο σβήσιμο της χρονιάς ο Ερμής θα αναδρομήσει από την 8η μοίρα του Αιγόκερου μέχρι και την 22η του Τοξότη.

Η επιρροή του θα διαρκέσει από 14/12 έως και 1/01/24 αλλά καλό είναι να λαμβάνουμε υπόψιν και τις 5 προηγούμενες και τις 5 επόμενες μέρες από την αναδρομή του γιατί τότε βρίσκεται στη στάση του. Σε γενικές γραμμές θα προκαλέσει αναστάτωση, καθυστερήσεις ή ανακατατάξεις κυρίως στον επαγγελματικό μας τομέα, σε θέματα σπουδών, στα ταξίδια μας και ίσως σε νομικές υποθέσεις.

Πάμε όμως να δούμε πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο και Ωροσκόπο

Κριοί και Ωροσκόποι Κριοί

 • Επιστρέφουν παλιοί συνεργάτες, επιστρέφουν παλιές επαγγελματικές προτάσεις, περισσότερη δουλειά αλλά χωρίς οργάνωση, ταξίδια επαγγελματικά έκτος προγράμματος, ένταση και νεύρα εξαιτίας της δουλειάς. Αφορά τους γεννημένους 20-29/03,12-20/04 και Ωροσκόπους από την 0η-9η και από την 22η-29η του Κριού.

Ταύροι και Ωροσκόποι Ταύροι

 • Επαγγελματικά ταξίδια αλλά όχι ακριβώς όπως τα υπολογίζατε, ταξίδια με ερωτικό πρόσωπο, επιστροφή ερωτικού προσώπου, θετικά νέα από συμβόλαια και σημαντικά έγγραφα, ταξίδια συγγενών ή παιδιών από ή προς εσάς. Αφορά τους γεννημένους 20-28/04 και τους Ωροσκόπους από τη 0η-9η μοίρα του Ταύρου.

Δίδυμοι και Ωροσκόποι Δίδυμοι

 • Επιστροφή ερωτικού προσώπου, απογοητεύσεις – ψέματα ή εντάσεις με τον σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη, αρνητικά γεγονότα ή ευτράπελα που προκύπτουν σε κάποιο ταξίδι, καθυστερήσεις ή ακυρώσεις ταξιδιών, κάποια θετικά νέα στον οικονομικό τομέα. Αφορά τους γεννημένους 13-21/06 και τους Ωροσκόπους από την 21-29η των Διδύμων.

Καρκίνοι και Ωροσκόποι Καρκίνοι

 • Επιστροφή ερωτικού προσώπου, φίλου ή συνεργάτη, ταξίδια με τον σύντροφο, θετικά νέα για μια δουλειά ή συνεργασία, θετικά νέα από συμβόλαια ή σημαντικά έγγραφα, προσοχή σε θέματα υγείας. Αφορά τους γεννημένους 21-30/06 και τους Ωροσκόπους από τη 0η -9η μοίρα του Καρκίνου.

Λέοντες και Ωροσκόποι Λέοντες

 • Ταξίδι με ερωτικό πρόσωπο, επιστροφή ερωτικού προσώπου, θετικά νέα για έγγραφα ή ταξίδια που αφορούν παιδιά, επιστρέφουν σχέδια για δημιουργικά χόμπι ή νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Αφορά τους γεννημένους 15-23/08 και τους Ωροσκόπους από την 22η-29η μοίρα του Λέοντα.

Παρθένοι και Ωροσκόποι Παρθένοι

 • Επιστροφή ερωτικού προσώπου, ταξίδι με ερωτικό πρόσωπο, απογοητεύσεις ή εντάσεις με το σύντροφο, απογοητεύσεις και προβλήματα από το οικογενειακό περιβάλλον, επαγγελματικά διλλήματα που μπορούν να έχουν θετική έκβαση αργότερα. Τα θετικά αφορούν τους γεννημένους 22-31/08 και τους Ωροσκόπους από τη 0η-9η μοίρα ενώ τα αρνητικά αφορούν τους γεννημένους 14-22/09 και τους Ωροσκόπους από την 22η-29η της Παρθένου.

Ζυγοί και Ωροσκόποι Ζυγοί

 • Ασυνεννοησία ή προβλήματα με την οικογένεια, καθυστερήσεις και ανακατατάξεις που αφορούν τη δουλειά ειδικά αν είναι οικογενειακή επιχείρηση, ταξίδια από ή προς συγγενείς στα οποία προκύπτουν ευτράπελα ή καθυστερήσεις,επιστροφή φίλων, ταξίδια με φίλους ή σύντροφο, θετικά νέα από αδέρφια ή από σημαντικά έγγραφα. Τα θετικά αφορούν τους γεννημένους 15-22/10 και τους Ωροσκόπους από την 22η-29η μοίρα ενώ τα αρνητικά τους γεννημένους 23/09-1/10 και τους Ωροσκόπους από την 0η-9η μοίρα του Ζυγού.

Σκορπιοί και Ωροσκόποι Σκορπιοί

 • Επιστροφή ερωτικού προσώπου, μπλοκαρίσματα με οικονομικά θέματα ή έγγραφα τα οποία μπορούν να έχουν θετική έκβαση λίγο αργότερα, επαγγελματικά ταξίδια, ταξίδια με ερωτικό πρόσωπο, θετικά νέα από επαγγελματικές προτάσεις. Αφορά τους γεννημένους 23/10-1/11 και τους Ωροσκόπους από την 0η-9η μοίρα του Σκορπιού.

Τοξότες και Ωροσκόποι Τοξότες

 • Επιστροφή ερωτικού προσώπου, απογοητεύσεις ή εντάσεις με τον σύντροφο, μπλοκαρίσματα ή προβλήματα σε ταξίδια, προβλήματα ή αρνητικά νέα μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον, θέματα υγείας που επιστρέφουν, καθυστερήσεις που αφορούν οικονομικά θέματα τα οποία διευθετούνται λίγο αργότερα, απογοητεύσεις από τον επαγγελματικό τομέα για αρχή αλλά λίγο αργότερα θα έχετε θετικά νέα και προτάσεις. Αφορά τους γεννημένους 14-22/12 και τους Ωροσκόπους από την 22η-29η μοίρα του Τοξότη.

Αιγόκεροι και Ωροσκόποι Αιγόκεροι

 • Επιστρέφουν συνεργάτες και παλιές επαγγελματικές προτάσεις, μπορεί να έχετε και νέες προτάσεις και να υπάρξει μια υπερφόρτωση ή αναστάτωση στο εργασιακό σας πρόγραμμα, επαγγελματικά ταξίδια(μπορεί και εκτός προγράμματος),επιστροφή ερωτικού προσώπου. Αφορά τους γεννημένους 22-31/12 και τους Ωροσκόπους από την 0η-9η μοίρα του Αιγόκερου.

Υδροχόοι και Ωροσκόποι Υδροχόοι

 • Σκέψεις που σας αγχώνουν και σας προβληματίζουν σχετικά με την επαγγελματική σας κατεύθυνση, μυστικές συζητήσεις για αναζήτηση νέας δουλειάς (ίσως συζητήσετε και με παλιούς συνεργάτες) υπερφόρτωση, ανακατατάξεις ή αναστάτωση στο εργασιακό σας περιβάλλον. Επιστροφή φίλου, κάποιου φλερτ ή κάποιου διαδικτυακού προσώπου. Αφορά τους γεννημένους 11-19/02 και τους Ωροσκόπους από την 22η-29η μοίρα του Υδροχόου.

Ιχθύες και Ωροσκόποι Ιχθύες

 • Επαγγελματικές υποσχέσεις που δε τηρούνται, συζητήσεις για νέες δουλειές που σας απογοητεύουν, λάθη και κακός προγραμματισμός στη δουλειά σας, λίγο αργότερα θα έχετε τελικά κάποια θετική έκβαση όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Επιστροφή ερωτικού προσώπου, απογοήτευση ή εντάσεις με τον σύντροφο, προβλήματα μέσα από την οικογένεια, μπερδέματα ή αναστάτωση κατά τη διάρκεια ταξιδιών. Η θετική έκβαση στα επαγγελματικά αφορά κυρίως τους γεννημένους 19-28/02 και τους Ωροσκόπους από τη 0η-9η μοίρα των Ιχθύων ενώ όλα τα υπόλοιπα που αναφέρω θα επηρεάσουν κυρίως τους γεννημένους 12-20/03 και τους Ωροσκόπους από την 22η-29η μοίρα των Ιχθύων.

Υ.γ1 αποφύγετε να κλείσετε νέες επαγγελματικές συμφωνίες μέσα σε αυτό το διάστημα παρά μόνο αν είναι παλιές προτάσεις
Υ.γ2 τα ζευγάρια που θα μαλώσουν ή θα χωρίσουν μέσα στον ανάδρομο είναι πολύ πιθανό να τα ξαναβρούν αργότερα
Υ.γ3 κλείστε τα ταξίδια σας μέχρι της 10/12 αν μπορείτε. Αν ταξιδεύετε 25-30/12 να είστε έξτρα προσεκτικοί
Υ.γ4 Από όλα τα παραπάνω επηρεάζονται ΜΟΝΟ όσοι ανήκουν στις ημερομηνίες και τις μοίρες που αναφέρω εκτός αν έχουν κάποιο σημαντικό προσωπικό πλανήτη όπως Σελήνη, Αφροδίτη, Άρη ή Ερμή στις παρακάτω μοίρες.

 • από την 22η των Ιχθύων μέχρι την 9η του Κριού
 • από την 22η των Διδύμων μέχρι την 9η του Καρκίνου
 • από την 22η της Παρθένου μέχρι την 9η του Ζυγού
 • και κυρίως από την 22η του Τοξότη μέχρι την 9η του Αιγόκερω

 

Από τη Σουλάη Κατερίνα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα