Τι θα φέρει ο Δίας στον Κριό σε κάθε ζώδιο;

ASTROTEAM GUEST
06/05/2022

Κριός

Ο Δίας θα φέρει στους Κριούς προσωπική ανάπτυξη, αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής τους, θα αυξήσει τη διάθεσή τους και την ενέργειά τους για τη ζωή, θα τους βοηθήσει να ανοίξουν καινούργιους κύκλους στη ζωή τους να αφήσουν πίσω τους όλα τα προβλήματα του παρελθόντος, να δουν τη ζωή τους θετικά. Θα κάνουν καινούργιες γνωριμίες και σχέσεις και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο, αρκεί να μη γίνουν υπερβολικοί, παρορμητικοί και κάνουν λάθη.

Ταύρος

Ο Δίας στους Ταύρους θα φέρει τύχη σε ό,τι γίνεται παρασκηνιακά και πίσω από την πλάτη τους, σε προσωπικό, επαγγελματικό φιλικό επίπεδο. Θα κάνουν μία αναδρομή στο παρελθόν τους για να μπορέσουν να φτιάξουν το μέλλον τους και να τα βρουν με τον εαυτό τους, για να είναι έτοιμοι να υποδεχθούν το Δία την επόμενη χρονιά στο ζώδιό τους. Επίσης, θα είναι αρκετά ευαίσθητοι και θα κλείνονται πολλές φορές στον εαυτό τους. Θα καταφέρουν επίσης να κόψουν κακές συνήθειες και να αναπτυχθούν.

Δίδυμοι

Ο Δίας στους Διδύμους θα φέρει τύχη στην κοινωνική τους ζωή, θα κάνουν καινούργιες φιλικές και επαγγελματικές γνωριμίες, θα πραγματοποιήσουν στόχους, όνειρα και επιθυμίες. Θα είναι αισιόδοξοι, θα ξεπεράσουν προβλήματα και εμπόδια από το παρελθόν τους, θα ασχοληθούν δημιουργικά με ομάδες – σωματεία – συλλόγους και θα ερωτευτούν μέσα από το κοινωνικό φιλικό ή επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Καρκίνος

Ο Δίας θα τους φέρει τύχη σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα έρθουν ευκαιρίες που θα τους βοηθήσουν να εξελιχθούν και να διαπρέψουν στην καριέρα τους. Επαγγελματικά ταξίδια, καινούργιες ευθύνες και γνώσεις, εμπιστοσύνη και βοήθεια από διοικητικά στελέχη ή αφεντικά, μέσα όμως από πολλή δουλειά, κούραση και προκλήσεις. Επίσης, θα φέρει αλλαγή επαγγέλματος ή καριέρας με καλύτερες προοπτικές.

Λέων

Ο Δίας σε εσάς θα φέρει τύχη, μιας και είναι πολύ φιλικός προς το δικό σας ζώδιο, σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων και σε σπουδές. Θα θέλετε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, νέες κουλτούρες, νέους πολιτισμούς και θρησκείες. Επίσης μπορείτε να κάνετε πολλά επαγγελματικά ταξίδια ακόμη και μετακόμιση στο εξωτερικό για καινούργια δουλειά, καινούργια ερωτική σχέση, με άτομα από το εξωτερικό ή διαφορετικής θρησκείας ή κουλτούρας. Επίσης λύσεις σε νομικά προβλήματα που σας προβληματίζουν από το παρελθόν.

Παρθένος

Ο Δίας θα φέρει σε εσάς τύχη σε κληρονομικά, οικονομικά, φορολογικά θέματα. Βοήθεια από τους άλλους. Επίσης θα υπάρξει θάνατος και αναγέννηση του εαυτού σας. Θα κλείσετε πληγές από το παρελθόν. Θα βελτιώσει ερωτικά και συναισθηματικά προβλήματα, ώστε να μην προδοθείτε ή πληγωθείτε ξανά στο μέλλον. Θα υπάρξουν νέες συνεργασίες και αύξηση κερδών. Τύχη σε τυχερά παιχνίδια και θα ξεπεραστούν και φοβίες από το παρελθόν.

Ζυγός

Ο Δίας θα φέρει σε εσάς τύχη μέσα από σχέσεις, συνεργασίες, γάμο. Τα οικονομικά σας θα έχουν άνοδο. Θα γίνετε πιο αυθόρμητοι, θα λύσετε διαφωνίες που υπήρχαν στο γάμο, στις σχέσεις – συνεργασίες σας. Επίσης θα αρχίσετε να ασχολείστε πιο πολύ με τους ανθρώπους γύρω σας τους οποίους τους είχατε παραμελήσει αρκετά. Αν υπήρχαν προβλήματα στο γάμο σας, τώρα έχετε μία ευκαιρία να τα λύσετε ή να δώσετε ένα τέλος και να κάνετε μία καινούργια γνωριμία με προοπτικές.

Σκορπιός

Ο Δίας σε εσάς θα φέρει τύχη σε θέματα εργασίας, υγείας και φυσικής κατάστασης. Θα αναλάβετε πρωτοβουλίες επαγγελματικές. Θα βοηθάτε και θα προσφέρετε υπηρεσίες στους συνεργάτες και συναδέλφους σας. Θα ασχοληθείτε με γυμναστική, σπορ και υγιεινή διατροφή. Είναι η κατάλληλη εποχή να ξεκινήσετε δίαιτα και να κόψετε τις κακές συνήθειες, επειδή θα έχετε μεγάλη ενέργεια και διάθεση για προσφορά και εργασία. Κοιτάξτε να μην το παρακάνετε και εξαντληθείτε.

Τοξότης

Ο Δίας σε εσάς θα φέρει τύχη, μιας και είναι πολύ φιλικός προς το δικό σας ζώδιο, σε θέματα έρωτα και δημιουργικότητας. Καινούργιες φιλίες, γνωριμίες, χόμπι, διασκέδαση, χαρά και ευτυχία. Μεγάλος έρωτας, αγάπη, σχέσεις που θα έχουν διάρκεια μέσα από το σπίτι και την οικογένεια.

Αιγόκερως

Ο Δίας σε εσάς τους Αιγόκερους, θα φέρει τύχη σε ότι έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια. Θα υπάρχει καλή διάθεση και ισορροπία. Θα βελτιωθούν οι σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους. Επίσης θα μπορείτε να βελτιώσετε θέματα που έχουν να κάνουν με ακίνητη περιουσία, αγορά καινούργιου σπιτιού ή Γης, μετακόμιση ή ανακαίνιση, βοήθεια από γονείς, συναισθηματική ασφάλεια, επαφή με συγγενείς μετά από πολλά χρόνια που έχετε να δείτε. Γενικά ευτυχία.

Υδροχόος

Ο Δίας θα φέρει σε εσάς τους Υδροχόους τύχη σε ότι έχει να κάνει με επικοινωνίες, ταξίδια, βελτίωση σχέσεων με αδέρφια και γείτονες, που μπορεί να υπήρχαν θέματα στο παρελθόν. Επίσης πολλά σεμινάρια που μπορεί να θελήσετε να κάνετε για να βελτιώσετε τις γνώσεις ή να μάθετε μία νέα τέχνη. Επίσης καινούργια εξέλιξη καριέρας ίσως μέσα από ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή συνεργασίες με άτομα από το εξωτερικό. Το μυαλό σας θα λειτουργεί στο έπακρο και θα σας έρχονται καινούργιες ιδέες που θα φέρουν βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωής σας και θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να προοδεύσετε.

Ιχθύες

Ο Δίας θα φέρει σε εσάς πολλά δώρα και χρήματα. Θα έχετε συναισθηματική αλλά και υλική σταθερότητα. Θα νιώθετε πληρότητα, δύναμη, ενέργεια και ενθουσιασμό. Θα εξοφλήσετε ότι οφειλές ή δάνεια είχατε από το παρελθόν. Θα ανανεωθείτε και θα είστε ασφαλής. Φέτος μπορείτε να παίξετε τυχερά παιχνίδια και ένα όνειρο σας θα πραγματοποιηθεί. Θα ανανεωθείτε και θα χαρείτε ότι είχατε στερηθεί στο παρελθόν. Προσοχή στο φαγητό, το ποτό και την καλοπέραση γιατί θα πάρετε βάρος.

 

Από τη Χρυσούλα Προβή

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα