Τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο η είσοδος του Δία στον Κριό στις 11/5;

ASTROTEAM GUEST
06/05/2022

Κριός και Ωροσκόπος Κριός

Η δυναμική ενέργεια του Κριού επιτείνεται από τον Δία και μετατρέπεται σε γενναιοψυχία. Χαρίζει έντονη δράση και μεγάλη θέληση για επιτυχία! Προσοχή στην τάση για παραπάνω κιλά!

Ταύρος και Ωροσκόπος Ταύρος

Η ενέργεια του Δία είναι εσωτερική και παρά τις οικονομικές και νομικές δοκιμασίες που διέπουν την ζωή σας, δίνεται η δύναμη να δείτε την φωτεινή πλευρά της!

Δίδυμοι και Ωροσκόπος Δίδυμοι
Ο κύκλος των φίλων σας μεγαλώνει μέσα από αυτήν την διέλευση του Δία! Γίνεστε έμπνευση για μεγάλες ομάδες ανθρώπων μέσα από τους στόχους και τα οράματά σας!

Καρκίνος και Ωροσκόπος Καρκίνος

Η καριέρα και η δημόσια ζωή ανεβάζουν την αναγνωρισιμότητα που επιδιώκετε! Τάσεις ανθρωπιστικές ή θρησκευτικές σας ωθούν να βρείτε το νόημα της ζωής!

Λέων και Ωροσκόπος Λέων

Η ώρα για να επεκτείνετε το γνωσιακό σας πεδίο είναι τώρα! Τα ταξίδια, η φιλοσοφία και το θεολογικό γίγνεσθαι είναι ο τρόπος για να βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε και να βελτιώσετε τον εαυτό σας!

Παρθένος και Ωροσκόπος Παρθένος

Αισιοδοξία σε κάθε νέο σας εγχείρημα που θα βοηθήσει στην εσωτερική ισορροπία, την ψυχολογική και την οικονομική σας άνθιση. Τα χρήματα από κληρονομιά ή συνεργασία θα βοηθήσουν την πρακτική πλευρά της ζωής σας.

Ζυγός και Ωροσκόπος Ζυγός

Αναζητάτε με ορμή την συντροφιά και πετυχαίνετε την αυτογνωσία μέσω ανθρώπων με πνευματικά ιδεώδη και σε σχέσεις που θα σας ωφελήσουν σε όλα τα επίπεδα. Καλή περίοδος για νομικές εκκρεμότητες.

Σκορπιός και Ωροσκόπος Σκορπιός

Η ανάγκη για ανακατατάξεις στη καθημερινή σας ζωή είναι έντονη. Όπως έντονη είναι η τάση για βελτίωση της υγείας και της εμφάνισής σας. Δυνατό ένστικτο στα οικονομικά!

Τοξότης και Ωροσκόπος Τοξότης

Υπεραισιοδοξία και άκρατη αυτοπεποίθηση έρχονται να ταράξουν την ζωή σας.
Προσπαθείτε να μεταδώσετε σε όλους τα θρησκευτικά και φιλοσοφικά σας πιστεύω. Μέσα από ένα χόμπι που το κάνετε επάγγελμα, μέσα από την απόκτηση παιδιών απογειώνεστε… Προσοχή στην προσγείωση!

Αιγόκερως και Ωροσκόπος Αιγόκερως

Θεμελίωση νέας αρχής για αγορά μεγαλύτερου σπιτιού ή απόκτηση μεγαλύτερης οικογένειας. Συνειδητοποίηση ότι το νόημα της ζωής βρίσκεται μέσα στην ίδια σας την οικογένεια!

Υδροχόος και Ωροσκόπος Υδροχόος

Επικοινωνία ελεύθερα και με κάθε κόστος είναι το μότο του Δία στον Υδροχόο. Επιθυμία να μεταδώσετε τις σκέψεις σας μέσω των κοινωνικών δικτύων για να εμπνεύσετε και τους άλλους, αλλά για να πάρετε κι εσείς νέα γνώση από αυτούς!

Ιχθύες και Ωροσκόπος Ιχθύες

Παίρνετε χαρά μέσω της οικονομικής σας ελευθερίας! Η αυτοεκτίμηση σας μεγαλώνει όσο μεγαλώνουν οι καταθέσεις σας. Προσοχή στην πλεονεξία που σας κρατά δέσμιο των υλικών αγαθών και σας στερεί από την πνευματικότητα σας!!!

 

Από την Παναγιώτα Περδίκη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα