Τι δώρα φέρνει ο Δίας σε όλα τα ζώδια το 2022;

ASTROTEAM GUEST
03/01/2022

Ο Δίας είναι ο ευεργέτης πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος και είναι κυβερνήτης του Τοξότη. Προωθεί την εξέλιξη και δίνει τις ευκαιρίες για να πετύχει κάποιος. Η ιδιότητά του είναι να διευρύνει, να αναπτύσσει, να δημιουργεί και να πολλαπλασιάζει. Σχετίζεται με νόμους, με την εκκλησιαστική αρχή και με τα εκκλησιαστικά τυπικά. Δίνει την επίγνωση ότι το άτομο προστατεύεται. Είναι πνεύμα ελπίδας και αισιοδοξίας, είναι δημοφιλής, πετυχημένος και γενναιόδωρος. Είναι ο πλανήτης της υψηλότερης διάνοιας του ανθρώπου και διεγείρει τον ιδεαλισμό, τις προσδοκίες, τη μακροθυμία, και το όραμα. Ο Δίας αντιλαμβάνεται το Μεγάλο Σχέδιο και προσπαθεί να το εφαρμόσει στην πρακτική μας ζωή. Βιώνει τη γνώση και έχει την ανάγκη να τη διαδώσει, είναι ο δάσκαλος. Αγαπά τους ανθρώπους και δημιουργεί τις καλύτερες ευκαιρίες και συνθήκες, προσφέροντάς τους οτιδήποτε καλό ευνοεί τον καθένα από εμάς.

Πάμε λοιπόν να δούμε τί δώρα θα προσφέρει για το κάθε ζώδιο χωριστά…

Κριοί

Κριαράκια μου παρορμητικά και ανυπόμονα, ο Δίας αρχικά για εσάς ανασύρει στην επιφάνεια, από τον πιο μυστικό σας οίκο το 12ο, πολλά από αυτά που είχατε καλά κρυμμένα μέσα σας! Πλήθος συναισθημάτων θα βγουν, μιας και ο Δίας έχει την τάση να διογκώνει. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή αν υπάρχουν εκκρεμότητες με καταστάσεις παρελθοντικές, να μπουν στο μικροσκόπιο και να επανεξεταστούν, δίνοντας έτσι η ευκαιρία να βρείτε λύσεις, να πιστέψετε στον εαυτό σας και να προχωρήσετε τη ζωή σας παρακάτω. Ακόμα κι αν υπάρχουν κρυφοί εχθροί, εσείς θα είστε προστατευμένοι. Είναι η κατάλληλη στιγμή να φιλτράρετε τον ψυχικό σας κόσμο, με οποιαδήποτε μέθοδο σας εξυπηρετεί και να απαλλαχτείτε από ό,τι άσχημο σας βαραίνει (πράγματα συναισθήματα ή και ανθρώπους)!
Από τις 11 Μαΐου ο Δίας περνάει στο δικό σας ζώδιο. Αρχικά θα επωφεληθείτε όσοι είστε γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο και θα σας δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να αναπτυχθείτε! Οι φιλοδοξίες, οι στόχοι και τα όνειρά σας θα ξεκινήσουν να παίρνουν σάρκα και οστά, είτε αφορούν τα επαγγελματικά σας σχέδια είτε την προσωπική σας ζωή. Στις 29 Μαΐου ο Δίας σε σύνοδο ακριβείας με τον Άρη, θα σας δώσει το σθένος να δράσετε, παρακάμπτοντας κάθε εμπόδιο. Μετά τον Ιούλιο πιθανότατα να εμφανιστεί στη ζωή σας ένας νέος έρωτας με καλές προδιαγραφές, που έρχεται για να μείνει! Από τις 28/10/2022 έως 21/12/2022 με τον Δία στους Ιχθύες, ευνοείστε εσείς του γ’ δεκαήμερου για να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Το β’ δεκαήμερο του Κριού θα απολαύσει περισσότερα οφέλη μέσα στο επόμενο έτος το 2023. Παρόλα αυτά όλα τα δεκαήμερα ωφελούνται!

Ταύροι

Ταυράκια μου ταλαιπωρημένα και πιεσμένα, υποχρεωτικές αλλαγές επιβάλλεται να κάνετε στη ζωή σας με τα τετράγωνα Κρόνου-Ουρανού. Ο Δίας έρχεται για να σας κάνει αγαπητούς και να σας δώσει φήμη στον κοινωνικό σας κύκλο, έρχονται νέοι άνθρωποι στη ζωή σας, ώστε να σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε και να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, Οι φίλοι θα είναι δίπλα σας και θα σας στηρίζουν για τις επιλογές που έχετε κάνει και είναι πολύ πιθανό μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον να εμφανιστεί ένας έρωτας!
Μπορεί ο Ουρανός να σας επιβάλλει να κάνετε αλλαγές και ο Κρόνος να σας πιέζει, όμως με συνεπιβάτη το Δία θα είναι πιο ευνοϊκά τα πράγματα και να θυμάστε πως όλα γίνονται για το καλό σας!

Δίδυμοι

Διδυμάκια μου αέρινα, κι εσείς την προηγούμενη χρονιά την ακούσατε dolby surround (στερεοφωνικότατα), λόγω των Εκλείψεων που γίνονταν πάνω στο δικό σας άξονα και σας ανάγκασαν σε αλλαγές! Φέτος όμως, ήρθε η στιγμή να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Η χρονιά αυτή σας φέρνει φήμη, αναγνώριση και επαγγελματική επιτυχία μιας και ο Δίας έρχεται να σας ανταμείψει! Κλείνοντας το 2021 ετοιμαστείτε να γυρίσετε και σελίδα, ανοίγοντας καινούρια κεφάλαια για τα υπέροχα πράγματα που σας περιμένουν, προωθώντας με επιτυχία τους επαγγελματικούς σας στόχους και χτυπώντας σας την πόρτα πολλές–πολλές –πολλές ευκαιρίες!
Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή να δράσετε και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας, βγάζοντας προς τα έξω την καλύτερη εκδοχή σας! Προς τα τέλη του Ιουνίου με την Αφροδίτη μέσα στο ζώδιό σας, σε όψη εξαγώνου με τον Δια, μπορεί να σας φέρει κέρδη ή ακόμα και ένα καινούριο έρωτα. Την επίδραση του Δία έρχεται να στηρίξει και ο Κρόνος με τα τρίγωνά του, βοηθώντας σας να τρυγήσετε τους καρπούς των κόπων σας. Από τις 20/12 έως 12/2/2022 ευνοείστε εσείς του α’ δεκαήμερου. Από τις 13/2/2022 έως 26/3/2022 ευνοείται το β’ δεκαήμερο και από τις 27/3/2022 έως 10/5/2022 ευνοείστε οι γεννημένοι του γ’ δεκαημέρου.

Καρκίνος

Καρκινάκια μου ευαίσθητα, έπειτα από την πίεση του προηγούμενου διαστήματος στα προσωπικά, επαγγελματικά και οικονομικά, ήρθε επιτέλους η στιγμή με το πέρασμα του Δία στους Ιχθύες να σας αλλάξει η διάθεση και να σας δοθεί η δυνατότητα να θέσετε τα σχέδιά σας, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας σε εφαρμογή. Εάν έχετε νομικές υποθέσεις σε εκκρεμότητα, ήρθε η στιγμή να διεκπεραιωθούν και θέματα του εξωτερικού, θέματα σπουδών, σεμιναρίων ή πιστοποιήσεις ειδικεύσεων σε κάποιο τομέα είναι η κατάλληλη στιγμή να υλοποιηθούν. Επίσης, ευνοούνται σπουδές και ταξίδια.
Ο Δίας θα ευνοήσει τα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα όπως και την προσωπική σας ζωή. Ήρθε επιτέλους η στιγμή που μπορείτε να χαμογελάσετε! Από τις 30/12/2021 έως 12/2/2022 ευνοημένοι του α’ δεκαήμερου. Από τις 13/2/2022 έως 26/3/2022 ευνοημένοι του β’ δεκαήμερου και από τις 27/3/2022 έως 10/5/2022 ευνοούνται οι γεννημένοι του γ’ δεκαήμερου.

Λέων

Λιονταράκια μου γλυκά, αυτοκράτορες του ζωδιακού που κι εσείς έχετε ταλαιπωρηθεί από τα τετράγωνα Κρόνου-Ουρανού το προηγούμενο διάστημα, ο Δίας έρχεται να σας φέρει εύνοια στον τομέα των οικονομικών σας, ό,τι θέματα έχουν να κάνουν με τράπεζες εφορίες, δάνεια κτλ., τώρα μπορείτε και είναι η κατάλληλη στιγμή να επιτύχετε ευνοϊκότερους όρους.
Τα οικονομικά του συντρόφου ευνοούνται όπως και τα κληρονομικά θέματα. Ο Ουρανός μπορεί να εξακολουθεί να σας ζητάει αλλαγές στα επαγγελματικά σας, όμως στις 18/2/2022 σε όψη εξαγώνου με το Δία δείχνει να αποκομίζετε οικονομικά οφέλη και με νέες επαγγελματικές συμφωνίες. Από τις 30/12/2021 έως 12/2/2022 ευνοείστε εσείς που είστε γεννημένοι του α’ δεκαημέρου. Από τις 13/2/2022 έως 26/3/2022 ευνοείστε οι γεννημένοι του β’ δεκαημέρου και από τις 27/3/2022 έως 10/5/2022 ευνοούνται όσοι είναι γεννημένοι στο γ’ δεκαήμερο.

Παρθένοι

Παρθένοι μου, από το τέλος αυτής της χρονιάς ο Δίας περνάει απέναντί σας στο ζώδιο των Ιχθύων στις 29 Δεκεμβρίου. Δίνει έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Όσοι Παρθένοι βρίσκεστε σε σχέσεις που έχουν δοκιμαστεί, δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να αποφασίσετε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ με την τάση του Δία να διογκώνει τα πράγματα, όσοι βρίσκεστε σε σχέσεις που έχουν σταματήσει να εξελίσσονται, πιθανότατα να πάρετε την απόφαση να αποδεσμευτείτε απ’ αυτές, απελευθερώνοντάς σας και προετοιμάζοντάς σας για κάτι νέο. Επιχειρηματικές και επαγγελματικές ευκαιρίες ευνοούνται, όπως και τα οικονομικά σας από τρίτους, τα οικονομικά των συντρόφων σας και τα θέματα από κληρονομιές. Αν υπάρχουν αντιδικίες και δικαστικές διαμάχες, ο Δίας είναι εδώ να σας προσφέρει την εύνοιά του και να κυλήσουν τα πράγματα υπέρ σας! Από τις 30/12/2021 έως 12/2/2022 ευνοείται το α’ δεκαήμερο. Από τις 13/2/2022 έως 26/3/2022 ευνοείται το β’ δεκαήμερο και από τις 27/3/2022 έως 10/5/2022 ευνοείται το γ’ δεκαήμερο.

Ζυγός

Αγαπημένοι Ζυγοί μου, ο Δίας για σας έρχεται να δημιουργήσει ευνοϊκότερες και καλύτερες συνθήκες! Όσοι Ζυγοί αντιμετωπίζεται εργασιακά προβλήματα, έρχεται η στιγμή που θα πρέπει να αρπάξετε τις ευκαιρίες, που σας δίνονται μέχρι τις 11 Μάιου για μια νέα εργασία. Θέματα υγείας ευνοούνται, αισθάνεστε πιο ανακουφισμένοι και χαλαροί. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια νέα σχέση, ενώ οι δεσμευμένοι να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παρά πέρα και όσοι βρίσκεστε σε σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά και έχουν βαλτώσει, ο Δίας θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε και να προχωρήσετε σε νέες γνωριμίες. Από τις 30/12/2021 έως 12/2/22 και 11/5/2022 έως 28/10/2022 ευνοείστε εσείς οι γεννημένοι του α’ δεκαήμερου. Από τις 13/2/2022 έως 26/3/2022 ευνοείστε οι γεννημένοι του β’ δεκαήμερου. Από 27/3/2022 έως 10/5/2022 ευνοείστε εσείς του γ’ δεκαήμερου.

Σκορπιοί

Σκορπιοί μου είστε κι εσείς από τα ζώδια που έχουν ταλαιπωρηθεί με τον Ουρανό απέναντί σας και τον Κρόνο να σας δημιουργούν αναταραχές, δημιουργώντας σας μεγάλες ανατροπές σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών και οικογένειας. Όμως με την είσοδο του Δία στους Ιχθύες, ένα πολύ φιλικό ζώδιο για εσάς, ο έρωτας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για και κάποια πιθανά θέματα που μπορεί να είχατε με τα παιδιά σας, ήρθε η στιγμή που θα τακτοποιηθούν. Ίσως κάποιοι αποφασίσετε να επεκτείνεται την οικογένειά σας, κάνοντας ένα παιδί. Φαίνεται ότι χαίρεστε, διασκεδάζετε και η ερωτική σας ζωή περνάει στην καλύτερή της φάση, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σχέσεις πολλά υποσχόμενες για τους αδέσμευτους. Στις 18/2/2022 με το εξάγωνο Δία-Ουρανού, θα υπάρξει ξαφνική εύνοια σε μία νέα επαγγελματική πρόταση. Από τις 30/12/2021 έως 12/2/2022 και από 11/5/2022 έως 28/10/2022 α’ δεκαήμερο. Από τις 13/2/2022 έως 26/3/2022 β’ δεκαήμερο και από 27/3/2022 έως 10/5/2022 γ’ δεκαήμερο.

Τοξότες

Τοξοτάκια μου ταλαιπωρημένα από τις Εκλείψεις του προηγούμενου έτους πάνω στον δικό σας άξονα, ο Δίας μέσα από τους Ιχθύες σας δίνει ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε ακίνητα και πατρική περιουσία. Μετακομίσεις και ανακαινίσεις ευνοούνται αυτό το διάστημα και ίσως εκμεταλλευτείτε οικονομικά γονική περιουσία προς όφελός σας, αποκομίζοντας κέρδη. Από τις 11/5/2022 έως 28/10/2022 για εσάς που είστε γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο, είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημιουργήσετε μια νέα σχέση, με καλές προοπτικές εξέλιξης! Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να κάνετε παιδί. Από τις 30/12/2021 έως 12/2/2022 ευνοείστε εσείς του α’ δεκαήμερου. Από τις 13/2/2022 έως 26/3/2022 ευνοείστε εσείς του β’ δεκαήμερου και από τις 27/3/2022 έως 10/5/2022 ευνοείστε του γ’ δεκαημέρου!

Αιγόκερως

Ο Δίας σας δίνει εύνοια στις επικοινωνίες, τα ταξίδια και τις μετακινήσεις, που δεν αποκλείεται να έχουν σχέση και με τα επαγγελματικά σας. Αν έχετε κάποια επιχείρηση είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να την προωθήσετε μέσα από τα social media και να της δώσετε την ώθηση να εξελιχθεί και να ανθήσει. Οι σχέσεις με τα αδέρφια σας θα γίνουν πιο ζεστές και πιο κατανοήσιμες. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να πάρετε κάποια πιστοποίηση για κάποια εξειδίκευση, παρακολουθώντας σεμινάρια ή παίρνοντας κάποιο πτυχίο για μια ξένη γλώσσα. Όσοι από εσάς ασχολείστε με τη συγγραφή και το εμπόριο, ο Δίας σας δίνει μεγάλη εύνοια και όσοι αποφασίσετε να αντικαταστήσετε το μεταφορικό σας μέσο θα το καταφέρετε ή να αλλάξετε τον εξοπλισμό που σχετίζεται με την τεχνολογία και το internet (υπολογιστές κτλ). Από τις 10/5/2022 ο Δίας μεταφέρει την εύνοια στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, αν υπάρχουν προβλήματα σ’ αυτά, στους γεννημένους του α’ δεκαημέρου. Από τις 30/12/2021 έως 12/2/2022 ευνοούνται οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου. Από τις 13/2/2022 έως 26/3/2022 ευνοείστε εσείς του β’ δεκαήμερου και από τις 27/3/2022 έως 10/5/2022 ευνοείστε του γ’ δεκαημέρου.

Υδροχόος

Οικονομικές ευκαιρίες έρχονται για εσάς τους Υδροχόους. Προσοχή στις 11/4/2022 στους Υδροχόους του α’ δεκαημέρου, λόγω της συνόδου Δία-Ποσειδώνα, για εξαπατήσεις και καταστάσεις που δε μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα. Καλύτερα να μην πάρετε αποφάσεις αυτό το διάστημα και να τις αφήσετε για αργότερα, γιατί δε θα έχετε ξεκάθαρη εικόνα σε καταστάσεις και γεγονότα. Από τις 11/5/2022 που ο Δίας περνάει στον Κριό, ευνοεί εσάς που ανήκετε στο α’ δεκαήμερο του ζωδίου. Σας φέρνει νέους φίλους και κάποιοι από εσάς θα αγοράσετε ένα νέο μεταφορικό μέσο. Προσοχή στα οικονομικά στις 11/4/2022 οι γεννημένοι του γ’ δεκαημέρου, γιατί ενώ ευνοεί ο Δίας τα οικονομικά σας λόγω της συνόδους του με τον Ποσειδώνα, ίσως υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης και «θολούρας» γύρω σας. Εύνοια στα οικονομικά τους θα λάβουν και όσοι είναι γεννημένοι στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου, μιας και το εξάγωνο Δία –Ουρανού φέρνει τύχη στα οικονομικά και μεγάλη εύνοια εσόδων. Από τις 30/12/2021 έως 12/2/2022 ευνοούνται οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου. Από τις 13/2/2022 έως 26/3/2022 ευνοείστε εσείς του β’ δεκαήμερου και από τις 27/3/2022 έως 10/5/2022 ευνοείστε του γ’ δεκαημέρου!

Ιχθύες

Ψαράκια μου αγαπημένα και ευαίσθητα, ανοίγει η αυλαία και είστε οι πρωταγωνιστές. Ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τον Δία μέσα στο ζώδιό σας, που έρχεται να σας φέρει τύχη, εύνοια και επέκταση δώδεκα χρόνια μετά, ανοίγοντας νέους κύκλους στη ζωή σας. Κλείνοντας αυτή η χρονιά θα αισθανθείτε ότι πρέπει να προχωρήσετε τη ζωή σας ένα βήμα μπροστά, οποιοσδήποτε κι αν είναι ο τομέας που σας απασχολεί. Ο Δίας είναι το γρανάζι που θα σας κινήσει, ώστε να πάτε εκεί που θέλετε με επιτυχία! Στοχεύστε και εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα βρεθεί μπροστά σας, σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Κλέψτε τις εντυπώσεις και δείξτε σε όλους την αξία σας. Ο Δίας είναι επεκτατικός και έχει την τάση να διογκώνει, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξετε και τα κιλά σας. Οι γεννημένοι στις αρχές του γ’ δεκαήμερου, επειδή θα βρίσκεται εκεί ο Ποσειδώνας και από τις 9/4/2022 θα αγκαλιαστούν με το Δία και θα προχωράνε μαζί για ένα διάστημα, αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει αυταπάτες και εξαπατήσεις και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Αυτό όμως δίνει και έντονες καλλιτεχνικές τάσεις, με θετικό πρόσημο για όσους είστε καλλιτέχνες. Από τις 29/12/2021 έως τις 12/2/2022 θα ευνοηθούν οι γεννημένοι του α’ δεκαήμερου, πάρα πολλές ευκαιρίες και μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σας. Από τις 13/2/2022 έως τις 26/3/2022 θα ευνοηθεί το β’ δεκαήμερο και από τις 27/3/2022 έως τις 10/5/2022 ευνοείστε οι γεννημένοι του γ’ δεκαημέρου.
Στις 30/4/2022 όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του γ’ δεκαημέρου, με τη σύνοδο του Δία και της Αφροδίτης, γίνεστε οι πρωταγωνιστές σε μια σχέση που σας αφορά, σε μια νέα επιχειρηματική κίνηση ή αφορά τα οικονομικά σας. Από τις 11/5/2022 έως 28/10/2022 που περνάει ο Δίας στον Κριό, θα βελτιωθούν τα οικονομικά σας σε μεγάλο βαθμό για εσάς που είστε γεννημένοι στο α’ δεκαήμερο και στις 28/10/2022 θα ακολουθήσουν και τα επόμενα δεκαήμερα, μιας και ο Δίας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και θα περάσει ξανά στο ζώδιό σας έως τις 20/12/2022.

 

Από την Αφροδίτη Μαράκη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα