Τέλος Αυγούστου, τελευταίες μοίρες του Άρη στην Παρθένο!

ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
21/08/2023

Τέλος Αυγούστου, τελευταίες μοίρες του Άρη στην Παρθένο και είμαστε μέσα στην ενέργεια της αντίθεσής του, με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς.

  • Άξονας αδυναμίας και ασθενικότητας που εντείνεται με την φύση και τις ιδιότητες της Παρθένου, ζώδιο Υγείας. Σωματική αδυναμία με αντίκτυπο τόσο στο ψυχικό όσο και στο Νοητικό πεδίο.
  • Έμπνευση, δράση, μεθοδικότητα που χάνονται στην ωκεάνεια αμφισβήτηση του Ποσειδώνα. Προγραμματισμός και οργάνωση που αφήνονται στις ψευδαισθήσεις, δίνοντας χώρο στο αδύναμο.
  • Σύγχυση και μη καθαρές αισθήσεις επισκιάζουν το αντικειμενικό και η βιασύνη, η απουσία στόχου, δημιουργούν απογοητεύσεις και ψέμα. Παγίδες, παραπλάνηση, χαοτικές καταστάσεις που δίνουν λάθος αποφάσεις.

Πραγματικότητα μέσω χαμηλής ζωτικής ενεργείας. Συνεχόμενη κόπωση και αδυναμία εμπόδιο στην ομαλή ροή. Κρίσεις σε λάθος πορεία, σκέψεις θολές. Το σώμα σε χαμηλή ζωτικότητα, με υψηλό κίνδυνο τις μολύνσεις και τους ιούς. Αντίθεση, όψη σκληρή, αλλά όψη ζυγίσματος και ελέγχου. Έλεγχος και παρατήρηση στην ατομική δράση που ζητά ψυχραιμία. Ζητά χώρο στον εαυτό να αναγνωρίσει που και σε ποιο πεδίο είναι η ψευδαίσθηση. Που και σε ποιο πεδίο οφείλει να είναι εγκρατής. Που και σε ποιο πεδίο πρέπει να δει αντικειμενικά και καθαρά.

Θα μπορέσει η καθαρή επικοινωνία, ο ορθός τρόπος σκέψης να αποτρέψουν την ψευδαίσθηση και την θολή ενέργεια της πλάνης;

Η ενέργεια σκληρή, θολή και περιέργη. Σημείο όμως που η συνέπεια σε συνεργασία με την διάκριση, βασικές ιδιότητες – έννοιες της Παρθένου, αλλά και με την συνεχόμενη επαγρύπνηση, λειτουργούν ως αρωγός αναγνώρισης της διεξόδου ατομικά και συλλογικά από την πλάνη, την ψευδαίσθηση, το απρόθυμο και το φαντασιακό. Θα μπορέσει η αλήθεια να νικήσει την ασάφεια; Θα μπορέσει η μέθοδος να νικήσει την δυσκολία εύρεσης στόχου; Θα μπορέσει η καθαρή επικοινωνία, ο ορθός τρόπος σκέψης να αποτρέψουν την ψευδαίσθηση και την θολή ενέργεια της πλάνης;

Επιρροή μεγάλη και δυνατή προς όλους, με ιδιαίτερη προσοχή στα Μεταβλητά του 3ου δεκαημέρου.

Namaste 🙏🏻 Θεραπευτική Αστρολογία

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα