Ταξίδι στα άστρα… Μέρος 2ο

ASTROTEAM GUEST
01/12/2020

Σταθμός 2ος…

Στον δεύτερο σταθμό του ταξιδιού μας θα αναλύσουμε την Ήρα σε κάθε ζώδιο, που θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε τις υποσυνείδητες προϋποθέσεις που θέτουμε εμείς στον εαυτό μας, αλλά και τι χρειαζόμαστε από τους άλλους, που άλλα μπορεί να τα γνωρίζουμε άλλα όμως όχι, για να αποκτήσουμε και να διατηρήσουμε σε ισορροπία  μια σχέση.

Η Ήρα στον Κριό

Δημιουργεί την ανάγκη να είμαστε ελεύθεροι μέσα στην σχέση, να έχουμε τον προσωπικό μας χώρο, να ξεκινάμε νέα πράγματα, να ανοίγουμε νέους ορίζοντες και να μην βαλτώνουμε. Η ρουτίνα θα φέρει την σχέση σε τέλμα.
Τον σύντροφό η Ήρα στο Κριό τον θέλει δραστήριο, ενεργητικό, αθλητικό και φυσικά αεικίνητο.

Η Ήρα στον Ταύρο

Χρειάζεται να υπάρχει σταθερότητα σε όλους τους τομείς, πίστη και αφοσίωση.
Και φυσικά σε πρώτο πλάνο είναι τα υλικά αγαθά, Είναι προϋπόθεση ο μέγας στόχος να είναι η οικονομική ευημερία.
Τον σύντροφο η Ήρα στον Ταύρο τον θέλει αφοσιωμένο, πιστό, σταθερό, και καλό θα ήταν να παρέχει και οικονομική ασφάλεια.

Η Ήρα στους Διδύμους

Επικοινωνία, πολλές δραστηριότητες, συνεχείς μετακινήσεις, διάβασμα, γνώση, ανταλλαγή πληροφοριών, έξυπνες συζητήσεις είναι τα ζητούμενα.
Χρειάζεται νοητικό οίστρο…
Τον σύντροφο η Ήρα στους Διδύμους τον θέλει έξυπνο, ομιλητικό, επικοινωνιακό, πολυπράγμονα και φυσικά με νεανική εμφάνιση. Αιώνιο έφηβο.

Η Ήρα στον Καρκίνο

Ανάγκη για οικογένεια, κατανόηση, συντροφικότητα, ζεστασιά και αγκαλιά.
Προϋπόθεση ένα ζεστό σπιτικό γεμάτο παιδιά για να δείχνει την αγάπη της με όμορφα φαγητά.
Τον σύντροφο η Ήρα στον Καρκίνο τον θέλει σπιτόγατο πιστό προστατευτικό και φροντιστικό. Έτοιμο για γάμο.

Η Ήρα στον Λέοντα

Η δημιουργία σε όλα τα επίπεδα  είναι το παν. Ο ρομαντισμός. Ένα χαρούμενο περιβάλλον. Πολλά παιδιά.σταθερότητα και αναγνώριση και πολλή χρυσόσκονη!
Τον σύντροφο η Ήρα στον Λέοντα τον θέλει ανοιχτόκαρδο, δοτικό, δημιουργικό, χαρούμενο και να έχει κύρος.

Η Ήρα στην Παρθένο

Πειθαρχία και πρόγραμμα είναι προτεραιότητες. Χρειάζεται να υπάρχει τάξη και ρουτίνα για να υπάρχουν ασφάλειες και φυσικά κυριαρχεί ο ορθολογισμός.
Τον σύντροφο η Ήρα στην Παρθένο τον θέλει εργατικό, καθαρό, πειθαρχημένο και συνεπή.

Η Ήρα στον Ζυγό

Ασφάλεια παρέχει η μακροχρόνια σχέση. Ρομαντισμός, ομορφιά και ευγένεια χρειάζεται να κυριαρχούν, όπως και η ισορροπία, η καλαισθησία και η αγάπη για τις τέχνες.
Τον σύντροφο η Ήρα στον Ζυγό τον θέλει όμορφο, ευγενικό, με καλούς τρόπους, καλλιεργημένο, κοινωνικό και δίκαιο.

Η Ήρα στον Σκορπιό

Αναζητά πάθος, μυστήριο και βάθος. Αγαπάει τον έρωτα και τις ερωτικές εκπλήξεις. Ο σύντροφος πρέπει να είναι αιώνιος και ακούραστος εραστής.
Αν δεν υπάρχει ίντριγκα… δεν πειράζει, δημιουργεί! Η ένταση και ο ερωτικός χειρισμός κυριαρχούν.
Τον σύντροφό η Ήρα στον Σκορπιό τον θέλει σεξουαλικό, παθιασμένο, φυσικά μαγνητικό, ψαγμένο και εννοείται πιστό.

Η Ήρα στον Τοξότη

Ελευθερία, χαρά ταξίδια, φιλοσοφικά ενδιαφέροντα, η περιπέτεια η φύση κυριαρχούν. Η πνευματική αναζήτηση, η μάθηση, η εξερεύνηση και η ανακάλυψη  νέων προορισμών.
Τον σύντροφο η Ήρα στον Τοξότη τον θέλει δυναμικό περιπετειώδη, αθλητικό, δυναμικό, μορφωμένο φιλοσοφημένο, εξερευνητή και γιατί όχι και ξένο, να προέρχεται από άλλο πολιτισμό.
 

Η Ήρα στον  Αιγόκερω

Κοινωνική αναγνώριση και αποδοχή, εξουσία, δουλειά, καριέρα, κοινωνική καταξίωση. Οργάνωση και ορθολογισμός είναι τα ζητούμενα αυτής της θέσης.
Τον σύντροφο η Ήρα στο Αιγόκερω τον θέλει φυσικά επιτυχημένο κοινωνικά και οικονομικά, σοβαρό, πιστό, νομοταγή.
Καλό θα ήταν και μεγαλύτερης ηλικίας, αρκεί να έχει status…
 

Η Ήρα στον Υδροχόο

Ζητά ασυνήθιστη σχέση, φυσικά ανεξάρτητη. Μακριά και αγαπημένοι θα ήταν το ιδανικό. Πρωτοπορία, καινοτομία, εκκεντρικότητα και αντισυμβατικότητα.
Η φιλία και η ειλικρίνεια είναι το πρωτεύον.
Τον σύντροφό η Ήρα στον Υδροχόο τον θέλει φίλο, ανατρεπτικό, με ευφυή σκέψη, ανεξάρτητο, αντισυμβατικό και ειλικρινή.

Η Ήρα στους Ιχθύες

Ο ρομαντισμός, η θυσία, η τέχνη, οι μεταφυσικές αναζητήσεις, η απόδραση από την πραγματικότητα και η εξιδανίκευση του άλλου, είναι τα ζητούμενα αυτής της θέσης.
Τον σύντροφο η Ήρα στους Ιχθύες τον θέλει ρομαντικό, ευαισθητο, καλλιτέχνη, συμπονετικό, εναλλακτικό. Ε… και λίγο φευγάτο…

Διευκρίνηση

Ο αστρολόγος μελετά τις όψεις του αστεροειδούς με άλλους πλανήτες, τον οίκο που καταλαμβάνει τις μοίρες που βρίσκεται, για να συμπεράνει το πως ενεργοποιεί και σε ποιο βαθμό το σύνολο του γενέθλιου χάρτη.

Βλέπουμε λοιπόν πως η θέση ενός αστεροειδούς μέσα στον χάρτη μας, δίνει χαρακτηριστικά στην προσωπικότητα μας που χρειάζεται να γνωρίζουμε γιατί θα είναι πιο κατανοητό να καταλάβουμε τα πρότυπα της συμπεριφοράς μας, να καταλάβουμε τα θέλω μας, να καταλάβουμε γιατί έλκουμε συγκεκριμένους τύπους ανθρώπων για να συνεξελιχθούμε και πάνω απ’ όλα να αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε την μνήμη, αλλά και τα ζητούμενα της ψυχής μας.

Ψάξτε στο χάρτη σας την Ήρα σας και απλά αναρωτηθείτε… Το ταξίδι μας θα είναι μεγάλο και συνταξιδεύοντας θα φωτίζουμε και θα αποκωδικοποιούμε τα μυστικά του ουρανού και σιγά σιγά θα φωτίζονται και τα δικά μας κρυμμένα κομμάτια που μόνο στον αστρολογικό μας χάρτη αποκαλύπτονται!

Στην 3η στάση του ταξιδιού μας θα ασχοληθούμε με τον αστεροειδή του Έρωτα. Και όμως ο έρωτας έχει το δικό του άστρο και αυτό την δική του θέση μέσα στο αστρολογικό μας αποτύπωμα. Και τα μυστικά του πολλά.

Και όπως πάντα, σας υπενθυμίζω την ευχή μου συνταξιδιώτες!

Μην ξεχνάτε.. να κοιτάτε τα αστέρια και να τους λέτε τα όνειρά σας, γιατί εκεινα σας ακούν, σας ευλογούν, και αυτή την φορά θα το προχωρήσω λίγο… σας τα πραγματοποιούν!

Από τη Δήμητρα Κωνσταντινίδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα