Ταξίδι στα άστρα…αστεροειδής Ήρα (Juno)- Mέρος 1ο

ASTROTEAM GUEST
18/11/2020

Τα κρυμμένα διαμάντια του ουρανού…

Ξεκινώντας το ταξίδι μας για να γνωρίσουμε τον ουράνιο θόλο, θα ασχοληθούμε με την μελέτη των αστεροειδών που δεν είναι και τόσο γνωστή η ύπαρξή τους, όμως στον αστρολογικό μας χάρτη έχουν μεγάλη δυναμική και διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στον τρόπο που σκεφτόμαστε και πράττουμε.

Θα αναλύσουμε πως λειτουργούν μέσα στον ζωδιακό και πως μας επηρεάζουν, με την ευχή να τα κατανοήσουμε και να αδράξουμε τις διδαχές τους.

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΗΡΑ

Οι αστεροειδείς είναι μικρά σώματα που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο μας. Η Ήρα ανακαλύφθηκε το 1804 από τον Γερμανό αστρονόμο Karl Harding και είναι ένας από τους μεγαλύτερους αστεροειδείς της κύριας ζώνης των αστεροειδών.

Η πιστή Ήρα…
Η Ήρα και ο Δίας ήταν αδέλφια παιδιά του Κρόνου και της Ρέας. Εκείνος την αγάπησε, την διεκδίκησε και ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε. Ήταν το πρότυπο της πιστής παντρεμένης γυναίκας, Ο Δίας όμως ήταν άπιστος, εκείνη ζήλευε, αλλά συγχωρούσε τις απιστίες του και προσπαθούσε να διατηρήσει τον γάμο της μένονταςκαι υπομένοντας…

Η Ήρα και η αστρολογία
Η Ήρα έμεινε στις μέρες μας σαν το αρχέτυπο της αδικημένης, ζηλιάρας, πιστής όμως, παντρεμένης γυναίκας, που πονούσε μέσα στον γάμο της και άντεχε.

Στην αστρολογία είναι δείκτης γάμου και σχετίζεται με την δέσμευση του γάμου. Πως αισθανόμαστε απέναντι στους συντρόφους μας, πως διαχειριζόμαστε μια σχέση αν ζηλεύουμε, αν έχουμε την τάση να εκδικηθούμε, αν αισθανόμαστε απόρριψη ή έχουμε χαμηλή αυτοεκτίμηση. Από το ζώδιο και τον οίκο που βρίσκεται η Ήρα στο χάρτη μας, καθώς και από τις όψεις της, μπορούμε ανακαλύψουμε πως αντιλαμβανόμαστε μια σχέση και πως την διαχειριζόμαστε.

Καταλήγουμε λοιπόν πως η ανάλυση της Ήρας στον αστρολογικό μας χάρτη “φωτίζει” ένα από τα μεγαλύτερα πεδία εξέλιξης στην ζωή μας που είναι οι σχέσεις με το άλλο φύλλο, και έχοντας γνώση θα μάθουμε να κατανοούμε τον εαυτό μας αλλά και τους άλλους. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η αστρολογία είναι το τέλειο εργαλείο αυτογνωσίας!

Το σπουδαίο αυτό ερωτικό βαρόμετρο που ονομάζεται αστεροειδής Ήρα (Juno) στον αστρολογικό μας χάρτη, θα αναλύσουμε στο επόμενο άρθρο, καθώς και πως συμπεριφέρεται στα ζώδια και στους οίκους.

Ένα μεγάλο ταξίδι άρχισε που θα μας πάει μακριά και μέσα από αυτό θα γνωρίσουμε όλα τα μικρά διαμάντια του σύμπαντος και θα γεμίσουμε από την λάμψη τους! Και μην ξεχνάτε να μοιράζεστε τα όνειρα σας με τα αστέρια, γιατί αυτά πάντα σας ακούν και σας ευλογούν…

Από την Κωνσταντινίδου Δήμητρα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα