Ταύρος | Ετήσιες Προβλέψεις 2024!

ASTROTEAM GUEST
22/11/2023

Αγαπητοί ταύροι,

Καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη και ευτυχία!

Το 2024 θα είναι για εσάς τους Ταύρους μια εξαιρετική χρονιά. Κι αυτό γιατί ήδη από τα μέσα Μαΐου της προηγούμενης χρονιάς, ο Δίας, ο μεγάλος ευεργέτης, ο πλανήτης της επέκτασης, της γενναιοδωρίας και της αισιοδοξίας είναι στο ζώδιο του Ταύρου, δηλαδή σε εσάς τους ίδιους. Ήδη έχει κάνει ένα πέρασμα από τους Ταύρους που γεννήθηκαν τις πρώτες 15 ημέρες του ζωδίου τους. Μπαίνοντας το 2024 θα ευεργετήσει τους Ταύρους που έχουν γενέθλια από 25-26/4 μέχρι και την τελευταία ημέρα του ζωδίου. Η τύχη είναι με το μέρος σας και μπορείτε να δείτε εξαιρετικά πράγματα στη ζωή σας να έρχονται και να εκπληρώνονται από μόνα τους. Η διέλευση του Δία από τον γενέθλιο Ήλιο μας σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου δωδεκαετούς κύκλου. Μπορείτε να κάνετε σημαντικές ενάρξεις επεκτατικού χαρακτήρα. Η επέκταση θα χαρακτηρίσει και την εξωτερική σας εμφάνιση, επομένως θέλει προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να σας δώσει και επιπλέον κιλά.

Η αφύπνιση θα γίνει με μια σημαντική έναρξη στη ζωή σας, αιφνιδιαστική και επαναστατική.

Οικονομικά

Από τα τέλη Μαΐου ο Δίας θα μπει στο ζώδιο των Διδύμων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και το τέλος της χρονιάς χαρίζοντάς σας υλική ασφάλεια. Ο Δίας θα πάρει εξαιρετική θέση για τα οικονομικά των Ταύρων: θα ανεβάσει την αυτοαξία τους και θα τους ευνοήσει οικονομικά αυξάνοντας τα έσοδά τους.

Επαγγελματικά

Ο Πλούτωνας θα αποχωρήσει από το ζώδιο του Αιγόκερω που έμεινε για αρκετά χρόνια και θα μπει στο ζώδιο του Υδροχόου ζητώντας από τους Ταύρους αλλαγές μεταλλακτικής φύσεως σε θέματα καριέρας, κοινωνικού στάτους, κοινωνικής ταυτότητας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή ιδιαίτερα γύρω στις 13/2, όμως όλος ο Φεβρουάριος είναι ιδιαίτερα δυναμικός για πολύ σημαντικές επαγγελματικές ενάρξεις. Ιδιαίτερη προσοχή σε όσους είναι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου του Ταύρου δηλαδή μεταξύ 19-23/4. Ο Πλούτωνας από τον υδροχόο θα τους κάνει σκληρή όψη τετραγώνου ζητώντας τους οριστικές αλλαγές. Εσείς ειδικά οι Ταύροι μέσα από αυτή την κρίση θα μεταμορφωθείτε, θα ανακαλύψετε την κρυμμένη σας εσωτερική δύναμη και θα βγείτε πολύ πιο δυνατοί. Όπως και να έχει όμως, ο Δίας χαρίζει απλόχερα τις ευκαιρίες του, οπότε φροντίστε έγκαιρα να τις εκμεταλλευτείτε.

Προσωπικά

Στις 21 Απριλίου ο Δίας με τον Ουρανό συναντιούνται για να κάνουν μια απίστευτα τυχερή σύνοδο δημιουργώντας μια σημαντική έναρξη για όλους μας διάρκειας 14 ετών. Δίας-Ουρανός, τα ξαφνικά γυρίσματα της τύχης, για εσάς τους Ταύρους αφορά τον ίδιο σας τον εαυτό, την εμφάνισή σας, τη συμπεριφορά σας και το άμεσο περιβάλλον σας. Ιδιαίτερα όσοι είστε γεννημένοι μεταξύ 11-12 Μαΐου, λίγο πριν ή λίγο μετά ή έχετε πλανήτη στην 21η μοίρα Ταύρου έχετε υπόψη σας αυτή την αρκετά δυναμική όψη ξαφνικής τύχης! Η διέλευση του Ουρανού θα επηρεάσει άμεσα το 2024 όσους Ταύρους έχουν γενέθλια περίπου από τις 10-19/5. Ο Ουρανός έρχεται να σας αφυπνίσει με έναν τρόπο ξαφνικό και σοκαριστικό. Αυτή η αφύπνιση θα γίνει με μια σημαντική έναρξη στη ζωή σας, αιφνιδιαστική και επαναστατική. Οι Ταύροι δεν αγαπούν τις αλλαγές, όλοι το ξέρουν αυτό, όμως σκεφτείτε πως αυτό θα έρθει για να σας απελευθερώσει.

Στόχοι

Ο Κρόνος, ο “Κύριος του Κάρμα” στο ζώδιο των Ιχθύων δεν είναι τόσο αποθαρρυντικός μιας και στους Ταύρους κάνει μια θετική όψη εξαγώνου που δημιουργεί ευκαιρίες για να παγιώσετε τους στόχους σας. Ενδεχομένως να δημιουργήσει μια απομάκρυνση από φιλίες ή ομάδες, αλλά και να σας φέρει φίλους μεγαλύτερης ηλικίας. Όσοι Ταύροι έχετε εξαιρετική μνήμη θυμηθείτε τι σημαντική έναρξη κάνατε μεταξύ 1998 και 2001 που ήταν ο Κρόνος στο ζώδιό σας. Από εκείνο το γεγονός θα έχετε μια όμορφη τελευταία ευκαιρία. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιο των ιχθύων έχει μείνει αρκετά μεγάλο διάστημα. Έρχεται να κάνει κι αυτός όψη εξαγώνου με τους Ταύρους των τελευταίων 5 ημερών δηλαδή όσους γεννήθηκαν από 16 Μαΐου και μετά, δίνοντάς τους έμπνευση και διαίσθηση.

Υγεία και καθημερινότητα

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού από εσάς ζητούν αλλαγές σε θέματα ρουτίνας και καθημερινότητας. Αρκετά πιθανό είναι να υπάρχει μια δυσκολία στη σχέση σας με τους συναδέλφους ή με τους υφισταμένους σας. Δεν αποκλείονται επίσης αλλαγές σε θέματα διατροφής ή κάποια ζητήματα με τα κατοικίδιά σας. Είναι αρκετά πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο θέματα υγείας. Ο Βόρειος Δεσμός όμως θα σας προστατεύσει από μακροχρόνιες ασθένειες και θα σας δώσει τις ευκαιρίες για ενδοσκόπηση, όνειρα, καλή ψυχολογία και προστασία από κρυφούς εχθρούς.

Tips

  • Ο Δίας φέρνει τύχη, εύνοια και προστασία όμως εξίσου εύκολα φέρνει και επιπόλαιες ή βιαστικές κινήσεις. Προσοχή επομένως στις λάθος εκτιμήσεις που οφείλονται στην υπεραισιοδοξία. Μελετήστε προσεκτικά όλες τις ευκαιρίες που σας δίνονται και διαλέξτε αυτή που σας δίνει την καλύτερη υπόσχεση για μακροημέρευση.
  • 21 Απριλίου: Τα ξαφνικά γυρίσματα της τύχης Δία-Ουρανού έχετε υπόψη ότι μπορεί να φανούν σαν γεγονότα στο ατομικό σας ωροσκόπιο αρκετό καιρό νωρίτερα μιας και είναι πολύ δυναμική όψη.
  • 19 Μαΐου: Η πιο τυχερή ημέρα της χρονιάς: Ο Δίας στην καρδιά του θεού Ήλιου! Όσοι έχετε γενέθλια περίπου εκείνη την ημέρα, αυτή τη σούπερ θετική όψη την παίρνετε δώρο που θα κρατήσει μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σας. Αλλά και οι υπόλοιποι ταύροι, ό,τι κι αν ξεκινήσετε εκείνη την ημέρα, θα έχει εχέγγυα για επιτυχία.
  • Ο Δίας αγαπά τη γνώση και τη φιλοσοφία εκτός από την επέκταση. Γι’ αυτό φροντίστε συνειδητά να επεκταθείτε πνευματικά, ώστε να γλιτώσετε τη “σωματική επέκταση” παίρνοντας μόνο παραπάνω κιλά.
  • Οι γεννημένοι τις 2 τελευταίες ημέρες του ζωδίου του Ταύρου φαίνεται πως έχετε έξτρα τύχη και διευκολύνσεις για να πετύχετε αυτά που θέλετε μέσα στο 2024.

 

Από τον Θάνο Τρίπκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα