Τα Χριστούγεννα των κρυστάλλων

ASTROTEAM GUEST
21/12/2020

Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΘΑΛΠΩΡΗ

Είναι γεγονός ότι όλοι αγαπάμε πολύ αυτή την χρονική περίοδο, με τους δρόμους στολισμένους, γεμάτους κόσμο και εμείς να περνάμε ατέλειωτες ώρες στα μαγαζιά, ψάχνοντας δώρα για τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας, περιτριγυρισμένοι από τα χρώματα και τις μυρωδιές των Χριστουγέννων.

Αυτή η χρονιά όμως είναι διαφορετική. Θα χρειαστεί να κάνουμε τα ψώνια μας “εναλλακτικά” μπροστά από έναν υπολογιστή. Παρόλα αυτά η εμπειρία να διαλέγουμε χριστουγεννιάτικα δώρα για αυτούς που αγαπάμε, με όποιον τρόπο, παραμένει μοναδική και αξεπέραστη!

Φέτος περισσότερο από κάθε άλλη φορά θα χρειαστεί να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον και να αγαπήσουμε πολύ, να μην χάσουμε δευτερόλεπτο, να μην χάσουμε αναπνοή χωρίς αγάπη!

Όλα αλλάζουν και επιβάλλεται να είμαστε ενωμένοι υλικά, πνευματικά και ενεργειακά και οι πολλοί να γίνουμε μονάδα.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία λοιπόν αυτές τις γιορτές, αντί για οποιοδήποτε άλλο δώρο, να προσφέρουμε στους αγαπημένους μας ενέργεια, προστασία, θεραπεία, αναβάθμιση, δωρίζοντας τον κατάλληλο κρύσταλλο που θα τους προστατεύει, θα τους δυναμώνει και θα τους ανυψώνει!

Οι κρύσταλλοι είναι η μνήμη της μητέρας γης, είναι το ακασικό της αρχείο. Μέσα τους είναι καταγεγραμμένα όλα τα συμβάντα από την αρχή του κόσμου, τα καλά όπως οι ενεργειακές αναβαθμίσεις της, αλλά και τα άσχημα όπως ο πόνος που απορροφά η γη από τα δεινά της ανθρωπότητας. Μην ξεχνάτε ότι για να δημιουργηθεί ένας κρύσταλλος χρειάζονται εκατοντάδες χρόνια, οπότε αντικρίζοντας έναν κρύσταλλο αντικρίζουμε κάτι πολύτιμο, ένα μονάκριβο κομμάτι από τα σπλάχνα της γης μας που τόσο αγόγγυστα και αδιαμαρτύρητα μας φιλοξενεί.

Οι κρύσταλλοι χωρίζονται σε φορητούς και στατικούς και έχουν πολλές μορφές εξαγωνική, κυβική, μονόκλινη και άλλες. Ένα είναι σίγουρο ότι και να επιλέξετε δίνετε την δυνατότητα στους αγαπημένους σας να έχουν ένα μέσον που θα τους ενώνει με τον άγγελό τους και θα τους διατηρεί σε υψηλόηχη δόνηση (γιατί οι κρύσταλλοι περιέχουν συχνότητες και εντολές), κάτι που είναι απαραίτητο σήμερα, αλλά και το σύμπαν μας το επιτάσσει, αρχής γενομένης με την σύνοδο Κρόνου Δία τον Δεκέμβριο με moto αλλάζουμε, αναβαθμιζόμαστε ανεβαίνουμε… γινόμαστε σιγά σιγά κρυσταλλικοί.

Κάθε ζωδιακή ομάδα έχει τους δικούς της αντιπροσωπευτικούς κρυστάλλους, έτσι γνωρίζοντας το ζώδιο των αγαπημένων μας μπορούμε εύκολα να επιλέξουμε τον κρύσταλλο που θα είναι ο κατάλληλος γι’ αυτούς!

ΦΩΤΙΑ
ΚΡΙΟΣ – ΛΕΩΝ – ΤΟΞΟΤΗΣ
Μάτι της τίγρης, Κόκκινος χαλαζίας, Αιματίτης, Χρυσόλιθος, Αμέθυστος, Τυρκουάζ.

ΓΗ
ΤΑΥΡΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αχάτης, Άκουα μαρίνα, Όνυχας μαύρος, Σμαράγδι,Πυρόλιθος, Ιασπις, Μαύρη Τουρμαλίνα.

ΑΕΡΑΣ
ΔΙΔΥΜΟΣ  ΖΥΓΟΣ  ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Χαλαζίας λευκός, Οπάλιο, Μπλέ ζαφείρι, Τοπάζι μπλέ, Μαργαριτάρι, Χρυσόλιθος, Γρανίτης.

ΝΕΡΟ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ  ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΙΧΘΕΙΣ
Λευκός Αχάτης, Τυρκουάζ, Μπλέ Ζαφείρι, Μαλαχίτης, Ίασπις, Αιματίτης, Τοπάζι, Άκουα Μαρίνα, Χρυσόλιθος, Αμέθυστος.

Αν δεν γνωρίζουμε το ζώδιο κάποιου μπορούμε να προσφέρουμε:

Πράσινο κρύσταλλο
Αν υπάρχει πρόβλημα υγείας για θεραπεία.

Κόκκινο κρύσταλλο
Για ψυχολογική και σωματική τόνωση και ενίσχυση του ανοσοποιητικού,

Λευκό κρύσταλλο
Αν υπάρχουν διλήμματα στην ζωή κάποιου και δεν υπάρχει διάκριση.

Μωβ κρύσταλλο
Για κάθαρση και εξαγνισμό σωματικό και νοητικό.

Κίτρινο κρύσταλλο
Για άνοιγμα νέων οριζόντων και ενίσχυση αν κάποιος είναι σε περίοδο νέων ξεκινημάτων.

Ροζ κρύσταλλο
Ενίσχυση αυτοπεποίθησης και  συναισθηματικής ηρεμίας και ισορροπίας.

Ας συντονιστούμε λοιπόν στις νέες δονήσεις και ας κάνουμε την αρχή  αυτά τα Χριστούγεννα χαρίζοντας στους αγαπημένους μας αλλά και στους εαυτούς μας, τους μικρούς προστάτες αναβαθμιστές αλλά και “πομπούς” που ενώνουν τον ουρανό με την γη, το ορατό με το αόρατο, αυτές τις στιγμές που έχουμε τόσο ανάγκη την ουράνια θαλπωρή και παραλλήλως να βοηθήσουμε το σύμπαν δημιουργώντας πολλούς “στρατιώτες συμμάχους” στην προσπάθεια που κάνει για την αναβάθμισή μας σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής μας σε αυτή την διάσταση που εμείς επιλέξαμε να εξελιχθούμε. Ας βάλουμε στην ζωή μας τους κρυστάλλους, ας δώσουμε μορφή στους αγγέλους μας.

Από τη Δήμητρα Κωνσταντινίδου

    

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα