ΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΕΞΑΓΩΝΑ ΚΡΟΝΟΥ – ΧΕΙΡΩΝΑ το 2021

ASTROTEAM GUEST
13/01/2021

Κρόνος και Χείρωνας κατά την διάρκεια του 2021 συναντιούνται στην ευνοϊκή όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ ΤΡΕΙΣ φορές, εξισορροπώντας ενεργειακά σαν αντίδοτο τα δύσκολα και προκλητικά τετράγωνα του Κρόνου και του Ουρανού. Είναι θαυμαστή η συμπαντική Θεία πρόνοια, το πως δηλαδή συμπίπτει χρονικά το διάστημα που ο Κρόνος συναντά με κόντρα τον Ουρανό, να συναντά ταυτόχρονα με εξάγωνο τον πλανητοειδή Χείρωνα, που είναι όψη ευκαιριών και συνεργασιών.

Ο Κρόνος είναι ο γνωστός σοφός και αυστηρός δάσκαλος και κριτής που όταν επισκέπτεται από διέλευση με δύσκολες όψεις τους πλανήτες μας πιέζει και μας φέρνει δυσκολίες που σκοπό έχουν να μας κινητοποιήσουν παραγωγικά. Στον Υδροχόο που θα βρίσκεται όλο το 2021 θα λειτουργήσει εξαιρετικά. Θα αφυπνίσει νοητικά την ανθρωπότητα και σαν θεϊκός αρχιτέκτονας μέσα από την αλήθεια και τις ιδέες που θα φέρει, θα δομήσει νέα κοινωνικά μοντέλα και θα μας δώσει ευκαιρίες για αλλαγές και ανανέωση.

Ο Χείρωνας εντοπίστηκε πρόσφατα το 1997. Είναι ένας μικρός πλανητοειδής με τροχιά μεταξύ Κρόνου και Ουρανού. Μετά από αστρολογικές μελέτες συνδέθηκε με τα ψυχολογικά μας τραύματα της παιδικής ηλικίας αλλά ταυτόχρονα και με την δυνατότητα αυτοθεραπείας μέσα από τις πράξεις μας. Μυθολογικά συνδέεται με τον Κένταυρο Χείρωνα εξού και το όνομα και τα χαρακτηριστικά του «πληγωμένου θεραπευτή». Τώρα βρίσκεται στον Κριό όπου θα παραμείνει μέχρι 14/4/2027. Στο ζώδιο του πολέμου και της ηγεσίας ο Χείρωνας θα λειτουργήσει για άλλα 7 χρόνια επιθετικά και θα αναδείξει παγκόσμια το τραύμα της ανθρωπότητας από την έλλειψη σωστών ηγετών μέσα από τοπικούς πολέμους. Θα αναδείξει όμως και νέους ηγέτες που θα εργαστούν για την κοινωνία. Προσωπικά θα μας φέρει προκλήσεις όσον αφορά την αυτοπεποίθηση και την τόλμη μας για νέα ξεκινήματα και την ικανότητά μας να δίνουμε τις μάχες που χρειάζονται για την επιβίωσή μας. Θα μας αναγκάσει να γίνουμε «πολεμιστές» για να καταφέρουμε να ζήσουμε βάσει των επιταγών του αυθεντικού εσωτερικού μας Εγώ.

Αστρολογικά ο Χείρωνας λειτουργεί και σαν γεφυροποιός μεταξύ Κρόνου και Ουρανού. Είναι το κλειδί που ανοίγει τον απομονωμένο και αυστηρό Κρόνο και τον συνδέει με την τόλμη και την φρεσκάδα του επαναστάτη Ουρανού. Είναι η γέφυρα τελικά μεταξύ του παλιού και του καινούργιου, μεταξύ της συντήρησης και του νεωτερισμού. Για αυτό και θα λειτουργήσουν τα εξάγωνα Κρόνου και Χείρωνα το 2021 θεραπευτικά δίνοντας ευκαιρίες συνεργασίας μεταξύ των ανθρώπων της παλαιάς γενιάς και της νέας που είναι οι νεαροί επιστήμονες, οι ειδικοί του internet και της τεχνολογίας των Η\Υ. Θα είναι διαστήματα ευκαιριών για συνειδητοποίηση αλλαγής τρόπου εργασίας και για υλοποίηση έργων σύγχρονων, πρωτοπόρων, εφευρετικών και μακροπρόθεσμων. Ο καθένας από μας θα έχει την συμπαντική βοήθεια να διακρίνει τι πρέπει να κάνει και να πάρει -ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΡΑΝΗΣΕΙ-, τις σωστές αποφάσεις για να εκμεταλλευτεί τις εμπειρίες του, διοχετεύοντάς τις σε υπηρεσίες και δουλειές σύγχρονες και πρωτοποριακές  μέσω κυρίως της επικοινωνίας και του Διαδικτύου.

Τα χρονικά διαστήματα των εξαγώνων Κρόνου και Χείρωνα θα ευνοήσουν όλους μας αλλά περισσότερο ΖΥΓΟΥΣ, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΚΡΙΟΥΣ και ΤΟΞΟΤΕΣ αλλά και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ και ΛΕΟΝΤΕΣ ως εξής:

1) Από 16 Ιανουαρίου έως 20 Φεβρουαρίου με κορύφωση της εύνοιας 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ θα ευνοηθούν ιδιαίτερα όσοι από τα παραπάνω ζώδια είναι γεννημένοι:

Ζυγοί               :  28/9 και 29/9
Δίδυμοι           :  27/5 και 28/5
Κριοί               :  26/3 και 27/3
Τοξότες           :  28/11 και 29/11
Υδροχόοι        :  27/1 και 28/1
Λέοντες           :  27/7 και 28/7

2) Από 30 Μαΐου έως 8 Ιουλίου με κορύφωση της εύνοιας 24 ΙΟΥΝΙΟΥ θα ευνοηθούν ιδιαίτερα όσοι από τα παραπάνω ζώδια είναι γεννημένοι:

Ζυγοί               :  4/10 και 5/10
Δίδυμοι           :  2/6 και 3/6
Κριοί               :  2/4 και 3/4
Τοξότες           :  4/12 και 5/12
Υδροχόοι        :  1/2 και 2/2
Λέοντες           :  3/8 και 4/8

3) Από 25 Νοεμβρίου 2021  έως 2 Ιανουαρίου 2022 με κορύφωση της εύνοιας 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021, θα ευνοηθούν ιδιαίτερα όσοι από τα παραπάνω ζώδια είναι γεννημένοι:

Ζυγοί               :  30/9 και 1/10
Δίδυμοι           :  29/5 και 30/5
Κριοί               :  28/3 και 29/3
Τοξότες           :  30/11 και 1/12
Υδροχόοι        :  29/1 και 30/1
Λέοντες           :  29/7 και 30/7

Από την Άννα Μπήρου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα