Synastry Love – Ζυγός

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
22/09/2022

Ζυγός – Κριός

Ο Ζυγός αγαπάει την αρμονία, την τελειότητα, την τάξη. Είναι περιποιητικός και νιώθει ακαταμάχητη έλξη για καθετί ωραίο. Ο αυθορμητισμός και η βιασύνη της Κριαρίνας μάλλον τον μπερδεύουν, μάλλον τον αποπροσανατολίζουν και τελικά μάλλον του χαλάνε τη διάθεση. Η ορμητικότητά της Κριαρίνας δεν του ταιριάζει και προσπαθεί να τη συγκρατήσει, χωρίς όμως τελικά να το καταφέρνει. Ένας επικίνδυνος δεσμός που δεν ανταμείβει τα μέλη του.

Ζυγός – Ταύρος

Νιώθουν μια δυνατή έλξη μεταξύ τους! Ο καθένας νιώθει αρκετά ελεύθερος να εκφράσει όλο το ερωτικό του δυναμικό, χωρίς να φοβάται πως θα παρεξηγηθεί. Έχουν τα ίδια γούστα, τις ίδιες προτιμήσεις και διατηρούν ένα υψηλό επίπεδο επικοινωνίας. Χρειάζονται βέβαια κάποιες μικρές υποχωρήσεις από μέρος του ζυγού, όσον αφορά την κτητικότητά της, αλλά είναι τόσα πολλά αυτά που τους ενώνουν, ώστε σύντομα βρίσκουν τον τρόπο να ισορροπήσουν και να προχωρήσουν από κοινού.

Ζυγός – Δίδυμοι

Η γυναίκα δίδυμος έλκεται από τον γοητευτικό άνδρα-Ζυγό σχεδόν μαγνητικά. Δεν είναι όμως και δύσκολο γι’ αυτόν να την ερωτευθεί παράφορα και να γίνει για εκείνον το κέντρο του κόσμου. Θερμόαιμοι και ερωτικοί έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά που τους δίνουν ώθηση να κάνουν ένα πολύ σπουδαίο ζευγάρι. Θαυμάσιος δεσμός, ενώ ένας γάμος, θα τους έστελνε στα ουράνια.

Ζυγός – Καρκίνος

Η ενθουσιώδης φύση του Ζυγού που τον καθιστά συχνά πυκνά το κέντρο της προσοχής σε μια παρέα, δεν ταιριάζει με την εσωστρεφή γυναίκα καρκίνο που ούτε τις μεγάλες συντροφιές προτιμά, αλλά ούτε και τις κοινωνικές εκδηλώσεις, γενικότερα. Βρίσκει ρηχή την συμπεριφορά του συντρόφου αυτού και στην προσπάθειά της να τον αλλάξει θα τον ενοχλήσει με την δυσάρεστη κριτική της ως προς το πρόσωπό του. Δεσμός με πολλά σκαμπανεβάσματα και γάμος με πάρα πολλά προβλήματα.

Ζυγός – Λέων

Αρμονική και ευχάριστη σχέση που αναπτύσσεται στα πλαίσια της διπλωματίας του Ζυγού και της ανάγκης για ποιότητα και ομορφιάς της Λέαινας. Απολαμβάνουν τη συντροφιά τόσο μεταξύ τους όσο και με το υπόλοιπο περιβάλλον που τους αποδέχεται και τους θαυμάζει. Και οι δυο αγαπούν την πολυτέλεια, τα όμορφα πράγματα, την ποιότητα στη ζωή. Συμπονούν και κατανοούν πάντα τους αδύναμους σε αυτόν τον κόσμο και τους απασχολούν πάντα ανθρωπιστικά θέματα. Θερμή, γνήσια σχέση με καλούς οιωνούς για ευτυχισμένο γάμο.

Ζυγός – Παρθένος

Η πρακτική και οικονόμα Παρθένος σοκάρεται από την τάση για ασωτία που δείχνει αυτός ο άνδρας. Τον θεωρεί απερίσκεπτο και επιφανειακό. Ο Ζυγός πάλι απογοητεύεται από την ψυχρή συμπεριφορά της και δεν έχει καμιά διάθεση να αλλάξει τον εαυτό του για χάρη της. Σύντομα αρχίζει να αναζητά καινούριο ταίρι που θα εκτιμήσει τις ιδιαιτερότητές του. Ο δεσμός τους θα είναι σύντομος και προβληματικός.

Ζυγός – Ζυγός

Επικοινωνούν πολύ καλά μεταξύ τους γιατί είναι εύθυμοι, κοινωνικοί και προπάντων θετικοί σε κάθε είδους ανταλλαγή με τους ανθρώπους γύρω τους. Μοιράζονται αγνά και στοργικά τα συναισθήματά τους και κατανοούν τις προσωπικές ανάγκες του συντρόφου τους. Είναι όμως τόσο ίδιοι που κινδυνεύουν να βαρεθούν και να υποπέσουν στην ρουτίνα της καθημερινότητας που όπως όλοι γνωρίζουμε καταστρέφει και την πιο σταθερή σχέση. Χρειάζεται προσπάθεια προκειμένου να κρατήσουν τη φλόγα αναμμένη!

Ζυγός – Σκορπιός

Το μεγάλο πρόβλημα είναι η πίστη του Ζυγού, που δεν εμπεριέχει καμία εμπιστοσύνη! Η Σκορπίνα, απόλυτα κτητική και ζηλόφθονη δεν μπορεί να ανεχθεί το παραμικρό στραβοκοίταγμα του συντρόφου της. Ο Ζυγός της όμως, ιδιαίτερα κοινωνικός και ανοικτός σε κάθε είδους συγκινητικού φλερτ καθώς είναι, την εξαγριώνει και οι καυγάδες τους παίρνουν σταθερό μέρος στην καθημερινότητα. Υπάρχει φλόγα μεταξύ τους, χρειάζεται όμως τεράστια υπομονή και υποχωρητικότητα για να προχωρήσουν σε κάτι πιο σοβαρό.

Ζυγός – Τοξότης

Αισιόδοξη, πληθωρική, με ειλικρινή ενθουσιασμό η γυναίκα Τοξότης εκφράζεται με μια απλή ευδιάθετη στάση απέναντι στο Ζυγό, που την αποδέχεται πλήρως και της μεταβιβάζει την κοινωνική του επιδεξιότητα και τις αισθητικές τους αναζητήσεις στο έπακρο. Ανεκτικοί απέναντι στις ελλείψεις του συντρόφου τους, νιώθουν πραγματικά ζεστά και ειλικρινή αισθήματα και επιδιώκουν την ευχαρίστηση και την ανεμελιά στη σχέση τους. Η ερωτική τους ζωή κυλάει αρμονικά και τους οδηγεί συχνά πυκνά εις γάμου κοινωνία!

Ζυγός – Αιγόκερως

Η συγκροτημένη ψυχική δύναμη της αιγόκερου φαντάζει σαν κάτι εξωπραγματικό για τον σύντροφο Ζυγό. Του κόβει τις πολλές διαχυτικότητες και του περιορίζει την ερωτική έκφραση, με αποτέλεσμα να νιώθει απογοητευμένος από τη στάση της. Η γυναίκα όμως αυτή ψάχνει για ουσιαστικότερη συναισθηματική επαφή και δεν την ενδιαφέρουν τα ποταπά αισθήματά του. Εκείνος είναι χείμαρρος που κυλά ορμητικά και κάνει τα αδύνατα δυνατά να την παρασύρει στην δίνη του έρωτά του. Αν κατορθώσει να την ξεκλειδώσει, θα την απελευθερώσει σημαντικά, αν όχι, ο δεσμός τους θα είναι κουραστικός και πολύ σύντομος.

Ζυγός – Υδροχόος

Συναρπαστική και ασυνήθιστη σχέση αναπτύσσεται μεταξύ αυτών των δύο, που συνήθως ερωτεύονται κεραυνοβόλα. Η ρουτίνα και η ανία δεν παίζει κανένα ρόλο στη ζωή τους. Η υδροχόος τον αφήνει να έχει ότι επιθυμεί σε κοινωνικό επίπεδο και εκείνος της παραχωρεί τον πλήρη σχεδιασμό και οργάνωση των δραστηριοτήτων τους. Και τους αρέσει πολύ. Κάθε νέα εμπειρία είναι καλοδεχούμενη και μάλιστα φροντίζουν με ιδιαίτερο ζήλο για να εισάγουν νέες μεθόδους εξεύρεσης νέων δεδομένων στη σχέση τους. Ένας δεσμός γεμάτος ζωντάνια και χαρά, ένας δυνατός και ευτυχισμένος γάμος.

Ζυγός – Ιχθύες

Ρομαντική και ονειροπόλα, ψάχνει να ακουμπήσει σ’ ένα δυνατό και στιβαρό μπράτσο που θα την παρέχει ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον. Η υπερβολική της αυτή εξάρτηση όμως δεν είναι ότι καλύτερο για ένα Ζυγό που συνήθως αποποιείται την ευθύνη των άλλων. Η σχέση τους μπορεί να πάει πολύ καλά στον σεξουαλικό τομέα, μα είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει σε πιο στέρεες βάσεις και να δομήσει τον οικογενειακό θεσμό.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα