Synastry Love – Υδροχόος

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
20/01/2022

Υδροχόος – Κριός

Μια δραστήρια, πρωτότυπη σχέση, κατά των συμβάσεων δημιουργούν τα δύο αυτά παιδιά, μόλις συνειδητοποιήσουν ότι έχουν τόσα πολλά κοινά μεταξύ τους. Θα παλέψουν ενάντια στο κοινωνικό κατεστημένο και απελευθερωμένοι από προκαταλήψεις, θα ερωτευτούν παράφορα ο ένας τον άλλο και θα το δηλώσουν με όλα τα μέσα που διαθέτουν. Μια εκπληκτική ερωτική συνεύρεση τους τροφοδοτεί διαρκώς, χωρίς να κινδυνεύει να μπει στο κανάλι της ρουτίνας και της συμβατικότητας. Έντονη και δυναμική σχέση, με εξαιρετικές προοπτικές για μακροχρόνιας δέσμευση.

Υδροχόος – Ταύρος

Ο ρομαντισμός και το πάθος της Ταυρίνας δε βρίσκει ανταπόκριση από τον Υδροχόο που λειτουργεί περισσότερο εγκεφαλικά και δένεται μόνο μέσα από διαδικασίες έντονης οικειότητας με μια γυναίκα. Είναι διαφορετικές προσωπικότητες, με διαφορετικά γούστα και προτιμήσεις, τόσο στις προσωπικές όσο και στις κοινωνικές τους επαφές. Θα μπορούσαν να είναι εραστές, αλλά μόλις ο Ταύρος προβάλει τις κτητικές της αξιώσεις και την απροθυμία της να τον ακολουθεί παντού, οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές και ο εκνευρισμός μεγάλος.

Υδροχόος – Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι ενδιαφέρονται για τις ανθρωπιστικές δραστηριότητες του συντρόφου τους και γενικότερα τους εξιτάρει το γεγονός ότι συζητά μαζί του πάνω σε καθαρά αντικομφορμιστικές βάσεις. Τους προκαλεί ιδέες, τους ωθεί και τους αναστατώνει από τις προκλήσεις που τους επιφέρει η μεταξύ τους σχέση και κυριολεκτικά του το ανταποδίδει με τη γνωστή φλόγα και πάθος των Διδύμων. Ο Υδροχόος πάλι, γοητεύεται από την ευελιξία και την ταξινόμηση της σκέψης τους και νιώθει κάθε άλλο παρά πιεσμένος μέσα σε μια μόνιμη σχέση. Ένας ευχάριστος δεσμός και ένας γάμος που θα τους έστελνε στα ουράνια.

Υδροχόος – Καρκίνος

Η Καρκίνος είναι ανήσυχη και προσδοκά συναισθηματική κάλυψη και ασφάλεια μέσα από μια σχέση. Δίνει πραγματική αγάπη και αφοσίωση σε έναν σύντροφο, που νιώθει ότι τη βρίσκει ξεχωριστή και σπάνια. Δυστυχώς οι καταβολές του Υδροχόου είναι τελείως διαφορετικές και παρόλο που η ατμόσφαιρα αρχικά εμπεριέχει έξαψη και ενθουσιασμό, γρήγορα συνειδητοποιούν ότι η προκλητική συμπεριφορά του Υδροχόου δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τη σταθερή σε αξίες, πατροπαράδοτη ράτσα της Καρκίνου. Σχέση με πολλά εμπόδια και ένας γάμος με πολλά προβλήματα.

Υδροχόος – Λέων

Ο Υδροχόος είναι απρόβλεπτος και συνήθως φορέας πολλών καινοτομιών. Αρνείται να δεχτεί τη δοσμένη τάξη πραγμάτων και ανυπομονεί να την ανατρέψει. Η Λέαινα αφού παραμείνει για ένα διάστημα στο στάδιο της ερωτικής φιλίας μαζί του, θα καταλάβει ότι δεν είναι πρόθυμος να της ικανοποιήσει τα ακραία παθιασμένα ερωτικά ένστικτα που διαθέτει και θα παγώσει τον αυθορμητισμό της απέναντί του. Γενικότερα η σχέση τους δεν προσφέρει εγγυήσεις σταθερότητας και είναι προτιμότερο να παραμείνει σε ένα φιλικό επίπεδο.

Υδροχόος – Παρθένος

Η κριτική διάθεση της Παρθένου καθιστά εξαιρετικά δύσκολη τη μεταξύ τους επικοινωνία. Ο Υδροχόος διακρίνει έναν έντονο συντηρητισμό μέσα της και προσπαθεί να τον καταπολεμήσει με κάθε μέσο. Αμφότεροι καταλήγουν στο να απορρίπτουν δογματικά ο ένας τις απόψεις του άλλου και να φτάνουν στα όρια της νευρικής κατάπτωσης. Είναι ακατάλληλοι και για εραστές, γιατί κανείς τους δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλία ούτε διαθέτει ερωτικές εξάρσεις στη λίμπιντό του. Σύντομη σχέση, σύντομος ή καθόλου γάμος.

Υδροχόος – Ζυγός

Η ανάγκη της Ζυγού για συντροφικότητα, δημιουργεί μια σχέση που τα άτομα είναι πρώτα φίλοι και μετά εραστές. Είναι εξάλλου κάτι που εκφράζει και τον Υδροχόο και συμβάλλει στο να γνωρίσουν τα μέλη αυτής της σχέσης τις πραγματικές τους δυνατότητες. Ο δεσμός τους πρωτότυπος και συναρπαστικός, θα εμπλουτιστεί με πάρα πολλές κοινωνικές φιλίες και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα, όπως η τέχνη, η ποίηση, η μουσική, η λογοτεχνία. Αρμονική ερωτική ζωή και ευνοϊκοί οιωνοί για ευτυχισμένο γάμο.

Υδροχόος -Σκορπιός

Η Σκορπιός έντονα ερωτική και θηλυκή, τον θέλει κατάδικό της, προκειμένού να ικανοποιεί τις αυθόρμητες γενετήσιες ορμές της χωρίς φόβο και πάθος. Εκδηλώνεται όμως αρκετά εγωιστικά και προκλητικά απέναντί του και προκαλούνται συγκρούσεις και βίαιες εκρήξεις θυμού. Ο Υδροχόος μάλλον αδιαφορεί για τις δικές της προσωπικές επιθυμίες και το βάζει στα πόδια όταν αρχίσουν οι πρώτοι διαπληκτισμοί. Οι εντελώς διαφορετικές νοοτροπίες τους, τους οδηγούν σε έναν απροσδόκητο χωρισμό.

Υδροχόος – Τοξότης

Χαρούμενη, ελεύθερη και προπάντων με υψηλά ιδανικά, η Τοξοτίνα βρίσκει στο πρόσωπο του Υδροχόου έναν σύντροφο που την καταλαβαίνει. Έχει μέσα της την ελευθερία, γι΄ αυτό και αναγνωρίζει το δικαίωμα αυτό και σε εκείνον, που του επιτρέπει να έχει και να λειτουργεί τον δικό του προσωπικό χώρο. Ο Υδροχόος βέβαια, εκτιμά αφάνταστα αυτή τη γεμάτη κατανόηση σύντροφο και προσπαθεί να της εμφυσήσει περισσότερο τα δικά του αλτρουιστικά ενδιαφέροντα. Τελικά κατορθώνουν να πορευθούν από κοινού, χωρίς όμως να εξαρτώνται και απόλυτα ο ένας από τον άλλο.

Υδροχόος – Αιγόκερως

Τα αισθήματα της γυναίκας Αιγόκερω είναι πάντα πολύ σοβαρά, συγκρατημένα και με απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων. Ο Υδροχόος είναι πιο χαριτωμένος, πιο χαλαρός και φοβάται τις σχέσεις που τον κάνουν να αισθάνεται δεσμευμένος με υποχρεώσεις, που του στερούν προσωπικές επιλογές. Θα μπορούσαν να ταιριάξουν όμορφα αν δεν υποκύψουν σε εγωιστικούς ανταγωνισμούς μεταξύ τους, όσον αφορά σημαντικές καταστάσεις που παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στην κοινή τους ζωή. Η Αιγόκερως έχει τη δύναμη να τον σταθεροποιήσει και με την υγιή λογική της, να κάνει όλες τις καταπληκτικές του ιδέες, πράξη. Σχέση με πολλές ιδιορρυθμίες που εξαρτάται από την καλή θέληση και των δύο.

Υδροχόος – Υδροχόος

Έξυπνη και ξεχωριστή από τη μεγάλη μάζα, κάνει πρωτότυπα πράγματα για να τραβήξει το ενδιαφέρον του και φυσικά το καταφέρνει. Έχουν άλλωστε τις ίδιες ιδιόρρυθμες απόψεις, που τους διαφοροποιούν από τον υπόλοιπο κόσμο. Το πρόβλημα είναι ότι κανείς από τους δυο δεν παίρνει πρωτοβουλίες επί των ερωτικών θεμάτων και υπάρχει η πιθανότητα να παραμείνουν αιώνιοι πλατωνικοί εραστές ή να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή φιλία, που δε θα θέλουν με τίποτα να τη μεταλλάξουν σε ερωτική σχέση. Σαν εραστές εξάλλου θα βαρεθούν σύντομα, ενώ σα φίλοι ποτέ.

Υδροχόος – Ιχθύες

Η εγκάρδια κυρία Ιχθύες ενθουσιάζεται από την εκκεντρική συμπεριφορά του Υδροχόου και προσπαθεί να δείξει ανοχή στις ιδιοτροπίες και παραξενιές, που κατά καιρούς εκφράζει και μάλιστα με αρκετά εκρηκτικό τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι τη γυναίκα Ιχθύες την κυβερνά το συναίσθημά της και εξαρτιέται από αυτό σε απόλυτο βαθμό, ενώ εκείνος είναι πιο λογικός και δε θέλει να παρασύρεται σε σχέσεις εξάρτησης, ακόμα κι αν είναι το έτερον του ήμισυ. Ερωτικά θα ζήσουν ένα παραμύθι, ουσιαστικά όμως είναι διαφορετικοί και δύσκολα θα κρατήσουν ζεστή τη σχέση τους για μεγάλο διάστημα.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα