Synastry Love – Τοξότης

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
22/11/2022

Τοξότης – Κριός

Η άφθονη ενεργητικότητα και η αισιοδοξία που διακατέχει την Κριό, την καθιστά άκρως γοητευτική για τον επίσης ζωηρό και χαρούμενο εκπρόσωπο του Δία. Τη σχέση αυτή τη χαρακτηρίζει μια πληθωρική σεξουαλικότητα και μια συμφωνία γενικότερη μέσα και έξω από τη σχέση. Απολαμβάνουν από κοινού, τα μεγαλόπνοα σχέδια τα οποία κάνουν με αστείρευτη δημιουργική φαντασία και είναι σίγουρο πως θα προχωρήσουν επιτυχημένα τόσο στη σχέση τους όσο και σε ένα γάμο.

Τοξότης – Ταύρος

Ο Τοξότης δεν έχει μέτρο, προβάλλει κάποια ίσως υπερβολικά αιτήματα ανάπτυξης της σχέσης, που εκδηλώνονται μ’ έναν επίσης πληθωρικό τρόπο που στο τέλος γίνεται ενοχλητικός στην ρεαλιστική φύση της γυναίκας ταύρου. Και μόνο που τον παρακολουθεί να κινείται στις αναζητήσεις του, την κουράζει. Πόσο μάλλον όταν της ζητά να λάβει ενεργό δράση σ’ αυτές. Το καλό και ήσυχο αυτό κορίτσι δεν είναι για περιπέτειες και περιπετειούλες και σύντομα τον παρατάει για κάτι πιο σταθερό και ασφαλές.

Τοξότης – Δίδυμοι

Δεν συνηθίζουν να προωθούν το διάλογο μεταξύ τους καθότι και οι δύο εμπλέκονται σε πολλά και ποικίλα ενδιαφέροντα τα οποία ακολουθούν χωρίς πολλή σκέψη. Διακόπτουν συχνά, ο ένας τον άλλο για να διαφωνήσουν, δεν επιδέχονται συμβουλές και αλληλο-κριτικάρονται αδυσώπητα. Με όλα αυτά, το μόνο που κατορθώνουν είναι να εκνευρίζονται εύκολα, να μην μπορούν να συμφωνήσουν σε τίποτα και να καταλήγουν στην αποξένωση. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και αρκετή ωριμότητα για να συνυπάρξουν έστω και προσωρινά κάτω από την ίδια στέγη.

Τοξότης – Καρκίνος

Ο Τοξότης αντιμετωπίζει με επιφύλαξη τη γυναίκα καρκίνο που δεν μπορεί να λειτουργήσει κάτω από την πληθωρικότητα της συμπεριφοράς του φλογερού του ταπεραμέντου. Έχουν όμως και έναν εντελώς διαφορετικό ψυχισμό. Τα συχνά ξεσπάσματα χειμάρρου παραπόνων από την ευαίσθητη καρκίνο δεν βρίσκουν καμιά ανταπόκριση από τον άνδρα τοξότη που ανά πάσα στιγμή στέκεται έξω από την πόρτα του σπιτιού. Η σχέση τους δεν έχει πολλές ελπίδες, ενώ ένας γάμος μεταξύ τους θα ήταν καταστροφή.

Τοξότης – Λέων

Η γυναίκα Λέων γοητεύεται από την περήφανη, εύθυμη και πνευματώδη συμπεριφορά του και πείθεται ότι είναι ότι πιο σημαντικό έχει συναντήσει στη ζωή της. Τον τροφοδοτεί με το πάθος της, την ενεργητικότητά της και την αισιοδοξία με την οποία αντιμετωπίζει τα πάντα στη ζωή. Είναι ανεκτική με τις ελευθερίες που εκείνος επιθυμεί να έχει προκειμένου να ασχολείται με τα πολλαπλά ενδιαφέροντα του και της το ανταποδίδει με θέρμη και γνήσια έκφραση ερωτικής επιθυμίας για το πρόσωπό της. Ένας φλογερός δεσμός με εξαιρετικές προοπτικές για έναν ευτυχισμένο γάμο.

Τοξότης – Παρθένος

Η τάξη και η σημασία στη λεπτομέρεια είναι ζωτικής σημασίας θέματα για την Παρθένο. Δυστυχώς όμως ο Τοξότης δεν φαίνεται να συμμερίζεται αυτά της τα χαρακτηριστικά και βιάζεται να την χαρακτηρίσει σχολαστική, υποχόνδρια και τελικά πολύ βαρετή για εκείνον. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν κοινά σημεία επαφής εκτός από το σεξουαλικό πεδίο που τους κρατά το ενδιαφέρον τουλάχιστον στην αρχή. Δεσμός που μέρα με τη μέρα βουλιάζει στη δυσαρέσκεια και την απογοήτευση.

Τοξότης – Ζυγός

Ο Τοξότης είναι γενναιόδωρος, μεγαλόψυχος και με καλή αίσθηση του χιούμορ και βασικά δεν αντιδρά στην άνετη και πολλές φορές πολυδάπανη ζωή της κυρίας κόμισσας – Ζυγού. Του το ανταποδίδει με τη μορφή ζεστών συναισθημάτων και την υπέρ του δέοντος ανεκτικότητα όσον αφορά τα ξενο-κοιτάγματα και την εξάσκηση του αγαπημένου του χόμπι, που είναι το φλερτ. Μάλλον δεν τον παίρνει σοβαρά και διασκεδάζει με αυτή του τη συμπεριφορά εφόσον κατά βάθος ξέρει πως ουσιαστικά δεν έχει μάτια, παρά μόνο γι’ αυτή. Φλογερό ειδύλλιο με αληθινά ανθόσπαρτο βίο.

Τοξότης – Σκορπιός

Για τη Σκορπιό, ο έρωτας είναι κάτι πολύ σημαντικό και βαθύ. Για τον Τοξότη είναι ένα είδος παιχνιδιού προκειμένου να περνάμε καλά και να διασκεδάζουμε όσο πιο πολύ μπορούμε. Αντίθετες λοιπόν ιδιοσυγκρασίες που τρίβονται εγωιστικά μεταξύ τους χωρίς τελικά κανένας να μπορεί να πείσει τον άλλο, για του λόγου του το αληθές. Σε φιλικό επίπεδο, θα μπορούσαν να λειτουργήσουν καλύτερα, εφόσον δεν αναπτύσσουν κτητικές διαθέσεις η και επαναστατικές ιδέες.

Τοξότης – Τοξότης

Θα βιώσουν με ενθουσιασμό μια σχέση πάθους, καθότι και οι δύο αναζητούν τον έρωτα μέσα από μια φιλοσοφημένη πορεία και εξέλιξη. Η υπερβολική και ανήσυχη φύση τους όμως δεν σταθεροποιεί ένα δεσμό παρά μόνο υπό την προϋπόθεση ότι παράλληλα αναπτύσσουν αμοιβαία εμπιστοσύνη και ανοχή στις ιδιαιτερότητές τους. Συχνά όμως η ευμετάβλητη διάθεσή τους, τους κάνει εριστικούς και εγωιστές χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους τα αισθήματα του συντρόφου του. Καλύτερα μακριά και ευτυχισμένοι παρά κοντά και δυστυχισμένοι.

Τοξότης – Αιγόκερως

Ο αυθορμητισμός και η φλόγα του τοξότη ανακόπτεται από την συγκρατημένη Αιγόκερω που του συμπεριφέρεται με αυστηρότητα και δυσπιστία. Τον βρίσκει ορμητικό, επιπόλαιο και τελικά ίσως πολύ «παιδί» για τα γούστα της. Η τάση του για γλέντια και σπατάλες την πανικοβάλει και της δημιουργεί κρίσεις ηθικής. Παρόλο λοιπόν που αρχικά θα τον γοητεύσει η μυστηριώδης και ανεξιχνίαστη προσωπικότητά της, στην πορεία θα απογοητευτεί από τον συντηρητισμό της και την εσωστρέφεια που την διακρίνει μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα. Αμφότεροι δυσαρεστημένοι, δεν προχωρούν πέρα από ένα διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο.

Τοξότης – Υδροχόος

Η αλήθεια είναι πως την θαυμάζει υπερβολικά και δε βρίσκει ούτε επαναστατικές ούτε εκκεντρικές τις ιδέες και τη συμπεριφορά της. Πολλές φορές μάλιστα υιοθετεί πολλά από τον τρόπο ζωής της Υδροχόου, προσαρμόζοντας τα στις δικές του προσωπικές ανάγκες. Εκείνη πάλι δείχνει υπερβολική αντοχή στα ξεστρατίσματα και τις παραξενιές του, καθότι σαν μόνιμη υπέρμαχος της ελευθερίας δε βρίσκει ποτέ κανένα λόγο να τον καταπιέσει. Θα συνεργαστούν καλά σε όλα τα επίπεδα και θα διακριθούν για τον υψηλό ιδεαλισμό τους.

Τοξότης – Ιχθύες

Η γυναίκα Ιχθύς θα χρησιμοποιήσει κάθε γοητευτική τσαχπινιά που γνωρίζει προκειμένου να τον κατακτήσει. Έχει υψηλές και συχνά μη ρεαλιστικές απόψεις για το πως πρέπει να είναι ένας σύντροφος στο πλάι της. Συνηθίζει δε, να στηρίζεται επάνω του σε σημείο τέτοιο που ο ανεξάρτητος αυτός άνδρας θα δυσανασχετήσει και θα απομακρυνθεί τρέχοντας. Η φυσική της μελαγχολία εξάλλου, δεν του ταιριάζει καθόλου, όπως επίσης και εκείνης ο άτακτος χαρακτήρας του. Προσωρινοί εραστές που όμως δεν εγγυώνται μέλλον.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα