Synastry Love – Ταύρος

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
19/04/2022

Ταύρος – Κριός

Ένας άνδρας που πατά γερά τα πόδια του στη γη, φιλήδονος και ερωτικός θα δυσανασχετήσει απ’ την προκλητική συμπεριφορά μιας συντρόφου που συμπεριφέρεται σχεδόν αρπακτικά απέναντί του. Δεν αποκλείεται να προσπαθήσει να κυριαρχήσει επάνω του παίρνοντας διαρκώς πρωτοβουλίες που αφορούν τη σχέση τους με αποτέλεσμα να τον κουράσει πολύ γρήγορα εφόσον ο ίδιος δεν κάνει ποτέ τίποτα αν δεν το μελετήσει καλά και ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Δύσκολη θα είναι η περίπτωση μιας μόνιμης σχέσης μεταξύ τους καθότι οι ταχύτητες που κινούνται είναι εντελώς διαφορετικές.

Ταύρος – Ταύρος

Απόλυτα κτητικοί και οι δυο τους, θα εξασφαλίσουν ο ένας στον άλλο συναισθηματική ασφάλεια και αρμονία σε σημείο τέτοιο που θα είναι απόλυτα προβλέψιμοι ο ένας για τον άλλο. Έτσι κινδυνεύουν να βαρεθούν και να δημιουργήσουν μια πιότερο φιλική σχέση μεταξύ τους, παρά ερωτική. Επίσης επειδή η γυναίκα αυτή είναι αρκετά ρομαντική και της αρέσει να τη φροντίζουν με τρόπο που να αποδεικνύουν τα τρυφερά τους αισθήματα θα έρθει αντιμέτωπη με έναν σύντροφο που λειτουργεί εντελώς απλοϊκά, εντελώς προσγειωμένα, εντελώς ρεαλιστικά. Πιθανότητες επιτυχίας μισές-μισές.

Ταύρος – Δίδυμοι

Το αεικίνητο πνεύμα της γυναίκας αυτής βρίσκεται συνεχώς σε αναζήτηση νέων διεξόδων έκφρασης γιατί τίποτα δεν τη γοητεύει περισσότερο από το να δοκιμάζει, να αλλάζει, να τροποποιεί τον εαυτό της και πολλές φορές και τους γύρω της. Πως λοιπόν θα καταφέρει να μετακινήσει τον προσγειωμένο αυτόν άνδρα που οι σταθερές του απόψεις, οι συναισθηματικές του ασφάλειες και ο συντηρητισμός του δεν τον εγκαταλείπουν ποτέ; Και τι γίνεται με την αφοσίωση που εκείνος θεωρεί εκ των προτέρων δεδομένη; Βραχύβιος δεσμός με κατηφορική πορεία.

Ταύρος – Καρκίνος

Υπάρχει μεταξύ τους μεγάλη συναισθηματική ροή. Ο άνδρας αυτός δημιουργεί ζεστασιά και ασφάλεια για την ντροπαλή μα και πολύ γλυκιά γυναίκα-καρκίνο. Και εκείνη με τη σειρά της θα δώσει όλη την στοργή και την τρυφερότητα που διαθέτει προκειμένου να εξασφαλίσει τη μονιμότητα μεταξύ τους. Έτσι το πιθανότερο είναι ότι δεν αργεί να ανθίσει το λουλούδι της αγάπης μεταξύ τους και συχνά προχωρούν στη δημιουργία οικογένειας.

Ταύρος – Λέων

Ο πληθωρικός εγωκεντρικός χαρακτήρας και η εκρηκτική έκφραση της γυναίκας αυτής θα αποδειχθεί άκρως ενοχλητικός για τον σοβαρό αυτόν άνδρα. Η λέαινα είναι ζωηρή και στο κέντρο της προσοχής, εκείνος είναι ήρεμος και συγκρατημένος. Σίγουρα τον θαυμάζει για τη σταθερή του δύναμη και θα υποκλιθεί μπροστά στη σεξουαλική του αφθονία, αλλά σύντομα θα πλήξει απ’ την απλοϊκή του συμπεριφορά και την έλλειψη φαντασίας όπως επίσης και απ’ τη φειδωλή του διάθεση στα μεγαλόπρεπα δικά της σχέδια για υπέρμετρες σπατάλες. Καλύτερα φίλοι ή συνεργάτες.

Ταύρος – Παρθένος

Ατμόσφαιρα αρμονίας και αβρότητας δημιουργείται ανάμεσα σ’ αυτό το ζευγάρι, όπου η σχέση εξελίσσεται σεμνά και με αξιοπρέπεια. Ευέλικτη και ενημερωμένη σωστά η γυναίκα αυτή αναγνωρίζει την γοητεία ενός άνδρα που είναι υπομονετικός και με πνεύμα οικονομίας όπως κι αυτή. Σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να πετύχουν μια πολύ ικανοποιητική επικοινωνία μεταξύ τους που θα γίνει πρόδρομος ενός πετυχημένου έγγαμου βίου.

Ταύρος – Ζυγός

Σε μια πρώτη προσέγγιση θα διαπιστώσουν μια κάποια διάσταση στα γούστα, τις προτιμήσεις και στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα υλικά αγαθά. Στη πορεία όμως θα ανακαλύψουν πως τελικά σε πολλά σημεία λειτουργούν συμπληρωματικά μεταξύ τους. Ο ταύρος ίσως προσπαθήσει να την περιορίσει στις υψηλές προσδοκίες της να αποκτά διαρκώς καινούργια, κομψά, πανέμορφα πράγματα αλλά αυτή η γυναίκα-γόησσα διαθέτει ακαταμάχητα όπλα για να κάμψει τις αντιρρήσεις του και να οδηγήσουν από κοινού πλέον τη σχέση τους σε μια πολύ καλή συμβίωση.

Ταύρος – Σκορπιός

Μια σχέση που φέρνει σε έξαρση όλα τα επιμέρους φυλετικά χαρακτηριστικά αυτών των δύο. Το πάθος αυτής της γυναίκας διεγείρει και ενεργοποιεί το σταθερό και απόλυτο τούτο αρσενικό όπου κι αυτός με τη σειρά του θα κάνει τα πάντα για να καλύψει την βαθιά συναισθηματική της φύση. Θυελλώδης ερωτική σχέση με από κοινού δυνατή σεξουαλική δραστηριότητα. Προσοχή στις πεισματικές διαθέσεις που αναπτύσσονται και από τις δύο πλευρές γιατί αλλιώς θα χρειάζεται διαρκώς να ψάχνουν τη χρυσή τομή προκειμένου να μπορούν να συνυπάρχουν.

Ταύρος – Τοξότης

Μια ελεύθερη και ενθουσιώδης γυναίκα, με χιούμορ και ευστροφία και με μόνιμη προσωπική ατζέντα χιλιάδων φίλων και γνωστών. Το πιθανότερο είναι να μην κερδίσει ποτέ την εμπιστοσύνη του άνδρα ταύρου που τα γούστα του σαφώς είναι πιο ήρεμα μα και σαφώς σταθερά. Όσο ελκυστική κι αν τη βρει σύντομα θα τον απογοητεύσει η γρήγορη και συχνή εναλλαγή των διαθέσεων της όπως επίσης και η ανά πάσα στιγμή ετοιμότητα της για τρελό ξεφάντωμα. Οι πιθανότητες για μόνιμη ένωση είναι ελάχιστες. Οι πιθανότητες για μια αισθησιακή ερωτική περιπέτεια πολλές.

Ταύρος – Αιγόκερως

Η σχέση αυτή δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια για συναισθηματικές εξάρσεις αλλά μπορεί να δώσει σταθερά ώριμα και υπεύθυνα άτομα που θα μεταδώσουν ο ένας στον άλλο την ανάγκη για συντροφικότητα και ζεστασιά μέσα σε πνεύμα ρεαλισμού και συνεργασίας. Η μυστηριώδης, ανεξιχνίαστη αυτή γυναίκα με το σοβαρό προφίλ και το πειθαρχημένο γούστο χρειάζεται την έμφυτη λαγνεία αυτού του άνδρα για να μάθει να εκδηλώνεται πιο ελεύθερα στον ερωτικό τομέα. Όταν το πετύχει έχουν δυνατότητες να μείνουν μαζί για πάντα.

Ταύρος – Υδροχόος

Προκλητικά ανοικτή σε κάθε καινούργια εμπειρία θα προκαλέσει ερωτικά τον άνδρα-Tαύρο και θα δοκιμάσει να καταπολεμήσει τις τάσεις του για άνεση και βόλεμα στο ερωτικό παιχνίδι. Αν εκείνος όμως προβάλει πολύ έντονα τις έτσι κι αλλιώς πολλές κτητικές αξιώσεις του τα περιθώρια επιτυχίας είναι λιγοστά. Η γυναίκα αυτή με τις σύγχρονες αντιλήψεις της και το ερευνητικό μυαλό της εξιδανικεύει τον έρωτα και τον περιβάλλει με φαντασία και ιδεαλισμό. Η φιλία παίζει μεγάλο ρόλο στη καθημερινότητα της και ο έρωτας φιλτράρεται μέσα απ’ αυτή. Ένας ριψοκίνδυνος δεσμός με πολλές συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις.

Ταύρος – Ιχθύες

Το ερωτικό ένστικτο της παράξενης, σχεδόν απόκοσμης γυναίκας-μυστήριο την οδηγεί να ακουμπήσει στα δυνατά χέρια ενός Tαύρου. Θα του δείξει αφοσίωση και συγκατάβαση και αυτός θα τη λατρέψει. Βεβαία δεν θα τα βγάλει εύκολα πέρα μαζί της εξαιτίας της υπερευαισθησίας και της αδυναμίας της να ανταποκριθεί στις πρακτικές πλευρές της ζωής μα θα δοκιμάσει να τη προσγειώσει προκειμένου να μπορέσουν να προχωρήσουν μαζί. Ένας ευχάριστος δεσμός που ενδέχεται να καταλήξει σε έναν ικανοποιητικό γάμο.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα