Synastry Love – Σκορπιός

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
12/11/2022

Σκορπιός – Κριός

Πολύ ανεξάρτητη γυναίκα, με τολμηρή φαντασία και άστατο εγωισμό η γυναίκα Κριός δε θα υποχωρήσει μπρος στις κτητικές διαθέσεις του σκορπιού της, όση αγάπη, στοργή και φροντίδα κι αν της προσφέρει. Θέλει πάντα τον ατομικό, προσωπικό της χώρο και να αισθάνεται ότι οποιαδήποτε στιγμή θελήσει μπορεί να κάνει οτιδήποτε της προκαλεί ευχαρίστηση. Σεξουαλικά θα ταιριάξουν γιατί η φιληδονία και το πάθος του Σκορπιού θα βρουν ανταπόκριση από το επίσης δικό της φλογερό ταμπεραμέντο. Τα προγνωστικά όμως τείνουν προς την αμφιβολία όσον αφορά την εξέλιξη της σχέσης τους.

Σκορπιός – Ταύρος

Εκρηκτική έκφραση πάθους και έρωτα, η σχέση τους, δημιουργεί πυροτεχνήματα στο χώρο της κρεβατοκάμαρας και καυγάδες απείρου κάλους εντός αυτού του συγκεκριμένου χώρου. Αιτία; Οι εντελώς διαφορετικές στάσεις ζωής που υιοθετούν και που και οι δύο είναι απίστευτα πεισματάρηδες και στενοκέφαλοι για να τις αλλάξουν. Οι αμοιβαίες υποχωρήσεις είναι το κλειδί για μια φλογερή σχέση, που όμως κουράζουν σε καθημερινή βάση, γι’ αυτό και δεν υπάρχει εγγύηση για κάτι πιο μακροπρόθεσμο.

Σκορπιός – Δίδυμοι

Η σταθερότητα του σκορπιού σε συνδυασμό με τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την τεράστια θέληση που διαθέτει, έρχονται σε αντίθεση με τον αντιφατικό χαρακτήρα μιας γυναίκας που δύσκολα μπορεί να αποφασίσει τι ακριβώς θέλει να κάνει. Δε μπορεί να εστιάσει σε ένα και μόνο στόχο, διασπάται και ελπίζει στην δική του καλή θέληση να την πλησιάσει και να την καταλάβει. Εκείνος βέβαια την αντιλαμβάνεται ως επιπόλαιη και άστατη, γι’ αυτό και μόλις περάσει η καταιγίδα της πρώτης ερωτικής συνύπαρξης, απομακρύνεται αργά και σταθερά προς ένα πιο απάνεμο λιμάνι.

Σκορπιός – Καρκίνος

Η καρκίνος είναι ντροπαλή και ψάχνει για αγάπη και σιγουριά προκειμένου να ξεδιπλώσει τον πλούσιο συναισθηματικό της κόσμο. Ο Σκορπιός την κατευθύνει και την διευθύνει με την προστατευτική του στάση, να αισθανθεί ότι την αγαπούν πραγματικά. Πιστή και αφοσιωμένη στον σύντροφό της του χαρίζει με αισθησιασμό και απόλυτο πάθος τον ίδιο της τον εαυτό, για να καλύψει με τη σειρά της την ανάγκη του για πλήρη και αποκλειστική προσοχή στο πρόσωπό του. Η σχέση τους είναι από εκείνες που δύσκολα διαλύονται μια και εκφράζουν την απόλυτα αρμονική ένωση.

Σκορπιός – Λέων

Η Λέαινα εκρηκτική και φλογερή, ανταποκρίνεται στις παθιασμένες διαθέσεις του αρσενικού Σκορπιού, που της εμπνέει εμπιστοσύνη και σταθερότητα με τις αργές και συνετές πράξεις του. Δεν της αρέσει όμως που τα παίρνει όλα τόσο σοβαρά, που δε χαλαρώνει στιγμή το διεισδυτικό βλέμμα πάνω της και η τάση του να την ελέγχει σε όλες τις κινήσεις της, νιώθει να της στερεί τον προσωπικό της χώρο. Και οι δύο θέλουν να έχουν τον έλεγχο της κατάστασης, γι’ αυτό και συχνά μπαίνουν σε παιχνίδια ανταγωνισμού μεταξύ τους, που συνήθως δεν υπάρχει νικητής και ηττημένος, παρά μια σχέση ασυνεννοησίας που διαρκώς τους αποξενώνει.

Σκορπιός – Παρθένος

Ο Σκορπιός είναι αποφασισμένος να προσαρμόσει την όμορφη και τακτοποιημένη Παρθένο στα μέτρα του. Θα την κυνηγήσει, θα την φλερτάρει και θα περιμένει όσο χρειαστεί για την ανταπόκρισή της. Εκείνη κολακευμένη από το κυνήγι του δυνατού αυτού σεξουαλικού άνδρα θα βάλει σε ενέργεια το έξυπνο μυαλό της για να του δώσει αυτό που επιθυμεί. Αν εκείνη διατηρήσει τη φλόγα της αναμμένη, έχει πολλές ελπίδες να μείνει μαζί της δημιουργώντας δυνατές προϋποθέσεις για μια ευτυχισμένη σχέση.

Σκορπιός – Ζυγός

Είναι όμορφη, κομψή, της αρέσει να την θαυμάζουν και να της το δείχνουν έντονα. Ο σκορπιός είναι θερμόαιμος και την κυνηγά να του πει το ναι. Έχουν δυνατότητες να επιβιώσουν μαζί, μόνο αν εκείνος περιορίσει τη ζήλια του, που είναι τρομερή και αποδεχθεί την επιθυμία αυτής για κοινωνική ζωή και πάμπολλες γνωριμίες που θα την πλαισιώνουν. Αν όχι, ο δεσμός τους θα είναι παθιασμένος μεν, καταστροφικός δε.

Σκορπιός – Σκορπιός

Ο ερωτικός μαγνητισμός αυτών των δύο είναι εκπληκτικός. Είναι όμως το μοναδικό ταιριαστό τους σημείο, μια και οι δύο είναι κυριαρχικοί και θέλουν να επιβάλλονται στο σύντροφό τους. Αναπτύσσουν μεταξύ τους ανταγωνιστικές τάσεις και συμπεριφέρονται εχθρικά, πλήττοντας ο ένας τον άλλο. Θα τους είναι, λοιπόν, αδύνατο να συνεργαστούν με ηρεμία γιατί απλά κανείς τους δεν πρόκειται ποτέ να υποχωρεί. Για μια περιοδική σχέση μεταξύ τους, θα περάσουν καλά, όχι όμως, αν πρόκειται για κάτι που θα διαρκέσει μια ολόκληρη ζωή.

Σκορπιός – Τοξότης

Ο Σκορπιός είναι απόλυτα εξουσιαστικός με τη σύντροφό του, την απαιτεί αποκλειστικά και θυμώνει σε περίπτωση που εκείνη παιχνιδίζει, διασκεδάζει ή ακόμα δοκιμάζει να επικοινωνήσει με το αντίθετο φύλο, έστω και φιλικά. Με την Τοξοτίνα, ελεύθερη ταξιδιώτισσα, θα αισθάνεται πως τίποτα δεν τσουλάει σωστά, πως τον απορρίπτει, δεν σέβεται τα αισθήματά του, κ.λπ. Εκείνη πάλι, δεν διανοείται να περάσει μέρα που να μην νιώθει πως είναι ελεύθερη να κάνει οτιδήποτε επιθυμεί, πως δεν αναγνωρίζουν την ειλικρίνεια και την μεγάλη της καρδιά. Οι προοπτικές για μακροχρόνιο δεσμό είναι λίγες.

Σκορπιός – Αιγόκερως

Η επίμονη και αποφασιστική φύση του Σκορπιού κατορθώνει να ξεκλειδώσει την σοβαρή και πειθαρχημένη γυναίκα αιγόκερω και να την κάνει να αισθανθεί την βαθιά συναισθηματικότητα που τον διακρίνει. Επειδή η ίδια είναι αρκετά εσωστρεφής, έχει την ανάγκη να εμπιστευθεί πραγματικά έναν άνδρα για να προχωρήσει σε κάτι πιο σοβαρό. Ο Σκορπιός εκτιμά αυτή τη στάση ζωής, -τη θεωρεί σοβαρή- και προσπαθεί να της μεταβιβάσει κάποια στοιχεία από τη δική του τόλμη. Μια ζεστή σχέση, πραγματικής και ουσιαστικής επικοινωνίας που καταλήγει σε έναν δυνατό γάμο.

Σκορπιός – Υδροχόος

Ασυνήθιστη, συναρπαστική αλλά και εκρηκτική ένωση των μελών αυτών, είναι μεταξύ τους μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Η Υδροχόος δυσκολεύεται να μαζευτεί στο σπίτι ενώ ο Σκορπιός δε θέλει να βγει από αυτό. Τον αναστατώνει δε η απρόβλεπτη συμπεριφορά της που συχνά βγαίνει και αρκετά επιθετική. Εκδηλώνουν μεταξύ τους ακραίες συμπεριφορές και εύκολα καταλήγουν σε βίαιες εκρήξεις θυμού. Στενάχωρος δεσμός και ένας εντελώς παράλογος γάμος.

Σκορπιός – Ιχθύες

Τα άτομα εδώ συντονίζονται αρμονικά τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Η Ιχθύς δημιουργεί ένα εντελώς παραμυθένιο τοπίο για να κατευνάσει τις επιθετικές τάσεις του σκορπιού και το κατορθώνει με επιτυχία. Εκείνος πάλι, την αισθάνεται εύθραυστη και ντελικάτη και αποφασίζει να την αγκαλιάσει με διάθεση να τη προστατεύσει και στοργή. Ένα τέτοιο ζευγάρι μπορεί να κινηθεί με επιτυχία στα πλαίσια ενός μακροχρόνιου δεσμού που θα ανταμείβει καθημερινά τα μέλη του, με γαλήνη, χαρά και ευτυχία.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα