Synastry Love – Παρθένος

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
21/08/2022

Παρθένος – Κριός

Ο Παρθένος γοητεύεται απ’ την εκφραστική πολύ εξωστρεφή διάθεση της Κριού και αρχικά προσπαθεί και ο ίδιος να ανοίξει και να επικοινωνήσει στο ίδιο επίπεδο με κείνη. Κουράζεται όμως εύκολα καθώς οι ρυθμοί της είναι γρήγοροι και οι απαιτήσεις της πολλές και συχνά όχι ρεαλιστικές. Ο ίδιος είναι προσγειωμένος και ορθολογιστής, τον ενδιαφέρουν τα καθαρά μυαλά, που του ενεργοποιούν τη φαντασία, μα όχι οι παράτολμες ενέργειες και τα ακραία ρίσκα που επιθυμεί η σύντροφος αυτή. Σύντομος δεσμός που δεν οδηγεί πουθενά.

Παρθένος – Ταύρος

Η γυναίκα ταύρος νιώθει ότι πραγματικά έχει μπροστά της έναν άνδρα που μπορεί να στηριχθεί επάνω του. Αγαπά τον τρόπο που σκέπτεται και εκφράζεται, βρίσκοντας το αναλυτικό μυαλό του σαν το μεγάλο του προτέρημα. Πρακτικοί και ήσυχοι οι δυο αυτοί άνθρωποι αναπτύσσουν μεταξύ τους μία συναισθηματική ροή που τους επιτρέπει να αλληλοτροφοδοτούνται με αυτά που έχει ο καθένας τους σαν ιδιαίτερη ανάγκη. Του δίνει ρομαντισμό και πάθος, της δίνει ασφάλεια και λογική σκέψη. Ιδανικό ζευγάρι για την δημιουργία ευτυχισμένης και μακρόχρονης συμβίωσης.

Παρθένος – Δίδυμοι

Ο άνδρας αυτός χαρακτηρίζεται από την ευγένεια και την ιδιαίτερα εκλεκτική του φύση. Επιφυλακτικός με τα άτομα που δεν γνωρίζει, αδυνατεί να κατανοήσει μία σύντροφο που είναι ολημερίς και ολονυχτίς στους δρόμους ψάχνοντας στους για νέες προκλήσεις. Σίγουρα πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα γυναίκα με προσωπικότητα και χάρη που δύσκολα θα δεχθεί τον περιορισμό της προσωπικής της έκφρασης και τον έλεγχο των κινήσεων της. Δεσμός με πολλά σκαμπανεβάσματα και εντελώς αμφίβολη πορεία.

Παρθένος – Καρκίνος

Σχέσεις στοργής αναπτύσσει αυτό το ζευγάρι που θα ήταν ότι καλύτερο για να πορευθεί μαζί με τις ευλογίες όλων. Πειθαρχημένος και σοβαρός ο άνδρας Παρθένος, αγκαλιάζει με τρυφερότητα το καλύτερο συναισθηματικό παιδί του ζωδιακού την γυναίκα Καρκίνο. Εκείνη όντας κολλημένη συναισθηματικά, θα τον φτιάξει και θα του προσφέρει το πιο ζεστό και ελκυστικό περιβάλλον, για να τον γεμίσει με την αγάπη και την φροντίδα της, γιατί πολύ απλά αυτή η γυναίκα όταν βρει την πραγματική αγάπη θα τα δώσει όλα για να δει το χαμόγελο να λάμπει στα χείλη του. Απόλυτα ευτυχισμένη μακρόχρονη συμβίωση.

Παρθένος – Λέων

Τον βρίσκει μάλλον ήσυχο, μάλλον χαμηλών τόνων για τα εκρηκτικά γούστα της, μάλλον πολύ οικονόμο και πρακτικό σε σχέση με τις μεγαλόπνοες επιθυμίες της. Εκείνος πάλι την κριτικάρει για οποιαδήποτε ενέργεια της και ακόμη και όταν το κάνει καλοπροαίρετα, της δίνει έντονα στα νεύρα. Ο άνδρας αυτός δεν παρασύρεται σε περιπέτειες με αμφίβολο τέλος και φροντίζει πάντα να έχει καλυμμένα τα νώτα του κυρίως όταν έχει να κάνει με επικίνδυνες και φλογερές γυναίκες. Μία σχέση γεμάτη εντάσεις και αντιπαραθέσεις που σύντομα θα τους κουράσει και θα την εγκαταλείψουν.

Παρθένος – Παρθένος

Διακατέχονται από κοινού με ιδιαίτερα μεγάλη δίψα για γνώση. Πρακτικοί και υπομονετικοί ψάχνουν τον σύντροφο που θα σταθεί δίπλα τους βράχος, σε όλη τους την ζωή και θα τους χαρίσει την αιώνια ευτυχία. Όχι, δεν είναι ρομαντικοί, απλά έχουν εμπιστοσύνη στη κρίση τους και στο αναλυτικό μυαλό τους που το χρησιμοποιούν σωστά προς κάθε κατεύθυνση. Θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα εξαιρετικό ζευγάρι που όμως προσπαθεί συνειδητά για να μην βουλιάξει στην καθημερινότητα.

Παρθένος – Ζυγός

Υπάρχει μια δυσκολία στο να επικοινωνήσει λογικά αυτό το ζευγάρι και να ανταλλάξει απόψεις, καθότι έχουν ελάχιστα κοινά σημεία επαφής. Ο άνδρας Παρθένος ασκεί υπερβολική κριτική προκειμένου να πείσει την -κατά τη γνώμη του – επιπόλαιη Ζυγίνα να ασχοληθεί με πιο ουσιώδη και πρακτικά προβλήματα της σχέσης τους, ενώ εκείνη αποστρέφεται συστηματικά οτιδήποτε της δημιουργεί άγχος και αναστάτωση. Μπορεί να γίνει φοβερά πεισματάρα και ιδιότροπη, οδηγώντας τον έτσι σε διαρκείς διαφωνίες. Στενάχωρος δεσμός και επικίνδυνος γάμος.

Παρθένος – Σκορπιός

Η περήφανη και απρόβλεπτη γυναίκα Σκορπιός γοητεύεται από έναν ώριμο και έξυπνο συνομιλητή, που είναι διαρκώς ενημερωμένος για όλους και για όλα. Είναι όμως πιο θερμόαιμη, πιο συναισθηματική και απαιτεί, όχι πάντα με καλό τρόπο, να της ικανοποιούν τις επιθυμίες. Ο Παρθένος είναι πιο ήσυχος, νηφάλιος και καθαρός στις σκέψεις και τις επιθυμίες μα δεν έχει το δικό της φλογερό ταμπεραμέντο. Ενδιαφέρον ζευγάρι, που με αμοιβαία κατανόηση μπορεί αργά και σταθερά να επιβιώσει.

Παρθένος – Τοξότης

Η ανέμελη συμπεριφορά της, η διάθεσή της για παιχνίδια και τρέλες, η ανυπόμονη και αυθόρμητη φύση της τρομάζουν τον παρθένο που θέλει σιγουριά και ασφαλές περιβάλλον γύρω του. Αν τον παρασύρει στον έρωτά της, το πιθανότερο είναι να τον κάνει να υποφέρει από τις διαρκείς εναλλαγές των διαθέσεών της και τα σκαμπανεβάσματα του ορμητικού χαρακτήρα της. Χρειάζονται από τη μεριά του γερά νεύρα και μεγάλη ωριμότητα και υπομονή, μια και δεν είναι εύκολο να δεχθεί συμβουλές ή προειδοποιήσεις, προκειμένου να συνετιστεί. Δυσκολίες στην επικοινωνία που φθείρουν σταδιακά τη σχέση τους.

Παρθένος – Αιγόκερως

Τον ελκύει πάντα μια γυναίκα έξυπνη με ταλέντο και χάρη. Βρίσκει την συγκεκριμένη, άκρως ισορροπημένη, πρακτική και οικονόμα όπως και ο ίδιος. Εκείνη αισθάνεται την πνευματική του ανωτερότητα, την καλλιέργεια και το πνευματικό του επίπεδο και τον προσεγγίζει με το δυνατό όπλο του μυαλού της. Οι δυο τους από κοινού, μπορούν να διεκπεραιώσουν ακόμη και την πιο επίπονη πνευματική εργασία. Η σχέση τους δομείται πάνω σε στέρεες βάσεις και ο γάμος τους ισχυρός και πετυχημένος.

Παρθένος – Υδροχόος

Ο Παρθένος γοητεύεται από τη γυναίκα αυτή που λειτουργεί εγκεφαλικά με πολύ σύγχρονες και προοδευτικές απόψεις, τη βρίσκει τρομερά έξυπνη και επινοητική και αυτό του εξάπτει την φαντασία. Δεν είναι όμως σίγουρο πως θα πετύχει μια σχέση μεταξύ τους γιατί στο καθαρά ερωτικό κομμάτι είναι και οι δύο χωρίς πρωτοβουλία και περιμένει ο ένας τον άλλο. Αυτή η σχέση μπορεί να λειτουργήσει θαυμάσια σε φιλικό επίπεδο, μα θα είναι πληκτική αν προχωρήσει σε κάτι πιο στενό.

Παρθένος – Ιχθύες

Παρόλο που πρόκειται για άνδρα ιδιαίτερα σταθερό και στοργικό δε μπορεί εύκολα να ικανοποιήσει τις ιδιόρρυθμες συναισθηματικές εξάρσεις της συγκεκριμένης συντρόφου. Επίσης η Ιχθύς είναι επιρρεπής στους κεραυνοβόλους έρωτες και εύκολα ενδίδει σε εξωσυζυγικές περιπέτειες με σκοπό να ικανοποιήσει τη δραστήρια ερωτική της φαντασία. Έχουμε λοιπόν έναν άνδρα που πατάει στη γη και μια γυναίκα που αιωρείται στα σύννεφα και δεν μπορεί να αποφασίσει ποιο είναι το καλύτερο για κείνη να ακουμπήσει. Δύσκολος δεσμός, προβληματικός γάμος.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα