Synastry Love – Λέων

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
25/07/2022

Λέων – Κριός

Ο ενθουσιασμός, η ζωντάνια, η δύναμη του χαρακτήρα, όπως επίσης και το πάθος για ζωή και δημιουργία είναι κάποια από τα δεκάδες κοινά χαρακτηριστικά τους. Ο Λέων είναι σταθερός και γενναιόδωρος, δίνει πάντα την προσοχή που χρειάζεται το ταίρι του προκειμένου να το έχει δίπλα του χαρούμενο και ευτυχισμένο. Η Κριαρίνα είναι αυθόρμητη και αισθάνεται πως αξίζει όλη την προσοχή του συντρόφου της. Επικίνδυνο σημείο της μεταξύ τους σχέσης ο εγωισμός της που την εξωθεί σε σκηνές ζηλοτυπίας, καθότι η αξιοπρέπεια του δεν μπορεί να το ανεχθεί. Περίφημος δεσμός ακόμη καλύτερος γάμος!

Λέων – Ταύρος

Υπάρχει έντονος μαγνητισμός που ανάλογα με τις συμπεριφορές μπορεί να μεταλλαχθεί από θετικό σε αρνητικό και αντίστροφα. Ο Λέοντας συμπεριφέρεται πληθωρικά με τάσεις επιβολής των επιθυμιών του και τον αποσυντονίζει η δική της νωθρή συμπεριφορά. Η ήσυχη και σοβαρή αυτή γυναίκα δεν θα εκδηλώσει τον έρωτα της αν δεν πειστεί πως είναι πραγματικά σημαντική για εκείνον και πως η σχέση τους δεν θα προσθέσει απλά άλλη μία κατάκτηση στο ενεργητικό του. Γενικότερα πρόκειται για έναν απαιτητικό συνδυασμό που προϋποθέτει μεγάλη ανεκτικότητα και από τους δύο.

Λέων – Δίδυμοι

Ο πολύπλευρος και πολυτάλαντος Λέοντας βρίσκει επιτέλους στο πρόσωπο αυτής της συντρόφου την ποικιλία που αναζητά! Τα πολλά και διαφορετικά προσόντα της, η ευχάριστη παρουσία της, η θέρμη του μυαλού της τον κάνουν να αισθάνεται περήφανος που στέκει δίπλα του μια έξυπνη, πνευματώδης και προπάντων εξίσου ελεύθερη με αυτόν γυναίκα. Θα την στηρίξει όταν τον χρειαστεί και θα της προσφέρει την πολυτέλεια που θα την κάνει να νιώσει ότι είναι ξεχωριστή και πολύτιμη. Μια δυνατή ένωση που υπόσχεται έναν ευτυχισμένο γάμο.

Λέων – Καρκίνος

Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο μεταξύ τους! Όλα είναι εφικτά, όλα είναι ανέφικτα, θα εξαρτηθεί από το ποιες πραγματικά είναι οι προσδοκίες τους και το πως σκοπεύουν να τις υλοποιήσουν. Οι φύσεις τους αντίθετες αλλά συμπληρωματικές απαιτούν την διατήρηση της αρμονίας προκειμένου να οδηγηθούν στην ταύτιση και την ολοκλήρωση. Η γλυκύτητα του χαρακτήρα της θα τον μαλακώσει, η έντονη θηλυκή της παρουσία θα τον εξιτάρει και μένει μόνο να τον πείσει να της προσφέρει την συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεται, για να του χαρίσει-αφιερώσει ολόκληρο τον εαυτό της. Ο δεσμός τους έχει πολλές ελπίδες και να προχωρήσει και να προκόψει!

Λέων – Λέων

Με τη μαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπουν, έλκουν όλο τον κόσμο που τους παρακολουθεί να αισθάνεται ότι πρόκειται για μια μεγαλειώδη συνεύρεση, για μια μοναδική ένωση, μια ένωση που αποσκοπεί στο να εκπληρώσουν ένα μεγάλο προορισμό, να δημιουργήσουν ένα μεγάλο έργο. O πιο διάσημος κυνηγός κατακτά το ακριβότερο και πολυτιμότερο θήραμα με τη διαφορά ότι κάθε φορά οι ρόλοι είναι διαφορετικοί και διαρκώς εναλλασσόμενοι μεταξύ τους. Ποτέ κανείς απ’ το περιβάλλον τους δεν θα καταλάβει ποιος είναι τελικά αυτός που κυνηγά και ποιος αυτός που κυνηγιέται! Εκρηκτική, φλογερή σχέση που εγγυάται άφθονα πυροτεχνήματα.

Λέων – Παρθένος

Συνεργάζονται μεταξύ τους αρμονικά, γιατί η ήρεμη και υπομονετική παρθένος δεν έχει πρόβλημα να τον αφήνει να ηγείται η τουλάχιστον να τον αφήνει να το πιστεύει. Το πρόβλημα είναι ότι αν αρχίσει την δυσάρεστη κριτική -που είναι κι η αγαπημένη της- το λιοντάρι που θεωρεί ότι είναι υπεράνω κάθε κριτικής θα θορυβηθεί και θ’ αρχίσει να την σνομπάρει για το γούστο της -το βρίσκει συντηρητικό- για τη συμπεριφορά της, για οτιδήποτε τελικά λέει και κάνει. Ο δεσμός τους πιθανόν να κρατήσει όσο καιρό εκείνη θελήσει να συμβιβαστεί, μια και είναι πραγματικά μια δύσκολη συμβίωση.

Λέων – Ζυγός

Μια δυνατή συμπάθεια, μια ανεξήγητη έλξη τείνει να μετατραπεί σε έρωτα που θα τους χαρίσει όχι μια ακόμη περιπέτεια στο ενεργητικό τους αλλά μια μόνιμη και ιδιαίτερα ανθεκτική σχέση. Συντροφικοί, άμεσοι και ειλικρινείς μοιράζονται πρόθυμα τον εαυτό τους, προσφέρουν με ενθουσιασμό την αγάπη τους και το μόνο που αποζητούν είναι να τους σέβονται και να τους εκτιμούν. Ο Λέοντας θαυμάζει την ομορφιά και την έμφυτη αίσθηση της κομψότητας που κατέχει αυτή η γυναίκα, όπως και εκείνη απολαμβάνει δίπλα του, την αμέριστη προσοχή που θα έδινε μόνο στο πιο μεγάλο και ξεχωριστό διαμάντι. Πλούσια σχέση, μπορεί να λειτουργήσει θαυμάσια μέσα σ’ ένα γαμήλιο όνειρο.

Λέων – Σκορπιός

Ο λέοντας νιώθει επιθετική τη Σκορπίνα. Στην πραγματικότητα καταλαβαίνει πως παίρνει τον έρωτα στα σοβαρά και πως δεν μπορεί μαζί της να παίζει κυριαρχικά παιχνίδια καθότι και το κοφτερό μυαλό της και τα βαθιά και απόλυτα αισθήματα της μπορούν εύκολα να του κάνουν τη ζωή κόλαση. Προτιμά κάτι πιο εύκολο, κάτι λιγότερο αυταρχικό που δεν θα τον αναγκάσει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της ράμπας μια και πάντα το ζητούμενο γι’ αυτόν είναι, να τραβά την προσοχή οπουδήποτε κι αν σταθεί, οπουδήποτε κι αν πηγαίνει. Λόγω πολλαπλών αντιθέσεων, η ερωτική τους ζωή μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα αλλά όχι με μεγάλη διάρκεια.

Λέων – Τοξότης

Η εύθυμη και ελεύθερη σκοπεύτρια του ζωδιακού, του ενεργοποιεί το κυνηγητικό του ένστικτο που θέλει να την κατακτήσει, να την σαγηνεύσει , να την αναγκάσει τελικά να τον αποδεχθεί ως τον πιο περιζήτητο γαμπρό που κυκλοφορεί στη πιάτσα. Δεν θα προλάβουν ποτέ να βαρεθούν μαζί γιατί η κοινή ζωή τους περιλαμβάνει άπειρες περιπέτειες, ταξίδια, διασκεδάσεις, μορφωτικά θέματα και φυσικά μια παθιασμένη ερωτική συνεύρεση που διαρκώς τροφοδοτείται από το ασίγαστο ταμπεραμέντο του λέοντα και από τη δικές της απελευθερωμένες, χωρίς ίχνος ταμπού επιθυμίες. Φλογερός δεσμός , φλογερός γάμος.

Λέων – Αιγόκερως

H συντηρητική, πρακτική αλλά και απόλυτα σταθερή σχεδόν αμετακίνητη αιγόκερως περιορίζει σημαντικά τον ενθουσιώδη χαρακτήρα του λιονταριού που φλέγεται από επιθυμία για πάθος και αίσθημα. Θα τον θαυμάσει αν πραγματικά το αξίζει αλλά δεν πρόκειται ποτέ να τον περιθάλψει με ψεύτικα λόγια και κολακείες που δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Και οι δύο έχουν υψηλές φιλοδοξίες και προσπαθούν να επιβληθούν, ο καθένας με τον τρόπο του. Η σχέση τους δεν υπόσχεται πολλά πράγματα, πόσο μάλλον ένας γάμος μεταξύ τους.

Λέων – Υδροχόος

Ο λέων είναι παθιασμένος για έρωτα και όλα όσα τον ακολουθούν, η Υδροχόος ενδιαφέρεται περισσότερο για τους φίλους της και τα προβλήματά τους παρά για τη δική τους προσωπική ζωή. Αρχικά θα κολακευτεί από το ενδιαφέρον του για κείνη, μια και πάντα το λιοντάρι δείχνει με υπέρμετρο θαυμασμό τον έρωτά του, για μια έξυπνη γυναίκα, αλλά στην πορεία θα τον βρει υπέρ του δέοντος ορμητικό και εγωκεντρικό για τα γούστα της και θα μαζευτεί στο καβούκι της. Αλληλοεκτιμούνται μια και έχουν διαφορετικές αλλά σχεδόν συμπληρωματικές προσωπικότητες και θα μπορούσαν να είναι πολύ καλοί φίλοι αλλά όχι εραστές!

Λέων – Ιχθύες

Ο άνδρας λέων γοητεύεται απ’ την ερωτική, μυστηριώδη Ιχθύς και το ακαταμάχητο σεξαπίλ που διαθέτει και θα φροντίσει να την μαγέψει απ’ την πρώτη στιγμή προβάλλοντας το πιο καλό και συναισθηματικό του κομμάτι. Είναι όμως ιδιαίτερα ελκυστικός και ζωντανός ο ίδιος και σύντομα θα την κάνει να αμφιβάλει για την πίστη και την αφοσίωση του σε κείνη. Όντας πολύ ζηλιάρα θα εκραγεί απ’ τη συχνή επιθυμία του για θαυμασμό και από άλλα θηλυκά και τότε γίνεται και απερίσκεπτη και εκδικητική. Ο δεσμός τους είναι φιλήδονος και παθιασμένος και οι διαφορές τους παραμερίζονται, όταν πρόκειται όμως για γάμο οι υποχωρήσεις λιγοστεύουν και καταλήγουν στο χωρισμό.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα