Synastry Love – Κριός

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
20/03/2022

Κριός – Κριός

Ένας διαρκής αγώνας για το υψηλότερο βάθρο που θα στέψει το νικητή συνήθως δεν υπονοεί μια ήρεμη και νηφάλια σχέση. Ένας άνδρας με ενεργητική και ανήσυχη φύση δύσκολα θα δεχθεί να υποχωρήσει μπρος στον αέρα της ανεξαρτησίας και της ανυπότακτης γλώσσας μιας γυναίκας κριού. Μια συγκλονιστική σχέση που τα άτομα δεν εγγυώνται για την μακροβιότητα και τη σταθερότητα της σχέσης.

Κριός – Ταύρος

Η κάλυψη των ασφαλειών μιας αθεράπευτα ρομαντικής γυναίκας θα πρέπει να είναι αυτοσκοπός για την φλογερή και ανυπόμονη φύση ενός άνδρα κριού. Απ’ την άλλη πλευρά η ήσυχη και αργή στις κινήσεις της Ταυρίνα θα πρέπει να μάθει να παρασύρεται χωρίς ενδοιασμούς στις συχνά παράτολμες προτάσεις του συντρόφου της αφήνοντας του πλήρη πρωτοβουλία. Αν συμβεί αυτό μπορεί να επέλθει μια ισορροπημένη σχέση όπου τα μέλη θα αισθάνονται καλυμμένα.

Κριός – Δίδυμοι

Μια ασυνήθιστα έξυπνη γυναίκα μπορεί πολύ εύκολα να ελιχθεί κατάλληλα έτσι ώστε να αποκαλύψει την ειλικρίνεια την τιμιότητα και την αφοσίωση ενός συντρόφου κριού που πραγματικά θαυμάζει και εκτιμά αυτή τη γυναίκα για το μυαλό της. Πρόθυμοι για κίνηση και ζωή και οι δυο τους μπορούν να αποτελέσουν ένα εξαιρετικό ζευγάρι που έχει πολλές πιθανότητες να προχωρήσει σε μια κοινή ζωή.

Κριός – Καρκίνος

Μόνο μια παρορμητική ακαριαία έλξη μπορεί να τους οδηγήσει στη σύναψη ερωτικού δεσμού. Η γυναίκα-καρκίνος βρίσκει αυτόν τον άνδρα άστατο και φαφλατά και αυτός από τη μεριά του δύσκολα θα εκτιμήσει την ήσυχη σπιτίσια φύση όπου αυτή δεν πρόκειται να αποχωριστεί ούτε για χάρη του. Μια ευαίσθητη ισορροπία θα κυριαρχεί σ’ αυτή τη σχέση που          τα μέλη της θα αγωνίζονται να παλέψουν με τα πάθη τους και από τις ανασφάλειες που θα γεννούν ο ένας στον άλλο.

Κριός – Λέων

Ένα ειδύλλιο φλογερό, μια χαρούμενη σχέση με πολλά πυροτεχνήματα και εξάψεις όπου ο ένας συμμερίζεται την ανάγκη του άλλου για περιπέτεια. Δεδομένου ότι ο μαγνητισμός είναι υψηλός πρέπει να κινούνται προς ένα κοινό στόχο μια κοινή κατεύθυνση, έτσι ώστε να ενώσουν τις δημιουργικές δυνάμεις τους για να δράσουν συμμαχικά. Αν δυστυχώς κάποιος από τους δύο λειτουργήσει ανταγωνιστικά θα καταναλώσουν πολύ ενέργεια στις μεταξύ τους αντεγκλήσεις και η σχέση θα ναυαγήσει.

Κριός – Παρθένος

Η ντροπαλή παρθένος μάλλον θα σοκαριστεί απ’ την τόλμη και την ορμητικότητα του κριού και θα χρειαστεί μεγάλη ανεκτικότητα από μέρους της όσον αφορά θέματα τάξης και ασυνέπειας του συγκεκριμένου συντρόφου. Ο εκδηλωτικός κριός σίγουρα θα θεωρήσει ότι ένα τέτοιο κορίτσι με γοητεία και χάρη είναι πολύ καθώς πρέπει για την δημιουργία ενός οικογενειακού μοντέλου ζωής αλλά μόνο αν εκτιμήσει τις συγκεκριμένες χάρες και θεωρήσει τις προσωπικότητές τους αλληλοσυμπληρούμενες.

Κριός – Ζυγός

Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο μεταξύ των μελών αυτής της σχέσης. Κομψή, θηλυκή, έξυπνη αλλά και ιδιαίτερα ερωτική η εκπρόσωπος της Αφροδίτης, μπορεί να γίνει πεισματάρα και ιδιότροπη απέναντι σε έναν σύντροφο κριό που ξεχνά να τη θαυμάσει και να της τονώσει το εγώ. Η βιασύνη και η επίσης εγωκεντρική φύση του κριού θα μπορούσε να επιφέρει στιγμές ευτυχίας σ’ ένα δεσμό αλλά όχι με μεγάλη διάρκεια.

Κριός – Σκορπιός

Σε μια ερωτική σχέση σίγουρα θα αναπτυχθούν πολύ ισχυρές κυριαρχικές δυνάμεις απ’ την πλευρά της θελκτικής και φιλήδονης γυναίκας που θα θελήσει με κάθε τρόπο να κρατήσει το θαυμασμό του αρσενικού της μόνο γι’ αυτή. Η επιβλητική και δραστήρια προσωπικότητα του κριού, δύσκολα θα συμμαζευτεί στα πρότυπα τα δικά της παρά μόνο για όσο διάστημα θα διαπρέψει στη μεταξύ τους σχέση η ισχυρή σεξουαλική έλξη που θα τους ενώσει. Η προοπτική όμως για μόνιμη σχέση είναι μάλλον ανέφικτη

Κριός – Τοξότης

Μεγάλα κέφια για διασκέδαση, ξεφαντώματα και γενικώς πάσης φύσης κοινωνικές εκδηλώσεις. Η πληθωρική και παιχνιδιάρικη διάθεση της γυναίκας – Τοξότη τονώνει την εξερευνητική διάθεση ενός Κριού, ο όποιος με την σειρά του έχει βρει στο πρόσωπό της αυτό που θέλει ν’ ακούσει από ένα θηλυκό: ΝΑΙ σε όλα. Ο μόνος κίνδυνος είναι να ξεχαστούν τόσο πολύ περνώντας καλά μεταξύ τους που να χαρακτηριστούν επιπόλαιοι. Ταιριαστός δεσμός με άριστες προοπτικές για ευτυχισμένο γάμο.

Κριός – Αιγόκερως

Δυνατός συνδυασμός από δύο πολύ δυνατά άτομα. Η δύσκολη κατάκτηση μιας τυπικής και ήσυχης φαινομενικά γυναίκας μπορεί να γίνει πόλος έλξης για ένα κριό που ψάχνει τις δυνατές συγκινήσεις. Από την δική του μεριά μπορεί να ανάψει εύκολα φωτιά σε μια γυναίκα που δεν ενδιαφέρεται παρά μόνο για έναν εξαιρετικά δυναμικό, φιλόδοξο ερωτικό σύντροφο. Ακριβώς δηλαδή όπως είναι αυτός. Ευνοούνται οι μακροχρόνιες δεσμεύσεις.

Κριός – Υδροχόος

Μια εξαιρετικά απελευθερωμένη γυναίκα, με υψηλά κριτήρια, μακριά από συμβατικότητες αλλά και προκαταλήψεις είναι σίγουρο ότι δύσκολα θα δεχθεί να αναγνωρίσει την κυριαρχία του κριού. Θα χρειασθεί αρκετή συγκατάβαση από μέρους του προκειμένου να αναπτυχθεί μια σχέση που θα είναι γεμάτη από άγνωστα και ανεξερεύνητα μονοπάτια που θα τους δώσει αυτό που και οι δύο κατά βάθος επιθυμούν: μεγάλη ευχαρίστηση γιατί δεν πρόκειται να βρεθούν ποτέ στο κανάλι της ρουτίνας.

Κριός – Ιχθύες

Υπάρχει σίγουρα μια διαφορά ταμπεραμέντου! Είναι όμως αδύνατο να μην γοητευθεί κανείς από την απίστευτα έντονη θηλυκότητα αυτής της γυναίκας, πόσο μάλλον ένας κατακτητικός κριός. Με την επιμονή του θα την κατακτήσει και θα πρέπει να κατανοήσει την μεγάλη της ευαισθησία απέναντι στο ψέμα και την υποκρισία. Πιθανός δεσμός παρακινούμενος από στιγμιαίο πάθος, αλλά με αμφίβολη εξέλιξη.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα