Synastry Love – Καρκίνος

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
26/06/2022

Καρκίνος – Κριός

Ευαίσθητος και ονειροπόλος ο Καρκίνος άνδρας απαιτεί να ζει σ΄ ένα περιβάλλον ηρεμίας και θαλπωρής. Η σύναψη ερωτικής σχέσης με μια ανεξάρτητη, αυθόρμητη και προπάντων επιθετική γυναίκα θα τον βάλει μόνιμα σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αμυνθεί. Οι δυο τους θα αναστατώνονται συχνά και δεν θα μπορούν να κατανοήσουν τις εκρήξεις που θα προκαλούνται συνεχώς για ασήμαντες αφορμές. Για ένα παθιασμένο σαββατοκύριακο είναι ιδανικοί εραστές, όχι όμως για μια ολόκληρη ζωή.

Καρκίνος – Ταύρος

Η γνήσια ρομαντική διάθεση της Ταυρίνας σε συνδυασμό με την ανάγκη της να προσφέρει στοργή και αφοσίωση την καθιστά σε μια από τις καλύτερες επιλογές συζύγου για τον Καρκίνο. Κανένας εξωτερικός παράγοντας δεν φαίνεται ικανός να διαταράξει την εσωτερική αρμονία που υπάρχει ανάμεσα τους. Συναισθηματική ροή που ενώνει το ζευγάρι αυτό με άρρηκτους δεσμούς αγάπης και κατανόησης και ευνοεί ιδιαίτερα στη δημιουργία οικογένειας.

Καρκίνος – Δίδυμοι

Οι συναισθηματικές διακυμάνσεις και οι αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές της συντρόφου αυτής προκαλούν τη ζήλια του Καρκίνου που του είναι αδύνατον να καταλάβει τη λογική της. Η δυσκολία της στο ν’ αφιερωθεί σε μια πιο σταθερή βάση στον σύντροφο και τις ανάγκες που προκύπτουν μέσα από τη σχέση της, τον αποσυντονίζει και του δημιουργεί τέτοια αναστάτωση που τον εξοργίζει και τον βάζει σε διαδικασίες διαρκών καυγάδων. Επικίνδυνος δεσμός και εντελώς ασυμβίβαστος γάμος.

Καρκίνος – Καρκίνος

Η ερωτική τους ζωή έχει πολλά σκαμπανεβάσματα που οφείλονται στην κυκλοθυμία τους. Ανασφαλείς και οι δύο, προσπαθούν να κρατηθούν στην αρμονικότατη κατά τα άλλα συνεύρεσή τους στο κρεβάτι, μα προφανέστατα δεν είναι αρκετή για να τους εξασφαλίσει. Επιθυμούν ένα ζεστό σπιτικό, γεμάτο παιδιά και οικογενειακές στιγμές. Κοινός τους στόχος η δημιουργία όμορφων αναμνήσεων!

Καρκίνος – Λέων

Η μεγαλοπρέπεια των αισθημάτων και η πληθωρική τους έκφραση είναι χαρακτηριστικό των λεόντων που αγαπούν και συναισθάνονται την ευαισθησία των Καρκίνων. Η Λέαινα τροφοδοτεί τον άνδρα αυτό με χαρά, αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Από τη δύναμη της προσωπικότητας της σταθεροποιείται και ο ίδιος και της το ανταποδίδει με τη μορφή υπέρμετρου θαυμασμού και λατρείας για το υπέροχο θηλυκό που έχει πλάι του. Ένας ζεστός δεσμός, ένας υπέροχος γάμος.

Καρκίνος – Παρθένος

Οργανωτική και πρακτική φύση η Παρθένος εκτιμά τον σπιτόγατο Καρκίνο όσο καμιά άλλη, επειδή τείνει να της διοχετεύει έμπνευση ερωτική, συναίσθημα πηγαίο και φυσικά τρυφερότητα και στοργή που της είναι απαραίτητα για να λειτουργήσει μέσα σε μια σχέση. Το πρόβλημα είναι ότι και οι δύο είναι ντροπαλοί και δεν έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση έτσι ώστε να κάνει κάποιος το πρώτο βήμα και να ανοιχτεί απέναντι στον άλλο. Τελικά έγκειται στην προσπάθεια του Κυρίου η μελλοντική εξέλιξη αυτής της σχέσης που έχει μεν καλές προδιαγραφές αλλά δυσκολεύονται να βγουν μπρος τα έξω!

Καρκίνος – Ζυγός

Η γοητευτική εκπρόσωπος του Ζυγού αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Καρκίνου ένα ευαίσθητο και συναισθηματικό παιδί που προσπαθεί με λαχτάρα να της μεταβιβάσει τα πιο βαθιά του συναισθήματα. Αδυνατεί όμως να μπει στη μελαγχολική διάθεση του, καθότι πιο ενθουσιώδης και αποζητά τις κοινωνικές εκδηλώσεις και επαφές σαν αναγκαίο συστατικό της ζωής. Ο Καρκίνος αγαπά το σπίτι, την οικογένεια, είναι οικονόμος και δεν ανέχεται τις υπερβολικές απαιτήσεις της. Μοιραία αποστασιοποιούνται και δεν βρίσκουν κοινό σημείο επαφής. Πρόκειται για δεσμό με κοντινή ημερομηνία λήξεως.

Καρκίνος – Σκορπιός

Ένας υπέροχος συνδυασμός που ενεργοποιεί και τα δύο μέλη αυτής της σχέσης να δώσουν με τον πιο θετικό τρόπο τα συναισθήματά τους. Ο ερωτικός αυθορμητισμός της φλογερής κυρίας του ζωδιακού δημιουργεί την ανάγκη στον Καρκίνο να εξωτερικεύσει και να εκδηλώσει τα αισθήματά του, χωρίς να φοβάται πως θα πληγωθεί. Παράλληλα η σεξουαλική χημεία δημιουργεί μεταξύ τους την καλύτερη δυνατή εκρηκτική αντίδραση που δεν θα διστάσουν να αποφασίσουν για ένα κοινό ταξίδι μέσα στη ζωή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Καρκίνος – Τοξότης

Με το τόξο στο χέρι είναι έτοιμη να χτυπήσει κάθε πιθανό αρσενικό που θα την καλέσει σ’ ένα ξέφρενο πάρτι μέχρι πρωίας η ακόμη καλύτερα σ’ ένα πάρτι χωρίς ημερομηνία λήξεως! Ο Καρκίνος όχι απλά την βλέπει άστατη και επιπόλαιη, αλλά δεν της προσδίδει -κατά τη γνώμη του- και κανένα χαρακτηριστικό που να την καθιστά άξια της εμπιστοσύνης του. Εξάλλου επιθυμία του είναι να δημιουργεί σταθερούς και μακροχρόνιους δεσμούς. Η Τοξοτίνα βαριέται τα σπιτίσια προσόντα του καλού της και ψάχνει την αλλαγή, την ανανέωση, την συγκίνηση. Ο δεσμός τους θα βουλιάξει εξαιτίας των εντελώς διαφορετικών χαρακτήρων τους.

Καρκίνος – Αιγόκερως

Η φιλόδοξη και πολύπλευρη γυναίκα Αιγόκερως δείχνει να είναι επιφυλακτική απέναντι στην σύνθετη ψυχοσύνθεση και τη παρόρμηση των Καρκίνων. Η ίδια είναι πάντα ελεγχόμενη και υπομονετική με σαφείς στόχους για την ζωή και τον έρωτα που δεν απαρνιέται ούτε για χάρη ενός μεγάλου έρωτα. Εκείνος είναι ευαίσθητος, ανήσυχος, προσκολλημένος στο παρελθόν και τις εξαρτήσεις του και δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτήν που ζει αποκλειστικά στο παρόν θέτοντας όμως τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο. Οι κοινές επιθυμίες τους περιορίζονται στα στενά πλαίσια της κρεβατοκάμαρας που και αυτές θα βουλιάξουν στην ρουτίνα της καθημερινότητας.

Καρκίνος – Υδροχόος

Ο Καρκίνος ζει στο σπίτι του. Η Υδροχόος ζει στον πλανήτη γη και ασχολείται με όλα τα τυχόν προβλήματα που αφορούν τις ανθρώπινες υπάρξεις, συμμετέχοντας ενεργά στη λύση τους και στηρίζοντας από θέση μάχης όλου του κόσμου τους καταπιεσμένους. Οι χρόνοι τους διαφορετικοί και οι φιλοδοξίες τους επίσης. Οι συναισθηματικές ανάγκες του Καρκίνου θα είναι μόνιμα μια πηγή άγχους για κείνη, ενώ ο ίδιος θα αισθάνεται ότι είναι πολίτης β΄ κατηγορίας δίπλα της. Ασταθής δεσμός, ανέφικτος γάμος.

Καρκίνος – Ιχθύες

Οι προστατευτικές ιδιότητες του αρσενικού Καρκίνου βρίσκουν την πλήρη ανταπόκριση στο πρόσωπο της επίσης ευαίσθητης και αποτραβηγμένης από τα εγκόσμια γυναίκας-γοργόνας. Αθώα και ντελικάτη αποπλανά και γοητεύει έναν σύντροφο που την φροντίζει, την κατανοεί και την γεμίζει με στοργή και ασφάλεια. Ας ελπίσουμε πως δεν θα αλληλοενοχληθούν με τσιμπήματα ζήλιας, γιατί τότε γίνονται επικίνδυνα παθιασμένοι, παράτολμα κτητικοί, και διεκδικητικοί, ώστε να κινδυνεύουν να χάσουν τον εαυτό τους. Κατά τα άλλα είναι ένας αρμονικότατος συνδυασμός που δίνει έναν ευτυχισμένο γάμο.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα