Synastry Love – Δίδυμοι

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
19/05/2022

Δίδυμοι – Κριός

Πολυάσχολος και δημιουργικός βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση και συνδιαλλαγή με το περιβάλλον γύρω του. Σαφώς εκτιμά την πρόκληση του θηλυκού, εύστροφου, αποφασιστικού μυαλού της και την σπιρτάδα της σβέλτης συμπεριφοράς της γενικότερα. Αυτή πάλι γοητεύεται απ’ τον ενθουσιώδη χαρακτήρα ενός άνδρα που δεν έχει μάθει στη ζωή του τι θα πει η λέξη ρουτίνα. Ζευγάρι που μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά ο ένας προς τον άλλο, με καλή επικοινωνία και με ροπή στη μάθηση και γνώση.

Δίδυμοι – Ταύρος

Απρόθυμη να ακολουθήσει την περίεργη κινητικότητα αυτού του άνδρα, η από ιδιοσυγκρασία σταθερή Ταυρίνα θα τον θεωρήσει και πολύ αντιφατικό και πολύ άστατο. Αδυνατεί να νιώσει ότι την παραμελούν, έχει μεγάλες συναισθηματικές ανάγκες και φυσικά δεν συγχωρεί ποτέ την απιστία. Ο Δίδυμος είναι δύσκολο να μείνει πολύ καιρό προσκολλημένος σ’ ένα μόνο ενδιαφέρον, καθότι θέλει διαρκώς ν’ ανακαλύπτει νέα πράγματα προκειμένου να τροφοδοτεί με πληροφορίες, ιδέες και εφευρέσεις τον υπόλοιπο πλανήτη γη. Και όχι μόνο! Μάλλον λοιπόν δύσκολα τα πράγματα για μια πολύ στενή σχέση ανάμεσα τους.

Δίδυμοι – Δίδυμοι

Απ’ την πρώτη στιγμή θα νιώθουν ότι γνωρίζονται από παλιά! Έχουν πάμπολλα θέματα προς λύση και συζήτηση και άλλα τόσα για να διαφωνούν και να αντιπαραθέτονται. Δεν κάνουν όμως για ζευγάρι! Αυθόρμητοι και πολυλογάδες θα χάσουν γρήγορα την αίσθηση του μέτρου μεταξύ τους και κανείς από τους δυο δε θα μπορεί να συνετίσει τον άλλο. Σύντομα η εμπιστοσύνη θα χαθεί και μετά; Το χάος! Σύντομος δεσμός, με αρκετά σκαμπανεβάσματα ψυχικής διάθεσης και δύσκολος γάμος.

Δίδυμοι – Καρκίνος

Οι συναισθηματικές εξάρσεις της ευαίσθητης και ντροπαλής Καρκίνου διαταράσσουν τον ειρμό του Δίδυμου, που προσπαθεί με τη λογική να αναλύσει τους συλλογισμούς της. Μα όπως όλοι γνωρίζουμε είναι το σημείο που δεν χωράει λογική! Εκείνη αντιμετωπίζει τον έρωτα σοβαρά και με αφοσίωση, εκείνος τον βλέπει σαν παιχνίδι, σα στόχο μιας πρόκλησης που μόλις τον επιτύχει βάζει πλώρη για κάτι καινούργιο, διαφορετικό που θα τον κρατήσει σε εγρήγορση και αναμονή. Έτσι ένας κυκεώνας παρεξηγήσεων θα τους γκρεμίσει κάθε γέφυρα επικοινωνίας και θα απογοητεύσει αμφότερους.

Δίδυμοι – Λέων

Ένα λαμπρό στολίδι αυτή η γυναίκα θα σαγηνεύσει και θα εξιτάρει με τις ακατάπαυστες επιθυμίες της τον Δίδυμο, που είναι πάντα έτοιμος να δοκιμάσει κάτι καινούργιο μα συγχρόνως και μοναδικό. Γιατί εκείνη νιώθει μοναδική και πολύτιμη και σαφώς θα πρέπει να της το αναγνωρίσει, προκειμένου να κολακέψει τον υπέρμετρο εγωισμό της. Μια πλούσια και γόνιμη σχέση αναπτύσσεται ανάμεσα σ’ αυτό το ζευγάρι με εξαιρετικές προοπτικές για μόνιμη και ευτυχισμένη συμβίωση.

Δίδυμοι – Παρθένος

Σοβαρή, μετρημένη και άκρως αυτοελεγχόμενη έχει την άποψη ότι η υπευθυνότητα και η αξιοπρέπεια είναι τα ιδανικά χαρακτηριστικά ενός άνδρα. Με έναν Δίδυμο που πολύ εύκολα αποσπάται απ’ τα καθήκοντα του της καθημερινότητας -μια και ενδιαφέρεται περισσότερο για τα χόμπι παρά για τη δουλειά- σύντομα θα αρχίσουν ν’ αλληλοκριτικάρονται αδυσώπητα. Δύσκολος συνδυασμός για σχέση μια και η έλλειψη επικοινωνίας και κατανόησης δημιουργεί τελικά αποξένωση και απογοήτευση μεταξύ τους.

Δίδυμοι – Ζυγός

Πρόθεση και των δύο μια ευχάριστη και άνετη έκφραση σε ζητήματα που αφορούν τον έρωτα, την τέχνη, την ομορφιά. Ευέλικτοι και οι δύο διαθέτουν διπλωματικές ικανότητες και άνεση στην επαφή με το κοινωνικό περιβάλλον. Εκείνος γιατί είναι η ψυχή της παρέας και όπου κι αν βρεθεί γίνεται πάντα αγαπητός και εκείνη γιατί κάθε κοινωνική εκδήλωση είναι μια ευκαιρία να τη θαυμάσουν, να την εκτιμήσουν, να την επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται για κάτι εξαιρετικό. Καθόλου κτητικοί και οι δύο απολαμβάνουν μια ισότιμη σχέση στοργής με λαμπρούς οιωνούς για γαμήλια συμβίωση.

Δίδυμοι – Σκορπιός

Έντονα συναισθηματική και απόλυτα αφιερωμένη στον ερωτικό της σύντροφο βλέπει τον έρωτα βαθιά και με πάθος. Ζηλεύει, κυνηγά, απαιτεί όλη τη προσοχή του συνοδού της. Ο Δίδυμος της αντιμετωπίζει προκλητικά αυτή της την συμπεριφορά και καταστρώνει τεχνάσματα για να την εξουδετερώσει. Εξάλλου η συμπεριφορά του είναι πάντα αντιφατική και αυτό την τρελαίνει! Ένας δεσμός με ορμητικό ξεκίνημα που δεν έχει όμως δυνατότητες να τους οδηγήσει πουθενά.

Δίδυμοι – Τοξότης

Ευμετάβλητοι και ασταθείς αναπτύσσουν μια λεπτή ισορροπία ανάμεσα στις διανοητικές ανάγκες του ενός και στις προσδοκίες του άλλου. Ενθουσιάζονται γρήγορα και γρήγορα τους περνάει! Ποιος από τους δύο θα κρατήσει τα ηνία της σχέσης προκειμένου να της προσδώσουν μία, έστω και για τους τύπους σοβαρή κατεύθυνση; Ποιος θα θέσει τα καθημερινά τους προβλήματα σε ρεαλιστική βάση; To πιο πιθανό αποτέλεσμα είναι ένας σύντομος δεσμός.

Δίδυμοι – Αιγόκερως

Η φιλόδοξη και εργατική αυτή γυναίκα με την πειθαρχημένη συμπεριφορά και τα πρακτικά γούστα αντιμετωπίζει τον δίδυμο άνδρα, εντελώς επιφυλακτικά και θεωρεί ότι η στάση του απέναντι στη ζωή δεν είναι καθόλου σοβαρή. Πεπεισμένη ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένη σ’ αυτό που κάθε φορά την προάγει σαν προσωπικότητα αντλεί θαυμασμό από το σύντροφο της που προσπαθεί από τη μεριά του διαρκώς να της εμφυσήσει ενθουσιασμό που δύσκολα όμως βρίσκει ανταπόκριση. Τελικά γίνεται πολύ αυστηρή μαζί του, τον ανακόπτει, τον περιορίζει και τον αφήνει παγωμένο να αναρωτιέται γιατί του φέρεται ψυχρά. Περιορισμένες πιθανότητες για ευτυχισμένη σχέση, ακατόρθωτος γάμος.

Δίδυμοι – Υδροχόος

Ερωτική έξαψη προκαλεί η ανθρωπίστρια του ζωδιακού με τις σύγχρονες, προοδευτικές έως και εξτρεμιστικές απόψεις της, προκαλώντας τον να συμμετέχει ενεργά μαζί της σε λύσεις που θα σώσουν την ανθρωπότητα. Ο άνδρας Δίδυμος αισθάνεται πραγματική πνευματική ευφορία στους διάλογους που αναπτύσσονται μεταξύ τους και ακόμη κι αν δεν τα πάνε καλά σαν εραστές, θα έλκονται πάντα μεταξύ τους, με έναν τρόπο ιδιαίτερο, πρωτότυπο, κάτι σα διανοητική σύνδεση όπου θα αλληλοθαυμάζονται και θα αλληλοκατανοούνται.

Δίδυμοι – Ιχθύες

Ευαίσθητη και τρυφερή, ανταποκρίνεται εύκολα σ’ έναν έξυπνο και χαρούμενο τύπο που την πλησιάζει με ευγένεια και αβρότητα. Η πρώτη επαφή είναι πολύ ενδιαφέρουσα αλλά, στη συνέχεια, προκύπτουν πολλές δυσκολίες καθώς ο άστατος Δίδυμος δεν μπορεί να της δώσει ασφάλεια, να της καλύψει τα κενά της, να την κάνει ευτυχισμένη. Οι καβγάδες, τα προβλήματα και οι αντιπαραθέσεις θα γίνουν τρόπος ζωής στη πορεία και θα αποδειχθεί ότι είναι πολύ δύσκολο δύο τόσο διαφορετικοί άνθρωποι με τόσο διαφορετικές ανάγκες να συντηρήσουν μία μακρόχρονη σχέση.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα