Synastry Love – Αιγόκερως

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
11/01/2022

Αιγόκερως – Κριός

Η αυθόρμητη πρωτοβουλία της Κριαρίνας «κόβεται», ίσως με σκληρή κριτική, ίσως με αποδοκιμασία από την πλευρά του Αιγόκερω. Αντίστοιχα κάθε μεθοδευμένη δική του προσπάθεια για οργάνωση και συγκέντρωση, τορπιλίζεται από τις ξαφνικές εκρήξεις οργής εκείνης που απαιτεί να έχει μόνιμα τον πρώτο ρόλο στη ζωή του, χωρίς όμως να δέχεται επ’ ουδενί να την κουμαντάρει ή να την κατευθύνει. Σα δεσμός μπορεί να λειτουργήσει μέσα από αμοιβαίες υποχωρήσεις, σε καμία περίπτωση όμως δε μπορεί να πάρει επίσημη μορφή.

Αιγόκερως – Ταύρος

Τους αρέσει η ήσυχη οικογενειακή ζωή, οι ασφάλειές τους, οι επενδύσεις τους και γενικότερα ό,τι τους δίνει σιγουριά και επιβεβαίωση. Ο Αιγόκερως της μεταβιβάζει την πείρα του και την ωριμότητά του, ενώ εκείνη τον τροφοδοτεί με αποφασιστικότητα και θάρρος, καθώς ταυτόχρονα του απελευθερώνει σημαντικά την ερωτική του έκφραση. Μια δυνατή σχέση, που με υπομονή και μεθοδικότητα μπορεί να διατηρηθεί αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο.

Αιγόκερως – Δίδυμοι

Ο προσεκτικός και επιφυλακτικός Αιγόκερως θεωρεί τουλάχιστον αγενή την περιέργεια που έχουν οι Δίδυμοι να ανακαλύπτουν τα πάντα. Κάτω από την επιφανειακή του ηρεμία είναι έντονα αποφασιστικός και φιλόδοξος και φυσικά αναζητά μια γυναίκα να στηρίζει τα μεγαλόπνοα σχέδιά του για την κατάκτηση της κορυφής, όπου και αν βρίσκεται αυτή. Η Δίδυμοι δεν ενδιαφέρεται για μακροχρόνιες δεσμεύσεις και αναζητά διαρκώς νέους τρόπους να διοχετεύσει την ενέργειά της, χωρίς ποτέ να είναι απόλυτα ευχαριστημένη. Διαφέρουν μεταξύ τους σε πολλά και βασικά σημεία και μόνο μια πραγματικά υπερβατική αγάπη μπορεί να τους ενώσει.

Αιγόκερως – Καρκίνος

Ο Αιγόκερως την αντιμετωπίζει όπως ακριβώς είναι: σαν ένα πολύ ντροπαλό και συναισθηματικό παιδί, που με τις συχνές όμως αταξίες της τον κάνει να παίρνει το αυστηρό του ύφος, προσπαθώντας να τη συνετίσει. Χρησιμοποιεί βέβαια τη λογική για να την ωριμάσει, αλλά το συναίσθημά της παγώνει και κλείνεται στον εαυτό της. Σταδιακά η σχέση αυτή γίνεται καταθλιπτική και τα μέλη της βουλιάζουν στη ρουτίνα της καθημερινότητας και την απαισιοδοξία.

Αιγόκερως – Λέων

Η γυναίκα Λέων θαυμάζει τη σταθερότητα και την ηγετική φυσιογνωμία του Αιγόκερω, αλλά θεωρεί ότι τα συγκρατημένα του αισθήματα της στερούν το δικαίωμα να εκφράζεται με τον έντονο, δυναμικό, αισθησιακό τρόπο που ξέρει να λειτουργεί τον έρωτά της. Εκείνος τη θεωρεί ανυπότακτη και ζωηρή και προσπαθεί να της επιδώσει ευθύνες για αυτήν της τη συμπεριφορά. Δυστυχώς όμως, με αυτό τον τρόπο της περιορίζει την πληθωρική της προσωπικότητα, με αποτέλεσμα και αυτή με τη σειρά της να τον κατηγορεί για ιδιότροπο και στενοκέφαλο. Πολύ δύσκολο ειδύλλιο και τελικά αδύνατος γάμος.

Αιγόκερως – Παρθένος

Ο Αιγόκερως είναι ένας φιλόδοξος ανερχόμενος καριερίστας, που αναζητά μια υπομονετική γυναίκα να κατανοεί τις υπέρμετρες βλέψεις τους για χρήμα και εξουσία. Η Παρθένος τον αντιμετωπίζει με κατανόηση, γιατί επίσης διακρίνεται για την ενσυνείδητη αποτελεσματικότητα που επιδεικνύει στους χώρους εργασίας της. Οι δυο τους θα δίνουν έξυπνες και πρακτικές λύσεις στα προβλήματα που θα τους απασχολούν και θα αναπτύξουν έτσι υψηλό βαθμό συνεργασίας. Αρμονικότατη σχέση για γάμο και οικογένεια.

Αιγόκερως – Ζυγός

Η γυναίκα Ζυγός, αυτάρεσκη και κοκέτα σε όλες τις εκδηλώσεις της ζωής της, απαιτεί ένα σύντροφο που να ασχολείται μαζί της διαρκώς. Ο Αιγόκερως είναι συγκρατημένος και δεν επιδίδεται σε κραυγαλέες εκδηλώσεις και περιττές διαχύσεις. Τη βρίσκει επιφανειακή και σπάταλη χωρίς να μπαίνει στον κόπο να εξακριβώσει αν πραγματικά αυτό που φαίνεται, αυτό και είναι. Μόλις περάσει το πρώτο αναγνωριστικό διάστημα, θα διαπιστώσουν τις αγεφύρωτες διαφορές τους και θα κινηθούν προς εντελώς αντίθετες κατευθύνσεις.

Αιγόκερως – Σκορπιός

Η έντονη συναισθηματική της φύση, η ευαισθησία της, η βαθιά πίστη της αλλά και το σώφρον μυαλό της, βρίσκει την πλήρη ανταπόκριση στο πρόσωπο ενός πιστού και σταθερού άνδρα. Λειτουργούν συμπληρωματικά μεταξύ τους και συμπεριφέρονται φιλικά και αυθόρμητα, διατηρώντας την επαφή τους με την πραγματικότητα ακόμα και όταν βρίσκονται στο απόγειο του έρωτά τους. Η ερωτική έλξη είναι έντονη και θυελλώδης και τους οδηγεί με σίγουρα βήματα σε ένα σταθερά πετυχημένο δεσμό.

Αιγόκερως – Τοξότης

Η γυναίκα Τοξότης αγαπά τη διασκέδαση, την ποικιλία, τα ταξίδια. Οτιδήποτε μόνιμο και σταθερό της φέρνει πλήξη και ανία. Ρισκάρει στο παιχνίδι της αγάπης και επιζητά τη συγκίνηση και το πάθος. Ο Αιγόκερως είναι εγκρατής, πιστός, σχεδόν δεδομένος. Δεν εκφράζεται με τον τρόπο που εκείνη θέλει να την αγαπούν και του παραπονιέται πως είναι φειδωλός στα χατίρια που της κάνει. Πάντως και εκείνος έχει τα παράπονά τους που εστιάζονται στο επιπόλαιο του χαρακτήρα της. Δυσκολίες στην επικοινωνία, αδυναμία στην ικανοποίηση των μελών της σχέσης.

Αιγόκερως – Αιγόκερως

Μια σχέση που βασίζεται στην αμοιβαία εκτίμηση και θαυμασμό των μελών της, διαθέτουν αρκετή επιμονή και υπομονή και είναι από κοινού αποδεκτοί και πετυχημένοι στον επαγγελματικό και κοινωνικό τους χώρο. Σίγουρα δεν είναι σχέση άσβεστου πάθους και γι’ αυτό θα πρέπει να υιοθετήσουν την τακτική του να ανοίγονται σε καινούριες εμπειρίες, προκειμένου να αποφύγουν την ρουτίνα που είναι τόσο επικίνδυνη για τη σχέση τους. Με το πέρασμα του χρόνου η σχέση τους δυναμώνει και οι στόχοι τους ευοδώνονται.

Αιγόκερως – Υδροχόος

Η Υδροχόος ζητά απόλυτη ανεξαρτησία και ελευθερία στις σκέψεις και τις πράξεις. Ο Αιγόκερως έχει την τάση να της ανακόπτει τις πρωτοβουλίες και να της περιορίζει τις κινήσεις. Σα φίλοι ή συνεργάτες θα ανέπτυσσαν βαθιά το αίσθημα της συνεργασίας και θα λειτουργούσαν συντονισμένα, σας εραστές όμως αισθάνονται καταπιεσμένοι από τις διαφορετικά χαραγμένες πορείες ζωής. Οι οιωνοί δεν εγγυώνται τη μακροβιότητα και σταθερότητα της σχέσης.

Αιγόκερως – Ιχθύες

Του αρέσει να κυριαρχεί στις σχέσεις και στο πρόσωπο της γυναίκας Ιχθύες λατρεύει να βλέπει την άπλετη προσφορά του εαυτού της. Θα της προσφέρει με στοργή και αγάπη την ασφάλεια που χρειάζεται για να λειτουργήσει και θα της εμφυσήσει την βεβαιότητα, πως ο σταθερός του χαρακτήρας είναι ό,τι καλύτερο για μια μόνιμη συναισθηματική σχέση. Έντονη δράση στον ερωτικό σεξουαλικό τομέα, που εκπληρώνει τις βαθύτερες ανάγκες αυτών των δύο. Η σχέση τους θα αντέξει στις δοκιμασίες που φέρνει ο χρόνος και θα πετύχουν να αποκτήσουν μια μοναδική αντοχή στα διάφορα χτυπήματα της ζωής.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα