Συναστρία Αφροδίτης-Ουρανού: Μια αγάπη σπάνια

ASTROTEAM GUEST
09/06/2021

Τι γνωρίζουμε για την Αφροδίτη και τις ιδιότητές της; Πως είναι το κομμάτι του εαυτού μας που αποζητά να αξιολογήσει, να εκτιμήσει και τελικά να αγαπήσει ή να αγαπηθεί;

Σε μία ερωτική συναστρία -όπου δύο χάρτες αλληλεπιδρούν- έχει εξέχουσα θέση γιατί σχετίζεται με το πώς και ποιόν ερωτευόμαστε, με το τρόπο που θα δείξουμε την αγάπη μας αλλά και το πώς θέλουμε να μας δείχνουν οι άλλοι την αγάπη τους. Ο Ουρανός είναι ένας εκκεντρικός πλανήτης στον χάρτη μας, άκρως αντιδραστικός και ιδιοφυής. Είναι το κομμάτι εκείνο μέσα μας, που αναζητά την αλήθεια, την ανεξαρτησία, την αυθεντικότητα ενώ απεχθάνεται τη προσποίηση και τη ρουτίνα. Όταν αυτοί οι δύο συναντιούνται σε όψη συνόδου το αποτέλεσμα είναι έρωτας κεραυνοβόλος! Οι ματιές σμίγουν και το ρεύμα διαπερνάει το κορμί τους. Καταλήγουν γρήγορα στη κρεβατοκάμαρα και σίγουρα θα δοκιμάσουν οτιδήποτε διαφορετικό και περίεργο γιατί ο Ουρανός βγάζει αυτά τα ένστικτα από την Αφροδίτη. Μαζί του απελευθερώνεται κι εκείνη και σπάει τα ταμπού. Εννοείται ότι η ζήλεια και η κτητικότητα μένουν έξω απ’ το παιχνίδι. Εδώ όμως δε μιλάνε μόνο τα κορμιά αλλά και το μυαλό καθώς διευρύνουν μαζί τους ορίζοντες και την ιδεολογία τους.

Σίγουρα είναι η όψη που αντιπροσωπεύει περισσότερο μια ερωτική σχέση παρά ένα γάμο…

Ο Ουρανός μπορεί να διοχετεύσει την διάνοια του στο πιο όμορφο δοχείο που είδε ποτέ του και να νιώσει αποδεκτός ενώ η Αφροδίτη αισθάνεται δίπλα του ξεχωριστή, έξυπνη και επαναστάτρια. Αυτή η όψη συναντάται συχνά σε ζευγάρια με εντελώς διαφορετικό μπακράουντ όπως για παράδειγμα ένας γιατρός με μία χορεύτρια ή ένας μουσουλμάνος με μία χριστιανή ορθόδοξη. Όλοι μπορεί να αναρωτιούνται τι τους δένει και ίσως αυτό να είναι -εκτός από την αξεπέραστη χημεία- το ότι αγαπούν και αποδέχονται ο ένας τον άλλο για αυτό που είναι. Βέβαια υπάρχει πάντα η πιθανότητα, ξαφνικά όπως ερωτεύτηκαν έτσι και να χωρίσουν. Το σύνηθες είναι να ακούσετε ότι με αυτό το συνδυασμό δε μπορεί να υπάρξει διάρκεια αλλά δεν είναι απαραίτητο.

Σίγουρα είναι η όψη που αντιπροσωπεύει περισσότερο μια ερωτική σχέση παρά ένα γάμο, αλλά θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν και το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός γιατί αν έχουμε δύο ανθρώπους με έντονο το στοιχείο του Ουρανού στον προσωπικό χάρτη τους τότε η μόνη περίπτωση να μείνουν περισσότερο σε μία σχέση είναι αν αυτή τους παρέχει ελευθερία και αποδοχή της εκκεντρικότητας τους. Ακόμα και σε περιπτώσεις ζευγαριών που ο Κρόνος κυριαρχεί στη συναστρία και στο γενέθλιο τους, μια σωστή δόση Αφροδίτης-Ουρανού θα σπάσει τη μονοτονία. Το μόνο βέβαιο με αυτή τη σύνοδο είναι ότι η σχέση δε πρόκειται ποτέ μα ποτέ να γίνει βαρετή καθώς ο έρωτας ανανεώνεται συνεχώς κι είναι έτοιμος να δοκιμάσει και να ακούσει τα πάντα χωρίς προκαταλήψεις. Αντιπροσωπεύει τα ζευγάρια εκείνα που μετά από πολλά χρόνια εξακολουθούν να κοιτάνε ο ένας τον άλλο με τρόπο αξιοζήλευτο ενώ ταυτόχρονα έχουν την απόλυτη άνεση μεταξύ τους να συζητήσουν για θέματα που σε άλλους «χαλάνε τη μαγεία».

Ο Ουρανός και η Αφροδίτη μπορούν να φτιάξουν μια αγάπη σπάνια γιατί πετάνε τις μάσκες και ερωτεύονται την πραγματική ομορφιά που πηγάζει μέσα από τη διαφορετικότητα και την αλήθεια του καθένα.

 

Από τη Σουλάη Κατερίνα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα