Σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα | Προβλέψεις για Ζώδια και Ωροσκόπους – Ζυγός έως Ιχθύες

ΓΙΟΥΛΗ-ΙΛΛΥΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
05/03/2024

«..Και το μυαλό μου είναι θολό, και το δικό σου πιο λειψό..»

Σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα | Προβλέψεις για Ζώδια και Ωροσκόπους

Υπό την επήρεια Ερμού-Ποσειδώνα ενδεχομένως να ήταν και ο ποιητής Φαμφάρας, καθώς απήγγειλε στην γνωστή σε όλους μας ταινία του Ελληνικού κινηματογράφου: «….και το μυαλό μου είναι θολό, πω! Πω !πω! πω!…». Κάπως έτσι θα νοιώθουμε κι εμείς το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, μιας και η εμπλοκή του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα προκαλέσει, ασάφειες, σύγχυση και θολές καταστάσεις. Η σύνοδος κορυφώνεται στις 8 Μαρτίου στην 27η μοίρα των Ιχθύων και καθώς ο Ερμής θα περάσει στον Κριό μετά από δύο ημέρες, θα διευκολύνει το ξεκαθάρισμα. Ας δούμε σε ποιους τομείς της ζωής του κάθε ζωδίου και ωροσκόπου, θα φέρει η σύνοδος αυτή σύγχυση και τι μπορεί να κάνει ο καθένας μας, για να αποφύγει πιθανές απογοητεύσεις.

Ζυγός και Ωροσκόπος Ζυγός

Οι ζυγοί, θα εμπλουτίσετε με έμπνευση και φαντασία την καθημερινή σας δραστηριότητα, εξωραΐζοντάς την, είτε πρακτικά, κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν, είτε σε νοητικό επίπεδο. Ακριβώς επειδή οι σκέψεις σας θα είναι οραματιστικές, θα περνά υποσυνείδητα αυτή η ευχαρίστηση και στην διάθεσή σας. Φροντίστε όμως αυτή η ευφορία να μην σας παρασύρει, και δημιουργηθεί χάος, στον συντονισμό των καθημερινών σας αναγκών και στην εργασία σας. Κάποια σχέδιά σας μπορεί να ακυρωθούν, ή να προκύψουν νέα στοιχεία που να μην είναι πολύ ενθαρρυντικά ως προς το αποτέλεσμα, γι΄ αυτό όσοι μπορείτε ας έχετε και ένα δεύτερο πλάνο σε ετοιμότητα. Ενδέχεται να ακούσετε λόγια από συγγενείς εξ αγχιστείας, που δεν θα σας αρέσουν και πολύ, ωστόσο πριν επιτρέψετε να σας επηρεάσουν, ελέγξτε όλες τις παραμέτρους για την ορθότητά τους. Είναι πολύ πιθανό, αυτό που θα ακούσετε να μην είναι όλη η αλήθεια. Στην δουλειά σας, θα υπάρχει διάθεση κουτσομπολιού, και μετάθεση ευθυνών από τον έναν στον άλλο. Καλό είναι εσείς να μην είστε μέρος αυτής της κατάστασης, για να μην βρεθείτε εμπλεκόμενοι. Να είστε προσεκτικοί στις συναναστροφές σας, και σε περίπτωση που πάτε κάποιο ταξίδι, να προσέχετε τα υπάρχοντά σας και τα χρήματά σας. Να φροντίζετε τον εαυτό σας και τυχόν θέμα υγείας, να μην το παραβλέψετε λόγω υποχρεώσεων. Οι μικροί μας οι Ζυγοί, να είναι προσεκτικοί, όσοι δίνουν εξετάσεις ή σπουδάζουν, μην παρασυρθούν από την ευφορία που προσφέρουν οι απολαύσεις των εξόδων και των παρεών και παραμελήσουν τις υποχρεώσεις τους. Όσοι Ζυγοί, νοιώθουν εγγύτητα με την ύπαρξη του Θείου, μπορούν να έλθουν ακόμη πιο κοντά, με προσευχή, με διαλογισμό, ότι εξυπηρετεί την ψυχή του καθενός. Είναι μια περίοδος που βοηθά πολύ την σύνδεση της ψυχής μας με το Θεό. Αποφύγετε να αναλάβετε περισσότερα από αυτά που μπορείτε να διαχειριστείτε και προσοχή στο αλκοόλ και τις καταχρήσεις.

Σκορπιός και Ωροσκόπος Σκορπιός

Οι Σκορπιοί θα έχετε αυξημένη διαίσθηση, και μεταφυσικές αναζητήσεις. Επειδή είστε αρκετά πιεσμένοι τον τελευταίο καιρό, κάποιοι θα έχετε και τάσεις φυγής από την πραγματικότητα, γι’ αυτό θα είναι ωφέλιμο να αποφύγετε το αλκοόλ και τις ουσίες, ειδικά οι νεαρότεροι. Θα έχετε δυνατές εμπνεύσεις και διάθεση για δημιουργία, οπότε κάντε πράγματα εποικοδομητικά, που θα προάγουν και τις εσωτερικές σας αναζητήσεις. Λόγω του ότι θα υπάρχει μια ασάφεια και στις προσωπικές σας σχέσεις, φροντίστε ώστε η δική σας τοποθέτηση να είναι αντικειμενική έτσι ώστε, να μην υπερεκτιμήσετε αλλά ούτε και να υποτιμήσετε μια κατάσταση. Το ίδιο ισχύει και για την σχέση σας με τα παιδιά σας, που και εκεί ενδέχεται να υπάρξουν διακυμάνσεις. Να είστε επιφυλακτικοί σε νέες γνωριμίες ερωτικού χαρακτήρα, διότι το κίνητρο ενδέχεται να μην είναι πολύ ξεκάθαρο. Σε αυτήν την περίπτωση, δώστε σημασία στις πράξεις και μην αφεθείτε στην χαρά που θα πάρετε μόνον από τα λόγια. Στην σχέση σας θα υπάρξει ρομαντική διάθεση, και κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να εξωτερικεύσετε τα βαθειά σας συναισθήματα στο ταίρι σας, αλλά να λάβετε ανταπόκριση και από εκείνο.

Τοξότης και Ωροσκόπος Τοξότης

Οι Τοξότες θα ασχοληθείτε με την οικογένεια, το σπίτι και τα ακίνητά σας. Εάν έχετε στο πρόγραμμα την αγοραπωλησία ή την ενοικίαση ενός ακινήτου, βεβαιωθείτε για όλες τις νόμιμες διαδικασίες, τα χρήματα και ό,τι αφορά στην όλη διαδικασία, διότι μπορεί να εξαπατηθείτε και να χάσετε χρήματα, είτε είστε από την πλευρά του ιδιοκτήτη, είτε βρίσκεστε στην θέση του ενοικιαστή ή αγοραστή. Φροντίστε να ασφαλίζετε το σπίτι και τα υπάρχοντά σας, και να προσέχετε ποιους βάζετε μέσα στο σπίτι σας. Αποφάσεις για ανακαίνιση ή μετακόμιση, θα σας ωφελήσει να τις πάρετε αργότερα. Θα έχετε αυξημένη διάθεση για την φροντίδα του σπιτιού και των μελών της οικογένειας, όμως μην υπερβάλετε, διότι ίσως δεν βρείτε την αντίστοιχη ανταπόκριση από την οικογένεια και νοιώσετε ότι δεν αναγνωρίζουν τους κόπους σας και απογοητευτείτε λιγάκι. Επίσης προσέξτε λίγο τα υδραυλικά σας, τα κλιματιστικά σας, για πιθανές ζημιές από εκεί. Κάποιοι ίσως χρειαστεί να φροντίσετε τους γονείς σας, ενώ μπορεί να ειπωθούν και ψεματάκια μεταξύ των συντρόφων, όχι απαραίτητα επί σκοπώ, απλώς για να λήξει μια διαφωνία. Όσον αφορά στην εργασία σας, καλό θα είναι να μην αναλάβετε ευθύνες περισσότερες από αυτές που σας αναλογούν, και προτάσεις από συνεργάτες ή ανωτέρους σας στην δουλειά σας, μην βιαστείτε να τις προωθήσετε. Ίσως τα πράγματα να μην είναι ακριβώς όπως σας τα έχουν πει, οπότε πάρτε το χρόνο σας. Οι Τοξότες χρειάζεστε ξεκούραση και τόνωση του ανοσοποιητικού σας, προκειμένου να μην πάθετε υπερκόπωση ή μην βρει κάποια ιωσούλα ευάλωτο το ανοσοποιητικό σας σύστημα και σας κρατήσει στο κρεβάτι. Αυτό το διάστημα ενδείκνυται για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, και να έλθετε κοντά ψυχικά, με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας.

Αιγόκερως και Ωροσκόπος Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι, θα έχετε πλούσιες ιδέες, έμπνευση, η φαντασία σας θα καλπάζει, αλλά για εσάς είναι σχεδόν επιβεβλημένο να βάλετε ένα μέτρο στο τι είναι πραγματικό και τι ουτοπικό. Η ακμάζουσα δημιουργικότητά σας, μπορεί να δημιουργήσει μια αντίφαση, ανάμεσα στο τι είναι πρακτικά εφαρμόσιμο και τι ανεδαφικό, γιατί η λογική σας κρίση, θα παρακαμφθεί για λίγο και θα προκαλέσει σύγχυση. Όσοι ασχολείστε με την συγγραφή θα δείτε ξαφνικά, να γεννιούνται πολλές ιδέες αλλά και ο λόγος σας θα διέπεται από ευρηματικότητα, κάτι που είναι πολύ θετικό για όσους ασχολούνται με την τηλεόραση, τα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης, και την προβολή γενικότερα. Στις επαφές και την επικοινωνία σας με τους άλλους, ενδέχεται να ακούσετε ψέματα, αλλά μπορεί και να πείτε. Φροντίστε όσο μπορείτε και όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες να είστε αντικειμενικοί. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν στην δουλειά σας κουτσομπολιά και παρασκήνιο, αλλά να υπάρξουν παρεξηγήσεις και με τον περίγυρό σας, αδέλφια, ξαδέλφια, γείτονες. Προσοχή στις μετακινήσεις και εντός και εκτός της χώρας, μην χαθείτε ή μην χάσετε χρήματα, προσοχή στον δρόμο, και στην οδήγηση να είστε πολύ συγκεντρωμένοι, μην σκέπτεστε άλλα πράγματα ή μιλάτε για παράδειγμα στο τηλέφωνο, διότι θα είστε λίγο αφηρημένοι οι Αιγόκεροι. Συγκέντρωση χρειάζεται και στις καθημερινές σας δραστηριότητες και στο σπίτι καθώς κάμετε τις δουλειές σας, ενώ ενδέχεται να προκύψουν και μικρές αβαρείες σε μικρο-ηλεκτρικές, ηλεκτρονικές συσκευές, τηλέφωνα, υπολογιστές. Και φυσικά καλό είναι υπογραφές εγγράφων και προώθηση κάποιας νέας συμφωνίας να την αφήσετε για αργότερα, εκτός εάν έχετε ελέγξει ενδελεχώς όλες τις συνιστώσες από πριν και είστε απόλυτα βέβαιοι. Η περίοδος αυτή ενδείκνυται, για να ασχοληθείτε με πνευματικά θέματα.

Υδροχόος και Ωροσκόπος Υδροχόος

Οι Υδροχόοι, χρειάζεται να κάνετε έναν καλό οικονομικό προγραμματισμό, γιατί ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα δημιουργήσουν μια αστάθεια στα οικονομικά σας, αλλά και ένα αδιόρατο όριο, στο πόσο και πού μπορείτε να ξοδεύετε. Οι δαπάνες για αγορές ή για διασκέδαση, μπορεί να σας βγάλουν εκτός προγράμματος, εύκολα, χωρίς καν να το καταλάβετε. Φροντίστε τα χρήματα που έχετε για να καλύψετε ανάγκες ή οφειλές μην τα δαπανήσετε, υπολογίζοντας ότι θα τα αντικαταστήσετε, γιατί ίσως βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Βάλτε πρόγραμμα για τις πληρωμές των οφειλών σας, μην ξεχαστείτε, και μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και επωμιστείτε τις ανάγκες των άλλων, διότι θα επικρατεί ασάφεια, και δεν θα σας είναι εύκολο να διακρίνετε εάν η ανάγκη είναι πραγματική ή όχι. Εξ’ αιτίας της σύγχυσης που θα υπάρχει, αποφύγετε οικονομικές δοσοληψίες και ενάρξεις συνεργασιών, γιατί τα υποσχόμενα κέρδη μάλλον δεν θα είναι τα αναμενόμενα. Ενδεχομένως να υπάρξει κάποια ακύρωση στα έσοδα του συντρόφου, ενώ κι εσείς χρειάζεται να προσέχετε το πορτοφόλι και τα υπάρχοντά σας. Είναι μια ευκαιρία να διεισδύσετε στις πιο βαθιές πτυχές του εαυτού σας και να κάνετε περισυλλογή, προκειμένου να αναπτύξετε την αυτοπεποίθησή σας. Παίρνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο εσωτερική δύναμη, μπορείτε να κάνετε και μια κατάθεση ψυχής στο ταίρι σας, εκφράζοντάς του τις επιθυμίες σας και την αγάπη σας.

Ιχθύες και Ωροσκόποι Ιχθύες

Για εσάς θα υπάρξει μία ασάφεια ως προς τον προσδιορισμό των δικών σας αναγκών, αλλά και των σχέσεών σας με τους άλλους. Ευτυχής συνθήκη είναι ο Κρόνος στο δικό σας ζώδιο, που θα δώσει βοήθεια, προκειμένου να μείνετε λίγο προσγειωμένοι και να μην παρασυρθείτε. Θα είναι δύσκολο να έχετε διάκριση απέναντι σε γεγονότα και δεν θα κρίνετε με καθαρό μυαλό τις καταστάσεις. Η διαίσθησή σας πάντα σας οδηγεί, αλλά τούτη την φορά μπορεί εύκολα να σας παρασύρει, γιατί δεν θα είναι εύκολο να πρυτανεύσει η λογική, ως εκ τούτου, η πραγματικότητα μπορεί να σας απογοητεύσει. Γι’ αυτόν τον λόγο, αποφύγετε νέες συνεργασίες, διότι μπορεί να κρύβονται κίνδυνοι που δεν είστε σε θέση να τους δείτε προς το παρόν. Φροντίστε να μην κάνετε κουβέντες που αφορούν σε οικονομικά ή αγοραπωλησίες και μην αποκαλύπτετε στους άλλους τα σχέδιά σας. Αλλαγές που τυχόν θέλετε να κάνετε είτε στην εμφάνισή σας, είτε στο άμεσο περιβάλλον σας, αφήστε να πάρετε την απόφαση αργότερα, γιατί μπορεί να μετανιώσετε. Να θυμάστε πως, οποιαδήποτε κατάχρηση μπορεί να σας κοστίσει. Σύγχυση στην επικοινωνία θα υπάρξει και με τον σύντροφό σας, οπότε προκειμένου να αποφύγετε τις παρανοήσεις, μείνετε στο να εκφράσετε τα αισθήματά σας, και αν τυχόν θέλετε να συζητήσετε κάτι που να αφορά στο σπίτι σας ή στην κοινή σας ζωή, αφήστε το για λίγο αργότερα.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα