Σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα | Προβλέψεις για Ζώδια και Ωροσκόπους – Κριός έως Παρθένος

ΓΙΟΥΛΗ-ΙΛΛΥΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
05/03/2024

«..Και το μυαλό μου είναι θολό, και το δικό σου πιο λειψό..»

Σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα | Προβλέψεις για Ζώδια και Ωροσκόπους

Υπό την επήρεια Ερμού-Ποσειδώνα ενδεχομένως να ήταν και ο ποιητής Φαμφάρας, καθώς απήγγειλε στην γνωστή σε όλους μας ταινία του Ελληνικού κινηματογράφου: «….και το μυαλό μου είναι θολό, πω! Πω !πω! πω!…». Κάπως έτσι θα νοιώθουμε κι εμείς το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, μιας και η εμπλοκή του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα προκαλέσει, ασάφειες, σύγχυση και θολές καταστάσεις. Η σύνοδος κορυφώνεται στις 8 Μαρτίου στην 27η μοίρα των Ιχθύων και καθώς ο Ερμής θα περάσει στον Κριό μετά από δύο ημέρες, θα διευκολύνει το ξεκαθάρισμα. Ας δούμε σε ποιους τομείς της ζωής του κάθε ζωδίου και ωροσκόπου, θα φέρει η σύνοδος αυτή σύγχυση και τι μπορεί να κάνει ο καθένας μας, για να αποφύγει πιθανές απογοητεύσεις.

Κριός και Ωροσκόπος Κριός

Για εσάς, θα είναι μία περίοδος εσωστρέφειας, εσωτερικής εμβάθυνσης και διαλόγου που αφορά στην πορεία της ζωής σας. Εκμεταλλευτείτε την ισχυρή σας διαίσθηση, προκειμένου να δρομολογήσετε εσείς τις εξελίξεις που αφορούν στην πρόοδό σας, ειδάλλως αν αφεθείτε στην γλύκα της φυγής και του ονείρου που προσφέρει η σύνοδος Ερμού-Ποσειδώνα, κινδυνεύετε να παλεύετε με ανεμόμυλους. Είναι προτιμότερο, να αποφύγετε τις πολλές συζητήσεις με τους άλλους, γιατί δεν θα καταλαβαίνουν αυτά που θέλετε να πείτε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, που θα δυσκολέψουν την καθημερινότητά σας. Φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι στην δουλειά σας και αποφύγετε τα κουτσομπολιά και τις χαμηλού ηθικού επιπέδου συζητήσεις. Ασχοληθείτε με την υγεία σας, την ψυχική κυρίως, αλλά μεριμνήστε και για την τόνωση του ανοσοποιητικού σας. Αποφύγετε το αλκοόλ και οποιαδήποτε συνήθεια βοηθά να ξεφύγουμε πιο εύκολα από την καθημερινότητα, προκειμένου να αποφύγετε δυσάρεστες συνέπειες. Επιλέξτε να πάρετε αποφάσεις όταν ο Ερμής περάσει στον Κριό, γιατί έως τότε η κατάσταση θα είναι λίγο θαμπή κι εσείς δεν θα είστε σε θέση να βγάλετε συμπεράσματα. Αξιοποιήστε την έμπνευση και την φαντασία σας με κάτι καλλιτεχνικό, ενώ όσοι έχετε επαφή με το Θείο, μπορείτε να κάνετε πολύ σημαντικές συνδέσεις .

Ταύρος και Ωροσκόπος Ταύρος

Θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστα με φίλους ή κοινωνικές ομάδες στις οποίες είστε μέλη, αναπτύσσοντας πνευματικές συζητήσεις και ανταλλάσσοντας απόψεις φιλοσοφικού χαρακτήρα. Αποφύγετε προς το παρόν, τις οικονομικές δοσοληψίες με φίλους και γνωστούς. Στηριχθείτε σε όσα μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, βασισμένοι στις δικές σας δυνατότητες και μην αφήσετε τις ελπίδες σας σε υποσχέσεις που μπορεί να λάβετε. Είναι πιθανόν, κάποιος φίλος να μην είναι ειλικρινής απέναντί σας ή να σας εκμεταλλευτεί οικονομικά. Στις κοινωνικές σας συναναστροφές, ενδέχεται να υπάρξουν παρανοήσεις και εσείς να μην καταφέρετε εν τέλει να εκφράσετε ξεκάθαρα τις θέσεις σας και να στενοχωρηθείτε. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να θέσετε νέους στόχους με μακροπρόθεσμη υφή, διότι τα πράγματα είναι θολά. Περιμένετε λίγες ημέρες και μετά τις δέκα Μαρτίου το ξαναβλέπετε. Δείξτε προσοχή στα τυχερά παιχνίδια και τις καταχρήσεις.

Δίδυμοι και Ωροσκόποι Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με λίγο χαοτικές συνθήκες, τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο όσο και στο σπίτι σας. Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, που σας δίνει το ερέθισμα για δράση θα είναι λίγο αδρανής από την θέση που βρίσκεται, με αποτέλεσμα να μην δίνει και σε εσάς το έναυσμα για γρήγορη και πρακτική σκέψη. Χαλιναγωγήστε λίγο τις προσδοκίες σας σχετικά με την επαγγελματική σας ανέλιξη, διότι κάποιες εκτιμήσεις που είχατε κάνει μπορεί να αποδειχθούν ανεδαφικές, ή μπορεί να ακυρωθεί και κάποια εξέλιξη την οποία αναμένατε. Για ένα διάστημα θα υπάρξει κακή οργάνωση στην δουλειά σας, παρεξηγήσεις, κι ενδέχεται να σας επιβαρύνουν με εργασία πλέον των καθηκόντων σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και στο σπίτι, διότι ενώ θα προσπαθείτε με πολλή αγάπη να φροντίσετε τους δικούς σας, ίσως ο τρόπος σας να είναι λίγο αδέξιος και να προκαλέσει δυσφορία στα μέλη της οικογένειας. Προς το παρόν αποφύγετε τις νέες συμφωνίες και την αλλαγή εργασίας ή επαγγελματικής στέγης, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, ενώ εάν είστε καλλιτέχνες θα έχετε μεγάλη έμπνευση και θα δημιουργήστε έργα που θα έχουν μεγάλη απήχηση.

Καρκίνος και Ωροσκόπος Καρκίνος

Οι Καρκίνοι θα έχετε μια διάθεση επέκτασης, διάθεση να ανοίξτε τους ορίζοντες σας, τόσο σε πρακτικά αλλά κυρίως σε πνευματικά ζητήματα, αρκεί να μην το δείτε επιδερμικά. Αυτό σημαίνει πως θα έχετε διάθεση για επιμόρφωση, για ταξίδια και επικοινωνία, ακόμη και με άτομα ή οργανισμούς άλλης κουλτούρας, προκειμένου να αποκτήσετε νέα γνώση, και να νοιώσετε ότι αποκτά υψηλότερο νόημα η ζωή σας. Ωστόσο χρειάζεται να κάνετε μελετημένο σχεδιασμό των κινήσεών σας, διότι κάπου η επικοινωνία μπορεί να είναι άστοχη, και να αντιμετωπίσετε προβλήματα ή θέματα με το νόμο, χωρίς να ευθύνεστε. Σε περίπτωση που ταξιδέψετε, ακόμη και ένα μικρό ταξίδι εντός της χώρας, φροντίστε να έχετε οργανωθεί καλά, να προσέχετε τα πράγματά σας, τα χρήματά σας και το μεταφορικό σας μέσον. Λόγω της γενικότερης αφηρημάδας, προσηλωθείτε σε ό,τι κάνετε, προκειμένου να μην παρασυρθείτε από τους άλλους. Τυχόν νομικές υποθέσεις, καλύτερο είναι να τις εξετάσετε αργότερα. Η σύνοδος αυτή είναι πολύ ευνοϊκή, για καθηγητές, νομικούς, ακαδημαϊκούς και όσους ασχολούνται με την προβολή στα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης, ή σε περιοδικά. Είναι μια ωραία ευκαιρία, να κάνετε έναν απολογισμό για αυτά που θέλετε να κάνετε στην ζωή σας, βουτώντας στα άδυτα της ψυχής σας προκειμένου να βρείτε το νόημα που αποζητάτε. Η προσευχή και ο διαλογισμός θα είναι πολύ επιβοηθητικά.

Λέων και Ωροσκόπος Λέοντας

Θα χρειαστεί να δώσετε πολλή σημασία, στα οικονομικά σας. Ό,τι αφορά σε οικονομικές επενδύσεις και δαπάνες, ας το καθυστερήσετε λίγες ημέρες, διότι θα επικρατεί σύγχυση και ίσως το μετανιώσετε. Όποια ευκαιρία κι αν παρουσιαστεί, εάν μπορείτε, περιμένετε μέχρι τις δέκα Μαρτίου, και εάν έχετε την ίδια άποψη προχωράτε τότε. Ίσως ακυρωθεί κάποιο σχέδιό σας ή πάρετε μια απογοήτευση μέσα από κάποια ομάδα, με την οποία δράτε με κοινό σκοπό. Φροντίστε προς το παρόν να μην χρηματοδοτήσετε κάποιο σκοπό εάν δεν είστε βέβαιοι για τις προθέσεις και πρακτικές του και αποφύγετε να δανείσετε χρήματα το ερχόμενο διάστημα. Εάν θέλετε να κάνετε ρυθμίσεις σε οφειλές ή σημαντικές οικονομικές κινήσεις που να αφορούν σε τράπεζες, κληρονομιές, και δάνεια, κρατηθείτε λίγο, γιατί όλοι μας επηρεαζόμαστε από αυτήν την όψη και μπορεί να γίνουν λάθη, που να σας ταλαιπωρήσουν αργότερα, ή να μην έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάποιοι μπορεί να αντιμετωπίσουν μια δυσκολία με τα οικονομικά του συντρόφου τους, ή ο σύντροφος να κρύβει κάτι από τα οικονομικά του. Για τους ερωτευμένους, είναι μια ωραία περίοδος να έλθετε κοντά με το ταίρι σας, να εκφράσετε την αγάπη σας ψυχή τε και σώματι, χωρίς εγωισμούς και φιλαυτία, καταθέτοντας ο ένας στον άλλον τα ειλικρινή του συναισθήματα και ανάγκες. Μόνο στην περίπτωση των νέων γνωριμιών, να μην εξιδανικεύσετε τον άλλον γιατί ενδέχεται να απογοητευτείτε.

Παρθένος και Ωροσκόπος Παρθένος

Οι Παρθένοι, θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλα τα αποθέματα της λογικής που έχετε, προκειμένου να έχετε διάκριση, σε αυτά που συμβαίνουν και σε αυτά που σας λένε οι άλλοι. Τα πράγματα μπορεί να μην είναι πολύ ξεκάθαρα, και να ακούσετε κουβέντες που ναι μεν θα ομορφαίνουν μια κατάσταση, ωστόσο, ίσως να είναι η μισή αλήθεια. Όμως θα πρέπει να φροντίσετε κι εσείς να αντιμετωπίσετε την όποια πρόκληση με ειλικρίνεια, και να αποφύγετε να πείτε κι εσείς κάποιο ψεματάκι, γιατί θα το βρείτε μπροστά σας. Όσοι έχετε παιδιά, ίσως μάθετε κάτι που δεν σας αρέσει και χρειαστεί να τα νουθετήσετε, σε κάποιες περιπτώσεις ίσως και με μεγαλύτερη προσπάθεια. Στα επαγγελματικά σας μπορεί κι εκεί να υπάρξει μια σύγχυση, με τους συνεργάτες σας ή τους προϊσταμένους σας, και μπερδέματα που ενδέχεται να σας εμπλέξουν χωρίς να φταίτε, γι’ αυτό καλύτερα να μην συμμετέχετε σε πολλές συζητήσεις. Σε αυτά που ακούτε, ας είστε για λίγο επιφυλακτικοί, γιατί ενδέχεται να ειπωθούν και πράγματα προκειμένου να σας δώσουν κίνητρο, αλλά να αποδειχτούν αφερέγγυα. Είναι όμως μια ευκαιρία, να συζητήσετε και να εκφράσετε το ενδιαφέρον και την αγάπη στο ταίρι σας, ή τον σεβασμό σας σε κάποιο πρόσωπο που εκτιμάτε.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα