Σύνοδος Δία – Ουρανού στον Ταύρο | Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

ΧΡΥΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ
01/02/2024

Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η σύνοδος Δία/Ουρανού στον Ταύρο;

Κριός – τώρα έρχεται η ευκαιρία να αναπτύξετε ένα νέο οικονομικό μοντέλο και οι αξίες σας αλλάζουν ως προς τον τρόπο που βγάζετε χρήματα, η διαδικτυακή πλαισίωση μίας δουλειάς θα είναι αρκετά υποστηρικτική! Μην βιάζεστε να βάλετε μπροστά τις ιδέες σας και δείτε τον τρόπο που μπορούν αυτές να υλοποιηθούν για να μην μείνετε μόνο στον αρχικό ενθουσιασμό.

Ταύρος – εσάς γίνεται πάνω στο ζώδιό σας η σύνοδος αυτή και τώρα μπορείτε να ανοίξετε τους ορίζοντές σας προς μία εντελώς διαφορετική κατεύθυνση είτε μέσα από την επίτευξη ενός ταξιδιού στο εξωτερικό, είτε αφορά σπουδές, είτε μία ιδέα που γίνεται επένδυση!

Δίδυμοι – σε εσάς γίνεται ένα ζώδιο πίσω από το δικό σας και τώρα μπορεί να νιώσετε ότι είναι μια προπαρασκευαστική περίοδος με καταιγισμό ιδεών, ακόμη και μέσα στον ύπνο σας, τις οποίες πρέπει να καταγράφετε για να τις αξιοποιήσετε λίγο αργότερα. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτήν την όψη για πνευματικούς λόγους ή για βελτίωση της ψυχολογίας σας (πχ γιόγκα, διαλογισμός).

Καρκίνος – εσείς με την σύνοδο αυτή μπορείτε να γιορτάσετε το “μαζί” το οποίο υπερισχύει του “εγώ”. Ευκαιρίες ανοίγονται με την επίτευξη στόχων που σχετίζονται με ομάδες, συλλόγους ή μία μεγαλύτερη οργάνωση στην οποία μπαίνετε και ανήκετε από εδώ και πέρα κάνοντας τα όνειρα σας πραγματικότητα. Η τύχη κρύβεται στους φίλους, ομοϊδεάτες ή νέους συνοδοιπόρους που θα γνωρίσετε από εδώ και κάτω. Το διαδίκτυο θα βοηθήσει υπέρ του δέοντος σε αυτήν την προσπάθεια δικτύωσής σας.

Λέων – εσάς γίνεται στον οίκο των επαγγελματικών και τώρα είναι η μοναδική ευκαιρία να λάμψετε σε αυτόν τον τομέα αφού όλοι σας βλέπουν και μπορείτε αν είστε πρωτότυποι σε αυτό που κάνετε να ξεχωρίσετε πολύ περισσότερο από τους άλλους. Μπορεί να ζητήσετε περισσότερη αυτονομία στον επαγγελματικό τομέα και να χαράξετε την δική σας πορεία χωρίς να είστε υπόλογοι σε τρίτους.

Παρθένος – η τύχη σας χτυπά την πόρτα μέσα ενός ταξιδιού ή μιας γνωριμίας στο εξωτερικό ή μιας διευθέτησης ενός νομικού ζητήματος ή ενός εγχειρήματος που σχετίζεται με σπουδές και τώρα ανακουφίζεστε. Αξιοποιήστε το διαδίκτυο στο μέγιστο μέσα από εξ αποστάσεως μαθήματα ή να μάθετε μία εναλλακτική γνώση που θα αποβεί σωτήρια για τις επιλογές σας αργότερα σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ζυγός – η τύχη έρχεται από τα οικονομικά των άλλων και τώρα είναι η στιγμή που μπορείτε να κερδίσετε το λαχνό! Διάφορα βάρη συναισθηματικά ή ψυχολογικά ή ανασφάλειες σχετικά με τα οικονομικά (αποταμιευτικά) σταδιακά αποχωρούν. Μπορείτε ακόμη να αναζητήσετε τρόπους επένδυσης με το σύντροφό ή να πάρετε μία επιχορήγηση, υποτροφία ή ένα δάνειο με καλύτερους όρους αποπληρωμής. Παίζει και το σενάριο αποπληρωμής κάποιων παλαιότερων οφειλών.

Σκορπιός – και εσείς είστε από τους πολύ τυχερούς της όψης αυτής καθώς γίνεται απέναντί σας και τα δώρα έρχονται ξαφνικά από τους άλλους, απροσδόκητα μέσα από το έτερον ήμισυ ή από μια συνεργασία που θα αποφέρει κέρδη! Αν είστε σε μία σχέση και θέλετε να την αναζωπυρώσετε τώρα είναι η ευκαιρία σας ή μπορείτε να επισημοποιήσετε ξαφνικά μία σχέση που παρέμενε σε πιο ιδιωτικά πλαίσια. Ακόμη και αν χρειαστεί να αποδεσμευτείτε από μία σχέση ή συνεργασία τώρα μπορεί να γίνει με καλύτερο τρόπο και χωρίς βεβαρυμμένη ψυχολογία, αφήστε που το πιθανότερο είναι να αναπληρωθεί λίγο μετά από κάτι άλλο εκεί που δεν το περιμένετε.

Τοξότης  εσάς η όψη αυτή μπορεί να σημαίνει την ευκαιρία να δουλέψετε σε ένα καλύτερο πόστο (εργασιακό περιβάλλον) ή με ένα καλύτερο συνάδελφο ή συνεργάτη. Σε κάθε περίπτωση βελτιώνεται η ρουτίνα της δουλειάς ή βρίσκεται εναλλακτικούς τρόπους εργασίας, κάτι που σας γεμίζει περισσότερο την ψυχολογία αλλά και την τσέπη.

Αιγόκερως – εσείς είστε από τους πολύ τυχερούς που μπορεί να τους πέσει το μάνα εξ ουρανού σε οικονομικό επίπεδο καθώς τα σενάρια είναι αρκετά αισιόδοξα ακόμη και αν δεν το πιστεύετε καθώς το διαβάζετε. Ένας νέος έρωτας, ένα παιδί, μία επιχειρηματική ιδέα που μπορεί να σας αποφέρει μεγάλα κέρδη ξαφνικά και απροσδόκητα ή μια μεγάλη απήχηση στο κοινό είναι μερικά από τα σενάρια. Μπορείτε να κάνετε το χόμπι σας, δουλειά και να δείτε την τσέπη αλλά και το χαμόγελο να μεγαλώνει διάπλατα.

Υδροχόος – εσείς έχετε την τύχη με το μέρος σας σχετικά με ό,τι αφορά ακίνητη περιουσία, την αξιοποίησή της ή την μετακόμισή σας σε ένα καλύτερο και πιο όμορφο χώρο. Μπορεί να φύγετε από την χώρα καταγωγής σας και αυτό να σας βοηθήσει ψυχολογικά αλλά και επαγγελματικά. Επίσης απροσδόκητα μπορεί να διευρυνθεί και η οικογένειά σας με τον ερχομό ενός νέου μέλους.

Ιχθύες – για εσάς η όψη αυτή φέρνει απροσδόκητες επαφές και γνωριμίες εκεί που δεν το περιμένετε. Ανοίγεται ένας νέος κύκλος εμπειριών όπου μπορείτε να αναζητήσετε σεμινάρια, γνώσεις για την βελτίωση της δουλειάς σας ή να ξεκινήσετε μια εναλλακτική μαθητεία πάνω σε ένα νέο αντικείμενο που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Ταξίδια, μετακινήσεις ή και αξιοποίηση του μεταφορικού σας θα αποφέρουν ξαφνικά κέρδη.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα