Σύνοδος Άρη – Ουρανού

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
18/07/2022

Ένα εκρηκτικό σκηνικό δημιουργείται, όπως έχουμε αρχίσει να αντιλαμβανόμαστε.

Αυτό θα ξεκινήσει να μας δείχνει τη δύναμη του από την 1η Αυγούστου 2022. Περιλαμβάνει την εμπειρία ξαφνικών γεγονότων που θα τα μοιραστούν πολλοί άνθρωποι μαζί. Θα οδηγήσει σε δημιουργία ξαφνικών ενώσεων και συνεταιρισμών, μέσα από δραστήρια συνεργασία για αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων. Θα λάβουν χώρα διενέξεις που θα συνοδεύονται από βίαιες πράξεις, αλλά θα επικρατήσει αυτοέλεγχος μετά από μεγάλη προσπάθεια. Η αρχή θα γίνει με την αδυναμία αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών από τις ασφαλιστικές εταιρείες, οι οποίες έχουν ήδη επιβαρυνθεί ανεπανόρθωτα τα τελευταία δύο έτη σε ασθένειες και θανάτους, διαμορφώνοντας τους δείκτες ζημιών σε μη βιώσιμο επίπεδο. Θα ακολουθήσουν ελλείψεις σε προϊόντα διατροφής και περιορισμοί στη χρήση ενέργειας. Όλες αυτές οι δυσκολίες θα λειτουργήσουν εξελικτικά για την ανθρωπότητα, που μέσα από δοκιμασίες θα οδηγηθεί σε περισσότερη αλήθεια και ελευθερία.

Τα χρονικά σημεία που θα δούμε σημαντικές εξελίξεις σε αυτό τον κύκλο και θα κορυφώνονται οι εντάσεις, θα είναι στα τέλη Ιουνίου 2023, στα μέσα Νοεμβρίου 2023, όπου θα είναι και η πιο δύσκολη περίοδος, καθώς και στα μέσα Μαρτίου 2024 από όπου θα αρχίσει να διαφαίνεται το τέλος των δυσκολιών. Τα πρώτα αισιόδοξα μνήματα θα έρθουν στα τέλη Απριλίου του 2024 και η ολοκλήρωση του κύκλου που άνοιξε θα γίνει στα μέσα Ιουνίου του 2024, που θα έχει διαμορφωθεί ένα πολύ διαφορετικό παγκόσμιο σκηνικό. Θα έχουν ανατραπεί υπερδυνάμεις και θα έχουν εμφανιστεί νέες, και αυτό που λέμε «κανονικότητα» θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που επιβάλλεται σήμερα.

Στα προσωπικά Ωροσκόπια οι επιρροές θα είναι πιο έντονες σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και σε διαφορετικούς τομείς, θα σημάνουν όμως αναπόφευκτες ανατρεπτικές αλλαγές με συμμετοχή και άλλων ανθρώπων.

Κριός (κυρίως οι γεννημένοι 7 με 11 Απριλίου)

Τα οικονομικά σας και οι ασφάλειές σας θα κλονιστούν σε σχέση με τους προσωπικούς μακροπρόθεσμους στόχους, αλλά και σε ό,τι αφορά τους φίλους.

Ταύρος (κυρίως οι γεννημένοι 7 με 11 Μαΐου)

Προσωπικές επαναστάσεις που εξωτερικεύουν θαμμένα συναισθήματα και επιθυμίες θα εκδηλωθούν. Θα δράσετε πιο ελεύθερα, χωρίς να σκέφτεστε το κοινωνικό κόστος.

Δίδυμοι (κυρίως οι γεννημένοι 7 με 12 Ιουνίου)

Η αλλαγή σε ιδεολογικές και φιλοσοφικές αντιλήψεις θα σας οδηγήσει σε ένταξη σε συλλογικούς χώρους, αλλά οι αλλαγές και οι ρίξεις θα είναι στο ψυχολογικό πεδίο.

Καρκίνος (κυρίως οι γεννημένοι 9 με 13 Ιουλίου)

Σε νέες φιλίες και ομάδες οδηγείστε μέσα από δυναμικές εξελίξεις στην καριέρα. Θα διαχειριστείτε επιτυχώς οικονομικές οφειλές και ψυχολογικές κρίσεις.

Λέων (κυρίως οι γεννημένοι 9 με 13 Αυγούστου)

Δυναμικές εξελίξεις στην καριέρα μέσα από ασυνήθιστες συνεργασίες. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε και να αξιοποιήσετε την κατάρτιση και τις γνώσεις σας.

Παρθένος (κυρίως οι γεννημένοι 9 με 14 Σεπτεμβρίου)

Θα έχετε ευκολίες στην χρήση γνώσεων για καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας και εύνοια σε δικαστικές υποθέσεις που αφορούν οφειλές και χρέη.

Ζυγός (κυρίως οι γεννημένοι 9 με 24 Οκτωβρίου)

Οι οικονομικές υποθέσεις του συντρόφου ή των συνεργατών θα σας οδηγήσουν σε διλήμματα. Μπορείτε να επωφεληθείτε δημιουργικά μέσα από την βοήθεια που θα προσφέρετε.

Σκορπιός (κυρίως οι γεννημένοι 8 με 13 Νοεμβρίου)

Επιθετικές συμπεριφορές από σύντροφο και συνεργάτες θα σας φορτώσουν με περισσότερη δουλειά και ευθύνες. Το σπίτι και επαγγελματική στέγη πηγή πίεσης.

Τοξότης (κυρίως οι γεννημένοι 8 με 13 Δεκεμβρίου)

Αντικρουόμενες δυνάμεις σε εργασία και υγεία σας δημιουργούν ερωτηματικά. Θα αλλάξετε τρόπο σκέψης και επικοινωνίας. Επίκεντρο τα παιδιά και η δημιουργία.

Αιγόκερως (κυρίως οι γεννημένοι 7 με 12 Ιανουαρίου)

Ξαφνικές δημιουργικές ευκαιρίες θα αυξήσουν τα εισοδήματα αλλά και την αυτοεκτίμησή σας. Τα ακίνητα και η οικογένεια πηγή κέρδους και απόλαυσης.

Υδροχόος (κυρίως οι γεννημένοι 5 με 10 Φεβρουαρίου)

Ανατροπές και εκρήξεις στο σπίτι και την οικογένεια. Συγγενείς και φίλοι θα συγκρούονται με τις επιδιώξεις σας και θα αναστατώσουν την ασφάλεια της οικιακής εστίας.

Ιχθύες (κυρίως οι γεννημένοι 7 με 12 Μαρτίου)

Θα αλλάξετε ριζικά τρόπο σκέψης και έκφρασης. Θα εκδηλώσετε ένα κρυμμένο εαυτό και θα κερδίσετε αυτοπεποίθηση και χρήματα. Εύνοια από μυστικά που έρχονται στο φως.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα