Στο Σύμπαν ο Δάσκαλος είναι ένας και οι μορφές του είναι άπειρες | Κρόνος

ASTROTEAM GUEST
15/11/2023

Ο Κρόνος είναι ο έκτος πλανήτης σε σχέση με την απόσταση του από τον Ήλιο και ο δεύτερος μεγαλύτερος σε μέγεθος μετά από τον Δία.

Ο Κρόνος είναι γνωστός από τη αρχαιότητα και οι δακτύλιοι που υπάρχουν γύρω του ανακαλυφθήκαν από τον Γαλιλαίο ντι Βιντσέντσο Μποναγιούτι ντε Γαλιλέι, ήταν Ιταλός φυσικός, μαθηματικός, αστρονόμος και φιλόσοφος, γνωστότερος ως Γαλιλαίος. Ο Κρόνος στην αστρολογία είναι ένας πλανήτης που θα εκδηλώσει γεγονότα για να πάρεις την εμπειρία και να γνωρίσεις τον Εαυτό σου με σκοπό την εξέλιξη, έρχεται σαν αντίδραση σε μια δράση που εσύ έχεις ξεκινήσει, κάπου, κάπως κάποτε. Είναι ο πιο δίκαιος γιατί με τον τρόπο που θα σου υπενθυμίσει τα λάθη σου, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα σου προσφέρει την ανταμοιβή για την εξέλιξή σου.

Οι Ιχθύες είναι νερό, είναι συναισθήματα και ο Κρόνος βρίσκεται εκεί για να μας μάθει πως να τα κυριαρχήσουμε.

Καλό είναι να γνωρίζουμε, που ήταν ο Κρόνος στον ουρανό την στιγμή που γεννηθήκαμε, γιατί εκεί θα μαθητεύσουμε στην ζωή μας. Μέσα από τα θέματα του Κρόνου θα εξελιχθούμε. Αν δεν εργαστούμε με τα θέματα του γενέθλιού μας Κρόνου απλά θα τα ξαναζήσουμε με περισσότερη ένταση, σε κάθε ζωή θα έρχεται ακόμα πιο ισχυρός για να μας διδάξει μέχρι να διδαχθούμε. Ο Κρόνος, δεν είναι κακός, αντιθέτως είναι ένας πλανήτης που εκδηλώνει γεγονότα στη ζωή μας, σαν να είναι ο γονέας μας, που θέλει να βλέπει το παιδί του να εξελίσσεται και να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα. Ο Κρόνος πέρασε στους Ιχθύς, στις 7/3/2023 και θα παραμείνει στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 14/2/2026. Οι Ιχθύες είναι νερό, είναι συναισθήματα και ο Κρόνος βρίσκεται εκεί για να μας μάθει πως να τα κυριαρχήσουμε. Φανταστείτε τον εαυτό σας πάνω σ’ ένα άρμα και τα συναισθήματα να είναι τα άλογα, ο Κρόνος από τους Ιχθύς θέλει να μάθουμε πώς να κρατάμε τα ηνία του άρματος, για να αποφύγουμε το ενδεχόμενο να καλπάζουν με ταχύτητα προς τα εκεί που θέλουν και τον κίνδυνο να χάσουμε τον δρόμο μας ή να γκρεμοτσακιστούμε στη διαδρομή.

Τι μορφή θα πάρει, ο Κρόνος για να μας δοκιμάσει συναισθηματικά; Ας δούμε μαζί που θα βρίσκεται ο Κρόνος στους Ιχθύς και για τα 12 ζώδια, χωρίς να ξεχνάμε τον Ωροσκόπο μας.

Κριοί και Ωροσκόποι Κριοί

Για εσάς ο Κρόνος θα πάρει την μορφή της μοναξιάς για να ανακαλύψετε την μοναχικότητα. Θα πάρει την μορφή της ενοχής για να βάλετε ένα μέτρο στην προσφορά του εαυτού σας προς στους άλλους, και τη μορφή της αγωνίας για να τονώσετε την πίστη σας και να δείξετε εμπιστοσύνη στον Θεό.

Ταύροι και Ωροσκόποι Ταύροι.

Για εσάς ο Κρόνος θα πάρει την μορφή της απογοήτευσης για να οριοθετήσετε τις προσδοκίες από τις φιλικές σας σχέσεις. Θα πάρει την μορφή του άγχους για να «ρίξετε» τους ρυθμούς της βοήθειας που παρέχεται σε συνεργασίες και τη μορφή του εκνευρισμού για να μάθετε το πώς να προσαρμόζεστε σε διαφορετικό περιβάλλον από το δικό σας.

Δίδυμοι και Ωροσκόποι Δίδυμοι

Για εσάς ο Κρόνος θα πάρει την μορφή του ανικανοποίητου για να μάθετε πως η αφθονία βρίσκεται πέρα από την ύλη, Θα πάρει την μορφή των ευθυνών που έχετε στο κοινωνικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον για να μάθετε να πειθαρχείτε μέσα σε αυτά και τη μορφή της δυσφήμησης που πιθανόν δεχτείτε από τους άλλους για να μάθετε να προστατεύεται το προσωπικό από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και το αντίθετο.

Καρκίνοι και Ωροσκόποι Καρκίνοι

Για εσάς ο Κρόνος θα πάρει την μορφή της νοητικής σύγχυσης για να καταφέρεται να δείτε πιο καθαρά και να κατανοήσετε τις προθέσεις σας πίσω από τις σκέψεις. Θα πάρει την μορφή της δυσαρέσκειας σας για να αφήσετε στο παρελθόν τις παλιές πεποιθήσεις που δεν είναι πλέον συμβατές μ’ εσάς και τη μορφή του εκνευρισμού για να σας προκαλέσει να περάσετε σε ανώτερη επικοινωνία με τον εαυτό και τους γύρω σας.

Λέοντες και Ωροσκόποι Λέοντες

Για εσάς ο Κρόνος θα πάρει την μορφή των φόβων σας για να τους βγάλετε στην επιφάνεια και να αποδεσμευτείτε απ’ αυτούς. Θα πάρει την μορφή της ανασφάλειας για να επαναπροσδιορίσετε τις ασφάλειες σας και την μορφή του κορεσμού, σε οτιδήποτε κάνετε χωρίς ουσία, για να λυτρωθείτε με την αυταπάρνηση και να βιώσετε την ελευθερία σας.

Παρθένοι και Ωροσκόποι Παρθένοι

Για εσάς ο Κρόνος θα πάρει την μορφή της αυτολύπησης για να έχετε την ευκαιρία να σηκώσετε το κεφάλι και να επιλέξετε συνειδητά ποιους θα κρατήσετε στη ζωή σας και ποιους όχι, Θα πάρει την μορφή του θυμού για να πάρετε την απόφαση να αποδεχτείτε τον εαυτό σας όπως είναι και όχι όπως οι άλλοι θα ήθελαν να είναι και την μορφή της έλλειψης για να οριοθετήσετε την προσφορά του εαυτού σας στο άμεσο αγαπημένο περιβάλλον σας.

Ζυγοί και Ωροσκόποι Ζυγοί

Για εσάς ο Κρόνος θα πάρει τη μορφή της αγανάκτησης για να φροντίσετε την καθημερινότητα σας. Θα πάρει την μορφή της ψυχολογικής εξάντλησης για να πάρετε στα χέρια σας την υγεία και την ψυχαγωγία σας και την μορφή της αχαριστίας που θα εισπράξετε από τους άλλους για να οριοθετήσετε την προσφορά σας και να σεβαστείτε τον εαυτό σας.

Σκορπιοί και Ωροσκόποι Σκορπιοί

Για εσάς ο Κρόνος θα πάρει τη μορφή της θλίψης για να δείτε που είναι η χαρά σας. Θα πάρει την μορφή της ταπείνωσης για να ενεργοποιηθείτε να δημιουργήσετε και μέσα από τα δημιουργήματα σας να λυτρωθείτε και με την μορφή της προδοσίας για να μάθετε να ξεχωρίζετε τον έρωτα από την αγάπη και τον γνωστό από τον φίλο.

Τοξότες και Ωροσκόποι Τοξότες

Για εσάς ο Κρόνος θα είναι αυστηρός θα έρθει με την μορφή της νοσταλγίας να σας αποδεσμεύσει από τις παιδικές σας ανασφάλειες και να καταφέρετε να σταθείτε σαν ενήλικες τώρα στα δικά σας πόδια. Θα πάρει την μορφή των ευθυνών στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον για να κατανοήσετε άλλη μια φορά πως, η ζωή δεν είναι παιδική χαρά και με την μορφή της ανασφάλειας θα αποκαλύψει οτιδήποτε σας προσφέρει πλασματική ασφάλεια για να ξαναχτίσετε την ζωή σας σε πιο γερές βάσεις και να εμπιστευτείτε ξανά τον αυθεντικό σας εαυτό.

Αιγόκεροι και Ωροσκόποι Αιγόκεροι

Για εσάς ο Κρόνος θα πάρει την μορφή της έλλειψης επικοινωνίας με το άμεσο περιβάλλον για να σας προκαλέσει να οριοθετήσετε τις σκέψεις και να μεθοδεύσετε καλύτερα την δράση σας, Θα πάρει την μορφή της προσκόλλησης σε παλιές ιδέες και ιδανικά για να απελευθερωθείτε απ’ αυτά και να αφήσετε χώρο για νέες αναβαθμισμένες ιδέες, αλλά και ανώτερα ιδανικά και με την μορφή της απαισιοδοξίας για να κατανοήσετε καλύτερα πως η αισιοδοξία είναι ένα σπουδαίο εργαλείο για την εξέλιξη σας.

Υδροχόοι και Ωροσκόποι Υδροχόοι

Για εσάς ο Κρόνος θα πάρει την μορφή του περιορισμού θα νιώσετε περιορισμένοι από τους άλλους για να επαναξιολογήσετε το μοίρασμα των συναισθημάτων των και των χρημάτων σας. Θα πάρει την μορφή της αμφισβήτησης από τους άλλους για να εδραιωθείτε και να αποδείξετε τον αυθεντικό σας εαυτό και με την μορφή της απαξίωσης για να αφήσετε πίσω ό,τι δεν σας αξίζει και να έρθουν νέες ευκαιρίες που πραγματικά σας αξίζουν.

Ιχθύες και Ωροσκόποι Ιχθύς

Για εσάς ο Κρόνος είναι στο δικό σας πεδίο και θα πάρει την μορφή της ψυχολογικής σας αστάθειας για να στραφείτε προς τα μέσα και να οριοθετήσετε τα συναισθήματα σας. Με την μορφή της απώλειας για να μάθετε να παίρνετε αλλά και να τηρείτε τις αποφάσεις σας και με την μορφή των καθηκόντων στο άμεσο περιβάλλον για να εργαστείτε συνειδητά με την πειθαρχία σας και να εξελιχθείτε.

Φίλοι μου, η αλήθεια είναι πως τον δρόμο της αυτογνωσίας τον βαδίζουμε με ευγνωμοσύνη και όταν είμαστε αληθινά έτοιμοι για να μάθουμε, ο δάσκαλος πάντα θα εμφανίζεται. Εύχομαι καλή εσωτερική εργασία Αυτογνωσίας & Αυτοβελτίωσης σ’ όλα τα ζώδια.

 

Από τη Μαρί Ελμισιάν

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα