Στο κατώφλι της αλλαγής των Δεσμών

ASTROTEAM GUEST
11/01/2022

20 Γενάρη αλλάζουν οι Δεσμοί της Σελήνης -όπως κάθε ενάμιση χρόνο- και μεταφέρονται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Αυτό που δε συμβαίνει όμως συχνά, είναι ότι θα συντροφεύονται από το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, που σημαίνει ότι όλες οι φετινές Εκλείψεις θα έχουν την ισχυρή επιρροή αυτών των δύο, που δεν τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους.

  • Με αυτό το σκληρό συνδυασμό τα θεμέλια τα δικά μας και της γης μας σείονται συθέμελα.
  • Ο Κρόνος είναι κάτι παγιωμένο και σταθερό σαν πέτρα και ο Ουρανός έρχεται σαν κεραυνός να τη σπάσει, άρα φαινόμενα συμπίεσης και σύνθλιψης θα συμβούν σε προσωπικό και κοσμικό επίπεδο.
  • Οι Δεσμοί αυτοί απαιτούν να αποβάλλουμε τα καταστροφικά πάθη, παρορμήσεις (και συνήθειες) του παρελθόντος και να χτίσουμε σε νέα βάση τις μελλοντικές δομές, με σκοπό να είναι πιο αξιόπιστες και σταθερές.
  • Σε αυτή τη διαδικασία οι αξίες μας (συν τα οικονομικά μας) θα δοκιμαστούν γερά και στο τέλος οι αρετές, όπως η απλότητα, η υπομονή, η αυτάρκεια και η αξιοπιστία θα πρέπει να βγουν στην επιφάνεια.
  • Την ίδια μέρα που αλλάζουν οι Δεσμοί, ορθοδρομεί και ο Ουρανός, έτοιμος να ταρακουνήσει και να φέρει έναν αέρα επαναστατικότητας και αλλαγών γενικότερα, αλλά και ειδικότερα στους Ταύρους που έχουν γενέθλια 30/04-6/05, Λέοντες 2-8/08, Σκορπιούς 2-7/11 και Υδροχόους 30/01-4/02.

Υ.γ. Προσδεθείτε, πριν από κάθε αναγέννηση προηγούνται πάντα τέτοια φαινόμενα.

 

Από τη Σουλάη Κατερίνα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα