Στις 05/03/2022 ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία

ASTROTEAM GUEST
23/02/2022

Ήλιος – Δίας σύνοδος στις 14° 29’ των Ιχθύων

Ο Δίας ο μεγάλος ευεργέτης πλανήτης θα είναι στο ζώδιο των Ιχθύων ως τις 12/05 και θα αποδώσει τα καλύτερα δώρα σε πνευματικό επίπεδο και θα αναδείξει ανθρώπινες ηθικές αξίες, όπως είναι η αλληλεγγύη, η φιλανθρωπία, η καλοσύνη. Ιδιαίτερα θα βοηθήσει στην καλύτερη επαφή με τον ανώτερο εαυτό μας. Μπορούμε να ελπίζουμε στη συγχώρεση μέσω της προσευχής και της μετάνοιας, αρκεί η λύπη και η μεταμέλεια για λάθη που έχουμε κάνει στο παρελθόν να είναι αληθινή και αυτό να το αποδείξουμε με τις νέες μας πράξεις. Και σε υλικό επίπεδο μπορούμε να περιμένουμε ευκαιρίες για οικονομική ευημερία, ιδιαίτερα οι καλλιτέχνες θα έχουν μεγάλη έμπνευση και μεγάλα οφέλη θα έχουν όσοι ασχολούνται με τη θάλασσα και ιδιαίτερα όσοι ασχολούνται με χημικές ουσίες (φάρμακα κ.λπ.).

Ο Δίας στους Ιχθύες και η επαφή του με τον Ποσειδώνα μας παρακινεί σε μυθικές ιστορίες!

Σύμφωνα με τη μυθολογία η φτερωτή θεά Ίρις ήταν η αγγελιοφόρος του Δία και μετέφερε μηνύματα στους ανθρώπους ακολουθώντας το δρόμο της πολύχρωμης γραμμής του ουράνιου τόξου, που συνδέει τον Ουρανό με τη Γη. Η Ίρις συμβολίζει τη φωτεινή δύναμη της έμπνευσης και του ενθουσιασμού, της εκπλήρωσης όλων αυτών που ονειρευόμαστε. Ο Δίας στους Ιχθύες και η επαφή του με τον Ποσειδώνα μας παρακινεί σε μυθικές ιστορίες, που κρύβουν βαθιές και διδακτικές έννοιες.

Από τη στιγμή που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και θα συναντηθεί με τον Δία στις 05/03/2022 θα δημιουργηθεί μια πολύ ελπιδοφόρα συνάντηση, γιατί είναι μια όψη που φέρνει τύχη, ευκαιρίες ανάπτυξης και δίνει πιο εύκολες λύσεις σε προβλήματα με τη βοήθεια ατόμων που έχουν κοινωνική αναγνώριση ή κάποια ιδιαίτερη μόρφωση ως δικηγόροι, καθηγητές ή άλλων επιστημών. Σημαντικά άτομα έρχονται στο δρόμο μας, που μας καθοδηγούν και βοηθούν στην εξέλιξη μας (ως μέντορες).

Η εύνοια θα είναι σημαντική για τα ζώδια του υγρού στοιχείου του 2ου δεκαημέρου δηλαδή  οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί, οι Ιχθύες και όλα τα μεταβλητά Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Σε όλα τα ζώδια θα φωτίσει κάποιον από τους τομείς της ζωής μας και καλό είναι να λάβουμε υπόψη και τον Ωροσκόπο για καλύτερη πρόβλεψη.

Με πίστη, αισιοδοξία και πιο φιλοσοφημένη στάση ζωής, μπορούμε να ελπίζουμε σε νέους στόχους. Στον τομέα που η όψη θα «λάμψει» μπορούμε να περιμένουμε επιτυχία και πρόοδο.

Θα αναφέρω σε ποιον τομέα της ζωής κάθε ζωδίου θα έρθουν τα ευχάριστα γεγονότα.

Κριός

Το φως θα είναι στον τομέα της ζωής που έχετε τα κρυμμένα σας συναισθήματα, τις κρυμμένες σας φοβίες, για τα θέματα της υγείας και της ψυχικής σας ισορροπίας. Θα βρείτε τον καλύτερο θεραπευτή για να σας απαλλάξει από τις ανησυχίες σας. Η επαφή με πνευματικό θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα. Το φως της όψης σας απαλλάσσει από κρυφούς εχθρούς και σας απελευθερώνει. Συμπάσχετε με άτομα που είναι ευάλωτα και τους στηρίζετε με κάθε προσπάθεια.

Ταύρος

Ο Δίας θα συναντηθεί με τον Ήλιο στον τομέα των φιλικών σχέσεων και των συλλογικών προσπαθειών για ένα κοινό σκοπό. Τα σχέδιά σας πραγματοποιούνται και ένας σημαντικός φίλος σας βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση. Το διαδίκτυο είναι σημαντική πηγή προώθησης των στόχων σας και η όψη θα σας προσφέρει νέες ιδέες που θα φωτίσει τα όνειρά σας. Φίλοι ¨κλειδιά ¨σας ανοίγουν νέους ορίζοντες.

Δίδυμοι

Φως στην καριέρα σας μπορείτε να περιμένετε όλοι οι Δίδυμοι και άτομο με ανώτερη θέση σας προωθεί γιατί έχετε αποδείξει την αξία σας. Η επαγγελματική σας θέση αποκτά μεγαλύτερη αξία (π.χ με μια προαγωγή) και η φήμη σας επίσης επεκτείνετε. Θα έχετε νέες επαγγελματικές προτάσεις μέσα από την κοινωνική σας προβολή και καλό είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους για να υπάρχει διάρκεια.

Καρκίνος

Ενδιαφέρον και φως στις γνώσεις, στη φιλοσοφία και μέσα από ένα νέο τρόπο σκέψης αναβαθμίζεστε. Η πίστη στην ανώτερη δύναμη σας βοηθά και η μελέτη σας διαμορφώνει σε ένα καλλιεργημένο άνθρωπο. Τύχη σε ανώτερες σπουδές και ένας δάσκαλος ανώτερης εκπαίδευσης ενεργεί σαν μέντορας στην εξέλιξή σας. Νομικές υποθέσεις σας ευνοούν και κάποιος σοβαρός νομικός σύμβουλος ενεργεί προς όφελός σας. Άτομο από το εξωτερικό σας στηρίζει με κάποια σημαντική πρόταση.

Λέων

Εύνοια σε οικονομικές υποθέσεις προς τρίτους ή από τρίτους για να καλύψετε τυχόν εκκρεμότητες. Κληρονομικές υποθέσεις σας ευνοούν και χρήματα συντρόφου επίσης. Σημαντικός οικονομικός σύμβουλος σας απαλλάσσει από οικονομικά αδιέξοδα ή σας κατευθύνει σε οικονομικές επενδύσεις. Η ψυχολογία σας βελτιώνεται και η σεξουαλική σας ζωή αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον.

Παρθένος

Το φως της τύχης είναι στις στενές σχέσεις του γάμου σας ή των στενών συνεργατών σας. Κάποιοι θα βρείτε το πρόσωπο που θα σας βάλει σε σκέψεις συγκατοίκησης ή γάμου. Ένας σημαντικός συνεργάτης θα σας βοηθήσει στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Οι παντρεμένοι του ζωδίου θα έχετε βελτίωση στο γάμο και ένας σύμβουλος γάμου θα βοηθήσει προς αυτή τη κατεύθυνση.

Ζυγός

Βελτίωση στην καθημερινή σας ζωή προσφέρει η όψη του Ήλιου με τον Δία και μια νέα συνθήκη στη δουλειά πιθανόν ένας προϊστάμενος ή ένας συνάδελφος σας προσφέρει διευκόλυνση. Όσοι θέλετε να βρείτε μια νέα εργασία θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Αν αντιμετωπίζετε ένα θέμα υγείας θα βρείτε τον καλύτερο γιατρό και θα έχετε την καλύτερη θεραπεία.

Σκορπιός

Ο Έρωτας θα είναι πηγή έμπνευσης και η διασκέδαση θα είναι μέσα στις επιθυμίες σας που θα εκπληρωθούν με την όμορφη όψη του Ήλιου και του Δία. Χαρά από τα παιδιά σας θα έχετε οι γονείς του ζωδίου και όσοι επιθυμείτε απόγονο φωτίζετε και αυτή η επιθυμία σας. Θα ασχοληθείτε με τα χόμπι σας και θα νιώσετε πάλι παιδιά. Ένα δημιουργικό σας έργο πραγματοποιείται.

Τοξότης

Η εύνοια θα έρθει στην οικογένεια μέσα από πιθανή αγοραπωλησία ακινήτου ή από τους γονείς σας θα έχετε σημαντική βοήθεια σε οικονομικό επίπεδο και συναισθηματικής συμπαράστασης. Η αλλαγή στο σπίτι θα είναι προς όφελός σας και η επέκταση της οικογένειας πιθανόν να έρθει με την απόκτηση απογόνου. Μπορείτε να βάλετε μεγάλους στόχους όλοι οι Τοξότες, γιατί έτσι και αλλιώς δεν μπορείτε τις μίζερες καταστάσεις και ήρθε η εποχή να επεκταθείτε και να νιώσετε πολύ τυχεροί.

Αιγόκερως

Πολλές ευκαιρίες για μικρά ταξίδια σας ανανεώνουν και μια αλλαγή στο μεταφορικό σας μέσο θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Μπορείτε να κάνετε τεχνολογικές αγορές για να βελτιώσετε τον τρόπο που εργάζεστε, ιδιαίτερα όλοι όσοι ασχολείστε με το εμπόριο, τη συγγραφή ή τα ταξίδια. Η καλή σχέση με τα αδέλφια σας και η γενναιόδωρη συμπεριφορά ενός αδελφού σας ενθουσιάζει.

Υδροχόος

Αύξηση στα εισοδήματα θα έχετε όλοι οι Υδροχόοι, όμως μια μικρή προσοχή στον τρόπο της διαχείρισης γιατί θα υπάρχει κάποια υπερβολή στην κατανάλωση. Η θετική όψη θα φωτίσει το πορτοφόλι σας και ένας καλός φίλος θα βοηθήσει προς αυτή τη κατεύθυνση με τις ιδέες του ή με οποιαδήποτε άλλη στήριξη. Οι επιχειρηματίες θα έχετε αύξηση της πελατείας.

Ιχθύες

Η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε πολλούς τομείς της ζωής σας και θα ευχαριστείτε το Θεό για τις χαρές που θα σας προσφέρει. Θα έχετε διάχυτη καλοσύνη για όλο το κόσμο, γιατί θα νιώσετε πως η προσωπικές σας επιθυμίες πραγματοποιούνται και θα είστε έτοιμοι να προσφέρετε βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται. Αισιοδοξία για την προσωπική σας εξέλιξη υπόσχεται η όμορφη όψη του Δία με τον Ήλιο στο δικό σας ζώδιο!

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα