Σύνοδος Ήλιου – Άρη στον Σκορπιό στις 18 Νοεμβρίου

ASTROTEAM GUEST
15/11/2023

Ο Ήλιος είναι η ενέργεια μας και το που πρέπει να φτάσουμε!

Είναι η δύναμη μας και το εγώ μας, ο εαυτός που αμφισβητούμε, που ψάχνουμε, ο εαυτός που είτε είμαστε από πολύ είτε καθόλου! Ο Άρης αρχετυπικά είναι ο πολεμιστής, είναι ο τρόπος που θα λειτουργήσουμε για να επιβιώσουμε και το πως θα εκφραστούν τα αρχέγονα ένστικτα. Ο Σκορπιός είναι ίσως από τα πιο παρεξηγημένα ζώδια.

Θα αντιδράσουν ψάχνοντας και ξεκινώντας ένα καινούργιο ταξίδι αναζήτησης ή αυτοκαταστροφής;

Το πιο φημισμένο τατουάζ είναι ο σκορπιός με το τριαντάφυλλο στην ουρά του! Την ουρά που την γυρνά και αυτοκαταστρέφεται. Ανάμεσα στην ουρά και αυτόν υπάρχει το τριαντάφυλλο, σύμβολο της ομορφιάς, της τελειότητας! Απλά γιατί ο Σκορπιός έχει την τελειότητα στο μυαλό του την οποία δεν θα βρει ποτέ και δεν το αντέχει. Το τριαντάφυλλο είναι εκεί να του το θυμίζει ότι δεν πρέπει να αυτοκαταστρέφεται αλλά να συνεχίζει να ψάχνει γιατί το τέλειο και το αληθινό υπάρχει. Του λέει: Αφού με βλέπεις ποσό όμορφο είμαι, άρα υπάρχω! Ψάξε θα με βρεις! Αυτό είναι και το ταξίδι του Σκορπιού να βρει την αλήθεια του η οποία είναι η ομορφιά της ψυχής και η αναμφισβήτητη αλήθεια! Ως ζώδιο του νερού το ένστικτο και το συναίσθημα είναι στα άκρα. Με την σύνοδο των δυο πλανητών που καίνε περισσότερο ερχόμαστε να αντιδράσουμε, ειδικά τα σταθερά του δεύτερου δεκαημέρου! Θα αντιδράσουν ψάχνοντας και ξεκινώντας ένα καινούργιο ταξίδι αναζήτησης ή αυτοκαταστροφής; Στην περίπτωση της αναζήτησης θα έχουν όλη την βοήθεια για εκπλήρωση! Στην περίπτωση της αυτοκαταστροφής η Πλουτώνια αυτή σύνοδος τους εγγυάται τα μεγαλύτερα αυτομαστιγώματα και την αργή, οδυνηρή, εμμονική αυτοτιμωρία.

Ταύροι και Σκόρπιοι επηρεάζονται οι σχέσεις σας και εσείς οι ίδιοι. Καρκίνοι και Υδροχόοι επηρεάζονται οι οίκοι της οικογένειας και της καριέρας. Οι ενέργειες είναι αμφίδρομες είτε εμείς τις προκαλούμε είτε έρχονται οι άλλοι να τις προκαλέσουν για εμάς! Ότι και να αποφασίσετε, τριαντάφυλλο ή κεντρί το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο! Θα είναι η αλήθεια! Με Σκορπίσια αγάπη, την πιο αληθινή.

Foto: L Pinterest, Illson

 

Από τη Μαριόλγα Φαράντου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα