Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 5 Μαΐου

ASTROTEAM GUEST
03/05/2023

Μια ταραχώδες Πανσέληνος και Έκλειψη που γίνεται στον άξονα τον αξιών και των ασφαλειών θα βγάλει στην επιφάνεια μυστικά και φοβίες, με έντονα συναισθήματα, που πρέπει να αναγνωριστούν!

Οι αξίες δοκιμάζονται, τα τραύματα της ψυχής βλέπουν το φως και οι συνθήκες αλλάζουν για να φέρουν στην επιφάνεια καινούργιες δυνατότητες που πρέπει να αναπτυχθούν απαραίτητες για την εξέλιξη μας! Ο πλανήτης Ουρανός θα ταράξει τα δεδομένα και την σιγουριά μας, υπενθυμίζοντας μας ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και εγγυημένο σε αυτήν εδώ την ζωή, θα φέρει γεγονότα και καταστάσεις ξαφνικά που χρειάζονται λύσεις. Ύπνος ανήσυχος με όνειρα που ξυπνούν το ασυνείδητο μας, φέρνοντας στην επιφάνεια καθετί κρυφό και σκοτεινό που θέλει κατανόηση και αποδοχή για να πάμε παραπέρα! Μια αναδρομή στα ζητούμενα της ψυχής, να τα βγάλουμε μέσα από τα κουτιά που τα κλείσαμε, να δούμε τα τραύματα μας χωρίς προσκόλληση αλλά και την ομορφιά της ζωής που βρίσκεται στην αρμονία και στην απλότητα!

Η αναποφασιστικότητα και αβεβαιότητα για το τι πραγματικά θέλουμε είναι ενέργειες που εκδηλώνονται με αυτήν εδώ την πανσέληνο, χρειάζεται έλεγχος στο συναίσθημα, να έχουμε εγκράτεια και λιτότητα, δεν χρειάζεται βιασύνη για να μην απογοητευτούμε. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Ταύρου που συμμετέχει ενεργά σε αυτήν την Σεληνιακή έκλειψη, είναι σαν να μας λέει, στάσου και μην φοβηθείς, μείνε εκεί που νιώθεις ασφάλεια και ζεστασιά, ‘κανε μια επαναξιολόγηση των σκέψεων και αποφάσεων σου, δες τα θέματα που άφησες πίσω και περίμενε! Ο πλανήτης Άρης, κυβερνήτης της πανσελήνου, στηρίζει αυτήν την προσπάθεια μας για το τι πρέπει να αφήσουμε, τι πρέπει να ελευθερώσουμε, μας δίνει το συναισθηματικό θάρρος και μια ισχυρή θέληση για να προχωρήσουμε με ειλικρίνεια και σθένος.

Να μην χάσουμε την ελπίδα μας και την πίστη μας για το όμορφο και το καινούργιο που έρχεται, γιατί οι ευκαιρίες της επιτυχίας θα έρθουν. Δεν πρέπει να αντισταθούμε στις αλλαγές. Είναι φορές που οι φουρτούνες αναστατώνουν τη ζωή μας, χωρίς να μπορούμε να κάνουμε τίποτα, εμφανίζονται όμως για κάποιο σκοπό.

 

Από την Αναστασία Συμεού

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα