Σεληνιακή Έκλειψη – Φεγγάρι Αλλαγών!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
30/11/2020

Σεληνιακή Έκλειψη 30/11
Φεγγάρι Αλλαγών!

Στις 30/11 πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων -Τοξότη, στην 8η μοίρα. Οι Σεληνιακές εκλείψεις γίνονται κατά την διάρκεια της Πανσελήνου, οπότε φωτίζει και ολοκληρώνει γεγονότα που είχαν ξεκινήσει με την Νέα Σελήνη.

Εδώ έχουμε Σεληνιακή έκλειψη, οπότε θέματα που προϋπάρχουν στη ζωή μας και μας φορτίζουν συναισθηματικά θα πρέπει να ολοκληρωθούν και τη θέση τους να πάρει οτιδήποτε καινούργιο μας πάει παρακάτω και μας βοηθά να εξελιχθούμε.

Στη συγκεκριμένη έκλειψη υπάρχει και η συμμετοχή από τα δύο βασιλικά αστέρια των Περσών, ο Αλντεμπαράν  και ο Αντάρης, που δημιουργεί ένα κλίμα έντονης πόλωσης, καθώς και η επιρροή σύγκρουσης της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο, που προκαλεί έλλειψη ψυχραιμίας, νευρικά ξεσπάσματα και επηρεάζει σχέσεις και οικονομικά.

Το ζητούμενο στη συγκεκριμένη Σεληνιακή έκλειψη, που πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων–Τοξότη, έναν διανοητικό άξονα που έχει να κάνει με την σύγκρουση πνευματικού περιεχομένου.

Ο Τοξότης συμβολίζει την φιλοσοφία και την βαθιά αναζήτηση, ενώ ο Δίδυμος είναι επιφανειακός και επικοινωνεί χωρίς να εμβαθύνει. Άρα, εδώ καλούμαστε να κάνουμε βαθιές αναζητήσεις για καταστάσεις που μας απασχολούν και να πάρουμε αποφάσεις, όσο και αν αυτό μας φορτίζει ψυχολογικά.

Πιθανά να υπάρξουν και αποκαλύψεις που αυτό θα μας βοηθήσει και ωθήσει στις αποφάσεις μας…

Με αυτή την έκλειψη πρέπει να βρούμε την Χρυσή τομή που θα φέρει την ισορροπία και θα μας πάει παρακάτω στη ζωή μας.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα