Τα Μυστικά… της Αστρολογίας – Secrets of Astrology

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
17/05/2022

Χαμένα αντικείμενα και πως θα τα βρούμε;

Είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε πως ο δείκτης του χαμένου αντικειμένου όταν βρίσκεται σε γωνιακό οίκο (1,4,7,10) θα είναι εύκολο να βρεθεί, όταν είναι σε διάδοχα (2,5,8,11) είναι πιο δύσκολο και όταν είναι σε κατιόντες είναι σχεδόν απίθανο (3,6,9,12). Αν ο δείκτης του αντικειμένου είναι σε εμπεριεχόμενο ζώδιο, τότε τα αντικείμενο είναι κάπου κλεισμένο που δεν φαίνεται. Αν είναι πολύ κοντά ή πάνω σε ακμή, είναι κοντά σε πόρτα, παράθυρο ή πέρασμα-διάδρομο μεταξύ δωματίων. «Αν βγαίνει από ένα ζώδιο και πάει να μπει σε άλλο, το αντικείμενο είναι πίσω από κάπου ή μεταξύ δύο άλλων πραγμάτων-δωματίων κλπ.» *Lilly σελίδα 203.

1ος οίκος
Εκεί που ο ενδιαφερόμενος περνάει το περισσότερο χρόνο, πάνω στο σώμα του ή σε άτομο του σπιτιού, στο δωμάτιο που χρησιμοποιείται περισσότερο ή στο γραφείο του. Εκεί που φυλάει τα προσωπικά του αντικείμενα. Στην είσοδο του σπιτιού, στη βεράντα προσόψεως. Με κάποιον από τους παππούδες (4ος από τον 10ο). Ανατολικά. 

2ος οίκος
Εκεί που κάποιος φυλάει τα χρήματά του. Σε πορτοφόλι, σε χρηματοκιβώτιο. Στο σπίτι ενός φίλου (4ος από τον 11ο). Ανατολικά, βορειοανατολικά.

3ος οίκος
Σε θρανίο, γραφείο, ανάμεσα σε χαρτιά, εφημερίδες, εκεί που διαβάζουμε, σε βιβλιοθήκη, εκεί που γράφουμε. Μέσα ή κοντά σε αυτοκίνητο. Σε μέρη που συνδέονται με ταξίδια, γράμματα, εκπαίδευση, επικοινωνία, media. Κοντά στο τηλέφωνο, στο ράδιο, στην τηλεόραση, στη γειτονιά, στο γείτονα, στο περιβάλλον. Βόρεια, βορειοανατολικά.

4ος οίκος
Στο σπίτι, στο παιδικό δωμάτιο ή κάτω από του παιδιού το κρεβάτι (12ος του 5ου). Στο κέντρο του σπιτιού. Στην κουζίνα, στην αποθήκη, στο κελάρι, στο υπόγειο. Με έναν γονιό, με τον γηραιότερο του σπιτιού, στην αυλή ή στον κήπο. Βόρεια.

5ος οίκος
Σε δωμάτιο ή χώρο ψυχαγωγίας, σε δωμάτιο παιδιού, με τον αγαπημένο μας. Σε μπαρ ή σε ταβέρνα, στο θέατρο ή σε χορό. Βόρεια, βορειοδυτικά.

6ος οίκος
Σε τσάντα ή τσέπη, μέσα σε κάτι. Κάπου όπου δουλεύουμε ή κάνουμε αγγαρείες, καθημερινές εργασίες. Σε ντουλάπι, ντουλάπα, στεγνωτήριο, πλυντήριο. Κοντά σε ζωάκι, σε υπηρετικό προσωπικό, ενοικιαστή, μισθωτή, υφιστάμενο. Σε δωμάτιο αρρώστου, μπάνιο ή σε μέρος που έχουμε φάρμακα, σε κλινική ή γραφείο γιατρού. Δυτικά, βορειοδυτικά.

7ος οίκος
Εκεί όπου ο σύντροφος περνάει το χρόνο του, μαζί του, στο γραφείο του στο χώρο του, στο σαλόνι, σε προσωπικό σύμβουλο, δικηγόρο, αστρολόγο. Στο σπίτι του πατέρα (4ος από 4ο), με ανιψιό ή ανιψιά (5ος από 3ο). Δυτικά.

8ος οίκος
Στα σκουπίδια, στο σκουπιδοτενεκέ. Νεκρό ή φευγάτο. Κοντά σε νερό, στο μπάνιο, στην τουαλέτα (μέσα). Εκεί που έχει ήδη γίνει έρευνα. Σε μέρη όπου έχουν σχέση με σεξ, θάνατο, κληρονομιά. Εκεί όπου άλλοι φυλάνε τα λεφτά τους, ανάμεσα σε αποκτήματα του συντρόφου ή σε πράγματα που δίνει εκείνος αξία. Νοτιοδυτικά.

9ος οίκος
Μακριά, όχι κοντά από κει που είμαστε, σε μέρη που συνδέονται με ταξίδια, ξένες χώρες, εκκλησίες, εκδόσεις, κολέγια, πανεπιστήμια, με συγγενείς εξ αγχιστείας (3ος από 7ο )με τα εγγόνια. Νότια, νοτιοδυτικά.

10ος οίκος
Στο γραφείο, εκεί που δουλεύουμε (για έναν δάσκαλο η τάξη του), στο χολ, στην τραπεζαρία, στων γονιών το δωμάτιο. Σε πολυκατάστημα, σε δημόσιο κτίριο. Στο αφεντικό, σε άτομο εξουσίας, στη βάση του κτιρίου, σε δημόσιο χώρο. Νότια.

11ος οίκος
Με φίλους, σε κλαμπ, σε χώρους συνάντησης, με παιδί του συζύγου (5ος από τον 7ο). Σε μέρη που ελπίζουμε ή που ευχόμαστε να είμαστε. Νότιοανατολικά.

12ος οίκος
Στην κρεβατοκάμαρα ή κάτω από το κρεβάτι, σε χώρους περιορισμού. Σε μέρη για προσευχή, ηρεμία, ύπνο. Σε κρυμμένα, έξω από το οπτικό πεδίο μέρη. Σε θεραπευτήριο. Με κρυφούς εχθρούς, σε μέρη που συνδέονται με μεγάλα ζώα. Νοτιοδυτικά.

  • Τα ζώδια της φωτιάς συνδέονται με θερμά μέρη (όπως επίσης και η κεκαυμένη οδός).
  • Τα ζώδια του αέρα συνδέονται με κάτι που είναι ψηλά (σκάλες, όροφοι, ταβάνια, πατάρια, κάπου με φρέσκο αέρα).
  • Τα ζώδια της γης συνδέονται με χαμηλά μέρη, πατώματα ή τις βάσεις των κτιρίων.
  • Τα ζώδια του νερού συνδέονται με χαμηλά μέρη κοντά σε νερό ή υγρό γενικότερα.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα