Πώς θα επηρεάσει ο Άρης από τον Ταύρο όλα τα ζώδια

ASTROTEAM GUEST
13/01/2021

ΚΡΙΟΣ
Όμορφα μου δυνατά Κριάρια, δείξατε με τις διελεύσεις των Μεγάλων καρμικών την προηγούμενη χρονιά αλλά και με τις εκλείψεις το πόσο Άξιοι είστε όταν στα αλήθεια πεισμώσετε για ό,τι σας αφορά. Δυσκολευτήκατε σε θέματα υγείας και σας ήταν πολύ στενάχωρα και αταίριαστα στο γούστο σας τα παπούτσια που σας είχαν χαρίσει, αρχές της χρονιάς.

Μπαίνοντας ο Άρης στον Οίκο των οικονομικών σας, θα έχετε στηρίγματα σε εργασιακά θέματα που θα αποδώσουν οικονομικά, αλλά τον Ιανουάριο θα χρειαστεί να προσέχετε τα ρίσκα, γιατί αγορές ή απερίσκεπτα βιαστικά έξοδα θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Έχετε νέες επιχειρηματικές ιδέες ενώ εάν το μυαλό σας ταλανίζει ένας έρωτας, θα πάρει σάρκα και οστά μέσα στον μήνα αυτό. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο ακόμα έχετε να βιώσετε ακόμα μεταλλάξεις μα το σίγουρο είναι ότι ολοκληρώνετε κύκλους, για να ξεκινήσει κάτι καινούριο. Κλειδί: Δώστε σημασία στα επαγγελματικά, τα οικονομικά και στην καριέρα σας. Προσοχή μέχρι και το τέλος του μήνα στα παιδιά, στα μεταφορικά μέσα, στα επικοινωνιακά σας μηχανήματα και στον ανάρμοστο λεκτικό τρόπο έκφρασης. Μην φοβηθείτε την πίεση του Κρόνου, μα χρησιμοποιήστε τις δομές του.

ΤΑΥΡΟΣ
Το προηγούμενο διάστημα, ίσως να νοιώθατε κούραση εξάντληση και μια βαθιά αίσθηση ότι οι γύρω δεν μπορούσαν να κατανοήσουν την πραγματική ανάγκη σας για ηρεμία. Παρασκηνιακά παιχνίδια έπαιζε για σας ο Άρης το τελευταίο διάστημα και ίσως να νιώσατε πως σε κάποιες περιπτώσεις χάσατε τον έλεγχο της κατάστασης, μα τώρα ήρθε η στιγμή να τον πάρετε στα χέρια σας σε ότι αφορά οικονομικά, δουλειά και καριέρα μέσα από μια καλή συνεργασία. Ο Γενάρης σας επιφυλάσσει εκπλήξεις με σοβαρής μορφής αλλαγές καθοριστικές για το μέλλον, αφού σύντομα θα συναντήσει τον Ουρανό αλλά και ο Κρόνος δεν θα σας αφήσει ανεπηρέαστους και θα χρειαστεί να δώσετε σημασία σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Προσοχή σε κοψίματα, καψίματα αλλά και στην οδήγηση σας, σε οικογενειακά, με σπίτια και ακίνητα. Πάρτε αποφάσεις και μην περιμένετε από άλλους να αποφασίσουν για σας. Θα έχετε στηρίξεις σε μετακινήσεις, ταξίδια, και σπουδές! Ποιο είναι τελικά το πραγματικό νόημα της ζωής;

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δέχεστε και αυτή τη χρονιά εκλείψεις και θα δείτε σχέσεις και συνεργασίες να ξεκαθαρίζουν και να αλλάζουν, με τον κόσμο σας να διευρύνεται και να ανακαλύπτετε νέα μονοπάτια μέσα από σπουδές, κάποιο πτυχίο, συνεργασίες από εξωτερικό. Με τον Ερμή να κινείται και αυτός στον Υδροχόο, θα υπάρξουν ξαφνικές ιδέες και επικοινωνιακές σχέσεις μέσα από το πιο ευρύ κοινωνικό σας κύκλο και βοηθά στα επαγγελματικά σας. Θα χρειαστεί όμως να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε λόγια, γιατί θα υπάρχουν παρασκηνιακά στον εργασιακό σας χώρο. Χρειάζεται να φιλοσοφήσετε τις καταστάσεις σας και να αλλάξετε κάποια πράγματα για να ηρεμήσει η ψυχή σας. Το σύμπαν σας καλεί σε συνειδητοποιήσεις, ειδικά στο τρόπο σκέψης σας. Βάλτε στόχους για την φυσική σας κατάσταση με γυμναστική και διατροφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκετοί και από εσάς έχετε πιεστεί πάρα πολύ τις προηγούμενες χρονιές ειδικά με τα οικονομικά, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Πριν κλείσει και η πρώτη βδομάδα του Γενάρη θα νιώσετε πολύ απελευθερωμένοι και θα σταματήσετε να έχετε την αγωνία για το μέλλον. Θα έχετε αρκετές αποκαλύψεις για σχέσεις και συνεργασίες σας που θα σας ξεκαθαρίσουν τα δεδομένα για να πάρετε την ολοκληρωτική μεταλλακτική σας κατεύθυνση. Οι αποκαλύψεις μπορεί να είναι εσωτερικές και πιθανόν να σας σοκάρουν. Νέες γνωριμίες με Αφροδίτη στον Αιγόκερω με έμφαση στα οικονομικά. Δύσκολη μέρα η 13/1.

ΛΕΩΝ
Αλλαγές – αλλαγές και αλλαγές με βασικό θέμα το εσείς και οι άλλοι. Μια νέα συνεργασία, σχέση ή γάμος θα σας φέρει τύχη και σταθεροποίηση. Παρά το γεγονός ότι ο Κρόνος θα σας πιέζει αρκετά και κάποια άτομα μπορεί να προσπαθήσουν να σας στερήσουν την χαρά σας με εντάσεις που θα δημιουργηθούν, εσείς με Άρη στο πιο ψηλό σημείο το χάρτη σας, μα και με τον Ουρανό που σας ξεσηκώνει, θα αποδείξετε την Λιονταρίσια αρχηγική φύση σας και θα βάλετε σε τάξη την κάθε ‘’αταξία ‘’ που θέλει να σας ταλαιπωρήσει. Αλλαγή εργασιακού χώρου αλλά και δημιουργία σε θέματα καριέρας, που θα το δείτε να παίρνει μορφή Μάρτιο. Ευνοούνται οι αγοραπωλησίες ακινήτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καρμικά ξεκαθαρίσματα συνεχίζουν και για σας με τις εκλείψεις της χρονιάς, μα σας έρχονται νέα δεδομένα στην καθημερινότητα σας που ίσως αρχικά να σας προβληματίσουν. Η πανσέληνος του μήνα θα σας αφορά και θα χρειαστεί να δώσετε προσοχή να μην έχετε ψυχοσωματικά θέματα υγείας. Χρειάζεται να στοχεύσετε μα και να καταφέρετε να βελτιώσετε την σωματική σας κατάσταση και ευεξία με καλύτερη θεραπεία για σας σε ότι θέμα κι αν σας απασχολεί, να είναι η πολύ απλή –λιτή και σωστή διατροφή, η άσκηση, διαλογισμοί για την αποβολή ψυχοσωματικών τοξινών και ψυχικής στήριξης, γιόγκα για ευεξία. Χρειάζεται να δώσετε σημασία και να αναλάβετε ευθύνες σε εργασία αλλά και σε μικρά ζωάκια. Έρωτες πιθανά και για σας καρμικού χαρακτήρα. Πόσο έχετε ετοιμαστεί και αλλάξει ώστε να δεχτείτε την εκτίμηση των άλλων που τόσο επιθυμείτε αλλά και να εκτιμήσετε και καλά του απέναντι;

ΖΥΓΟΣ
Από τους πιο ευνοημένους, με την χαρά και την εύνοια να έρχεται μέσα από νέους έρωτες, φλερτ και τα παιδιά σας. Δημιουργικές νέες αρχές που μακροχρόνια μέσα από σωστές δομές θα αποδώσουν καρπούς με την δημοφιλία σας να επεκτείνεται. Οι καλλιτέχνες του ζωδίου γίνονται γνωστοί! Θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα οικογενειακά θέματα και η ακίνητη περιουσία με εξελίξεις προς το τέλος του μήνα. Χρειάζεται να δοθεί προσοχή στην επικοινωνιακές σας σχέσεις, ειδικά με τα άτομα της οικογενείας σας για να μην βρεθείτε παγιδευμένοι μέσα από τα δικά σας ‘’λόγια’’. Απαλλάσσεστε από την πολιορκία του Άρη που σας έβγαλε αρκετές φορές τα ρούχα και τώρα η έμφαση σας θα είναι τα οικονομικά. 12/1 και 20/1 θα χρειαστεί να είστε μετρημένοι στη διαχείριση των λογαριασμών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
‘’Στηρίζομαι στον Εαυτό μου ‘’ το νόημα που έχει ο μήνας να σας αποδώσει. Με τον Άρη και τον Κρόνο να παίζουν μπάλα, θα έχετε πάρα πολλές απαιτήσεις από τους γύρω σας, με την οικογένεια και φίλους να ζητούν βοήθεια από εσάς και θα υπάρξει ένταση σε αυτό. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω σας ανοίγονται νέες επαγγελματικές προτάσεις και οικονομική βοήθεια. Θα έχετε πολλές ξαφνικές αλλαγές που ακόμα και εάν παρθούν από εσάς και συνειδητά, πάλι θα σοκάρουν και θα σας φοβίσουν, μα θα αντιληφθείτε ότι όλα αυτά τα ζητούσατε κατά βάθος, ώστε να βιώσετε για άλλη μια φορά την ολοκλήρωση και να ξαναγεννηθείτε. Όσο κι αν σας τρομάζει ο Ουρανός, σε μετέπειτα στάδιο θα συνειδητοποιήσετε πόσο καλές ήταν για εσάς. Προσοχή στα ψυχοσωματικά και θέματα υγείας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αλλαγές στην καθημερινότητα και στις εργασιακές σας συνθήκες, με τις εκλείψεις να σας ξεκαθαρίζουν και εσάς τις σχέσεις σας με τους άλλους, με νέα που πιθανόν να σας σοκάρουν. Ευνοήστε σε σπουδές και σε ότι έχει να κάνει με προώθηση μέσω διαδικτύου. Ένας άλλος κύκλος ξεκινά, ίσως κάτω από στρες και πίεση αρχικά ειδικά σε ότι θα αφορά τα οικονομικά. Θα χρειαστεί να μάθετε να επικοινωνείτε τα μέσα σας με άλλους για να επουλωθούν πληγές και δικές σας αλλά και των άλλων. Ο μήνας θα κρύβει ένταση, κούραση, άγχος και τα πρακτικά καθημερινά θέματα θα χρειαστεί να οργανωθούν σωστά για να μην ταλαιπωρηθεί ο οργανισμός σας. Ο Ερμής σας βοηθά στα πρακτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Γενάρης θα σας ανακουφίσει αρκετά σε ό,τι αφορά τα οικονομικά και τις ασφάλειες σας. Κάποιες πιθανές αγοραπωλησίες ή κάποιες νέες συζητήσεις και συμφωνίες θα σας δώσουν ευκαιρία για νέα δημιουργικά, επιχειρηματικά ξεκινήματα. Με ένα μήνα να είναι για εσάς πολύ έντονος σε θέματα καριέρας, η Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο θα σας πριμοδοτήσει και με νέα ερωτικά ξεκινήματα. Και αν διερωτάστε πως μέσα σε όλη αυτή την καταχνιά, τα ερωτικά παιχνίδια θα έρθουν από τον εργασιακό τομέα, από μια υπηρεσία και σε πάρκα. Δύσκολη μέρα: 20 /1.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αλλαγές και ξεκαθαρίσματα και για σας, μέσα από την δουλεία, την οικογένεια και το σπίτι σας. Από τους πιο ευνοημένους και με τον Ουρανό, δικό σας Κυβερνήτη να θέλει να σας ξεσηκώσει, με τις εκπλήξεις που θα δεχτείτε μέσα από αυτούς τους τομείς θα σας δώσουν ευκαιρία να κάνετε μεγάλες ανατροπές. Με ένα προγενέθλιο συμβόλαιο ο Ήλιος σας να χρειάζεται να λάμψει ως μονάδα μέσα από το ευρύ κοινωνικό. Βρυχάστε σαν Λιοντάρια, και μπαίνετε σε διαδικασία να κάνετε όλα όσα λέγατε ‘’Εγώ, ποτέ ‘’. Αρκετοί από εσάς έχετε ξαφνικές ιδέες, θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε με πρωτοποριακές εργασίες μέσα από το ίδιο σας το σπίτι. Ο Άρης από ένα υλιστικό ζώδιο θα σας αναγκάσει να περάσετε από θεωρίες σε πράξεις για την εξελικτική σας πορεία. Πολλές επαφές, συζητήσεις και τηλεφωνήματα σας φέρνουν σε επαφή με ομοϊδεάτες για ένα νέο συνεργατικό ξεκίνημα. Προσέχετε σίγουρα την υγεία (ιώσεις) φυσική κατάσταση.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Άρης μέχρι τώρα σας περνούσε μέσα από ένα παράξενο αλλοπρόσαλλο άγχος, με αγωνία για τα οικονομικά που σας έριχνε σε υπαρξιακή σκαμπανεβασμένη ψυχολογία. Τώρα και σταδιακά θα σας αποκαλύπτονται καταστάσεις που θα σας αναπληρώσει την αυτοπεποίθηση , ενώ τον επόμενο μήνα θα σας εξελίσσονται επαφές και ραντεβού για τα επαγγελματικά σας σχέδια ή και για κάποιες δικές σας ιδέες . Βοήθεια έχετε μέσα από φίλους και το ευρύ κοινωνικό σύνολο, και πιθανόν να έχετε μια νέα επαγγελματική πρόταση ή συνεργασία. Εξωτερικοί παράγοντες θα σας φέρουν σε εσωτερικές συνειδητοποιήσεις και αρκετές αλλαγές. Προσοχή στα μέσα μετακίνησης και στα ατυχήματα.

Ευχόμαστε από καρδίάς σε όλους δύναμη και υπομονή!

Από την Δέσποινα Κυπριανού και την Λυδία Ψαρά

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα