Πως εκδηλώνεται σεξουαλικά ο Άρης στον κάθε οίκο

ASTROTEAM GUEST
21/01/2021
Θες να περάσει από το κρεβάτι σου και να έχεις την ολοκληρωτική κατάκτηση του; Τότε ξεκλείδωσε το θύμα σου, από τη θέση που κατέχει ο Άρης του/της στους γενέθλιους οίκους.

Άρης στον 1ο οίκο: Εκδηλώνεται γρήγορα, άμεσα και ξεκάθαρα για να βρεθείτε στο κρεβάτι. Ωστόσο αν ενδώσετε με τη μια, πολύ πιθανόν να μη γίνει ποτέ πράξη αλλά να παραμείνει φαντασίωση. Ο συγκεκριμένος Άρης διεγείρεται σεξουαλικά από το δύσκολο, αρκεί να μην το παρατραβήξετε γιατί δεν έχει την υπομονή να περιμένει για πολύ!

Άρης στο 2ο οίκο: Η σεξουαλική του φύση εκδηλώνεται αργά και αρκετά τρυφερά. Τα χάδια, τα ρομαντικά λόγια και μια αίσθηση ασφάλειας ότι είστε έτσι μόνο μαζί του/της, είναι αρκετά για να ξεκλειδώσει. Σε περιόδους που τα οικονομικά του/της δε είναι καλά, να περιμένετε μια πτώση στη λίμπιντο του, που μπορεί να ξεμπλοκαριστεί με ένα ωραίο ρομαντικό γεύμα καθώς για τη συγκεκριμένη θέση του Άρη ο έρωτας περνά από το στομάχι. Αν έχετε τη πρωτοβουλία των κινήσεων, ακόμη καλύτερα και για τους δυο σας.

Άρης στον 3ο οίκο: Μια βόλτα στην οποία θα του μεταφέρετε αρκετές πληροφορίες και θα τον/την κάνετε να σας θαυμάσει για το μυαλό σας, είναι το πρώτο βήμα για να αρχίσει να σας σκέφτεται σεξουαλικά. Συνεχίστε κάνοντας μια ερεθιστική συζήτηση μαζί του, στην οποία θα υπόσχεστε μια ποικιλία ερωτικών στάσεων και ρόλων. Απογειώνεται αρκετά με τα προστυχόλογα, και πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του σεξ!

Άρης στον 4ο οίκο: Σπίτι σου, σπίτι μου και όχι κάπου άλλου. Χρειάζεται οικεία ατμόσφαιρα και συμπεριφορά υποχωρητική, ζεστή, προστατευτική και με ευαισθησία. Φοβάται την απόρριψη οπότε θα ξεκλειδωθεί μόνο όταν είναι σίγουρος/σίγουρη ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Άρης στον 5ο οίκο: Για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον του θα πρέπει να σας νιώσει σαν ένα τρόπαιο, το οποίο δεν μπορεί να έχει ο καθένας ή η καθεμία. Λειτουργεί αυθόρμητα και παιχνιδιάρικα, έχει υψηλή αυτοπεποίθηση, είναι φλογερός, εκδηλωτικός, επιδεικτικός, αλλά και αρκετά εγωιστής. Αν το διασκεδάζετε, τον προκαλείτε σεξουαλικά με ένα παιχνιδιάρικο τρόπο, τότε δεν θα αργήσει η στιγμή να κάνει τη κίνηση του. Η παγίδα σε αυτή τη θέση του Άρη είναι ότι δε του αρέσουν τα δύσκολα καθώς επιζητά πέρα από το να σας θαυμάζει κ να τον θαυμάζουν. Έτσι αν δε τα καταφέρει με τη πρώτη ή να νιώσει ότι τον/την συγκρίνετε, μην περιμένετε να κάνει ξανά δεύτερη κίνηση..

Άρης στον 6ο οίκο: Εδώ το σεξ είναι η λογική εξέλιξη των πραγμάτων. Η πρόθεσή σας πρέπει να είναι ξεκάθαρες, χωρίς παιχνίδια που μπερδεύουν τη λογική του καθώς αυτό θα καθυστερήσει την εξέλιξη έως και θα τη ακυρώσει. Οι συνθήκες υγιεινής παίζουν μεγάλο ρόλο  στο να εκφραστεί καθώς επιλεγεί ταίρια πεντακάθαρα, που προσέχουν τη ατομική τους υγιεινή. Η υπόσχεση για καθημερινό σεξ, είναι κάτι που επίσης εξιτάρει τη λίμπιντο του.

Άρης στον 7ο οίκο: Το σεξ περνάει μέσα από τη συντροφικότητα. Του αρέσουν τα σεξουαλικά παιχνίδια πριν τη πράξη, του αρέσει ο ανταγωνισμός, αρκεί όλο αυτό να μη ξεπερνά τα όρια της χυδαιότητας. Η κομψότητα στο ντύσιμο και η ευγενική συμπεριφορά τον/την εξιτάρει ιδιαίτερα.

Άρης στον 8ο οίκο: Είναι πολύ σεξουαλικός, παθιασμένος και επίμονος, αλλά δεν θα εκδηλωθεί αν δε σιγουρευτεί ότι έχει τη αποκλειστικότητα. Αν το κάνει γρήγορα, τότε σας τεστάρει για να δει πόσο επιρρεπής είστε, οπότε μην είστε ευκολάκι για αυτόν/αυτήν. Αναζητά ένα ταίρι που έχει ηθικό χαρακτήρα και ζηλεύει τα πάντα ακόμη και μια απλή συνομιλία, με κάποιο φιλικό του πρόσωπο. Αν περάσετε τα τεστ εμπιστοσύνης, τότε να του θυμίζετε το σεξ όσο πιο συχνά γίνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα είναι ασυγκράτητος/ασυγκράτητη μαζί σας!

Άρης στον 9ο οίκο: Είναι ενθουσιώδης και το σεξ το βρίσκει αρκετά διασκεδαστικό. Αν του φέρεστε ανέμελα σαν να τον ξέρετε από καιρό, δε του δείχνετε μιζέρια αλλά ενθουσιασμό, του εκδηλώσετε ότι σας αρέσει το σεξ στη φύση και του/της πετάτε καμία ξενόγλωσση ατάκα, τον έχετε διεγείρει αρκετά. Δεν είναι Άρης που έχει πολύ υπομονή, οπότε μη το πολυκουράζετε γιατί θα στραφεί άλλου.

Άρης στον 10ο οίκο: Εδώ ο Άρης είναι επιφυλακτικός και άτολμος, λειτουργεί με στρατηγική και δεν θα ρισκάρει αν δε είναι 100% σίγουρος ότι θα πετύχει τον στόχο του, καθώς η αποτυχία τον/την τρομάζει ακόμη και στην υποψία ότι μπορεί η απόδοσή του να μην είναι καλή στο κρεβάτι. Να δείχνετε ότι έχετε υψηλούς στόχους στη ζωή σας, να μη τον/την προσβάλλετε και να κάνετε πάντα εσείς την πρώτη κίνηση, αφού έχετε βεβαιωθεί ότι νιώθει οικεία μαζί σας. Αν σας φαίνεται δύσκολο, θα αποζημιωθείτε από τη διάρκεια που χει το σεξ μαζί του.

Άρης στον 11ο οίκο: Εκδηλώνεται τελείως απρόοπτα και εκεί είναι η μαγεία του! Η προσέγγιση πρέπει να είναι φιλική. Δεν του/της αρέσει η καταπίεση και ο περιορισμός οπότε μη πέσετε με τα μούτρα. Όταν η συζήτηση φτάσει στο σεξουαλικό θα πρέπει να δείξετε ότι είστε άτομο χωρίς ταμπού, που θέλει να δοκιμάσει νέες εμπειρίες. Η ιδέα ότι μπορεί να υπάρχουν sex toys στη μεταξύ σας συνεύρεση τον απογειώνει καθώς καλύπτει τη φαντασίωση του/της για τρίο..

Άρης στον 12ο οίκο: Είναι αρκετά ρομαντικός ο συγκεκριμένος Άρης αλλά και αρκετά δειλός. Δεν θέλει απότομες κινήσεις γιατί τρομάζει και μπλοκάρει. Για να τον ξεκλειδώσετε θα πρέπει να είστε δραματικός/δραματική στην αρχή και μετέπειτα να του επιφυλάσσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα, με ποτό και απαλή μουσική.. Το να του επιβάλλεστε με ένα ευγενικό τρόπο αλλά να τον/την φροντίζετε ταυτόχρονα με αρκετή ευαισθησία, το βρίσκει αρκετά διεγερτικό…!

Από τον Πέτρο Μπουζέα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα