Πως δείχνει την αγάπη της η Αφροδίτη στον Υδροχόο 

ASTROTEAM GUEST
26/01/2021

Πόσες φορές δεν έχουμε αναρωτηθεί για τον άνθρωπο μας, την οικογένεια μας, τους φίλους μας… Καλά τώρα αυτός με αγαπάει; Mου το λέει.. αλλά εγώ δεν το βλέπω, δεν το καταλαβαίνω, άρα με κοροϊδεύει… Και τότε είναι που αρχίζουν να δημιουργούνται οι παρεξηγήσεις. Αν έχει τύχει και σε εσάς λοιπόν… εκείνη την ώρα που το σκέφτεστε αυτό πείτε… Α!!!! Μα που έχει την Αφροδίτη του; Τότε αμέσως θα δείτε  ότι πραγματικά σας αγαπάει και ας μην το βλέπετε εσείς. Πάμε τώρα να δούμε την θέση της στο ζώδιο του Υδροχόου. Πως αγαπάει, πως συνεργάζεται, πως νιώθει τη ομορφιά και την φυσική έλξη αυτός ο άνθρωπος. Πως δείχνει την τρυφερότητα, τον ρομαντισμό, την αγάπη και την κοινωνικότητα του.

Εδώ λοιπόν έχουμε έναν άνθρωπο (ο Β) που μια απλή συζήτηση μαζί του θα μπορούσε να είναι κάπως έτσι..

Α- Αχ μωράκι μου πάμε μια ρομαντική βόλτα οι δυο μας κάτω από τα αστέρια… χέρι χέρι… εσύ και εγώ… εγώ και εσύ μόνοι πάνω στη γηηη (του έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι από το μωράκι μου και το χέρι χέρι)

Β- Τι λες φιλαράκι; Δεν πάμε καλύτερα σε ένα πολύ ωραίο κοινόβιο που ξέρω, με όλους τους ομοϊδεάτες μας και να είμαστε αρκετά ελεύθεροι και όλοι ένα χωρίς περιορισμούς και όλα αυτά τα συμβατικά. Πολύ καλύτερα θα περάσουμε.

Α- Και πως θα σου εκφράσω την αγάπη μου και το πάθος μου με όλο αυτό τον κόσμο;

Β- Μα τι μου λες τώρα όλα αυτά τα συναισθήματά δεν εκφράζονται έτσι… Σε αυτά υπάρχει μια λογική και μια αποστασιοποίηση, εξάλλου αληθινή αγάπη θεωρώ ότι υπάρχει ανάμεσα στους φίλους μόνο.

Ένας άνθρωπος λοιπόν με διαφορετική Αφροδίτη από την δική μας δεν σημαίνει ότι δεν μας αγαπάει και δεν μας θέλει, απλά καταλαβαίνει και εκδηλώνει τα αισθήματα αγάπης με διαφορετικό τρόπο από ότι εμείς. Αυτό δεν τον κάνει ούτε σωστό ούτε λάθος  αλλά ούτε και εμάς. 

ΣΚΟΝΑΚΙ: Αν σας ενδιαφέρει να κερδίσετε  την καρδιά ενός ανθρώπου με Αφροδίτη στον Υδροχόο να ξέρετε ότι του αρέσει οτιδήποτε είναι περίεργο, διαφορετικό, εναλλακτικό, αντισυμβατικό, ελεύθερο και χωρίς περιορισμούς και όρια και σίγουρα δεν τον ενδιαφέρει για το αν είσαι  άντρας η γυναίκα, δεν έχει τέτοια προβλήματα… είπαμε τον εξιτάρει το διαφορετικό. Αν πάλι είστε μακριά και σας χωρίζουν χιλιάδες χλμ, το skype και το διαδίκτυο να είναι καλά! Για εκείνον δεν είναι μειονέκτημα αυτό, αλλά προτέρημα. Δώσε του ελευθερία και τον έχεις κερδίσει.

ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; Μια συμβουλή που θα μπορούσα να δώσω στους ανθρώπους με αυτή την θέση της Αφροδίτης είναι να μην φοβούνται να δώσουν περισσότερη φροντίδα και στοργή και να δουν τα συναισθήματα με περισσότερη ζεστασιά. 

ΤΙ ΔΩΡΟ: Οτιδήποτε gadget, προχωρημένο, περίεργο, διαφορετικό και πρωτότυπο είναι η ιδανικότερη λύση.

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ; Αν δεν ξέρεις που έχει την Αφροδίτη, ψάξε στο πλήθος και βρες αυτόν με τα μπλε πράσινα μαλλιά, με κάτι το ξεχωριστό και σοκαριστικό στην εμφάνιση του, αυτόν που θα σου τραβήξει την προσοχή.

Ας μην ξεχνάμε ότι στην αστρολογία μια θέση ενός πλανήτη δεν μας δίνει και ολοκληρωμένη εικόνα για έναν άνθρωπο αλλά τις γενικές τάσεις, οπότε καλό θα ήταν να κλείσετε ένα ραντεβού  και να συμβουλευτείτε τον αστρολόγο σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Από τον Φρανς Ζόζεφ Ίνσουπ

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα