Προβλέψεις Οκτωβρίου 2022

ASTROTEAM GUEST
08/10/2022

Κριός

Οι «άλλοι», οι απέναντι σας είναι ένα από τα θέματα σας αυτό το μήνα. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες γίνονται εμμονικές. Επιβάλλετε τα θέλω σας στους γύρω σας. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις φοβίες, να κοντρολάρετε τα οικονομικά σας και αφήστε τη λίμπιντο σας να εκφραστεί. Φροντίστε τον εαυτό σας από ιώσεις, ακόμη και από απατεωνιές που ίσως εκδηλωθούν. Δεν θα σας λείψουν οι ευκαιρίες για να δράσετε σε ότι σας ευχαριστεί. Επικοινωνήστε τις ιδέες σας. Αλλάζετε από μέσα σας. Τα οικονομικά του συντρόφου σας απασχολούν. 

Ταύρος

Η εργασία σ’ ένα όμορφο και καθαρό χώρο σας ευχαριστεί. Μπορεί να έρθετε σε επαφή με άτομα που θα ξυπνήσουν το ενδιαφέρον σας για κάποια συνεργασία. Απομακρυνθείτε από άτομα που θεωρείτε ότι είναι τοξικά. Ελέγχετε και φυλάσσετε τα χρήματα σας. Μπορεί να προδοθείτε από φίλους. Καλά θα κάνετε να προσέχετε την υγεία σας, τη διατροφή σας και προσπαθήστε να κοιμάστε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Δίδυμοι

Ο έρωτας και τα παιδιά σας απορροφούν το ενδιαφέρον σχεδόν όλο το μήνα. Η δημιουργικότητα σας είναι αυξημένη, όπως επίσης και η τάση σας για βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Το πάθος και η ένταση στις σχέσεις σας ή και στα ενδιαφέροντα σας φροντίστε να μην σας φέρουν σε σημείο διχασμού η εξάντλησης. Ό,τι αφορά στη ζωτικότητα σας, δείξτε προσοχή και μην κουράζεστε. Όσο για την καλή κοινωνική σας εικόνα χρησιμοποιείστε τη διπλωματία και όχι την παραπλάνηση. Άτομα που «έλαμπαν» στο φιλικό σας περιβάλλον, ίσως μπουν πιο δυναμικά κάτω από συνθήκες ιδιαίτερες στη ζωή σας, ή σας καθοδηγήσουν σε άλλους τρόπους σκέψης ή στόχους. Τώρα είναι εύκολο να αποχωριστείτε κακές συνήθειες. Δείξτε περισσότερη φροντίδα στα ζωάκια σας.

Καρκίνος

Η οικογένεια σας απαιτεί την προσοχή σας και ο ερωτικός σύντροφος ίσως ζητήσει συγκατοίκηση. Η ασχολία με δημιουργικά ενδιαφέροντα έχει περισσότερο πάθος και έμπνευση. Αποφύγετε τις εμμονικές απαιτήσεις από την οικογένεια σας και τον σύντροφο σας. Αν μετακινηθείτε κάνοντας κάποιο ταξίδι, φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας, γιατί καραδοκούν οι ιώσεις. Κάποια απομάκρυνση ή αλλαγή δεδομένων στο χώρο της καριέρας, ή της κοινωνικής σας θέσης μπορεί να αποβεί προς όφελος σας. Τα παιδιά ή κάποιο δημιουργικό έργο ίσως σας απορροφήσουν λίγο περισσότερο το ενδιαφέρον. Επίσης ο έρωτας και η διασκέδαση θα σας ευχαριστήσουν και θα σας χαλαρώσουν.

Λέων

Θα έχετε ευχάριστες μετακινήσεις και συζητήσεις. Χρήματα από διδασκαλία, εμπόριο, διαδίκτυο και ζητήματα οικογενειακά θα είναι στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος αυτού του μήνα. Χρειάζεστε περισσότερο την υλική ασφάλεια μέσω της εργασίας σας για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες της οικογένειας. Οι φίλοι σας δεν είναι αρκετά ξεκάθαροι μαζί σας, αλλά ίσως και εσείς οι ίδιοι να τους αποπροσανατολίζετε. Ζητήματα που άπτονται της εργασίας και της υγείας χρήζουν επιμέλεια και σύνεση. Η τάση για ταξίδια είναι έντονη. Ευνοούνται επίσης τα νομικής φύσεως ζητήματα και η πνευματική σας εξέλιξη. Ενδεχομένως να χρειαστεί βελτίωση, ή επισκευή το σπίτι σας και πιθανόν να υπάρξει αλλαγή κατοικίας.

Παρθένος

Επιδιώκετε να κερδίσετε χρήματα από την εργασία σας. Καλό θα ήταν να μην επενδύσετε, ή να μην ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στη δουλειά. Μπορεί σε κάποια μικρή μετακίνηση να συναντήσετε το πρόσωπο που θα εξάψει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, αλλά προσέξτε μην παραπλανηθείτε. Αποφύγετε τα κουτσομπολιά στον εργασιακό χώρο και φροντίστε για τη δημόσια εικόνα σας. Σε ότι αφορά οικονομικές δοσοληψίες με τρίτους μπαίνετε στη φάση της διεκπεραίωσης. Θα είναι μια πολυάσχολη περίοδος για σας με έντονη σωματική δραστηριότητα και ιδιαίτερη ενασχόληση με αδέλφια και γείτονες.

Ζυγός

Είναι ένας μήνας που με τη γοητεία και το μαγνητισμό σας, θα κερδίζετε τους γύρω σας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Θα έχετε σχετικά καλύτερη οικονομική διαχείριση και ίσως να χρειαστεί να εξωραΐσετε το χώρο του σπιτιού. Προσπαθήστε να διατηρήσετε αρμονικές σχέσεις με τα άτομα της οικογένεια σας. Φροντίστε την υγεία με διατροφή και άσκηση. Προσοχή στις ιώσεις. Οι συντροφικές σχέσεις και οι συνεργασίες είναι σημαντικές για σας, αλλά μην υποχωρείτε συνεχώς, απλά φοβούμενοι μην διαταράξετε τις ισορροπίες. Ενδέχεται να επανεξετάσετε τις αξίες αλλά και τις προτεραιότητες σας.

Σκορπιός

Διάθεση για απομόνωση. Κρυφός ερωτικός δεσμός. Μην εκφράζεστε εγωιστικά, θα κερδίσετε αυτό που επιθυμείτε, με τη δύναμη της αγάπης. Η επικοινωνία με τους φίλους αυτή την περίοδο χωλαίνει. Η κτητικότητα από μέρους σας δυσχεραίνει τις σχέσεις σας. Προσδοκίες όσον αφορά τα οικονομικά μπορεί να σας διαψεύσουν. Τα εργασιακά ζητήματα μπαίνουν στη διαδικασία εκκαθάρισης. Θέματα υγείας ίσως να απαιτήσουν τη φροντίδα σας. Μπαίνετε σε διαδικασία αυτοβελτίωσης. 

Τοξότης

Οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο την περίοδο αυτή και πιθανόν να ξεπροβάλλει μια ενδιαφέρουσα ερωτική σχέση από το φιλικό περιβάλλον. Διαφυλάξτε ότι δεν θέλετε να αποκαλυφθεί. Οικονομικές δοσοληψίες στο χώρο της καριέρας, σας δημιουργούν ανασφάλεια. «Κρατήστε μικρό καλάθι» μιας και δεν είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις των άλλων όσον αφορά τις κοινωνικές και ερωτικές σας σχέσεις. Κάθε απόφαση σας, πρέπει να φιλτραριστεί επιμελώς. Φροντίστε τα υπάρχοντα σας γιατί κάποιοι τα εποφθαλμιούν. Ευθύνες ή θέματα που αφορούν την υγεία, σας υποχρεώνουν να κλειστείτε στον εαυτό σας, ή ακόμη και να απομονωθείτε.

Αιγόκερως

Αν και είστε προσανατολισμένοι στην καριέρα σας, πιθανόν να σας δοθεί η ευκαιρία να συναντήσετε το «άλλο σας μισό», είτε στο χώρο του φιλικού περιβάλλοντος, ή στο διαδίκτυο, ή σε κάποιο δημόσιο χώρο. Ζητήματα ελέγχου και δύναμης στις σχέσεις σας έρχονται στο προσκήνιο και σας φέρνουν αντιμέτωπους με τα πιο βαθιά και έντονα ερωτικά σας συναισθήματα. Μην δίνετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε. Η οικογένεια ή κάποιο ακίνητο θα σας απασχολήσουν, όπως επίσης και η στάση κάποιου ανωτέρου, που πιθανόν να σας ενοχλήσει. Εκείνο που θα τραβήξει την προσοχή σας περισσότερο είναι οι στόχοι και οι φιλικές σας σχέσεις, που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο αυτό το διάστημα στη ζωή σας. 

Υδροχόος

Από ένα ταξίδι, ή από το χώρο της εκπαίδευσης, ή της δικαιοσύνης, ή της καριέρας ενδεχομένως να εμφανιστεί το πρόσωπο που αναζητούσατε μέχρι τώρα. Φοβίες και άγχη δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε, ούτε ακόμη και στον ύπνο σας. Η δημιουργικότητα σας είναι ενισχυμένη. Όσον αφορά τις ερωτικές σας προτιμήσεις, καλό θα είναι να είστε λίγο συγκρατημένοι, για να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά, ώστε να μην απογοητευτείτε αργότερα. Ενδεχομένως να έχετε επαφές με τα αδέλφια και ίσως σας προκύψουν επιπλέον δουλειές, που δεν ήταν στο πρόγραμμα σας. Γι’ αυτό φροντίστε να βρείτε χρόνο για ξεκούραση, μιας και ο εργασιακός χώρος γίνεται ιδιαίτερα φορτικός. Δεν θα έχετε χαμηλό προφίλ, ανεξάρτητα αν το επιθυμείτε.

Ιχθύες

Ότι μυστήριο και απαγορευμένο, εσείς θέλετε να το εξιχνιάσετε και να το φέρετε στην επιφάνεια. Η διάθεση σας είναι να διεισδύσετε σε βάθος και στην ουσία των σχέσεων. Κάποια κληρονομιά ή χρήματα από τρίτους πιθανόν να σας λύσουν κάποιο οικονομικό θέμα. Προς το τέλος του μήνα η ανάγκη σας για ελευθερία και πνευματική εξέλιξη, σας ωθεί σε μακρινά ταξίδια, όπου είναι πιθανόν να γνωρίσετε κάποιον ερωτικό σύντροφο. Η συντροφικότητα, οι συνεργασίες και οι φιλικές σχέσεις διακατέχονται από έντονα πάθη και επιθετικές τάσεις. Επαναπροσδιορίστε τις αξίες σας και ελέγξτε τις δαπάνες σας. Άτομα που ζουν μακριά σας γίνονται σημαντικά. Θρησκευτικά, νομικά, εκπαιδευτικά ζητήματα ή πεποιθήσεις, σας προβληματίζουν.

 

Από τη Βάσια Πατιού

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα