Προβλέψεις Νοεμβρίου 2022

ASTROTEAM GUEST
05/11/2022

Κριός

Οικονομικές δοσοληψίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτό το μήνα, είτε έχουν να κάνουν με την εργασία σας, είτε με τράπεζες, εφορίες ή διατροφές. Ίσως χρειαστεί να επαναξιολογήσετε τη σχέση με τους συνεργάτες σας. Ξαφνικές αλλαγές σ’ αυτά που θεωρείτε δεδομένα καθώς και στον τρόπο επικοινωνίας σας με το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Η αισιοδοξία, η ελευθερία στον τρόπο σκέψης, τα ταξίδια, η επιμόρφωση, ακόμη και η επίλυση νομικών ζητημάτων θα προκύψουν στη διάρκεια αυτού του μήνα. Δείξτε προσοχή στις μετακινήσεις και στο όχημα σας. Φυλάξτε τα υπάρχοντα σας και προσέξτε τις δολοπλοκίες. Χρειάζεστε ενδυνάμωση με καλό ύπνο, σωστή διατροφή, κάνοντας αυτά που
αγαπάτε και σας ευχαριστούν.

Ταύρος

Εντάσεις, ξαφνικές ζήλιες, απρόσμενη εκροή χρημάτων. Φροντίστε ότι αφορά την επικοινωνία σας με τους άλλους και τους συνεργάτες, γιατί καιροφυλακτούν ανατροπές. Συναισθηματικές απομακρύνσεις για λίγο ή και χωρισμοί, ακόμη και αλλαγή στην άποψη σας για το σύντροφο. Εκπέμπετε γοητεία και σεξουαλικότητα. Αλλάζει ριζικά ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείτε. Η οικονομική σταθερότητα που αναζητάτε μπορεί να σχετίζεται με το εξωτερικό. Νέα οικονομικά ανοίγματα. Απομακρύνονται οι φόβοι σας.

Δίδυμοι

Επιμεληθείτε θέματα υγείας που ίσως προκύψουν. Ενεργοποιηθείτε για να μην αισθάνεστε αποδυναμωμένοι. Η έλλειψη καλού ύπνου σας αποδιοργανώνει και σας εξασθενεί. Σας είναι απαραίτητη η καλή διατροφή και η λήψη βιταμινών. Η αλλαγή στον τρόπο που επικοινωνείτε είναι μη ενδεδειγμένη. Παρουσιάζεται ένταση με συνεργάτες και το σύντροφο σας. Χρησιμοποιείστε τον γλυκό λόγο στις επαφές σας. Μην ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που μπορεί να χρειάζεται υπογραφές, αφήστε το για λίγο αργότερα, αφού έχετε εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες, ώστε να μην εξαπατηθείτε. Βγείτε έξω, διασκεδάστε, ελάτε σε επαφή με κόσμο. Και ποιος ξέρει, ίσως συναντήσετε ένα γοητευτικό πρόσωπο που θα αλλάξει την συναισθηματική σας ζωή.

Καρκίνος

Οι αλλαγές στην ερωτική σας ζωή θα είναι θετικές. Άτομα φιλικά ενδεχομένως να απομακρυνθούν για ένα διάστημα από κοντά σας. Καλό θα ήταν η επαφή με τα παιδιά να έχει το στοιχείο της δημιουργικότητας. Η σωματική άσκηση θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την ζωτικότητα σας και την αισιοδοξία σας, μια και η άσχημη ψυχολογία και η θλίψη δεν σας ευεργετούν. Βελτιώστε τις διατροφικές σας συνήθειες. Ένας εξασθενημένος οργανισμός είναι ευάλωτος στις ιώσεις. Θωρακίστε τον εαυτό σας με καλή ψυχολογία, κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και διασκεδαστικές παρέες.

Λέων

Δεν είναι ιδανική περίοδος για λύσεις οικογενειακών ζητημάτων, όπως επίσης ούτε η ανακαίνιση του σπιτικού σας. Ξεκαθαρίσματα στον επαγγελματικό τομέα σας αγχώνουν, αλλά σκεφτείτε την ανακούφιση που θα νιώσετε στη συνέχεια. Όταν μετακινείστε να είστε λίγο πιο προσεκτικοί και να ελέγχετε τακτικά το όχημα σας. Ευνοούνται καινούρια ξεκινήματα όσον αφορά ενδιαφέροντα που έχουν να κάνουν με χόμπι και δημιουργικότητα. Βάλτε την περίοδο αυτή στη ζωή σας το θέατρο, μια συναυλία, επίσκεψη σε μουσεία, που θα σας ηρεμήσουν από εντάσεις που σας ταλαιπωρούν. Έχετε το νου σας σε ψεύτικα προφίλ στα μέσα δικτύωσης και ίσως σε οικονομικές εξαπατήσεις.

Παρθένος

Ίσως να είναι ανατρεπτικός ο τρόπος σκέψης και επικοινωνίας σας. Θα ελκύεστε από εκκεντρικά άτομα που πιθανόν να έχουν σχέση με το εξωτερικό ή το χώρο της ανώτερης εκπαίδευσης. Ίσως αντιμετωπίσετε ζητήματα νομικής φύσεως. Μην σκορπίζετε την ενέργεια σας σε άσκοπες συζητήσεις. Μην γκρινιάζετε και μην κάνετε κοινωνική κριτική αν και το απολαμβάνετε. Θα προσπαθήσετε να ανανεώσετε το χώρο του σπιτιού, ή να δείξετε μεγαλύτερη στοργή και φροντίδα στην οικογένεια σας. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σε ψευτιές, δολοπλοκίες στο χώρο της εργασίας. Επίσης καλό θα ήταν να υπάρχει ειλικρίνεια στις ερωτικές και συναισθηματικές σας σχέσεις.

Ζυγός

Ανισορροπία, απρόβλεπτη κατάσταση στα οικονομικά σας, είτε αυτά αφορούν τα εισοδήματα σας, είτε τραπεζικές συναλλαγές, διατροφές, εφορία. Αλλάζει η αντίληψη σας σχετικά με τα οικονομικά ζητήματα. Εκφράζετε το ενδιαφέρον σας στο πρόσωπο που σας ελκύει. Προσεγγίζετε με αυθορμητισμό και ευγένεια τους συγγενείς και γείτονες με τους οποίους είχατε διαφορές στο παρελθόν. Φροντίστε το σώμα σας, τονώνοντας τον οργανισμό σας με βιταμίνες και σωστή διατροφή, ώστε να αποφύγετε λοιμώξεις και ιώσεις.

Σκορπιός

Έχετε τη διάθεση να αλλάξετε την εμφάνιση σας. Εκπέμπετε ερωτισμό και μυστήριο, είστε πολύ γοητευτικοί. Επανέρχονται ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών που χρειάζονται ξεκαθάρισμα. Ευνοούνται νέα οικονομικά ανοίγματα προς τα μέσα του μήνα, αρκεί να έχετε ελέγξει επιμελώς αυτά που υπογράφετε. Φοβίες και ανασφάλειες που εμφανίζονται αντιμετωπίστε τες με τεχνικές χαλάρωσης και άσκηση.

Τοξότης

Διαφυλάξτε την ψυχική και σωματική υγεία σας. Υπάρχει εσωστρέφεια, δυσκολεύεστε στον ύπνο, έχετε νευρικότητα. Ασχοληθείτε με θέματα υγείας που σας έχουν ταλαιπωρήσει στο παρελθόν και τώρα είναι ευκαιρία να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες. Μυστικές επαφές και ερωτικό παρασκήνιο. Εξαπατήσεις, στεναχώρια, θλίψη… Μετά τα μέσα του μήνα γίνεστε πιο επικοινωνιακοί. Φροντίστε να μην φέρεστε επιπόλαια στις σχέσεις σας. Αλλαγές στην εμφάνιση και στον τρόπο επικοινωνίας και συμπεριφοράς. Μην αγοράζετε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Αιγόκερως

Θέτετε νέους οικονομικούς στόχους. Μπορεί να είστε στην ολοκλήρωση μιας δημιουργικής προσπάθειας, ή μιας ερωτικής σχέσης, η οποία μπορεί να πάρει πιο σοβαρή διάσταση, ή να διαλυθεί. Ενδεχομένως να υπάρξουν κρυφές ερωτικές ιστορίες. Εκφράστε ελεύθερα το εσωτερικό σας παιδί. Προσοχή στον τρόπο που ανταλλάσσετε τις απόψεις σας. Αν συμμετέχετε σε συλλογικούς χώρους μπορεί να δημιουργηθεί ασυνεννοησία ή να προκύψουν συνδικαλιστικά προβλήματα. Αισθάνεστε ατονία και μειωμένη ενεργητικότητα. Καλό θα ήταν να πίνετε αρκετό νερό, να καταναλώνετε καφέ, να διαχειριστείτε το άγχος και να ελαφρύνετε το φόρτο εργασίας.

Υδροχόος

Προσοχή στον τρόπο που χειρίζεστε επαγγελματικά θέματα. Πιθανόν να προκύψουν διασπάσεις ή και ανατροπές στις ερωτικές σας σχέσεις. Μην φερθείτε πονηρά ή ύπουλα σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα, ερωτικά ζητήματα ή ακόμη και τα θέματα των παιδιών. Ελέγξτε το όχημα σας, αυτά που υπογράφετε, καθώς και τη συμπεριφορά σας στους οικείους σας και τους γονείς σας. Ζητήματα σπιτιού και οικογενειακά θέματα θα ξεκαθαριστούν. Ο φιλικός σας κύκλος διευρύνεται. Επίσης η δημιουργικότητα και η ενασχόληση με τα καλλιτεχνικά, αναδεικνύουν τον καλύτερο εαυτό σας.

Ιχθύες

Τα ταξίδια και οι φιλοσοφικές αναζητήσεις αυτή την εποχή, σας βοηθούν να αποκτήσετε βαθύτερη και πιο ουσιαστική γνώση. Θα ασχοληθείτε με τ’ αδέλφια σας. Στο θέμα της επικοινωνίας θα ταλαιπωρηθείτε. Προκύπτουν πολλές υποχρεώσεις, όπου καλό θα ήταν να μην εξαντληθείτε, ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε. Ευνοούνται εργασίες που άπτονται του εξωτερικού, νομικών ζητημάτων, διδασκαλίας και διανόησης. Ερωτικές σχέσεις που δημιουργούνται στο χώρο της δουλειάς έχουν και το φιλικό στοιχείο. Προσέξτε τα έξοδα για τον εξωραϊσμό του επαγγελματικού σας χώρου. Φροντίστε την υγεία των δικών σας ανθρώπων από ιώσεις και εξασθένηση. Να σκέφτεστε πολύ πριν δράσετε.

 

Από τη Βάσια Πατιού

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα