Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου 2022: Κριός – Δίδυμοι

ASTROTEAM GUEST
30/12/2021

Καλή Χρονιά!!!

Εύχομαι καλή χρόνια σε όλους σας! Το νέο αυτό έτος θα έχει από όλα… καλές και κακές περιόδους. Βλέποντας λοιπόν την θετική οπτική των πραγμάτων, οι νέες αυτές προκλήσεις θα μας βοηθήσουν όλους, αλλά και τον καθένα ξεχωριστά, στην πορεία της εξέλιξής μας. Ο Ιανουάριος θα είναι ένας κάλος μήνας. O Δίας από τους ιχθύες, μας γεμίζει με αισιοδοξία και παρόλο που πλέον θα αρχίσει να φαίνεται η οικονομική ύφεση, οι περισσότεροι θέλετε και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, ο πρώτος μήνας του 2022 θα σας βρει κάνοντας πολλά σχέδια. Θα έχετε την επιθυμία για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και για κοινωνική προβολή. O μήνας έτσι ξεκίνα δυναμικά, με ένα ευνοϊκό τρίγωνο του Ήλιου προς τον Ουρανό, σε οίκους που αφορούν στην καριέρα αλλά και στα οικονομικά σας.
Η Νέα Σελήνη του μήνα θα πραγματοποιηθεί τη δεύτερη κιόλας μέρα του νέου έτους. Ένα πολύ κάλο Φεγγάρι, το όποιο έχοντας τη θετική συμμετοχή του Ουρανού, θα σας βοηθήσει να θέσετε νέους στόχους, που θα αφορούν κυρίως στην καριέρα και στην κοινωνική σας εικόνα. Θα σας απασχολήσουν άτομα εξουσίας, που ίσως σας φανούν χρήσιμα στην επαγγελματική σας άνοδο.

Στις 5 του μήνα, η ανάδρομη Αφροδίτη θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα φέρει, στους γεννημένους τέλος α’ και αρχές β’ δεκαημέρου, εκτός από μια ρομαντική και γλυκιά ημέρα, προτάσεις που αφορούν στον επαγγελματικό τομέα και έχουν ξαναπέσει στο τραπέζι παλιότερα.
Στη συνέχεια, από 8 έως 10 Ιανουαρίου θα γίνουν επίσης κάποιες βοηθητικές όψεις της Αφροδίτης, του Ήλιου και του Ποσειδώνα. Οι γεννημένοι τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου θα έχετε έντονη διαίσθηση, ρομαντική διάθεση και αισιοδοξία.
Ο Άρης θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, στις 11 του μήνα. Οι γεννημένοι 9, 10 και 11 Απριλίου, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί να μη σας εξαπατήσουν ή διαψεύσουν και να μη φανατίζεστε γενικότερα.

Στις 14 ο Ερμής κάνει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό. Εσείς που έχετε γεννηθεί 30 και 31 Μαρτίου, αλλά και εσείς που είστε 1η Απριλίου να προσέξετε πολύ τη συμπεριφορά σας. Θα έχετε ξαφνικές αλλαγές και κάποιες από τις ιδέες σας μπορεί να έχουν δυσάρεστες εξελίξεις. Επίσης, ίσως υπάρξουν ζημιές στον τεχνολογικό εξοπλισμό σας. Αμέσως μετά ο Ήλιος θα βρεθεί δίπλα στον Πλούτωνα, βοηθώντας τους γεννημένους 16, 17, 18 και 19 Μαρτίου, να έχουν τον έλεγχο σε σχέση με τις επαγγελματικές τους κινήσεις ώστε να εκμεταλλευτούν κάθε πιθανή ευκαιρία.
Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου θα γίνει στις 18 του μήνα. Θα μπείτε σε διαδικασία να ολοκληρώσετε θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα, την κοινωνική σας εικόνα και με οικογενειακά θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας. Ειδικότερα οι γεννημένοι 17, 18 και 19 Απρίλιου.

Στις 23 ο Ερμής, ανάδρομος πια από τις 14 του μήνα, θα κάνει όψη συνόδου με τον Ήλιο. Εκεί ίσως, οι γεννημένοι των πρώτων ημερών, να έχετε αυξημένες μετακινήσεις και συζητήσεις με φίλους που ενδεχομένως έχετε καιρό να δείτε. Στις 28, ο Ερμής θα βρεθεί σε όψη συνόδου και με τον Πλούτωνα. Οι γεννημένοι το γ’ δεκαήμερο, θα είστε κάπως δύσπιστοι απέναντι στους άλλους και θα έχετε την ανάγκη να ελέγχετε και να παρακολουθείτε την κάθε τους κίνηση. Τέλος, 30 του μήνα, ο Ήλιος θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνοντάς κάποιες ανατροπές στις φίλιες, κυρίως για τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου.

Ταύρος

Για εσάς τους Ταύρους, ο Ιανουάριος θα είναι ένας μήνας που θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα, θέματα που έχουν να κάνουν με τις δημόσιες σχέσεις, το εξωτερικό και τα νομικά ζητήματα.
Ο μήνας ξεκίνα με τρίγωνο του Ήλιου στον Ουρανό. Οι γεννημένοι 29, 30 Απριλίου αλλά και 1η Μαΐου θα κάνετε αλλαγές στην εμφάνιση σας ή στο πώς παρουσιάζετε τον εαυτό σας. Επίσης, πρωτότυπες ιδέες αλλά και ξαφνικές αλλαγές σας κάνουν να αισθάνεστε ανεξάρτητοι.

Στις 2 Ιανουάριου έχουμε και το πρώτο Νέο Φεγγάρι του έτους. Σας βοήθα ιδιαίτερα μιας και συμμετέχει θετικά ο Ουρανός, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο ζώδιό σας. Θα έχετε την ευκαιρία για νέα ξεκινήματα με θετική έκβαση. Ευνοούνται κυρίως θέματα που έχουν σχέση με νομικές υποθέσεις, με τις δημόσιες σχέσεις και με επαφές με το εξωτερικό ή τους συγγενείς εξ αγχιστείας.
Από τις 5 έως και τις 9 Ιανουαρίου, οι μέρες θα είναι πιο ρομαντικές και γλυκές, λόγω των όψεων της Αφροδίτης. Αυτές τις ημερομηνίες, οι γεννημένοι τέλος δευτέρου δεκαημέρου, θα μπορείτε πιο εύκολα να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας, να χαλαρώσετε και να ονειρευτείτε…

Στις 11 του μήνα ο Άρης θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Θα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί με τους γύρω σας, καθώς μπορεί να σας εξαπατήσουν ή να σας αναβάλουν πράγματα, δημιουργώντας σας σύγχυση. Αμέσως μετά ο Ερμής, ο όποιος βρίσκεται ένα βήμα πριν γίνει ανάδρομος, κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό. Προσοχή λοιπόν οι γεννημένοι 29, 30 Απριλίου και 1, 2 Μαΐου στις ξαφνικές ιδέες, γιατί ίσως έχουν δυσάρεστες εξελίξεις, καθώς και στη συμπεριφορά σας, διότι μπορεί να γίνει απότομη προς τους άλλους.
Ο Ήλιος θα βρεθεί δίπλα στον Πλούτωνα στις 16 του μήνα. Μαζί με την Πανσέληνο, που θα γίνει στις 18, θα σας βοηθήσουν να κλείσετε οριστικά εκκρεμότητες που αφορούν σε νομικά, σπουδές, εξωτερικό, ταξίδια και επικοινωνιακά θέματα.

Στις 23 Ιανουαρίου, ο ανάδρομος πια Ερμής και ο Ήλιος που έχει ήδη περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου, θα κάνουν όψη συνόδου. Οι γεννημένοι των πρώτων ημερών, θα έχετε συναντήσεις, μετακινήσεις και συζητήσεις που θα σχετίζονται με την καριέρα σας.
Ο Ερμής θα επιστρέψει στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα βρεθεί δίπλα στον Πλούτωνα, προκαλώντας ένα αίσθημα δυσπιστίας και ανασφάλειας σε ό,τι ακούτε. Τέλος, 30 του μήνα, ο Ήλιος θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνοντας απότομες και ξαφνικές αλλαγές, καθώς και δυσάρεστες εκπλήξεις. Αφορά περισσότερο στους γεννημένους 29, 30 Απριλίου και 1, 2 Μαΐου.

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι τον πρώτο μήνα του έτους θα ασχοληθείτε ιδιαιτέρα με τα περιουσιακά, τις τράπεζες, εφορίες και γενικότερα δημόσιες υπηρεσίες. Θέλετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, αλλά και τα χρήματα που σας έρχονται από τους άλλους.
3Την πρώτη του μήνα, ο Ήλιος κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό. Φέρνει θετικές αλλαγές στην ψυχολογία σας, αλλά και στα νέα ξεκινήματα, που θα ενεργοποιηθούν με τη Νέα Σελήνη στις 2 του μήνα. Η θετική συμμετοχή του Ουρανού σε αυτό το νέο Φεγγάρι, φέρνει σημαντικά νέα ξεκινήματα. Αυτά αφορούν κυρίως στις χρηματικές συναλλαγές, στα περιουσιακά σας άλλα και στη σεξουαλική σας ζωή.

Η Αφροδίτη στις 5 και στις 9 του μήνα, θα κάνει πολύ βοηθητικές όψεις για τα θέματα που σας αφορούν. Προσφέρει βεβαία και μια ρομαντική και ερωτική διάθεση, κυρίως για τους γεννημένους τέλος β’, αρχές γ’ δεκαημέρου. Στις 10 ο Ήλιος θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, βοηθώντας το ένστικτο και τη διαίσθηση να είναι πιο έντονα. Επίσης, είναι μια καλή ημέρα για ξεκούραση και χαλάρωση.
Στις 11, ο Άρης θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Οι γεννημένοι 10, 11, 12 και 13 Ιουνίου, να είστε προσεκτικοί με τους συνεργάτες και τα θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σας. Στη συνέχεια ο Ερμής, ο όποιος βρίσκεται σε στάση, κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό εφιστώντας σας την προσοχή στο τί λέτε ή σε επιπλοκές που μπορεί να δημιουργηθούν σε θέματα μετακινήσεων ή σπουδών.

Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας θα κάνουν όψη συνόδου στις 16, ενώ στις 18 θα γίνει η Πανσέληνος του μήνα. Έτσι, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τα θέματα που αφορούν σε τράπεζες, δάνεια, κληρονομιές αλλά και στις πηγές εσόδων σας.
Στις 23 θα έχετε αρκετές συζητήσεις, μετακινήσεις και γενικότερα την επιθυμία για δημόσιες σχέσεις, λόγω της συνόδου του Ερμή με τον Ήλιο. Στη συνέχεια ο Ερμής, θα κάνει όψη συνόδου και με τον Πλούτωνα. Εκεί είναι μια καλή ευκαιρία για να δείτε τα πράγματα σε βάθος και να κάνετε πιο ελεγχόμενες κινήσεις. Τέλος, 30 Ιανουαρίου, θα κάνει τετράγωνο ο Ήλιος με τον Ουρανό, δημιουργώντας σας έναν εσωτερικό μικρό αναβρασμό.

 

Από τη Διονυσία Αγγελή

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα