ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΪΟΥ: Ζυγός – Ιχθείς

ASTROTEAM GUEST
30/04/2021

ΖΥΓΟΣ

Από τις αρχές του μήνα αλλά και σε όλη τη διάρκεια του θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με ανώτερες σπουδές ή ξένες γλώσσες και εξωτερικό.
Ο Άρης ερεθίζει τις οικογενειακές σχέσεις και φέρνει άγχος ή και αντιπαραθέσεις στην καριέρα σας μέχρι και 10 Μαΐου, σε εσάς που έχετε γεννηθεί από 28/9 μέχρι και 2/10. Το ίδιο σκηνικό θα αντιμετωπίσετε και οι γεννημένοι από 3/10 έως 12/10 από τις 10 έως και τις 26 Μαΐου.
Οι Ζυγοί που είστε γεννημένοι 23, 24 και 25/9 ετοιμαστείτε να δεχτείτε τον Δία και τα δώρα του στα επαγγελματικά και τη υγεία σας από τις 14 Μαΐου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αιτηθείτε για θέση εργασίας ή να ξεκινήσετε δουλειά, ή να αναβαθμιστείτε στη θέση που βρίσκεστε. Ακόμη μπορεί να φέρει την βελτίωση σε κάποιο θέμα υγείας που σας ταλαιπωρεί καιρό αλλά και γενικότερα ένα αίσθημα ευεξίας και ζωτικότητας.
Ο Μάιος φέρνει ενάρξεις σε όλους τους Ζυγούς σε θέματα κληρονομικά, κοινής οικονομικής διαχείρισης ή και δανείων.
Μεγάλες αλλαγές έρχονται στον τομέα που αφορά τα αδέλφια και το συγγενικό περιβάλλον, σπουδές ή και κάποιο μεταφορικό μέσο. Καταστάσεις που εκκρεμούσαν ή χρόνιζαν ήρθε η ώρα να κλείσουν.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τις αρχές του μήνα αλλά και σε όλη τη διάρκεια του θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά που μοιράζεστε με το σύντροφο ή την οικογένεια σας.
Από τις 14 Μαΐου ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε την εύνοια του Δία. Νέοι έρωτες, διασκέδαση αλλά και η απόφαση για τον ερχομό ενός παιδιού είναι μερικά από τα θέματα στα οποία θα ευνοηθείτε. Νέες σχέσεις θα προκύψουν αυτό το μήνα ή αλλαγές στην υπάρχουσα σχέση. Πιθανόν να συναντήσετε οικονομικές δυσκολίες το επόμενο διάστημα, οπότε καλό θα ήταν να μειώσετε τα έξοδα σας ή να αναζητήσετε συμπληρωματικές πηγές εισοδήματος.
Ο Κρόνος εξ εξακολουθεί να σας πιέζει και να σας οριοθετεί αλλά και ο Ουρανός να φέρνει απρόοπτα κυρίως στον τομέα των σχέσεων στους γεννημένους 5,6 και 7 Νοεμβρίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Μάιος θα είναι ο μήνας που θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα η σχέση σας με το σύντροφό σας και προς το τέλος του μήνα ίσως επανεξετάσετε ορισμένες πτυχές της. Όσοι είστε single, επιπλέον, από τις 9 Μαΐου και μετά θα προκύψουν ερωτικές ευκαιρίες. Ωστόσο, θα προβληματιστείτε για ένα πρόσωπο και το κατά πόσο θα μπορέσετε να δεσμευτείτε μαζί του σοβαρά ή όχι. Ιδιαίτερη προσοχή το διάστημα 18 και 19 Μαΐου καθώς εκείνες τις μέρες η σκέψη σας θα είναι θολωμένη. Καλύτερα να αφήσετε τις σημαντικές αποφάσεις για τα αισθηματικά σας για τον Ιούνιο.
Νέα ξεκινήματα σε θέματα εργασίας και καθημερινότητας τα οποία μπορούν είτε να αφορούν μια καινούργια εργασιακή θέση είτε κάποια νέα συνήθεια στην καθημερινότητα σας με σκοπό να βελτιώσετε την υγεία και την ευεξία σας. Η είσοδος του Δία στους Ιχθείς θα φέρει εύνοια σε θέματα οικογενειακά αλλά και ακινήτων. Μπορεί να καλυτερεύσουν οι σχέσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον ή να επωφεληθείτε από κάποιο ακίνητο σας σε οικονομικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τον Μάιο θα σας απασχολήσουν κυρίως ζητήματα με την εργασία σας και ενδεχομένως θέματα υγείας. Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για ένα γενικό τσεκαπ.
Η είσοδος του Δία στους Ιχθείς θα σας φέρει εύνοια σε θέματα μετακινήσεων, συγγραφής, αδελφών και συγγενών. Θα κάνετε νέα ξεκινήματα που αφορούν κάποιο χόμπι, μια επιχειρηματική δραστηριότητα ή και κάποιο φλερτ το οποίο θα προκύψει. Αυτόν τον μήνα φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσετε θέματα του παρελθόντος ή και φόβους που σας ταλαιπωρούν, με σκοπό να λύσετε μια για πάντα τα δεσμά. Έχετε ανάγκη για ενδοσκόπηση και ίσως να μην φανερώσετε τις κινήσεις σας ή να δράσετε πιο παρασκηνιακά.
Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο χρειάζεται βέβαια να κάνετε πιο πολύ υπομονή, λόγω του Πλούτωνα που σας έχει σε στενό μαρκάρισμα. Ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει εντάσεις στις σχέσεις σας με το ταίρι ή με τους συνεργάτες σας, γι’ αυτό θα χρειαστεί να είστε υπομονετικοί και υπομονετικές τα εξής διαστήματα:
Οι γεννημένοι από 21 μέχρι και 31 Δεκεμβρίου μέχρι τις 10 Μαΐου
Οι γεννημένοι 1 μέχρι 10 Γενάρη από 11 μέχρι και 26 Μαΐου.
Οι γεννημένοι από 11 μέχρι 19 Γενάρη από τις τελευταίες μέρες του Μαΐου ως τα μέσα Ιουνίου. Ψυχραιμία και ιδανικά ασκηθείτε για να εκτονώσετε την ένταση ή και τον εκνευρισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτόν τον μήνα θα σας απασχολήσουν δημιουργικές δραστηριότητες, η σκέψη για κάποιο επιχειρηματικό σχέδιο, φλερτ αν είστε single ή και το ενδεχόμενο για τη δημιουργία απογόνου, αν βρίσκεστε σε σχέση. Βέβαια, δεν διανύετε και την πιο ξέγνοιαστη περίοδο, καθώς ο Κρόνος να σας έχει από κοντά και να σας ζητάει να ωριμάσετε και να γειωθείτε. Παράλληλα, ο Ουρανός σας φέρνει διαρκώς αντιμέτωπους και αντιμέτωπες με ανατροπές και ξαφνικά ή σοκαριστικά γεγονότα. Ωστόσο, ο Δίας θα διευκολύνει τα οικονομικά σας και ίσως δείτε μια αύξηση ή μια προαγωγή. Ριζικές αλλαγές θα προκύψουν σε φιλίες ενώ είναι πιθανό να αλλάξετε άρδην τους στόχους σας.
Παράλληλα, θα αναζητήσετε την ένταξη σας σε ομάδες με ομοϊδεάτες ή με άτομα με κοινούς στόχους, καθώς θα αποτελέσει έντονη ανάγκη σας αυτό το διάστημα.

ΙΧΘΕΙΣ

Τον Μάιο θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα οι οικογενειακές σας σχέσεις και ενδεχομένως ιδιαίτερα με έναν από τους δύο γονείς. Το επόμενο διάστημα θα προκύψουν ριζικές αλλαγές στη μεταξύ σας σχέση αλλά και στην καριέρα σας. Παρόλα αυτά, ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο σας και ενδεχομένως να νιώσετε πιο ευνοημένοι από ποτέ, ιδιαίτερα οι γεννημένοι 19,20 και 21/2.
Από την άλλη, οι γεννημένοι και γεννημένες 13,14 και 15/3, καθώς ελλοχεύουν εξαπατήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο αφενός, αφετέρου η κρίση σας δεν είναι ιδιαίτερα καθαρή. Καλύτερα να μην λάβετε σοβαρές αποφάσεις και να τις καθυστερήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Ιδιαίτερη προσοχή για όλους τους Ιχθείς 18 και 19 Μαΐου καθώς η σκέψη δεν θα είναι καθαρή διαφορετικά οι εξαπατήσεις θα είναι στο μενού σας. Νέα ξεκινήματα που αφορούν τα αδέρφια, μετακινήσεις, ή και επιμορφώσεις θα παρουσιαστούν αυτό το μήνα. Ενδείκνυται να τα πραγματοποιήσετε ιδανικά μέχρι μέσα Μαΐου, ή το αργότερο μέχρι τις 25, καθώς αν γίνουν αργότερα ενδέχεται να καθυστερήσουν σε σημαντικό βαθμό.

Από την Εύα Κόκκορα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα