Μηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου 2023: Κριός – Δίδυμοι

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
28/02/2023

Βασικές Πλανητικές Όψεις Μαρτίου

  • 7 Μαρτίου πανσέληνος στην 16 Παρθένου
  • 21 Μαρτίου νέα Σελήνη στην 0 Κριού

Αλλαγή Θέσεων/Κατεύθυνσης Πλανητών

  • 3 Μαρτίου Ερμής στους Ιχθύες
  • 7 Μαρτίου Κρόνος στους Ιχθύες
  • 17 Μαρτίου Αφροδίτη στον Ταύρο
  • 20 Μαρτίου Ερμής στον Κριό
  • 21 Μαρτίου Ήλιος στον Κριό
  • 24 Μαρτίου Πλούτωνας στον Υδροχόο
  • 26 Μαρτίου Άρης στον Καρκίνο

Ο μήνας ξεκινάει με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία στην 12 μοίρα Κριού, έχει περάσει στο δεύτερο δεκαήμερο και χαράς ευαγγέλια, εύνοια και αφθονία, για παρορμητικά και φωτιές. Σχεδόν ταυτόχρονα, Ερμής και Κρόνος συνευρίσκονται πριν αποχωριστούν τον Υδροχόο. Από θέση ισχύος και οι δύο θα βρεθούν σε ένα ζώδιο του οποίου τα όρια και η νόηση δεν είναι το ατού του, περισσότερο η ασάφεια και το χάος! Έτσι με την πανσέληνο την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, όλοι μαζί προσπαθούν να βρουν το ρόλο τους, να χωρέσουν στα παπούτσια του αλλουνού. “Τι έγινε ρε παιδιά;”!

Θα τιθασεύσει, άραγε, ο Κρόνος την άρεια παρόρμηση και βιασύνη;

Στα μισά του μήνα και ο Ποσειδώνας, κυρίαρχος των Ιχθύων και σε σύνοδο με τον Ήλιο, παντοδύναμος, σε τετράγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους θα ανακατέψουν για άλλη μια φορά την άμμο της θάλασσας. Ψυχραιμία σε όλη την αμφιβολία, την αμφισβήτηση, την ανεπάρκεια την οποία θα νιώσουν, ιδιαίτερα όσοι είναι γεννημένοι στα μέσα Μαρτίου, Ιουνίου, Σεπτεμβρίου, Δεκεμβρίου. Προσοχή, διότι θα βρεθούν εκτεθειμένοι και σε εξαπατήσεις καθώς και σε ιώσεις, αλλεργίες, μολύνσεις. Στα καλά νέα του μήνα Μάρτη η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό της, στον Ταύρο, και ο Ήλιος στον Κριό, με νέα Σελήνη, σημαίνουν την έναρξη της άνοιξης, η φύση γεμίζει χρώματα, ζωντανεύει, ανασταίνεται. Και τεράστια η αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό, ο Πλούτωνας στον Υδροχόο στις 24! Δεν θα δούμε ακόμα τι έχει να φέρει, ωστόσο κάνει ποδαρικό. “Παγκόσμια πρώτη”, που λένε! Στο τέλος του Μάρτη, εκτός από τον Άρη στον Καρκίνο, και τη σύνοδο Ερμή-Δία στον Κριό -υπερβολή, ενθουσιασμός, κρατάμε αισιοδοξία, βάζουμε στο πλάι την τσαπατσουλιά-, pas mal, η Αφροδίτη με τον Ουρανό -μπορεί να φέρουν ξαφνικά και αναπάντεχα, όχι απαραίτητα άσχημα, γεγονότα σε σχέσεις αλλά και σε οικονομικά. Τέλος καλό όλα καλά (;) με το τρίγωνο Άρη – Κρόνου στα νερά. Θα τιθασεύσει, άραγε, ο Κρόνος την άρεια παρόρμηση και βιασύνη;

Κριός

Αισιοδοξία, ενθουσιασμός και καλή διάθεση για να αντιμετωπίσετε τα πάντα. Θα καταφέρετε να την κρατήσετε όλο τον μήνα; Η αυτοπεποίθηση και η δύναμή σας σίγουρα σας το επιτρέπει. Αγκαθάκι μέχρι να ξεκινήσουν τα γενέθλιά σας, μετά τις 20 Μαρτίου, η συσσώρευση πλανητών στα ψάρια. Μπορεί να αισθανθείτε μια αμφιβολία, αμφιταλάντευση μέσα στον κρυφό, εσωτερικό σας κόσμο. Μην ψαρώνετε. Ο κυβερνήτης σας Άρης από τους Διδύμους σας δείχνει πως να κάνετε διατήρηση ενέργειας και το δρόμο για να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας. Ωστόσο επειδή θα είναι μια όψη αρκετά προκλητική, καλό είναι να κατεβάσετε τις προσδοκίες σας, να προσέξετε εξαπατητικές συμπεριφορές και διαθέσεις. Θα ήταν μια εξαιρετική εκτόνωση σε δραστηριότητες που αφορούν σε φιλανθρωπικές δράσεις, μακριά από κάθε εμπλοκή χρημάτων. Μέχρι τα μέσα του Μάρτη, προσοχή, προσοχή, προσοχή. Και ισχύει για όλους!

Όσο πάμε προς τα γενέθλιά σας τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα. Η Αφροδίτη θα βρεθεί ισχυρή στον οίκο των αξιών, οικονομικών και προσωπικών, και θα σας ενισχύσει σε όλα τα επίπεδα. Ο Ερμής και η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, ο Δίας συνεχίζει να βρίσκεται εκεί, πάτε για μια φρέσκια αρχή. Βρίσκετε το λόγια για να εκφράσετε σωστά τον εαυτό σας. Λίγο παρορμητικά, αλλά πιο κοντά στον εαυτό σας. Αυτή η ευαισθησία δεν σας πάει τόσο… Ωστόσο, κάτι θέλει να σας πει το σύμπαν. Και η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο, φόκους σε ψυχολογία, εσωτερική ψυχολογική στήριξη, στη βάση σας, στο σπίτι σας, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Και το τρίγωνο Άρη- Κρόνου την τελευταία μέρα του Μάρτη, να τονίσει την υπομονή και την ακρίβεια στη δράση. Συνειδητότητα και λεπτομέρεια σε κάθε μας ενέργεια. Tips, πρώτον, 28 Μαρτίου βοήθεια στην οργάνωση της σκέψης, δουλειάς, άνοιγμα στην οπτική σας, και, δεύτερον, 30 Μαρτίου απροσδόκητα γεγονότα που μπορεί να φέρουν και χρήματα!

Ταύρος

Η καλή σας νεράιδα, ο Δίας στον δωδέκατο οίκο, σας βάζει για ύπνο κάθε βράδυ, σας συνδέει με την πνευματικότητα, σας μαθαίνει πράγματα για τον εαυτό σας, κρυφές πτυχές, στις οποίες, συνειδητά ή ασυνείδητα, δεν κοιτάτε ή φοβάστε να αντιμετωπίσετε. Κάνει ανάπλαση, αναγέννηση εις βάθος και χωρίς να είναι εμφανές, ωστόσο η δουλειά και γίνεται και θα φανεί! Μαζί του και η κυβερνήτριά σας Αφροδίτη, έρχεται να σας θυμίσει την ανιδιοτελή αγάπη, την αυταπάρνηση, και την αντοχή σας σε κάθε ψυχολογική ένταση. Παράλληλα, οι προκλήσεις συνεχίζονται -και θα συνεχιστούν για λίγο ακόμα!- καθώς εκλείψεις, Ουρανός και Κρόνος, έχουν αποφασίσει να κάνουν ευθεία επίθεση στην σταθερότητα και την επιμονή σας. Ο γεμάτος ενδέκατος θα δώσει έμφαση σε στόχους, ιδανικά και όραμά, σε όποια κλίμακα κι αν αφορά αυτό. Η πανσέληνος θα τονίσει και ο Κρόνος θα δομήσει. Τα εξάγωνα του Κρόνου από τις 7 Μαρτίου θα ξεκινήσουν να δυναμώνουν όλους τους εκπρόσωπους του ζωδίου σας και μέσα από μια πολύ ισχυρή θέση. Θα δείτε την ανταμοιβή, θα δείτε τα αποτελέσματα των επιλογών σας.

Μέχρι να ξεκινήσουν τα γενέθλιά σας, εκμεταλλευτείτε την είσοδο της Αφροδίτης στις 17 Μαρτίου στο ζώδιό σας. Γλυκείς, γοητευτικοί -πάντα!-, με καλή διάθεση, με διάθεση να απολαύσετε και να διασκεδάσετε. Τέλος του μήνα, η Άνοιξη μπαίνει και ημερολογιακά/ζωδιακά, με την εαρινή ισημερία. Για εσάς έχει μεγαλύτερη σημασία, καθώς αρχίζετε να κάνετε αυτό το “spring cleaning”, το ξεκαρτάρισμα σε καταστάσεις που δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν. Και ο Πλούτωνας στην κεφαλή του χάρτη και ο Άρης στον οίκο της επικοινωνίας, αλλάζουν, μεταμορφώνουν τον τρόπο αντίληψης, σύνδεσης με τους άλλους, ανταλλαγής απόψεων, συναισθημάτων, ιδεών. Και το κερασάκι στην τούρτα, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού την τελευταία, τελευταία μέρα να σας γεμίσει με τη δυναμική του απρόβλεπτου, του ενθουσιασμού, του διαφορετικού. Ανοίγεστε σε νέα ενδεχόμενα με αγάπη και δημιουργικότητα!

Δίδυμοι

Κατ’ αρχάς, η δράση του Άρη έχει περάσει και στο τρίτο δεκαήμερο, το οποίο σημαίνει ενέργεια και δημιουργικότητα σε επίπεδα αναισθησίας για τους γύρω. Στόχοι και όραμα τονισμένοι, σας δείχνουν το νόημα της ζωής. Έχετε ευκαιρία να περάσετε καλά μέσα από τη βοήθεια των φίλων, είτε σας βοηθήσουν εκείνοι, είτε τους βοηθήσετε εσείς. Προσοχή στα ερωτικο-φιλικά μπερδέματα, καθώς έχετε μια τάση προς… τα εκεί. Τελευταίος προβολέας, πανσέληνος, Ερμής και Κρόνος στον άξονά σας 3-9, να σας τονίσει το υποχρεώσεις και στόχους για ταξίδια, μετακινήσεις και άνοιγμα ψυχής. Μετά τις 7 Μαρτίου θα περάσουν στην κεφαλή σας, στον δέκατο για να φτιάξουν τετράγωνα με τον Ήλιο σας, να σας κουνήσουν το δάχτυλο και να σας τραβήξουν το αυτί, όποτε δεν είστε συνεπείς και πειθαρχημένοι. Μετακινήσεις, “τραβήγματα”, μεταφορές μέσα από την καριέρα. Αποφασίζετε να κάνετε κάποιου είδους επιμόρφωση, μια βεντάλια δυνατοτήτων ανοίγει και πρέπει να αποφασίσετε τι από όλα θα ακολουθήσετε. Ανάγκη να προωθήσετε την εργασία σας. Πολλή χαρτούρα σας περιμένει τον Μάρτιο, και επειδή είναι χαοτικός στα ψάρια, προσοχή στα γράμματα, σε αριθμούς και υπογραφές. Ωστόσο, οι υποχρεώσεις θα αυξηθούν και στο σπίτι, στην πατρική οικογένεια, γονείς… Και εκεί υποχρεώσεις και ευθύνες θα γεμίσουν το πρόγραμμα και θα συμπληρώσουν την… “οικογενειακή ευτυχία”.

Προσοχή και στα μέσα του μήνα, το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, για εξαπατητικές συμπεριφορές, ή κάποια θεματάκια υγείας, πονοκέφαλοι, μολύνσεις, ιώσεις! Αλλά και ψυχολογικά, πιθανόν να αισθανθείτε ανεπαρκείς. Καλύτερα τα πράγματα μετά τις 20 Μαρτίου. “Θα ‘ναι σα να μπαίνει η Άνοιξη”! Νέα εκκίνηση σε στόχους και όνειρα. Ο Πλούτωνας θα σας μεταμορφώσει μέσα από τρίγωνα! Ο Άρης και πολλή ταλαιπωρία φεύγει από πάνω σας και πάει σε πιο πρακτικά, οικονομικά θέματα της ζωής σας. Άλλη εκτόνωση! Προσοχή σε έξοδα! Πολύ επιβοηθητικό το τρίγωνο του με τον Κρόνο, -από άλλη θέση και οι δύο πλέον! Υπομονή, προθυμία, ακρίβεια στη δράση και μετά αναρωτιέστε “είναι καλό αυτό που κάνω;”, “είναι χρήσιμο;”

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα