Μηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου 2023: Καρκίνος – Παρθένος

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
28/02/2023

Βασικές Πλανητικές Όψεις Μαρτίου

  • 7 Μαρτίου πανσέληνος στην 16 Παρθένου
  • 21 Μαρτίου νέα Σελήνη στην 0 Κριού

Αλλαγή Θέσεων/Κατεύθυνσης Πλανητών

  • 3 Μαρτίου Ερμής στους Ιχθύες
  • 7 Μαρτίου Κρόνος στους Ιχθύες
  • 17 Μαρτίου Αφροδίτη στον Ταύρο
  • 20 Μαρτίου Ερμής στον Κριό
  • 21 Μαρτίου Ήλιος στον Κριό
  • 24 Μαρτίου Πλούτωνας στον Υδροχόο
  • 26 Μαρτίου Άρης στον Καρκίνο

Ο μήνας ξεκινάει με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία στην 12 μοίρα Κριού, έχει περάσει στο δεύτερο δεκαήμερο και χαράς ευαγγέλια, εύνοια και αφθονία, για παρορμητικά και φωτιές. Σχεδόν ταυτόχρονα, Ερμής και Κρόνος συνευρίσκονται πριν αποχωριστούν τον Υδροχόο. Από θέση ισχύος και οι δύο θα βρεθούν σε ένα ζώδιο του οποίου τα όρια και η νόηση δεν είναι το ατού του, περισσότερο η ασάφεια και το χάος! Έτσι με την πανσέληνο την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, όλοι μαζί προσπαθούν να βρουν το ρόλο τους, να χωρέσουν στα παπούτσια του αλλουνού. “Τι έγινε ρε παιδιά;”!

Θα τιθασεύσει, άραγε, ο Κρόνος την άρεια παρόρμηση και βιασύνη;

Στα μισά του μήνα και ο Ποσειδώνας, κυρίαρχος των Ιχθύων και σε σύνοδο με τον Ήλιο, παντοδύναμος, σε τετράγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους θα ανακατέψουν για άλλη μια φορά την άμμο της θάλασσας. Ψυχραιμία σε όλη την αμφιβολία, την αμφισβήτηση, την ανεπάρκεια την οποία θα νιώσουν, ιδιαίτερα όσοι είναι γεννημένοι στα μέσα Μαρτίου, Ιουνίου, Σεπτεμβρίου, Δεκεμβρίου. Προσοχή, διότι θα βρεθούν εκτεθειμένοι και σε εξαπατήσεις καθώς και σε ιώσεις, αλλεργίες, μολύνσεις. Στα καλά νέα του μήνα Μάρτη η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό της, στον Ταύρο, και ο Ήλιος στον Κριό, με νέα Σελήνη, σημαίνουν την έναρξη της άνοιξης, η φύση γεμίζει χρώματα, ζωντανεύει, ανασταίνεται. Και τεράστια η αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό, ο Πλούτωνας στον Υδροχόο στις 24! Δεν θα δούμε ακόμα τι έχει να φέρει, ωστόσο κάνει ποδαρικό. “Παγκόσμια πρώτη”, που λένε! Στο τέλος του Μάρτη, εκτός από τον Άρη στον Καρκίνο, και τη σύνοδο Ερμή-Δία στον Κριό -υπερβολή, ενθουσιασμός, κρατάμε αισιοδοξία, βάζουμε στο πλάι την τσαπατσουλιά-, pas mal, η Αφροδίτη με τον Ουρανό -μπορεί να φέρουν ξαφνικά και αναπάντεχα, όχι απαραίτητα άσχημα, γεγονότα σε σχέσεις αλλά και σε οικονομικά. Τέλος καλό όλα καλά (;) με το τρίγωνο Άρη – Κρόνου στα νερά. Θα τιθασεύσει, άραγε, ο Κρόνος την άρεια παρόρμηση και βιασύνη;

Καρκίνος

Για εσάς όλος ο Μάρτης θα είναι προπαρασκευαστικός. Πρώτο στοιχείο η σύνοδος Ερμή-Κρόνου στον όγδοο, υδάτινο και σκοτεινό οίκο, της ψυχής και της ενδοσκόπησης. Δεύτερον, ο Άρης, ο οποίος θα μείνει όλο σχεδόν το μήνα, -μέχρι να περάσει στο ζώδιό σας-, στον έτερο υδάτινο οίκο, τον δωδέκατο, είστε έτσι αρκετούς μήνες. Ψυχολογική αναμόχλευση, αίσθηση ότι δεν μπορείτε να κάνετε πολλά, φόβοι και φοβίες παρασκηνιακά, σταματούν κάθε δράση.Τρίτο και πολύ σημαντικό, του οποίου την επίδραση θα δείτε και θα νιώσετε σε δεύτερο χρόνο, ο Πλούτωνας απομακρύνεται από απέναντί σας. Τίποτα δεν είναι απλό, ειδικά όσον αφορά στον Πλούτωνα, ωστόσο ένα τεράστιο βάρος φεύγει από πάνω σας, τον κουβαλάτε στην πλάτη σας αρκετά χρόνια!

Και καθώς προχωράει ο Μάρτης, τα πράγματα καλυτερεύουν για πολλούς λόγους. Αφροδίτη στην καριέρα σας δίνει εύνοια, λάμψη και ευκαιρίες, έρχεται να ενισχύσει την τύχη του Δία εκεί που όλοι σας βλέπουν! Πανσέληνος και Ερμής στον ένατο φωτίζουν ταξίδια και στόχους, την ανάπτυξη σας. Ακόμα και η είσοδος του Κρόνου σκοπό έχει να σας πειθαρχήσει, να σας βάλει σε ένα πρόγραμμα, στοχευμένη, προγραμματισμένη εξέλιξη και δράση προς αυτή. Μην το φοβηθείτε, εκμεταλλευτείτε κάθε πρόκληση και δοκιμασία. Και πολύ χρήμα, έσοδα κυρίως, τα οποία θα τα δείτε και μετά τις 17 Μαρτίου. Επένδυση πρακτική σε στόχους και καριέρα. Οπότε από τη μία βάζετε τους στόχους και από την άλλη έχετε τους πόρους για να ενισχύσετε ενέργειες προς τη διεκδίκηση αυτών.

Κυνηγήστε αυτό το μήνα, πλούσιος, γόνιμος και παραγωγικός! Ευκαιρίες για έσοδα, ακόμα και κάποια απροσδόκητα. Γνωριμίες και λάμψη στον κοινωνικό σας περίγυρο. Προσοχή σε ερωτικά μπλεξίματα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον! Σκέψεις πάνω στην δημόσια, κοινωνική σας εικόνα, την εξέλιξη της καριέρας, την συνολική σας ανάπτυξη. Αυτό μπορεί να σημαίνει από σεμινάρια και αιτήσεις για επιμόρφωση, μέχρι σκέψεις για γάμο!!! Σκέψεις, λέμε! Ο Ποσειδώνας στα ψάρια συνεχίζει να δίνει πολύ συναίσθημα και σύνδεση με το όραμα και το όνειρο. Απολαύστε υπεύθυνα!

Λέων

Αυλαία με πανσέληνο για την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Ο Κρόνος αποχωρεί στις 7 του μήνα Μάρτη από απέναντί σας. Στερήσεις, χωρισμοί, δυσκολίες, κατάθλιψη, περιορισμοί, τα οποία έχετε περάσει, ωστόσο, όλα για να σας δώσουν ένα γερό μάθημα. Και, αν μη τι άλλο, ήσασταν εσείς που το νιώσατε πιο σκληρά στη ζωή σας, παίρνοντάς τον σε αντίθεση! Ευτυχώς, ο Δίας έχει αρκετή αγάπη, τύχη και χρυσόσκονη να σας στείλει και να μη σας αφήσετε τίποτα και κανέναν να σας “ρίξει”. Μην ξεχνάτε και τεράστιο δώρο την επιβράβευση του Κρόνου, η οποία μπορεί να είναι όλα τα λεφτά του κόσμου, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Στις 17 Μάρτη η Αφροδίτη στον δέκατο οίκο δημιουργεί ευκαιρίες για να διαπρέψετε σε επαγγελματικό, αλλά και σε κοινωνικό κομμάτι. Προσπαθήστε να αποφύγετε γευστικούς και… ερωτικούς πειρασμούς, διότι θα βρείτε τις συνέπειες μπροστά σας. Καθώς περνάει ο μήνας Δίας, Ερμής, αλλά κυρίως η νέα Σελήνη στον Κριό, ρίχνουν τους προβολείς σε σχέδια και ταξίδια, σε μια εξέλιξη, την οποία επιθυμείτε καιρό. Και ο Άρης στον οίκο των οραμάτων και των προσδοκιών ενισχύει κάθε ενέργειά σας προς την επίτευξη. Λίγο ακόμα προτού περάσει στον δωδέκατο οίκο και ανασύρει φόβους και φοβίες του υποσυνείδητου, σας βάλει τρικλοποδιές και μεταβάλει τη δράση σας από δυναμική σε υπόγεια.

Η είσοδος του Πλούτωνα στις 24 είναι το τεράστιο αστρολογικό γεγονός όχι μόνο σε επίπεδο παγκόσμιο. Σε προσωπικό επίπεδο αφορά στους γεννημένους τις πρώτες ώρες του ζωδίου, ούτε καν μέρες. Αλλά έχει να κάνει με μια τεράστια μεταμόρφωση, η οποία θα λάβει χώρα στη ζωή σας, μέσα από ρήξεις, κρίσεις, αλλαγές. Οπότε, θα βρεθείτε στα “φώτα” και αυτό το μήνα, όχι μόνο επειδή τα έλκετε βάσει ζωδίου, αλλά αυτή τη φορά καθώς οι δύο “Κύριοι του Κάρμα” αλλάζουν θέση στον δικό σας άξονα. Ο Κρόνος φεύγει από τον Υδροχόο και κάνει είσοδο ο Πλούτωνας. Ναι μεν, αλλά!

Παρθένος

Πρώτη Μάρτη η όψη της Αφροδίτης με τον Δία σας ευνοεί για να εισπράξετε… δύναμη, αγάπη ή χρήματα. Είναι χρήματα από άλλους, είτε σας τα δανείζουν, είτε σας τα χρωστάνε, πάντως οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να λάβετε. Πριν την πανσέληνο προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να μην αποκαρδιωθείτε με ένα θέμα υγείας ή εργασίας. Γενικά προσπαθήστε να μετριάσετε όποια αρνητικά συναισθήματα και να μην κολλήσετε σε λεπτομέρειες, καθότι ψυχαναγκαστικοί! Ερμής, Πανσέληνος στις 7 Μάρτη, πλέον και ο Κρόνος, όλοι απέναντί σας, στον έβδομό οίκο, τονίζουν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Δεικνύουν τις επιλογές, τις οποίες κάνετε σε ανθρώπους και καταστάσεις. Ιδιαίτερα η θέση του Ερμή εκεί έρχεται να αναδείξει την επικοινωνιακή σας δεινότητα. Προσοχή, όμως, γιατί έχετε την τάση να γίνεστε υπεραναλυτικοί! Κρατάτε ζωντανή την επικοινωνία και τη διαπραγμάτευση. Η παραμονή του Κρόνου εκεί τα επόμενα τρία χρόνια έχει πολλά να σας διδάξει.

Ξεκαθαρίσματα, περιορισμοί, υποχρεώσεις στις σχέσεις σας με τους άλλους. Συζητήστε με την άλλη πλευρά, μη βγάζετε μόνοι σας συμπεράσματα. Εμπιστευθείτε έναν ειδικό σε επικοινωνία και σχέσεις. Μέσα Μάρτη είστε ευάλωτοι σε διαστρέβλωση γεγονότων τα οποία πιθανόν να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις, αυταπάτες ή εξαπάτηση. Παράλληλα η Αφροδίτη θα σας κάνει τρίγωνα. Θα ενισχύσει τη δημιουργικότητα και τη γλυκύτητά σας. Θα σας δώσει μια ευκαιρία να περάσατε καλά και να το απολαύσετε! Αλλά τις 24 και ο Πλούτωνας να αποχαιρετά τον Αιγόκερω και μέχρι τότε κάνοντας τρίγωνα με τους τελευταίους εκπροσώπους της γης. Θα σας αφήσει με ένα τεράστιο βραβείο επίτευξης και επιβίωσης των όσων περάσατε. Θα σας έχει κάνει να νιώσετε δυνατοί σε όλα τα επίπεδα, σωματικό και πνευματικό. Και αποχαιρετάτε τον Μάρτη με ολοκληρωτική αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό. Αφροδίτη-Ουρανός στον ένατο ξαφνικές, ανατρεπτικές και απολαυστικές ευκαιρίες για μια απόδραση! Ο Πλούτωνας στον έκτο να μεταμορφώσει την οργάνωση και την καθημερινότητά σας. Και ο Άρης στον ενδέκατό σας να βάλει ενέργεια σε νέους πρωτοποριακούς στόχους και… φωτιά στα όνειρα σας. Γιατί το αξίζετε!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα